Više od 500 članova Bidenove kampanje želi da Biden podrži Palestinu

Joe Biden
3 komentara

Više od 500 zaposlenika koji su sudjelovali u izborničkoj kampanji Joea Bidena pozvali su u otvorenom pismu Bidena neka Izrael pozove na odgovornost za nedavne  postupke i neka nastavi raditi na zaštiti prava Palestinaca.

“Cijenimo vaš nedavni rad na postizanju privremenog mira, a također prihvaćamo da privremeni mir nije prikladno dugoročno rješenje. Čvrsti smo u uvjerenju da je vrijeme da vaša administracija poduzme konkretne korake za okončanje okupacije u potrazi za pravdom, mirom i samoodređenjem Palestinaca”, stoji u pismu koje je u ponedjeljak objavio organizator kampanje u Arizoni Matan Arad-Neeman.

U pismu se od Bidena traži neka zahtjeva od izraelske vlade dopuštanje uspostave humanitarnog koridora do Gaze, provjeru jesu li izraelski postupci predstavili kršenje međunarodnih zakona koji zabranjuju američku pomoć u financiranju vojnih snaga umiješanih u kršenja ljudskih prava te prekidanje poreznih olakšica za organizacije koje financiraju naseljavanje palestinskog teritorija.

U pismu se dodaje da su se oni koji su ga potpisali pridružili Bidenovoj kampanji jer su vjerovali u njegovu viziju nacije koja vjeruje u ljudska prava svih ljudi, napominjući da trenutna situacija Palestince lišava mira, sigurnosti i samoodređenja, što su vrijednosti koje je Biden zastupao u svojoj kampanji.

BidenBidenova administracijaPalestina
Pretplatiti se
Obavijesti o
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Malomorgen
2 godine prije

malomorgen če biden to podržati….. 😒

BanOvan
2 godine prije

“Više od 500 zaposlenika koji su sudjelovali u izborničkoj kampanji Joea Bidena…”

Bilo bi korektnije:
“Više od 500 zaposlenika koji su sudjelovali u izborničkoj kradji Joea Bidena…”
A što se tiče podrške Palestini – izborna kradja bila i prošla, saučesnici su odradili svoje a obećanje ludom radovanje.

2 godine prije zadnji put uredio BanOvan
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI