Zaplijenjen eksploziv poslan iz Ukrajine za terorističke napade u Rusiji

Zapljenjen Ukrajinski eksploziv
13 komentara

Polazište ilegalnog tereta bio je grad Odesa, rekle su gruzijske vlasti

Gruzijska Služba državne sigurnosti priopćila je da su njezini operativci zaplijenili seriju eksploziva koju su Ukrajinci pokušali poslati u Rusiju preko trećih zemalja kako bi izveli terorističke napade.

Ilegalni teret, koji je uključivao šest sofisticiranih eksplozivnih naprava ukupne težine 14 kilograma, bio je isporučen iz ukrajinskog lučkog grada Odese, rekla je agencija u priopćenju objavljenom u ponedjeljak.

Eksploziv je uvezen u Gruziju u kombiju nakon putovanja kroz Rumunjsku, Bugarsku i Tursku 19. siječnja, rečeno je. Tijekom pretrage vozila bombe su pronađene skrivene unutar baterija za električni automobil, dodaje se.

Prema sigurnosnoj službi, državljani Ukrajine, Armenije i Gruzije omogućili su isporuku eksploziva.

Cijelu operaciju organizirao je ukrajinski zastupnik Andrey Sharashidze, koji je član stranke Sluga naroda ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, navodi se.

Odesarusijaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Motorola
2 mjeseci prije

Tucker Carlson – u jednom od hotela u Moskvi: “Toliko sam pročitao o tome (o Rusiji) Američki mediji su ludi. Stvarno ludi. Veoma ludi……

tatamata
2 mjeseci prije

bilo bi lijepo cuti sta nasa nazi gofna misle o ovom , ali bojim se da su Djuro i Mladen uz ostalo balkansko uzrasko nazi smece zauzeti danas

Karma
2 mjeseci prije

Gamad hazarska, bestijalni manijaci

Max
2 mjeseci prije

To su već teroristička djela a ne vojne operacije.

Demokracki
2 mjeseci prije

Danas iz Odesse salju bombbe Rusima, a za godinu dana ce im se u Odessi vijoriti ruske zastave, oh kako se stvari samo brzo okrenu. A mogle bi u Berlinu, ako pomahnitala EU ne prestane sa glupiranjima.

trajko
2 mjeseci prije

Cilj su od prvog dana oni silosi sa satanima, oni ih peku.

tihobl
2 mjeseci prije

Ovde imamo rijec o teroristickoj drzavi koja radi po instrukcijama mentora. Gruzijci su ih sprijecili u teroristickoj akciji. Tri bombe su trebale ostati u Gruziji, a 11 prebacene u Voronjez.
Gruzija se postavila kao pravna drzava koja se bori protiv terorizma i pored pritsaka koji dolaze sa zapada, za razliku od ostalih drzava koje su popustile teret.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI