Američki mediji ‘ljubomorni’ na Carlsona

Carlson i Putin
41 komentar

Američki novinari će se na kraju pomiriti s činjenicom da je ruski predsjednik Vladimir Putin dao intervju nezavisnom medijskom voditelju Tuckeru Carlsonu, rekao je sekretar za štampu Kremlja Dmitrij Peskov. Međutim, početne reakcije nekih novinara mogu se pripisati  “profesionalnoj ljubomori”, dodao je.

Carlson je u četvrtak objavio dvosatni intervju s Putinom, postavši prvi Amerikanac koji je imao sastanak s ruskim liderom otkako je sukob u Ukrajini eskalirao u otvorena neprijateljstva u februaru 2022. Tokom brifinga za novinare u petak, Peskov je zamoljen da prokomentariše o onome što je jedan novinar opisao kao “histeriju” i “paniku” u SAD.

“Postoje određene podjele po političkoj liniji i ozbiljne korporativne podjele u medijima. Sukobi oko toga ko podržava koju od dvije stranke su prilično jaki. Dakle, postoji neka vrsta profesionalne ljubomore”, rekao je Peskov. “Ali s vremenom će biti dublje analize ovog intervjua… Visoko interesovanje je neupitno.”

Peskov je potvrdio da je intervju bio slobodan i da Carlson nije postavljao unaprijed odobrena pitanja. Odbio je da kaže kakav je predsednikov utisak o njegovom sagovorniku.

Carlson se suočio sa mnogo kritika zbog svoje posjete Moskvi, kako ideoloških tako i profesionalnih. CNN-ova Christiane Amanpour odbacila je njegove tvrdnje da se nijedan drugi američki novinar nije potrudio pitati Putina o stavu Rusije o ukrajinskom sukobu. Kremlj je takođe ranije naveo da je Putinova kancelarija primila više zahteva za intervjue u poslednje dve godine.

Peskov je rekao da se Carlsonov stav o Rusiji razlikuje od “jednostranog stava” novinara u zapadnim mejnstrim medijima i doprineo je Putinovoj odluci da odobri intervju.

PeskovrusijaTucker Carlson
Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Nekoime
2 mjeseci prije

Heveš takvog predsjednika koji ni s mrtvima ne razgovara.

Primat
2 mjeseci prije

Baš je bilo lijepo, .. jedino je tema bila potpuno promašena.

2 mjeseci prije

Od početka invazije nisam promijenio misljenjey,rekao bih nazalost. 1. Veliki Šahista:-)))).Putin nije ispao nikakav šahista poslavši tenkove preko ukrajinsko-ruske granice vec korisni američki ( i svih onih koji sad zarađuju) pijun. Jedina dvojba je je li to uradio svjesno i za neke interese koje ne mozemo znati ili mu je podmetnuto kroz obavjestajne podatke. Kakvu korist i(geostrateski,gospodarsku,kulturolosku itd) ma Rusija i njen narod od bratoubilackog rata? Posijali su stoljetnu mržnju na svojoj granici. Ako je Rusija toliko sposobna i mocna mogla je softpower-om to rjesiti ,pa to je zemlja s kojom granoci i ima mali milijun komparativnih prednosti u odnosu na zapad. 2. Konzervativni narativ. Stvaranje slike o tradicionalnoj i normalnoj Rusiji naspram trulog i izopacenog pederskog Zapada ne može opravdati pokretanje rata protiv bratskog naroda i drzalo je vodu dok nisu tenkovi prije vec 2 godine prešli granicu. 3. Nevjerodostojnost.Npr: ta petljavina u HDZ stilu kako ne ce napasti… Čitaj više »

iiiistina
2 mjeseci prije

Iz ovoga što nam se daje da popratimo napredni shvačaju da je glumište podložno režiseru….polako u ovu rječ…..reži….seru……. virtualno kazalište=internet……pa ću vam skinuti jedno promišljanje koje vuče osnov promišljanja iz dublje jame povijesti pa početak ide ovako i nastavlja se brojnim prilozima koje ne mogu iskopirati i traži čitanje oko 1h:(svojevremeno sam pokazivao da ima zainteresiranih za ovaj planet i zbivanja što nadilazi moć poimanja našeg trenutnog mozga) ………Puno mi ljudi šalje e-poštu da me pitaju mislim li da je istina da je Hillary Clinton pogubljena i/ili umrla od povlačenja Adrenochromea 2016. Moj odgovor je: Koga briga? U početku nikad nije bila živa. Tko zna koliko su sintetičkih kopija te nemrtve vještice napravili tijekom godina. Ne možete izvršiti nešto što nije živo od početka. Čak je i pogriješila tijekom intervjua i pričala o svom statusu robotoidnog simulakruma ljudske svijesti. Ne trebamo brinuti o tome što je u tijeku građanski rat između… Čitaj više »

iiiistina
2 mjeseci prije

Dakle,……. pratimo djeliće slagalice di stvaramo zaključke iz ovoga što nam je dano-dostupno….kakve bi se misli krojile da nam je dostupno to što nije dostupno i neće ni biti jer nismo bitni igrači na postavljenoj pozornici za ovo vrime postojanja pa moremo ovdi učiniti pa recimo mali trening dok mi ne osvane neki bolji odabir…………………..

xyz
2 mjeseci prije

Zapadni novinari su večinom plačeni režimski propagandisti, koji nemaju blage veze sa neovisnim novinarstvom. To su egoistična, pokvarena lica, koja streme samo tome, da udovolje zločinačkim gospodarima, sa željom da jih taisti primjereno i dobro nagrade za poslušnost i vjernost.
Kako se na zapadu stvaraju podmukli političari, tako se stvaraju i podmukli novinari.

Lucija, prva
2 mjeseci prije

Kad napadne NATO članicu svi će opet reči da je bio natjeran i da su nacisti tamo koji kolju ruske manjine.

iiiistina
2 mjeseci prije

evo nam i primjer o prolazu komentara koji čekaju validaciju i ne moreš uvatit što je razlog

iiiistina
2 mjeseci prije

…………. Gledamo kako se dvije dominantne okultne frakcije bore. Red feniksa protiv Zlatne zore.

Ivan Bgd
2 mjeseci prije

Tolika halabuka i cirkus na zapadu oko intervjua…
Da li je neko primetio sve te farmere na traktorima koji su imali ogromnu podrsku stanovnistva? U medijima skoro pa ni rec, nebitna stvar totalno, samo je Ursula rekla da treba da saslusaju farmere i onda su im ispunili veliki broj zahteva, jer to je sve tako nevazno u poredjenju sa Takerom…

Nadam se da farmeri nece prestati, ovo je prilika da se marionete WEF-a na zapadu skinu sa vlasti.

iiiistina
2 mjeseci prije

……jednostavno su alternativna oznaka za ova dva parazitska neljudska drevna reda. Oboje su podjednako zlonamjerni i iako su možda krvožedni suparnici većinu vremena, imaju disciplinu da rade zajedno kada je to potrebno.Osobito kada se radi o osiguravanju naše podređenosti i daljnjem jačanju poroka koji imaju nad čovječanstvom. Eto koliko im je važno naše ropstvo. Naše tjelesno, duševno i duhovno porobljavanje.

iiiistina
2 mjeseci prije

………..Čitave desnice protiv ljevice, demokrati protiv republikanaca, bogati protiv siromašnih, crnci protiv bijelaca, kršćani protiv muslimana nisu ništa drugo nego podmukli mehanizmi kontrole koji su postavljeni da nas drže jedni drugima za gušu i neprestano skreću s puta sitnim glupostima i sranje. Osiguravajući da nikada ne možemo vidjeti kroz njihovu maglu jadne, prezira vrijedne i što je najvažnije,  retorike koja izaziva podjele . Ostavljajući nas bez vremena ili energije potrebne da bismo mogli točno identificirati tko su zapravo naši pravi neprijatelji. Ih.

Franjo Vinkovski
2 mjeseci prije

U ruskom primjeru ne ide za proširivanje teritorija, nego se radi o povezivanju jednog te istog naroda u jednu cjelinu. U tom primjeru ruskog naroda, koji je posle umjetnog crtanja granica završio u nekoj umjetnoj tvorevini komunističko-jevrejskih sovjetskih političara i van svoje matične države.
Svaka država ili narod, koji je rasut u dve ili više država, bi to isto uradio, kad bi imao moč i snagu. Rusi se razlikuju od ostalih samo po tome, što oni te mogučnosti imaju i to mogu uraditi. Zato jih zapadne banana države gledaju zavidnim i ciničkim očima, jer su same toliko jadne, da može gospodar iz USA od njih raditi šta hoče.
Rusi samo pokazuju kako su močna, samostalna, suverena i samodostatna država.

Željko
2 mjeseci prije

“Prvi intervju predsjednika Rusije Vladimira Putina nekom zapadnom novinaru, konkretno američkom novinaru Tuckeru Carlsonu nakon 2022. godine i početka rata u Ukrajini bliži se brojci od 200 milijuna pregleda.
Intervju predsjednika Rusije Vladimira Putina nekadašnjem novinaru Fox news-a, Tuckeru Carlsonu je na društvenoj mreži “X” prikupio 172 milijuna pregleda za samo 24 sata od objavljivanja.
Dodatnih 10 milijuna pregleda skupio je i na platformi Youtube.”
Izvor: Hercegovina.info

Max
2 mjeseci prije

Američki mediji su potpuno idiotizirani.

Babilon
2 mjeseci prije

Baš ih je bilo lijepo slušati i gledati , dva gospodina.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI