Vlada Velike Britanije razmatra obavezno cijepljenje protiv Covida-19 za zaposlenike engleskih domova za njegu

Velika Britanija-obavezno cijepljenje zaposlenih u starackim dom
6 komentara

Vlada Velike Britanije otvorila je konzultacije o obveznom cijepljenju osoblja protiv Covida-19 u domovima za njegu starijih osoba u Engleskoj, najavio je ministar zdravstva Matt Hancock.

“Odlučili smo pokrenuti ovaj prijedlog kako bismo zaštitili stanovnike”, rekao je Hancock zastupnicima u Donjem domu u srijedu.

Rekao je da vlada na uvođenje obaveznog cijepljenja protiv Covida-19 za sve zaposlenike u domovima za njegu i Nacionalnu zdravstvenu službu (NHS) gleda “kao na uvjet raspoređivanja”. Odgovarajući na pitanje o obveznim cijepljenjima za ostale ključne radnike i širu populaciju, Hancock je rekao: “Ne slažem se s obveznim cijepljenjem javnosti.”

Dodao je: “Ali za one koji su dužni brinuti se u okruženju koje uključuje neke od najugroženijih u zemlji, mislim da je ovo razuman korak.”

Hancockova najava dolazi nakon što su on i vlada izazvali snažnu reakciju zbog navoda da nisu spriječili širenje Covida-19 u domovima za njegu na vrhuncu pandemije.

Bivši šef premijera Borisa Johnsona Dominic Cummings prošlog mjeseca tvrdio je da je Hancock lagao premijeru kada mu je rekao da će svi stanovnici domova koji su hospitalizirani s Covidom-19 biti testirani na virus prije otpuštanja. Hancock je porekao laž u vezi sa slabijim testiranjima u početku, za što je Cummings rekao da je rezultiralo tisućama smrtnih slučajeva.

U srijedu je BBC, pozivajući se na anonimne izvore, izvijestio da će Covid-19 cijepljenje postati obvezno za cjelokupno osoblje koje je zaposleno u domovima za njegu. Ako se djelatnici ne uspiju cijepiti u predviđenom roku od 16 tjedana, mogli bi izgubiti posao ili biti preraspoređeni, izvijestio je medij.

Do sada je oko 40 % domova za njegu u Engleskoj cijepilo najmanje 80 % osoblja i 90 % svojih žitelja, pokazuju najnoviji podaci NHS England.

COVID-19Velika Britanija
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Stara kuka
2 godine prije

comment image

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Čudan lik
2 godine prije

A ja mislio da nitko neće biti prisiljavan na cijepljenje…

Red Dog
2 godine prije

Nego, da ubiju jos staraca?
Kad prihvatis posao prihvatas i uslove poslodavca. Ako ti se ne svidja, vrata su tamo.
Ali hoce prihvatiti. Jer ova Delta varijanta ubija i mlade.

Praetorian
2 godine prije

Kada pobiju sve penzice, vise nece biti potrebe za njihovom njegom. Simple as that

2 godine prije

Cijepljeni umiru, i to ubrzano, cijepljeni sad mole za pomoć, ali svi ih ignoriraju, sami si plačaju ogromne bolničke račune,plačaju ogromnu cijenu svoje naivnosti, neinformiranosti, te povjerenja u tzv. “znanost”, nitko ne preuzima odgovornost (evo jedanog od sajtova gdje su se organizirali):
https://www.c19vaxreactions.com/
a napokon se vrše obdukcije cijepljenih i preminulih, evo jedan primjer:
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/global-time-bomb-first-case-of-postmortem-study-of-patient-vaccinated-against-sars-cov-2-mrna-found-in-every-organ-of-the-body
Naravno nitko ne preuzima odgovornost za ovo već masovno ubojstvo.

Kalle balle
2 godine prije

NE POSTOJI VLADA OVE ILI ONE DRZAVE. POSTOJI COPOR KUPLJENIH SLUZBENIKA KOJI SU POD DIREKTNOM KOMANDOM UMOBOLNIH FAMILIJA KOJE OBE POCINJU SA SLOVOM R
TKZ VLADA NEMA NIKAKVA PRAVA BOSTI LJUDE SA SMECEM.
TOTALITARIZAM I NASILJE NAD ZDRAVIM LJUDIMA.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI