Tko uništava infrastrukturu – naftna kompanija Pemex prijavila požare na 3 različite lokacije u istom danu

Pozar Pemex
9 komentara

Tri su požara izbila u četvrtak u različitim postrojenjima u Meksiku i Sjedinjenim Državama kojima upravlja meksička državna naftna kompanija Pemex, pri čemu je do četvrtka navečer petero nestalo, a osam ozlijeđeno.

Pet osoba je nestalo nakon požara u skladištu u državi Veracruz zbog kojeg je još troje poslano u bolnicu, navodi se u priopćenju tvrtke.

Uzrok tog požara, koji je ugašen, još nije utvrđen, dodaju iz tvrtke.

Pemex je u kasnijoj izjavi u četvrtak navečer potvrdio da je odvojeni požar u njegovoj rafineriji Minatitlan, također u Veracruzu, pod kontrolom nakon što je ozlijeđeno pet osoba.

Taj požar nije prekinuo rad rafinerije, priopćili su iz Pemexa i dodali kako se “pretpostavlja da je mogući uzrok požara otjecanje proizvoda na vruću površinu”.

Treći požar također je prijavljen u četvrtak uzbunom zajednice u jedinici u Pemexovoj rafineriji nafte Deer Park u Teksasu. Kasnije je ažuriran s potpuno jasnom obavijesti.

Ranije ovog tjedna najmanje su dvije osobe poginule nakon sudara vozila unutar rafinerije Pemex u meksičkoj državi Hidalgo, prema izvješćima lokalnih medija.

Izvor: reuters.com

MeksikoPemexpožarSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan
1 godina prije

Na bagru zelenih potrebno je otvotiti sezonu lova i potamaniti ih ko divlje svinje..

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Ne znam .. Znam jedino tko je prije dva dana , žestoko napao US Army Troops in Iraq ! Grupacija po imenom ” Medjunarodni Otpor ” koju povezuju sa Iranom . US nikad ne prijavljuju svojih žrtava no po prikazima video footages , napad je bio — krajnje žestok i iznenadan ! Iračka vlada je još prije tri godine , donijela ukaz – i danas na snazi — DA SVE STRANE TRUPE MORAJU NAPUSTIT IRAČKI TERITORIJ ILI ĆE SE SMATRAT , LEGITIMNOM , OKUPATORSKOM METOM ! US Government to u potpunosti , arogantno ignorira i to je već , koliko znam ,peti, uzastopni napad , zaredom .. Dakle .. Rusima se u Ukraine prigovara ZA ISTOVJETNO , dokle sebi , smatraju da im se sve može , gdje god da požele .. Dobro .. Onda neka ih mrve i sakate gdje god da stignu .Toliko !

Max
1 godina prije

sabotaža.

Jomla
1 godina prije

Svete se ameri za neke poteze Mexica, jbg…

Novak
1 godina prije

Uništava ista ona ekipa, koja je uništila i Sjeverne tok!

goran
1 godina prije

plaćenici iz SAD-a uništavaju po naredbama blakrocka i vangarda

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI