Trostruko cijepljeni Američki ministar obrane pozitivan na Covid

Američki ministar obrane Lloyd Austin
39 komentara

Američki ministar obrane Lloyd Austin pozitivan je na COVID-19. Unatoč tome što je trostruko cijepljen i što je uvijek, barem pred kamerama, bjesomučno nosio maske i vizire.

“Jutros sam bio pozitivan na COVID-19. Zatražio sam test danas nakon što sam pokazao simptome dok sam bio kod kuće na dopustu”, rekao je Austin kasno u nedjelju. “Moji simptomi su blagi i slijedim upute svog liječnika.”

“U skladu s tim uputama i u skladu sa smjernicama CDC-a, liječiti ću se u karanteni kod kuće sljedećih pet dana”, rekao je.

Austin (68) rekao je da je potpuno cijepljen i da je dobio booster u listopadu. Rekao je da, dok je u karanteni, planira nastaviti s ključnim sastancima i raspravama virtualno, “u mjeri u kojoj je to moguće” i da će ga zamjenica ministra obrane Kathleen Hicks zastupati prema potrebi.

Rekao je da je njegovo osoblje počelo tragati za kontaktima i testirati svakoga s kim je bio u kontaktu tijekom prošlog tjedna.

“Moj posljednji sastanak s predsjednikom Bidenom dogodio se u utorak, 21. prosinca, više od tjedan dana prije nego što sam počeo osjećati simptome”, rekao je Austin. “Test je bio negativan tog jutra. Nisam bio u Pentagonu od četvrtka, gdje sam se nakratko susreo – i to samo – s nekoliko članova svog osoblja. Bili smo propisno maskirani i društveno distancirani cijelo vrijeme.”

Austin je drugi visokoprofilirani član kabineta Bidenove administracije koji je dobio COVID-19. U listopadu je pozitivan na testu bio i ministar domovinske sigurnosti Alejandro Mayorkas. Tada je Mayorkas rekao da je potpuno cijepljen i da su njegovi simptomi bili samo “blage kongestije”.

COVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
39 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jery
2 godine prije

Pa kako je to moguče!!!!! Valjda zato sto je dobio otrov iz bočice sa oznakom 2 u šifri a te su kažu najprimjernije za crnce, nekoliko manje potrebne ovce, i starce! Kažu da indijanci, “koliko jih je još ostalo u slobodnoj i demokratskoj USA”, dobivaju isključivo otrov iz bočica sa oznakom 3 (Sigurna smrt). A sa njima u redu stada stoje i nepotrebni ili ti suvišni!

Boris
2 godine prije

Ma nije moguće!? A šta je s onom mantrom “cijepite se, bićete poptpuno zaštićeni”!? Netko će kad-tad morati odgovarati i skupo platiti.

bruegel the elder
2 godine prije

Šta bi tek bilo da se nije cepnuo.Ili je dobio fiziološku ?

Tri doze do tromboze
2 godine prije

Zato ja od ubodenih ko vrag od tamjana, pitaj nebesa kaj nose u sebi. I dobro je da moraju nosit maske i dalje da ne zaraze nas nepiknute i zdrave

Zoki
2 godine prije

Znaci ni 3 mjeseca vise ne drži. Dodaj brašna, vid da se lijepi.

Legendarni Grk
2 godine prije

Kada su nas cijepili kao malu djecu, ta cjepiva su se dobivala samo jednom i kažu da su navodno doživotno štitila od neke bolesti.
Kakav je ovo “napredak znanosti i medicine” ako današnja cjepiva “štite” samo nekoliko mjeseci?
U nekoliko desetljeća znanost i medicina su misteriozno značajno nazadovali ili se naravno radi o prevari.

Mrčikola
2 godine prije

Koliko sramote ovi “hause nigđeri” nanose crnoj rasi, a ovo je blesanima, i crnima i bijelima, službeni poziv na “četvrtu”.

Čistokrvni
2 godine prije

A kako je utvrđeno da ima “kovid”? CDC je povukao svoj vlastiti papaja test i navodno ga zamijenio “naprednijim” i preciznijim” testovima koji, kako kažu mogu detektirati i više bolesti (npr. gripu) a ne samo “kovid”. Ali zanimljivo je da jacnosti nigdje i nikad nije objašnjeno kakvi su to novi i “napredniji” testovi, što oni i na koji način točno traže odnosno nalaze.

Pokušao sam naći nekakve informacije o tim novim testovima, ali nisam imao sreće. Zna li netko nešto o tome?

Koks
2 godine prije

Od srca i u najboljoj namjeri za planet, prirodu i sve koji su dostojni naziva ČOVJEK želim ovakvima na vodećim funkcijama pa na niže da krepavaju u najgoroj agoniji.

bruegel the elder
2 godine prije

CDC kaže,nema više 4,5,6,7 bocke.Ubuduće,zvati će se “upgrade”.Bez
toga prestane važiti QR.

bruegel the elder
2 godine prije

Nije li to možda navlakuša,da se i ostali navuku na 4. dozu?Mlata misli.

Davor drugi
2 godine prije

Da je pozitivan sasvim moguće i realno, ali da je cijepljen…???

Faust
2 godine prije

Zar ovaj nije na listi izuzetih od “cijepljenja”?(Zaposlenici Pfizera,Bijela Kuća i osoblje,Kongres,Senat i osoblje,Kineski studenti u USA,”migranti”…)

Bodo Igler
2 godine prije

I frajer jos uvijek vjeruje struci hahhaha

Don Piškot
2 godine prije

Previše smo kritični i previše očekujemo od ovih gripa-cjepiva.Moramo shvatiti da ova genska terapija ne služi samo za odbranu od smrtonosnih virusa,nego od naših tijela stvara provodnike oli ti ga vodiče da bi danas,sutra negdje na putovanju mogli uštekati fen u vlastito dupe i osušiti kosu.Dobro,taj bežični prijenos el.energije još nije usavršen,ali mi kao samovodiči moramo biti spremni za taj tehnološki napredak.I onda kada se ta naša vodljivost na nekom dijelo krvotoka prekine,mi kukamo samo zbog još malo grafen-oksida kojeg trebamo primiti da pokrpamo provodničku strukturu.Ove nebuloze o 5G i 26Ghz neću niti komentirati.Evo,meni jučer pregorjela utičnica,precvikao nagorjelu žicu,spojio 5 cm nove žice sa onom starom i utičnica ko nova.Sada sam par godina miran.Dobro,moram priznati,ovo sa pajser boosterom svakih par mjececi mi je malo sumnjivo kad moja obična bakrena žica izdrži par godina.Sve mi se čini da za naše ex-yu tržište grafen oksid nabavlja ona beroševa cvjećarna preko alli expressa… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

he, he,. još jedan ciokabaklin psić…
Louis Farrakhan i drugi nezavisni crnački aktivisti, ovakve crnce, koji je kabala postavila na položaje, posprdno nazivaju “ujak Tom”.. ili čiča Tom po onoj poznatoj priopvjetci “Čiča Tomina koliba”, o crncu iz vremena ropstva u SAD-u u 19. stoljeću, koji je bio vjeran svojim gospodarima,

Ra-Tutankhamon
2 godine prije

To je zbog toga što su ga okruživali oni sa dvije doze i time su ga doveli u životnu opasnost.Vjerujem da će iste strpati u konc logore jer sa dvije doze ugrožavaju one koji su se uboli tri puta.Prok..ti antivakseri dvocjepkaši…..
Sarkazam ;))

Ra-Tutankhamon
2 godine prije

To je zbog toga što su ga okruživali oni sa dvije doze i time su ga doveli u životnu opasnost.Vjerujem da će iste strpati u k..o..n..c lo..go..re jer sa dvije doze ugrožavaju one koji su se uboli tri puta.Pro..ti an.ci.je.pi.še dvocjepkaši…..
Sarkazam ;))

Sardelino
2 godine prije

Obično vlast i stožeraška struka papagajski ponavljaju da nijedno cijepivo ne štiti 100 posto sugerirajući neukom pučanstvu da ako vas ne štiti 100 posto onda će vas zaštiti barem minimalno 90 posto.
Na taj način puku izbjegavaju reći istinu da ih cijepivom neće zaštititi kako, pa nikako.

Keki
2 godine prije

Sada je već i ozdravio, ima tome dva tjedna kako su objavili. Glavno da paradira okolo sa maskom i vizirom u isto vrijeme, i da maltretira ljude obaveznim cjepivima.

Max
2 godine prije

Eto jako mi ga je žao sad neće moći ubijati po svijetu. A možda laže.

Vedran pustolov
2 godine prije

Pa kako sad trostruko cjepljen i još se nije izvrno??? Šta je sad ovo Logično? Pa zar nismo tu na portalu svaki dan u prvoj polovici prošle godine čitali tekstove bombastičnih naslova “počinje pokolj stanovništva” sa dramatičnim slikama inekcija, krvi, lubanja i slično…ko slučajno preživi prvu dozu, od druge če sigurno da se izvrne. Pa gdje su ti leševi na ulici? Da ih nisu možda ljudi gušteri na mjesec sakrili. Pa gdje vam je sad ta retorika? Sad slobodno pišete o trostruko cjepljenim, evo negdje počinju i sa četvrtom dozom i još nikako vakseri da se izvrnu od cjepiva. Isti ste vi manipulatori ko i mainstream mediji, za klikbajt i kunicu od reklame sve bi napravili.

Crni Rok
2 godine prije

Nadamo se da će ,,virus” u saradnji sa vakcinom odraditi svoje

abc
2 godine prije

Dabogda crko…..

Josip
2 godine prije

Što se više cijepe to postaju gluplji i gluplji..

Boba Lazarević
2 godine prije

Ne samo to, nego je k tome u javnosti nosio i vizir i masku. Komično.

Drago zulj
2 godine prije

Neka crkne

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI