Veleposlanstvo SAD-a upozorava na opasnost od neposrednog napada u Moskvi

Moskva Rusija
43 komentara

Diplomati su pozvali američke građane neka izbjegavaju velika okupljanja u sljedećih 48 sati

Američko veleposlanstvo u Moskvi upozorilo je da “ekstremisti” planiraju napade u glavnom gradu Rusije, koji bi se mogli dogoditi u sljedećih nekoliko dana. “Veleposlanstvo prati izvješća da ekstremisti imaju neposredne planove za ciljanje velikih okupljanja u Moskvi, uključujući koncerte, a građane SAD-a treba savjetovati da izbjegavaju velika okupljanja tijekom sljedećih 48 sati”, objavila je diplomatska misija na svojoj web stranici u rano u petak po lokalnom vremenu. Amerikanci su pozvani neka ostanu na oprezu i neka “prate lokalne medije radi novosti”. Veleposlanstvo nije dalo nikakve dodatne pojedinosti o uzbuni. Ruske vlasti još nisu komentirale obavijest.

Upozorenje dolazi u vrijeme pojačanih napetosti između Moskve i Washingtona. Rusko ministarstvo vanjskih poslova pozvalo je u četvrtak američku veleposlanicu Lynne Tracy zahtijevajući od veleposlanstva da prekine sve veze s tri nevladine organizacije koje financira SAD i čiji je rad nedavno zabranjen u Rusiji.

Ministarstvo vanjskih poslova nadalje je zaprijetilo protjerivanjem “svih zaposlenika američkog veleposlanstva” koji će se pokušati “miješati u unutarnje poslove Ruske Federacije, uključujući subverzivne kampanje i dezinformacije” u kontekstu sukoba u Ukrajini i nadolazećih predsjedničkih izbora u Rusiji.

rusijaSADukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ALENz
1 mjesec prije

Kako bi bilo kad bi ovakva upozorenja davala ruska ambasada u Washingtonu?.. Mi Rusi uočavamo se s jednostavnim izborom: ili ćemo se boriti za zaštitu naših granica, teritorija i vrijednosti, te obraniti naše građane i buduće generacije, ili [prihvatiti] alternativu koja je poraz.”

Lucija, prva
1 mjesec prije

Kad će rusi konačno zatuči tog botoksiranog patuljka za sve sranje koje je učinio rusiji i susjednim zemaljama.

Josip
1 mjesec prije

Majmuni ne znaju sto im se dogada u Americi ali bitno je da su stalno u tudem dvoristu.

Гавран
1 mjesec prije

Zapadnjački ambasadori treba da budu proglašene za nepoželjne osobe, koordinatore terorista i proterani, ali bi manje posledice bile da se veleposlanstva dislociraju u severni Sibir.

Nekoime
1 mjesec prije

Zna CIA što je naručila, samo da im se ne obije o glavu.

Mrčikola
1 mjesec prije

Jaki su “zapadnjaci” u psihološkom ratovanju jer imaju moćnu propagandnu “infrastrukturu”😁.
Rusi bi trebali pratit odjek ove psihološke operacije među svojim stanovništvom i shodno tomu reagirat, pa, po potrebi, uzvratit istom medicinom ali s pojačanom terapijom prema rezidentima tkz. zapada.
A ako se zaista dogodi “teroristički” napad na ruske gradove.., a, ne trebam im valjda ja kazat što im je činit.

Kalle balle
1 mjesec prije

Odvratni amerocionist psihopati. Rusi izbacite do jednog iz svoje zemlje. Vani nakazo u pakao washbraina

eks
1 mjesec prije

Nakon tih upozorenja ogradili su Kapitil Hil ogradom . To je zbog toga što Bajdenu nije pretila opasnost od terorističkih napada . Sve su izvrnuli – glava dole, noge gore .

1 mjesec prije

Ovaj post moguće ima veze i sa ovim što se djeli američkoj javnosti-kopiram bitno:
……..Tajni, nevjerojatno dobro obučeni američki tim pod nazivom “Jedači nuklearnih zmija” sada vrijedno radi pretražujući sve pristigle izraelske diplomatske vreće i pošiljke; voziti i letjeti iznad sinagoga i izraelskih veleposlanstava i sigurnih kuća Mossada s visokotehnološkim detektorima gama zraka i neutrona helija-3, i korištenjem ultravisoke tehnologije prilagođenih i fokusiranih satelita za traženje svih pohranjenih nuklearnih jama, kao i naporan rad na vraćanju svih ukradenih nuklearnih jama od strane Izraelaca bilo gdje u svijetu izvan Izraela.
Ovaj super-elitni tim bio je upozoren telefonskim pozivom Michaela Shrimptona MI-6 obavještavajući ih da je izraelski “City Buster” postavljen blizu Olimpijskog stadiona. Ovaj ga je poziv pogrešno doveo u zatvor. City Bustera su pronašli “Nuclear Snake-eaters”, koji su ušli u Englesku i izvukli i razoružali velikog City Bustera.

Karma
1 mjesec prije

Gamad razbojnicka salju granate izra psihopatima za komadanje palestina djece. Izbacite amero zlo diplomate

xyz
1 mjesec prije

Rusija mora prognati sve zapadne veleposlanike i zatvoriti vrata svakoj zapadnoj udrugi ili organizaciji.

abc
1 mjesec prije

To nisu upozorenja nego se radi o perfidnoj prikrivenoj američkoj pretnji, da ukoliko Rusija zatvori američku ambasadu, da joj slijedi američka osveta u obliku terorizma.

Noname
1 mjesec prije

Potpredsjednik slovačkog parlamenta Andrej Danko rekao je da  Rusija u sukobu u Ukrajini nije agresor, već samo brani svoje interese.
“Rusi su došli na ovo područje s osjećajem da pomažu svom narodu…
Stati na stranu Ukrajine nije rješenje problema, jer je to samo eskalacija napetosti”, naglasio je Danko za Radio Slovačku.
Podsjetio je da se život ne može sagledavati samo crno-bijelo. Prema parlamentarcu, način rješavanja sukoba mogao bi biti stvaranje demilitarizirane zone između Rusije i Ukrajine, po uzoru na Cipar.

Max
1 mjesec prije

Njihova brižnost mi je ponešto sumnjiva.

Zoro
1 mjesec prije

riječ zapad, amerika, britanija, postale su ekstremno toksične, sam spomen tih riječi izaziva kod normalnih ljudi nervozu i kvari dan, ne bi sada o nijansama narod i globalistička elita, da o prozapadnim balkanskim stvorenjima ne govorim, njihovo obožavanje neprijatelja čovjeka, zaluđenost nacizmom, je veliki problem Slavenskih zemalja, a puna kapa mi je i jednih i drugih, 30 godina nas teroriziraju bjesomučnim zlom, nacizmom nacionalizmom vjerama pljačkaju i istrebljuju zabranjuju sve prirodno uvode sve neprirodno i bolesno, uništavaju rajsku Dalmaciju i betoniraju je zbog svoje pohlepe i primitivizma, Restauracija Socijalizma, kineski zid prema zapadu, svi koji su sudjelovali u političkom životu zadnjih 30 godina ne smiju više istupati u javnosti niti biti na državnim i privrednim funkcijama , tzv poduzetnici preispitat djelovanje sa moralne točke gledišta, ko je uvozio lošu hranu mora odgovarat zbog trovanja stanovništva na primjer, sav uvoz ubuduće mora raditi centralna državna agencija za uvoz, svakom proizvodu država… Čitaj više »

T F
1 mjesec prije

Oni koji su se smijali kad su Ameri najavili da će Rusija napast Ukrajinu, sada se opet smiju..

IL Partigiano
1 mjesec prije

Kazu da su ulice Moskve prazne, shopping malls su zatvoreni, Navalni je ozivio, slike Zelenskog se lijepu po Moskvi, ceste koje vodu iz Moskve zakrcene autima. Sto CIA zna a da ruska policija ne zna? Meni slici na ono kad je Orson Wells izazvao paniku u Americi preko radia.

Ppp
1 mjesec prije

No, pa sutra je 11.3. Dan kada se desavaju razna sranja. Neo iz Matrixa je rođen 11.3.1962 a ove godine je 62 godina nakon toga. A pasos mu ističe 11 rujna 2001.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI