Tucker Carlson kaže da bi Amerika uskoro mogla ostati bez hrane, za to okrivljava Bidena

Biden i Tucker Carlson
28 komentara

Zbog neuspjele politike Joea Bidena i kopiranja komunističke Kine, Sjedinjene Države su sada na rubu potpune nestašice hrane, kaže Tucker Carlson.

Normalne zemlje koje dobro funkcioniraju, objasnio je Carlson tijekom nedavne epizode svog programa Fox News “Tucker Carlson Tonight”, zahtijevaju tri stvari: hranu, vodu i energiju. I sva trojica sada vide sve eskalirajuće poremećaje u opskrbi.

“To je standard”, rekao je Carlson o ove tri velike nacionalne potrepštine. “Svaka državna politika, vanjska i domaća, osmišljena je prije svega kako bi osigurala odgovarajuće rezerve hrane, vode i energije, i to ima smisla.”

Međutim, umjesto da to učini, Biden se odlučio usredotočiti na “ekološku pravednost” (što god to značilo), kao i na stvaranje puta amnestije za desetke milijuna ilegalnih stranaca koji sada okupiraju zemlju.

“Program ‘BuildBackBetter’ bio je suprotan tome”, rekao je Carlson tijekom svog monologa o tome kako je Bidenova agenda izravno suprotstavljena stabilnosti i prosperitetu.

“Uopće se nije bavilo pitanjem imaju li Amerikanci možda dovoljno za jelo ili si mogu priuštiti dovoljno goriva za grijanje da se ne smrzavaju do smrti tijekom zime. Bidenov plan bio je usredotočen na vrstu dodatnih dodataka do kojih dolazite kada popravite sve ostalo, a onda još uvijek imate trilijune viška.”

Je li Amerika zemlja trećeg svijeta?

Kada je riječ o mogućnosti nestašice hrane i energije, koju je Biden skoro obećao kao posljedicu ruske invazije na Ukrajinu, iznenada mogućnost da se smrznuti ili gladovati postaje stvarnost. Do sada su se Amerikanci uglavnom suočavali s višim cijenama stvari koje su još uvijek dostupne. Ali moglo bi doći vrijeme kada bez obzira koliko novca imate, više nema hrane za kupiti.

“Nedostatak hrane nije kao da se odlučite preskočiti desert”, upozorava Carlson. “To nije dijeta, nije nešto dragovoljno. Nestašica hrane je drugačija. To je zastrašujuće. Nedostatak hrane ruši vlade. Nestašica pretvara miroljubive u revolucionare.”

“Nestašica hrane je velika stvar. Ne želite to. Ali sada to dobivamo, tek nešto više od godinu dana nakon predsjedništva Joea Bidena.”

Drugim riječima, stvari će postati stvarno ružne ne samo za obične Amerikance nego i za bolesnika s demencijom, koji živi u Bijeloj kući, kao i njegovoj obitelji. Ako vrijedni domoljubi zbog Bidenove politike odjednom ne budu imali hrane da prehrane svoje obitelji, nastat će pakao.

Veliki dio problema trenutačno su Bidenove sankcije Rusiji, koje čak ne ostvaruju ono što glavni rezident tvrdi da želi da se dogodi kao kazna za Vladimira Putina.

“Koji je smisao? Nismo sigurni; to je tema za drugu emisiju”, uzvratio je Carlson na Bidenove sankcije. “Ali, u međuvremenu, ova zemlja, znamo to sigurno, teško je povrijeđena tim sankcijama.”

“Kao što je nedavno izvijestio Reuters, ‘zapadne sankcije Rusiji, velikom izvozniku potaše, amonijaka, uree i drugih hranjivih tvari u tlu, poremetile su isporuke tih ključnih inputa diljem svijeta. Gnojivo je ključno za održavanje visokog prinosa kukuruza, soje, riže i pšenice.’”

Povrh svega, Biden je također zatvorio američku domaću proizvodnju energije, podižući cijene plina za Amerikance, a također je predao dragocjeno američko poljoprivredno zemljište Kini.

“Nije to samo rat u Ukrajini”, dodao je Carlson. “Kao odgovor na nestašicu energije i hrane, Bidenova administracija zaustavlja domaću proizvodnju nafte i plina.”

“To poskupljuje hranu, poskupljuje sve ostalo. I kako raste pritisak na američke poljoprivrednike i kako hrana postaje sve oskudnija i skuplja u ovoj zemlji, ta ista administracija dopušta vladi Kine da otkupi poljoprivredno zemljište ove zemlje.”

Tucker Carlson
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

Ruski UN ambasador: “Stiže globalna ekonomska kriza povijesnih razmjera, naročito na tržištu hrane, ali kad dođe nemojte kriviti nas već one koji su pokrenuli histeriju sankcija”

MrKamenjarac
2 godine prije

….PA NEKA JEDU SANKCIJE,STAKORI….

Ja to onako
2 godine prije

Cuj Biden kriv,a ja mislio da je Putin kriv.

Mrčikola
2 godine prije

Ma, kakav Biden, kakve sankcije, kakvi kuhrci palci…agenda majstora ide, na žalost, po planu…”pandemija”, rat, nestašice i, ako se ne “probudimo”, glad, a, paradoksalno, danas trećina proizvedene hrane završava u kompostu ili na smetlištima…a energije ima toliko da se borbe vode oko toga tko će je prodati, a ne tko će je kupiti.
Valjda će nestašice banana i tropskog voća, uslijed rata u Ukrajini, naravno, slijepcima, koliko toliko, otvoriti oči ali se bojim da će i to biti nedovoljno jer za spoznati tko ih, ustvari, yebe trebaju imati i “oči na leđima”, tj. duhovni vid. 😁

2 godine prije

Radi realnog sagledavanja problema,obični amerikanac ima povjerenja u ovog novinara.iz istog tog razloga,od kompletnog maistream prostora,proglasava ga se putinovim glasnogovornikom.i rasistom,u rezervnoj varijanti.hvala.

tihobl
2 godine prije

Nije Bajden kriv vec debeli amerikanci koji po citav dan trpaju u sebe. Svaki od njih pojede kao 100 ljudi iz nerazvijenog svijeta. Samo zderu, zderu, zderu.
Bajden je tu da im prizna: vise nisam sposoban da otimam po svijetu da bi vas natrpao. Od sada zivjecete od svoga rada. Ako se nekom to ne svidja neka pokusa oteti od rusa. dobice prevoz do Poljske.

dragan s
2 godine prije

glasali su pa nek gledaju

radoznalo_mače
2 godine prije

Ako i ostanu bez hrane, uvijek imaju McDonalds.

Max
2 godine prije

U pravu je.

Lucija, prva
2 godine prije

Je li ovo točno?

Da Kinezi kupuju obradivo zemljište u USA?
Gdje i koje?
Tko im prodaje?

Lucija, prva
2 godine prije

Tuckeru, Kina je osigurala svoje stanovništvo.
Imaju ogromne rezerve hrane i kupuju još, bez obzira na cijenu.

Kako onda uspoređuješ svoju i kinesku vlast?

Partizan
2 godine prije

Da nije ovog čovjeka ne bi znali kakvo je ustvari stanje u USA. Medijski Che Gueara. Trebamo ga podržati. Ja volim američkog čovjeka, normalnog, poštenog, radišnog, američkog patriotu, ali ne volim njihove liberalno-demokratske neradnike i tezgaroše koji bi da dekretom i sankcijama vladaju svijetom.

Rimtutituki
2 godine prije

Ovisi odakle gledas,odavde iz Njemacke izgleda ovako1usa vracaju kinu u 70te za 10tak godina to ne bi bilo moguce, 2vracaju Rusiju u 50te,jer je vec sama u70tim, 3 discoplinuju njemacku kao prvasica,4disciplinuju Macrona,nema vise price o eu vojsci,znaci i bez da ratuju usa direktno zavedose red,sve pod konac,sta bitek da nije demencija,ako dementan ovako postrojava sviju.

Rimtutituki
2 godine prije

Mjesecima pisem ovdje” predvidjam u 2023 horde gladnih tumaraju europom” jako jednostavno. A hrane ima svaki dan tone i tone y kontejnerima. Kod mene u kuci bacaju alo ne vide dobro procitat datum na staklenci,dzaba syo kazem,nema to roka trajanja,kao ni tablete,a svi bacaju” pokvarilo se” pokvario se metar za normalnost. Idiocracy docet.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI