Ukrajinska vojska će regrutirati oboljele od HIV-a

Ukrajina regrutovanje vojnika
42 komentara

Kijev je snizio standarde za vojnike, dopuštajući ljude s različitim stanjima, uključujući HIV i hepatitis

Ukrajinsko ministarstvo obrane izmijenilo je svoje zahtjeve za vojnu službu, dopuštajući regrutaciju osoba s raznim kroničnim bolestima.

Prema novom dekretu, koji je stupio na snagu krajem kolovoza, vojska sada može regrutirati osobe sa stanjima uključujući različite vrste hepatitisa, HIV bez simptoma, klinički liječenu tuberkulozu, kao i razne bolesti krvi. Nova pravila također dopuštaju novačenje osoba s “blažim kratkotrajnim manifestacijama mentalnih poremećaja”, kao i “sporo napredujućim bolestima središnjeg živčanog sustava”.

Osim ukidanja ograničenja za gore navedene skupine, vojska je također ublažila zdravstvene uvjete za one koji žele služiti u ukrajinskim elitnim postrojbama – zračnim i pomorskim snagama.

Ukrajina je pokrenula nacionalnu mobilizaciju u prvim danima sukoba s Rusijom, koji je izbio u veljači 2022. Posljednjih mjeseci, Kijev je očito pojačao svoje napore u novačenju, a internetom kruže videozapisi na kojima se vidi kako pripadnici regruta jure potencijalne novake na ulicama, fizički nasrnu na njih i prijete im oružjem.

Kijevske trupe pretrpjele su velike gubitke u ljudstvu i opremi tijekom protuofenzive protiv ruskih snaga koja je pokrenuta u lipnju. Do sada nije dao nikakve opipljive rezultate, dok su deseci zapadnih tenkova i oklopnih vozila, uključujući tenkove Leopard 2 njemačke proizvodnje i borbena vozila pješaštva Bradley američke proizvodnje, kao i tisuće vojnika izgubljeni.

bolestihivukrajinaVojska
Pretplatiti se
Obavijesti o
42 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
7 mjeseci prije

Neće ! Ak su lgbtq+ – oni su izuzet(n)i 😁 . Europsko ” cvijeće ” 🤣 … Ostali .. MARŠ NA FRONTU !! Mamicu vam “*#$*” !!!!

Emiliano Zapata
7 mjeseci prije

Na brodove neka stave neplivace , ti se bore do zadnjeg!
U rovove nek stave nepokretne, ti se ne povlace!
Sve skupa im ionako nemoze narusit ugled koji su odavno izgubili!

MladenSt
7 mjeseci prije

Kijev stvara super vojnike pomoću “ neurolingvinistickog  programiranja “ i drugih tehnika ispiranja mozga .Tako će stvoriti homoseksualce od njih protiv svoje volje i poslati u borbu .Sličnu metodu su provodili i Spartanci te su tako stvarali supervojnike .Poslin Ukrajinski vojnika mutanata eto i Rusi otkriše nove super vojnike koji se bore hrabro bok uz bok s svojim homosexualnim partnerom ,Pa sad nek netko kaže da su homići pickice .💪👍Dobro je reka Ruski patrijarh Kiril da će ovaj rat vodit homosexualci .😀

Darko
7 mjeseci prije

ha ha ova svinja Zelenski čisti Ukrajinu od zdravih i bolesnih Ukrajinaca. Izgleda da će jedino njegovi pederi ostati pošteđeni?

Darko
7 mjeseci prije

Kad će ova svinja Zelenski sebe staviti u prve redove sa puškom u ruci?

FIFY
7 mjeseci prije

Nekaimjelakaruskalopata…..l.p.

Dux
7 mjeseci prije

Još koji mjesec i dobna granica se diže na 75 godina za muške i 70 godina za žene🙈🙈

Biti-ili-ne-biti
7 mjeseci prije

Mobilizacija u Ukrajini:

t. me/pernar/14525 – primjer propale mobilizacije
t. me/pernar/14483 – U Ukrajini ih ovako trpaju u kombije svaki dan
t. me/pernar/14488 – Nisi uspio pobjeći prerušen u ženu? Majka nije imala dovoljno novaca da potkupi vojnog komesara? Stari prijatelji se više ne javljaju tvome ocu? Zgrabili su te na ulici i žele te iskoristit kao topovsko meso? Ostani živ ovo je tvoja posljednja šansa, misli na svoju obitelj.

Tim
7 mjeseci prije

Neka dođu na Jadran, tamo ih ima za minhen diviziju popunit, sve mladi, zdravi i bogati. Za zaustavit metak rođeni.

eks
7 mjeseci prije

Prema uredbi ukrajinskog MO u redove oružanih snaga mogu se mobilisati i bolesni od hepatitisa i tuberkuloze. Već sam pisao o tome. To su postupci očajnika. Na sve to primoravaju ih američki i engleski kreteni globalisti neoliberali, manijaci i ludaci .

Tim
7 mjeseci prije

I Rusi regrutiraju migrante. Da mi pošaljemo naše?

Dax
7 mjeseci prije

MEDICINSKI PREGLED ZA REGRUTACIJU U UKRAJINSKU VOJSKU OBAVLJA SE NA LICU MESTA

Piša se pod drvo, ako idu mravi na mokraću ŠEĆER, ako idu muve UPALA, ako brzo isparava PUNO SOLI, ako smrdi na meso HOLESTEROL, ako si zaboravio da skineš gaće ALCHEJMER, ako nisi stigao da skineš gaće PARKINSON. A ako ne osećaš mirise KORONA. Sve su to normalna stanja SPOSOBAN

tuf
7 mjeseci prije

Znači onaj koji bi na bojištu trebao primiti transfuziju krvi od zaraženog HIV-om može birati hoće li umrijeti odmah ili za godinu-dvije. Inače za moral u prvim redovima ‘nema boljeg’ nego ubaciti i ponekog s neurološkim oštećenjem pa da svi strahuju kada će ih doći glave. Ovakve odluke o mobilizaciji najviše govore o stanju Ukrajine i ‘moćnim NATO stratezima’ koji njima upravljaju.

Dokurčilomi
7 mjeseci prije

Jedino ne novače one koji boluju od viška novca.

Max
7 mjeseci prije

Jasan,pokazatel,sloma,

tedi
7 mjeseci prije

Tako  se to radi,kada zelis  unistitui drzavu i narod. U vojsku, POD MORAS, uvuces zarazene , mentalno bolesne, invalide  i igras kazacok.

Sparkling
7 mjeseci prije

Sta je ovo cetalji brisu i postove oooooo .

ime
7 mjeseci prije

sad napokon i hibler i mladen mogu na frontu

Jere
7 mjeseci prije

Eto, i “stragovoljci” mobilizirani kao “dragovoljci”.

witchie
7 mjeseci prije

“osobe sa stanjima uključujući različite vrste hepatitisa, HIV bez simptoma, klinički liječenu tuberkulozu, kao i razne bolesti krvi. Nova pravila također dopuštaju novačenje osoba s “blažim kratkotrajnim manifestacijama mentalnih poremećaja”, kao i “sporo napredujućim bolestima središnjeg živčanog sustava””
Kada ovako nešto krene – jasno je da je kraj jako  blizu. Ovo stanje označava trenutak pred kapitulaciju.

Necjepljeni Kokot
7 mjeseci prije

Uskoro će i paraplegičare trpati po rovovima jer ne mogu pobjeći !

Necjepljeni Kokot
7 mjeseci prije

Napokon debeli Đuro ispunjava  uvjete za front. Đuro kreni i slava ti !

Roccos
7 mjeseci prije

Zelenjava isto radi kao i uzor mu fuhrer,sad mu valjaju za front i najteži bogalji,jad i bijeda u što se pretvorio taj ukrajinski nazovinarod.Da imaju malo mozga,odavno je trebalo okrenuti oružje na gowna u Kijevu i prekinuti agoniju.Kažem da imaju mozga,ali…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI