Domaćin Fox News zahtjeva odgovore dok UPS traži izgubljene dokumente koji bi mogli naštetiti Bidenovoj kampanji

Joe Biden
18 komentara

U srijedu navečer, voditelj Fox Newsa Tucker Carlson objavio je da je paket “autentičnih” dokumenata, koji se navodno odnose na demokratskog predsjedničkog kandidata Joea Bidena i njegovog sina Huntera, nestao na putu za Los Angeles.

U članku objavljenom na internetskoj stranici Fox News u petak, voditelj američkog medija Tucker Carlson usredotočio se na to kako je United Parcel Service (UPS) “objasnio nestanak dokumenata obitelji Biden.”

Podsjetio je da se incident dogodio prije nekoliko dana, dok se pripremao za intervju s bivšim poslovnim partnerom obitelji Biden, Tonyjem Bobulinskim, te da paket, koji je navodno povezan s američkim predsjedničkim demokratskim kandidatom i njegovim sinom, nikada nije stigao u Los Angeles.

Tucker je tvrdio da Fox News još uvijek ne zna što se dogodilo, iako je u četvrtak ujutro “UPS izdao priopćenje za javnost u kojem je objavio da su pronašli famozni disk, nakon čega su se pohvalili svojom korisničkom službom.”

Domaćin je citirao priopćenje za javnost koje tvrdi da UPS uvijek na prvo mjesto stavlja potrebe svojih klijenata i da neće stati sve dok ne otkrije gdje je nastao problem.

“Oni rijetko što izgube, zato i koristimo njihove usluge. No, nedavno su nekako izgubili dokumente o obitelji Biden, koji su trebali doći k nama. Kako? UPS nam neće reći kako. Veći smo dio četvrtka proveli u razgovoru s tamošnjim rukovoditeljima”, nastavio je Tucker, pozivajući se na tvrdnje službe o tome da je “disk pronašao u ponedjeljak navečer zaposlenik u zgradi UPS-a, u 43. ulici na Manhattanu”.

“UPS kaže da je zaposlenik, koji je pronašao disk, jednostavno taj disk bacio na stol nadzornika. Naši su dokumenti neotkriveni bili ondje više od 24 sata, dok na televiziji nismo objavili da ih nema. To je njihova priča”, rekao je Tucker, dodajući da je Fox News “imao nekoliko pitanja o tome”, pitanja na koja, kako je primijetio, rukovoditelji UPS-a nisu uspjeli odgovoriti.

“Dakle, ostaje nam očito objašnjenje: netko je iz nekog razloga otvorio naš paket i uklonio memoriju koja sadrži dokumente, koji bi mogli inkriminirati Bidena. Voljeli bismo znati tko bi to učinio i zašto. Bilo bi dobro i korisno vidjeti samu omotnicu. Ali UPS kaže da je ne možemo vidjeti jer su je bacili”, istaknuo je domaćin.

Carlson prekorava kolege zbog ignoriranja izvještaja Fox Newsa o Bidenima

Njegov članak dolazi nakon što je Tucker prekorio kolege iz drugih američkih medija zbog ignoriranja vijesti, koje su se emitirale u njegovoj emisiji u utorak navečer o navodnoj financijskoj umiješanosti Joea Bidena s kineskomKomunističkom partijom.

U svojoj epizodi Tucker Carlson Tonight, bivši poslovni partner obitelji Biden, Tony Bobulinski, rekao je da se dva puta sastao s Joeom Bidenom kako bi razgovarao o poslovima s kineskom energetskom kompanijom. Bobulinski je razmijenio e-poštu sa sinom Joea Bidena, Hunterom Bidenom, što sugerira da je 10 posto svakog takvog posla išlo izravno u džep predsjedničkog kandidata. Uz to, kineska vlada navodno je predložila višemilijunske zajmove bez kamata obitelji Biden, prema izjavama Bobulinskog.

“U srijedu ujutro mainstream mediji su u potpunosti ignorirali ono što je Tony Bobulinski imao za reći. Niti jedna riječ o Bobulinskom nije se pojavila na CNN-u niti bilo gdje drugdje. Newsweek je to odlučio pokriti, ali došao je do zaključka da je stvarna priča se nekako odnosila na QAnon. Ovo potiskivanje informacija o legitimnoj vijesti nekoliko dana prije izbora podsjeća na sovjetski stil”, argumentirao je Carlson.

Prema TV voditelju, ovakav način medijske cenzure predstavlja “napad na našu demokraciju” kao i to da američki mediji “ne mogu nastaviti na način kako funkcioniraju”, jer “nitko više ne vjeruje medijima, a i nitko ne bi smio”.

Daljnji detalji u vezi s Bobulinskim i Bidenom

Carlsonova vijest dolazi nekoliko tjedana nakon što je bivši poslovni suradnik Huntera Bidena, Tony Bobulinski, dao daljnji uvid u navodnu ulogu Joea Bidena u međunarodnoj poslovnoj mreži njegovog sina.

U intervjuu za program Tucker Carlson Tonight, Bobulinski se obrušio na Joea Bidena zbog ranijih tvrdnji bivšeg potpredsjednika o tome da nikada nije razgovarao o poslovanju sa svojim sinom. Veteran američke mornarice odbacio je te tvrdnje kao “lažne”.

Intervju je uslijedio nakon što je Bobulinski rekao za New York Post da je bio jedan od primatelja e-pošte od Huntera Bidena, koju su novine objavile nakon što su izdvojene iz prijenosnog računala, koje je Hunter Biden navodno ostavio na popravku u Delawareu.

Dokument je samo dio e-pošte, fotografija i poruka koje je NY Post objavio od 14. listopada i koje navodno potječu s tvrdog diska prijenosnog računala Huntera Bidena, koje je Hunteru Bidenu navodno poslao bivši gradonačelnik New Yorka Rudy Giuliani.

Još uvijek neprovjerena e-pošta otkriva ono što se čini kao “plati da bi igrao” shema, koja se navodno odnosi na Joea Bidena i njegovog sina, nešto što dovodi u sumnju stalne tvrdnje demokratskog kandidata za predsjednika o tome da on nikada nije sudjelovao ni u kakvom inozemnom poslovanju koje je obavljao njegov sin Hunter Biden.

joe bidenTucker CarlsonUPS
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
zgvaca
3 godine prije

Ja cvrsto vjerujem, da Biden dobiva kako tako na izborima a onda ce se sve ove price o Ukraini i njegovin sinom sruciti mu na glavu. Par dana poslje daje ostavku i Kamila postaje Predsjednica.

LZN
3 godine prije

https://www.youtube.com/watch?v=l8pkCZBjgrk

Koja je to banda…………

bauštelac
3 godine prije

ode komentar

tucker carlson
3 godine prije

pratite tucker carlson tonight koliko mozete,dok mozete..redoslijedni prikaz ,nevjerovatno brzi redoslijed propasti americkog carstva iznutra..korupcijom financiranoj iz kine.jedini o tome govori i biti ce svjedok vremena.na istoj strani who,bill gates,soros,kina,europska potrckala..na drugoj strani trump.sva njegova publika bez maski.buducnost nije dobra sa trumpom..sa bidenom buducnost ne postoji.hvala.

Max
3 godine prije

Posao duboke države.

Austrijanac101
3 godine prije

Čudi me kako nitko nije spomenuto kako su ovi američki izbori zapravo referendum za ili protiv “mjera”. Sa ekonomske strane su slične politike samo se ne mogu dogovoriti oko veličine “stimulasa”. Hoćemo li MAGA ili SUPERDUPERULTRA? Dollar pada zlato raste kako got okreneš. Prati xau i dxy.

3 godine prije zadnji put uredio Austrijanac101
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI