Velike farmaceutske kompanije vladaju svijetom

Velike farmaceutske kompanije kontrola
27 komentara

”Big Pharma”, odnosno velike farmaceutske kompanije će ove 2. godine pandemije zaraditi milijarde profita; projicira se na 16 milijardi dolara za Modernu ove godine 2021. i 38,7 milijardi dolara u 2022. kao startup proizvođača cjepiva. Očekuje se da će Pfizerovo RNA cjepivo do 2022. godine iznositi 54,5 milijardi dolara, navodi izvor iz farmaceutske industrije Fierce Pharma.

Big Pharma drži svijet za vrat, sposobna je preko noći napraviti RNK cjepivo za varijantu virusnog soja i staviti ga na tržište bez oglašavanja, koristeći službenike javnog zdravstva “cijepi se ili umri” prodajni prijedlog ili lažnu izvršnu naredbu za mandat cjepiva, koji su izdali plaćeni političari.

Strah od umiranja od Covida-19 koji se dobro proglašava suprotstavljen je činjenicom da je 99 % zaraženih ozdravilo samo od sebe. Zapravo, izvješće koje je izdala organizacija Children’s Health Defense pokazuje da 81 istraživačka studija potvrđuje da je prirodna imunost na Covid “jednaka” ili “superiorna” od imuniteta na cjepivo.

To što Covid-19 raste u najviše cijepljenim okruzima u SAD-u dobro je za posao! Prodajte pojačivače. Izmislite cjepivo koje ne sprječava bolest niti zaustavlja njezino širenje, već samo stvara veće oslanjanje na cjepiva i dopunske injekcije za mutantne sojeve koji se češće javljaju među cijepljenima.

Big Pharma ima kontrolu nad medijima i potplatila je političare. Svijet je sada pod nogama Big Pharmae.

Mali problem s kojim se Big Pharma suočava, dok je zauzeta prebrojavanjem profita, jest taj što njezini proizvodi ne djeluju, pa čak i ubijaju. Zapravo, prodaja poznatih rizičnih proizvoda bez upozorenja mogla bi se klasificirati kao ubojstvo iz nehaja.

Činjenica da su agenti Obrambene obavještajne agencije bili svjesni takozvanog smrtonosnog virusa više od mjesec dana prije nego što je bilo koji dužnosnik u kineskoj vladi saznao, sugerira predumišljaj i dosluh između vlade i industrije.

Ne morate imati otiske prstiju Big Pharma u pogledu smrtnih slučajeva. Političari mogu povući okidač mandatima za cjepivo. Obavještajne agencije prodiru u izvore vijesti i pretvaraju izvješća o medicinskim bolestima u propagandu.

Cijepljenje nema logike

Ako vas brojke samo zbune, možda će logika dodatno razjasniti stvari. Zaboravite statistiku, panika od pandemije nema logičnu osnovu. Kao što je jedna medicinska sestra nedavno upitala: “Zašto zaštićene treba štititi od nezaštićenih prisiljavajući nezaštićene da koriste zaštitu koja uopće nije štitila zaštićene?”

Kredo cijepljenja radi zaštite drugih je nelogičan. To je kao da kažete da biste trebali nositi kišni kaput kako se drugi ne bi smočili.

Spasiti 1 život, ubiti 15

Prema izvješću Global Researcha, na svaki život koji RNK Covid-19 cjepivo spasi, 15 ljudi umre od cjepiva. Pošteđena je samo 1 osoba na 22.000 cijepljenih osoba. Procjenjuje se da je 150.000 Amerikanaca umrlo od cjepiva, a 10.000 života je spašeno.

Ali za Big Pharmu to su samo brojke, a ne mrtvi ljudi. Bez odgovornosti za njihove smrtonosne proizvode, koga je briga?

Doći će još

A ima još toga. Tvorac cjepiva protiv Covid-19 predlaže da se ova toksična RNK tehnologija sada koristi za suzbijanje još 12 zaraznih bolesti. Još pakla na Zemlji.

Pogrješno navodeći brojevi

Velika je lukavost kojom se Big Pharma koristi jest prikazivanje njihovih lijekova na recept koji dobivaju odobrenje od Uprave za hranu i lijekove, čime se oslanja na 45 % svog proračuna iz industrije lijekova, dok plaćeni mediji od tih istih tvrtki nikada ne govore da ih plaćaju oni koji forsiraju ovakva cjepiva i lijekove. Liječnici spremno postaju sudionici samo kako bi njihove čekaonice bile pune, kao i njihovi novčanici.

Samo stvorite podatke

Big Pharma već desetljećima objavljuje pogrešne podatke; ništa veće od teorije o kolesterolu koji dovodi do srčanih bolesti.

Već desetljećima prijevara s statinima/kolesterolom temelji se na statističkoj lažnoj predstavi da te molekule statina toksične za jetru (inhibitori enzima) smanjuju rizik od srčanog udara za trećinu.

Čvrsti nasuprot relativnim brojevima

To je relativan broj. Tijekom petogodišnjeg razdoblja možda će 3 od 1000 odraslih osoba doživjeti srčani udar, a statini će taj broj smanjiti na 2,3 minus 2 = jedna trećina (33 %), ali u teškim brojkama to je samo 1 %. Ovaj lijek vrijedan više milijardi dolara samo sprječava nesmrtonosne srčane udare!

Potrebno je 217 zdravih odraslih osoba koje će uzeti pilule statina tijekom 5 godina da bi 1 imala koristi, što je takozvani broj potreban za liječenje (NNT).

Uz sve to poznato medicinskim reporterima, dobivamo sve više istog. Danas čitamo u naslovima vijesti da bi “uzimanje statina moglo smanjiti rizik od smrti od Covida do 12 %” kaže John Ely, reporter za Daily Mail.

Ali kada pažljivo proučimo podatke, u retrospektivnoj studiji bilo je 963 876 ispitanika; 169.642 korisnika droga sa statinima i 794.234 korisnika koji nisu korisnici; 765 korisnika statina i 1780 ne-korisnika umrlo je od Covida (odnosno, ako možete vjerovati PCR testu obrisa nosa koji daje mnogo lažnih pozitivnih rezultata) u razdoblju od 9 mjeseci 2020. Ali nema argumenta, umrli su od nešto, što se zove smrtnost od svih uzroka.

  • 765 od 169.642 korisnika statina = 0,0045 % ili 4,5 na 1000 umrlo je od Covida.
  • 1780 od 794.234 korisnika droga bez statina = 0,0022 % ili 2,2 na 1000 umrlo je od Covida.

U velikom broju, autori studije objavljene u Public Library of Science Journal (PLoS) izjavili su: “mortalitet nije bio statistički značajan” između dvije skupine. To nikada nije dospjelo u tisak.

Autori studije ukazali su na još dvije demonstrativne studije koje su navodno pokazale smanjenje smrtnosti od Covida za 30%. No, nakon daljnjeg istraživanja, prva studija objavljena u časopisu Diabetes & Metabolism (2021.) zaključila je: “među korisnicima statina nije zabilježeno značajno smanjenje smrtnosti u bolnici ili težine Covida-19;” i druga studija, meta-analiza četiri studije koje su se sastojale od 8 990 pacijenata “sugerira smanjenje smrtonosne ili teške bolesti za 30 %”, ali je izvela isti statistički trik korištenja relativnih brojeva.

Postojala je statistička, ali ne i klinička korist (kliničko značenje u klinici bilo kakva korist teško bi bila primjetna). Dim i zrcalna medicina. Big Pharma se već dugo izvlači s tim. Big Pharma se ne bavi zdravstvenim poslom. Radi se o unosnom poslu.

Naivna javnost se oslanja na izvore vijesti za informacije o cijepljenju. Nije iznenađujuće to što oni pojedinci, koji se ne žele cijepiti, su vjerojatno i pojedinci koji ne gledaju televiziju i mainstream medije.

Autor: Bill Sardi
Big PharmacjepivoCovidfarmaceutska industrijaPandemijavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Karma
2 godine prije

SOTONA ZAPLESALA A NIKO NE GASI MUZIKU. JBG

2 godine prije

“Velike farmaceutske kompanije vladaju svijetom”
Totalno pogrešno!
Osnovno pitanje: “Ako sada vladaju svetom zašto nisu i ranije? Ko im je to omogućio?”

Nikada nećemo doći ni do pravilnog sagledavanja a posebno ne do pravih rešenja ako stvari posmatramo površno. Zaista izgleda kao da farmacija određuje pravila ali ne treba biti previše mudar da bi se shvatilo da su im to omogućili političari. Da uzmemo najbezazleniju varijantu – napravili su dil da bi se napljačkali.

Ali kako već znamo da pare nisu krajnji cilj, da političari imaju samo fiktivnu moć onda nam je jasno da je igra mnogo dublja. I prljavija. A da je citirana izjava tačna bilo bi dovoljno da “stanemo nogom za vrat” farmaciji i rešili bi probleme.

Zato moramo biti pažljivi sa izjavama kako ne bi stvarali pogrešnu sliku koja bi nas vodila pogrešnim metodama borbe (a koja će doći – pre ili… kad dogori do nokata).

2 godine prije

Evo kako “FARMA” rješava disonantne glasove:
https://www.facebook.com/brandy.vaughan.98/posts/10157693347666397
Objavila radi osiguranja jer se bojala za svoj život. ali:
https://www.brighteon.com/221e4e77-99f5-4ff9-802f-600d007f4551
i video je bojavila, kasnije njena prijateljica, ali umrla je PRIRODNOM SMRĆU????
https://www.snopes.com/news/2020/12/22/brandy-vaughan-death/

HQuties
2 godine prije

1. Prove there is a pandemic. Professor , Edward J Steele.
2. Prove the infection fatality rate is above 0.2% for <70 years. who.int/bulletin/volumes/99/1/20-265892.pdf
3. Prove there is no other effective treatments c19early.com
4. Prove we have informed medical consent and that these vaccines have completed medical trials and are “safe and effective “?

Željko
2 godine prije

Ne može farmacija da vlada bez “kvislinga”: “političari”, “liječnici”, “vjerski poglavari”, itd.! Kada sam živio u Zaprešiću, ni blizu se nisam ovako kao sada zdravo hranio, sve skupo bilo,kada pošalju ženini iz Bosne što domaće obradujem se i tada sam imao trigliceride povišene i stalno sam kupovao na “preporuku liječnika” Sortis, gle čuda proizvodi “Pfizer” i hajde misleći da znaju liječnici posao slušao sam ih! Ali oko ove plandemije zgadilo mi se ime Fajzer ili “Pfizer” i pitam u Tuzli u apoteci gospođu da li ima zamjena za Sortis da je ili iz BiH ili iz ex YU kada gle čuda ima PET nadomjestaka koji su potpuno isti i mnogo manja cijena!? I sada koristim “Tozar”, kada moram zimi jer se jede masnija hrana a manje se čovjek kreće,, od “Bosnalijek” Sarajevo, kupujmo domaće ako se baš mora kupiti lijek !!

Suze Roni
2 godine prije

Znaci 16mild usd za Fauci klan i 37 mild usd za BG klan.

Teo
2 godine prije

Nikad se farmacija, doktori, politicari i drzava nisu vise brinuli za moje zdravlje. Prevazisli su i rodjenu mater koja me je dojila i koja se cijeli zivot brinula za mene a dio zivota i brinula o meni dok nisam odrastao. Takva briga za moje zdravlje od strane ovog kompletnog domaceg i svjetskog establismenta prevazilazi sve granice ljubavi. Tacno da se zapitam da li me drzava voli vise od mojih najblizih. Sve sto trebam je da dobrovoljno pristanem na cijepljenje i ne propitujem zasto, sta i kako. Ako ne zelis da primis za svoje dobro onda ti slijede restrikcije, izolacija i izopcenje iz drustva jer se mozes zaraziti i prenositi zarazu kao i cijepljen, ali to nije isto. Zasto, kako? Nebitno. U Australiji sprovode torturu, ubise Boga u narodu, sve za njihovo dobro i zdravlje cijepljenjem. Dvije godine je sve stalo i zapostavljrno zbog borbe sa koronom, stize nam ekonomska kriza,… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

big farma ne vlada svijetom, već kabala, koja je vlasnik big farme i svega ostaloga, kao što je i vlasnik skoro svih država na svijetu

zato se ne radi o gramzivosti i zaradi faramceutske industrije, već naprosto o ubijanju i onesposobljavanju to više ljudi na planeti

Jomla
2 godine prije
  • 765 od 169.642 korisnika statina = 0,0045 % ili 4,5 na 1000 umrlo je od Covida.
  • 1780 od 794.234 korisnika droga bez statina = 0,0022 % ili 2,2 na 1000 umrlo je od Covida.

765 od 169.642 je 0,451%
1780 od 794.234 je 0,224%

rade
2 godine prije

mjeseci prolaze, milijarde cijepljenih, a nista se jos nije napravilo, bez promjena na vidiku. totalno tupilo

Gorki šećer
2 godine prije

Pig 🐷Pharma nije na vrhu piramide. Tamo su se smjestili BlackRock i Vanguard. Oni bogatstvo ne broje u milijardama, već u bilionima. Ni žvakaću gumu ne možeš kupiti, a da oni nemaju koristi od toga.

Eugen
2 godine prije

Velike farmaceutske kompanije vladaju svijetom
Tako kaže naslo, dragi moj pišće članak, imam ja pitanje za tebe.

A tko vlada tim farmaceutskim kompanijama? E kad to shvatiš onda nešto suvislo napiši.

Max
2 godine prije

Da uz naftaše oni su najjači

čudila se aman ja
2 godine prije

…”Lijekovi ili priča o obmani” dr.Gajski- sveto pismo.

Polonej
2 godine prije

Kapitalistički realizam, je usavršeni feudalizam modernog doba popraćen tehnološkim napretkom ukazuje na sve mane tog sistema posljednjih 20tak godina tehnološkim razvojem. Upravo ova situacija Covida ukazuje na činjenicu koliko je trenutno društvo korumpirano i bez imalo stida i skrivanja djeluje agresivno. Očiti dokazi Wikileaksa, Panama papersa, Pandore nedavno ukazuje da i na očitu korupciju populacija nezainteresovano promatra. Elite preko farmacije koruptivno djeluju na WHO i doktore sirom svijet, koruptivno bez ustrucavanja djeluju kroz medije i političare. Cijena je istaknuta, novci se štampaju, a novi presedan prave sve učestalija kršenja osnovnih zakona, ljudskih prava i sloboda. Cenzura, korupcija, mito, agenda….je toliko uzela maha kroz svaku prosu i šupljinu ove današnje civilizacije.

Sixdensity Traveler
2 godine prije

Ne vladaju,nego Konzorcij a neki to zovu Antihrist!😋😁❤️😋😁

Keks11
2 godine prije

Ja ću dati malo svoje statistike. Zapadne razvijene zemlje uvelike procjepljene, zaostale zemlje glupavih naroda slabo procjepljene. Meni dovoljno.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI