Trump negira postojanje špijuna

Lisice kriminalac policija pritvor hapsenje
10 komentara

Američki predsednik Donald Tramp demantovao je izveštaje da je 17 agenata CIA-e uhvaćeno u Iranu.Okarakterisao je to kao “laži i propagandu” Teherana.

Trump je na svom Twitter nalogu napisao da ova tvrdnja predstavlja očajničku meru koju je napravila “loša” vlada sa “mrtvom” ekonomijom.

Ranije je i američki sekretar Mike Pompeo odbacio tvrdnje Teherana, rekavši kako “iranski režim ima dugu istoriju laganja”.

Državni mediji su izvestili kako je iranska strana uhvatila 17 ljudi za koje je utvrđeno da su agenti američke službe CIA. Agenti su radili u raznim industrijama unutar Irana a američka služba ih je vrbovala kada su podnosili zahteve za američke vize ili na marginama naučnih događaja u evropskim, afričkim i azijskim zemljama.

Za uhvaćene špijune je rečeno da su bili opremljeni visokotehnološkim sredstvima za komunikaciju koje su koristili za prenos obaveštajnih informacija svojim američkim šefovima.

PREVOD: Izveštaj o zarobljavanju CIA-nih špijuna je potpuno netačan. Nula istine. Samo još više laži i propagande (poput njihovog oborenog drona) koje je izneo religiozni režim koji je loš i nema nikakve ideje šta da uradi. Njihova ekonomija je mirtva i postaće mnogo gora. Iran je totalni nered!

CIAŠpijunaža
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kažun
4 godine prije

“Ranije je i američki sekretar Mike Pompeo odbacio tvrdnje Teherana, rekavši kako “iranski režim ima dugu istoriju laganja”.
Pa tko ima veću povijest laganja i masakriranja od UK I USra,Joseph Goebbels na 2. mjestu
UK na 1.mjestu,USra na 3. mjestu i zločinačka država Izrael na 4.mjestu!

Moreno
4 godine prije

Pa perzijska kultura postoji bar 2500 godin i to je stvarno dugo s obzirom na 250 godin koliko traje američka kultura, svašta se uspije izlagat u tih 2500 godin koliko traje perzijska kultura . . . ali Ameri u dvi ipo ure mogu izlagat više nego Perzijanci u 2500 godin . . .

denis
4 godine prije

Jadan Tramp , ja mu vjerujem da ne zna. Nema šanse da mu Gina govori istinu.

Tomica
4 godine prije

Pa šta da kažu? Ne tvrdim ni da jesu ni da nisu, ali zar je neko očekivao da javno potvrde da su njihovi špijuni, ako doista jesu?

Ne bi me iznenadilo da Iranci uskoro objave video sa uhićenjima sve sa dokazima.

nessy
4 godine prije

Pa ti Iranci su nevjerojatni! Nezahvalni gadovi! USA im salju emisare, koji ce pomoci u sirenju demokracije! Umjesto da su zahvalni, da skinu gace, i naguze se, oni ove dokazane dobrotvore i humanitarce, pohapse. I jos im hoce suditi! Pa stvarno, Iranci, gdje je kraj vasem bezobrazluku? Da nebi mozda, htjeli, da su vam granice suverene i nepovredive? O Iranci, Iranci, sram vas bilo.

nessy
4 godine prije

Cesto, kad citam o odnosu ‘velikih sila’, prema drugim drzavama, to je toliko licemjerno i dvolicno, da doslovno me zbog nepravde, zeludac zaboli. Tuzno i zalosno je, da cijela danasnja diplomacija funkcionira na taj nacin. Ja i ti pregovaramo, ja znam da lazes, ali klimam glavom, i pravim se da je sve ok, jer ces ti postupiti isto u slicnoj situaciji, sutra, u mom interesu. Tuzno i gnjusno, pravedni, idealisti, stradaju, a farizeji i oportunisti napreduju. Kad se konacno dogodi potop, pitat cemo se zasto, a svako moralno nacelo je pogazeno bezbroj puta;.

DažBog
4 godine prije

Lijepo je cuti da postaji jedna drzava ili ti savez njih vise puta po nekoliko koji nemaju spijune. U takve treba da se ugledamo – svijet bez spijuna je raj na zemlji… a ne “bilo kuda spijun svuda” – KiKi izvini

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI