Tramp nagovijestio ”veliku najavu”

Trump izbori
25 komentara

Bivši američki predsjednik Donald Trump nagovijestio je “veoma veliku najavu” koja je predviđena za iduću sedmicu, samo jedan dan prije međuizbora, koje je opisao kao “kritičan” i čak “spasonosni” događaj.

Obraćajući se mitingu u Dejtonu u Ohaju u ponedjeljak uveče, Tramp je izjavio da će 15. novembra otkriti važne vijesti iz svog doma na Floridi, što je podstaklo mnogo spekulacija o tome da li namjerava da se još jednom kandiduje za predsjednika.

„Da ne umanjujem sutrašnje veoma važne, čak i kritične, izbore – i rekao bih na najsnažniji način, to su izbori koji spašavaju državu… Dat ću veoma veliku najavu u utorak, 15. novembra, u martu”, rekao je on okupljenima, koji su izbili u klicanje.

Iako bivši predsjednik nije ponudio nikakve detalje o predstojećoj objavi, njegovi komentari prate izvještaje da bi uskoro mogao baciti svoj šešir u ring za predsjedničku utrku 2024. godine, a Axios je prošle sedmice sugerirao da Trumpov “unutarnji krug” gleda na 14. novembar kao potencijalni datum objave.

Prema neimenovanim osobama upoznatim s diskusijama koje citira Axios, Trumpov tim planira održati niz političkih skupova za promociju kampanje nakon objave, iako su rekli da mnogi planovi još nisu finalizirani. Međutim, neki Trumpovi saveznici su navodno već počeli rezervirati putne aranžmane kako bi pomogli u izbornim naporima.

Bivša Trumpova menadžerica kampanje Kellyanne Conway nedavno je rekla novinarima da je bivši predsjednik odustao od bilo kakvog objavljivanja kako bi izbjegao skretanje pažnje sa međuizbora koji su zakazani za utorak, ali je dodala: “Mislim da možete očekivati ​​da se uskoro oglasi”.

Povratak Trumpa u predsjedničku politiku zagarantovano će izazvati kontroverze, budući da se bivši lider suočio s dva ročišta o opozivu tokom svog jedinog mandata i gotovo beskonačnim nizom kritika i optužbi demokratskih protivnika – od kojih mnogi i dalje krive Trumpa za nerede na američkom Kapitolu 6. januara 2021.

IzborikandidaturaSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lucija, prva
1 godina prije

Očekujemo jedno javljanje @Dingača.

E ne bi li nešto saznali o funkcioniranju probavnog sustava i drugim zanimljivostima.

UnoW
1 godina prije

Volio bih da mogu dobiti azil u Rusiji, ali potpuno sam beskoristan i bio bih samo teret. Šanse da me tamo puste nisu velike. Razlog zašto podržavam Rusiju nije ni slijepo obožavanje. To ima veze s ravnotežom u svijetu, pravim vrijednostima koje stabiliziraju nacije i obitelji i činjenicom da postajemo premoćni na pogrešne načine. Postajemo mutna distopija u jednopolarnom svijetu.

Promatrac
1 godina prije

Zanimljivo. Bio bih sretniji zbog domaće javnosti da se puno više prati potencijalni obračun s Neoconom. Ne smatram prikladnim vrijeđanje Trump-a izvrstanjem njegovog imena u “tramp” (engl. prostitutka) ako sadržajno ne pokrepljujete takvo stajalište. Ljudi dragi, niste “fuck checkeri”.

Tupko Glupko
1 godina prije

Otprilike 90% svijeta bi glasalo za Trumpa kada bi mogli birati između Trumpa i Bidena.

Valter
1 godina prije

Bilo bi lijepo da se ovaj židovski sluga konačno makne iz političke predstave, ali mu neće dopustiti. Cijelom mu je administracijom šefovao židov Jared Kushner, doslovno preko njegovog kriminalnog oca Charlesa Kushnera.

Trump je pokretač globalne medijsko-psihološke operacije “covid-19”, u sprezi sa židovskom farma mafijom. Nije slučajno da je non-stop promovirao židovske splačine kao obični prodavač. Kada vidite nekog tko podupire Trumpa, odmah mu znate kvocijent inteligencije.

pokositelj muha
1 godina prije

Nevjerojatno mi se ćini da u celoj USA, ni jedni ni drugi nisu uspeli pronaći bolje kandidate od ova dva klauna Bidena i Trumpa. Da se kandidira npr Dwayne Elizondo Mountain Dew Camacho, zgazil bi ova dva četvrt-čovjeka ko pijan govno.
Bojim se da to govori dosta i o stanju nacije i o namjerama onih koji zapravo upravljaju Amerikom (i celim svetom), najebasmo…

Herc
1 godina prije

Primjeti se razlika kod peederskocrnačkih EU i soroševskih medija tipa Index da još nema blaćenja Trumpa kao nekad.Prije 6 godina kad je najavio kandidaturu počeli su ga vrijeđat i klevetat,možda su tome razlozi i suđenja na kojima se traži odšteta od par milijardi dolara među kojima prednjači fabrika laži CNN sa 475 miliona,a možda je poso obavljen jer je korona završila , započet ukrajinski rat pa im Bidna lešina pelena za jednokratnu upotrebu više ne treba kojega će uskoro kongres opozvati ili će mrcina crknut

AJeTo
1 godina prije

FED već printa lovu za prekovremene u FBI-u.

Lool
1 godina prije

Prema US novinama njemu ce Rusi namjestiti izbore

Max
1 godina prije

Bilo bi bolje da je šutio.

Tupko Glupko
1 godina prije

Stvarno je panika kada jedan Index danas objavi članak naslova “Današnji izbori mogli bi biti početak kraja američke demokracije” 😃
Autor nadaleko poznati Petar Stošić koji diže rejting ovome portalu, dovoljno je pročitati komentare ispod njega 😁

Гавран
1 godina prije

„Реци не војнoj помоћи Украјини!

Републикански леци са оваквим садржајем појавили су се уочи избора за амерички Конгрес, који се одржавају данас.

„Ми, као републиканци, бринућемо само о нашим границама. Украјина ће морати да положи рачуне за сваки долар који су САД потрошиле на њу. Ваше глас је важан!“, пише на летку које деле републиканци.

držnedaj
1 godina prije

Sad će trumpovci totalno zablokirat sve!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI