“Zaustavili smo teroristički napad s mora”, javlja Venezuela

Venezuela teroristički napad
20 komentara

Caracas javlja da je raskrinkao “terorističku skupinu” iz Kolumbije, koja je navodno pokušala morskim putem ući u sjevernu Venecuelu. Operacija je orkestrirana iz Sjedinjenih Država, izjavio je visoki venecuelanski dužnosnik.

Kako je izvijestio venecuelanski javni televizijski kanal Telesur, venecuelanski ministar unutarnjih poslova, Nestor Reverol, objavio je 3. svibnja presretanje “terorističke skupine plaćenika” koja se pokušala ”infiltrirati u zemlju morskim putem tj. gliserom.

Prema ministru, cilj takvog upada bio je “počiniti terorističke akte protiv zemlje, ubiti vođe revolucionarne vlade, povećati spiralu nasilja, stvoriti kaos i zbrku u stanovništva i, s njim, uroniti u novi pokušaj puča“.

Tijekom svoje konferencije za novinare, Nestor Reverol pohvalio je “pravovremenu i učinkovitu akciju” venecuelanske vojske, kao i “bolivarsku nacionalnu policiju” koja je omogućila uhićenje nekih pojedinaca i ubijanje drugih, kao i zapljenu oružja.

“Ostajemo u stanju pripravnosti u slučaju bilo koje prijetnji našoj zemlji, te ćemo odgovorit ćemo na ove terorističke skupine koje prijete našem miru, a što je, i bit će, naša glavna pobjeda”, rekao je Nestor Reverol.

Po riječima visokog venecuelanskog dužnosnika, operacija je bila orkestrirana iz Sjedinjenih Država

Nakon toga, predsjednik Nacionalne konstitutivne skupštine i broj dva venecuelanske vlade, Diosdado Cabello, rekao je da je ubijeno osam “terorista”, dvojica su uhićena, a tijekom intervencije zaplijenjeno jer oružje. Među ubijenima bio je i Robert Colina, venecuelanski otpušteni časnik, rekao je izvor.

Diosdado Cabello je također rekao da je operacija bila „orkestrirane” iz SAD-a i DEA ( Drug Enforcement Administration ).

Caracas nije ustvrdio postojanju veze između ovog događaja i nedavnog raspoređivanja vojske na Karibima, s navedenim ciljem borbe protiv “narko kartela”. 26. ožujka Sjedinjene Države objavile su nagradu do 15 milijuna dolara za sve informacije kojima se omogućuje uhićenje venecuelanskog predsjednika Nicolasa Madura, kojeg su američki sudovi optužili za “narko-terorizam”.

SADTerorizamvenezuela
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
RENEW
3 godine prije

Tu je dokaz, da so ZDA imele že dolgo časa en sam cilj. To je uničenje Kitajske. ZDA same tega ne morejo narediti, ker za to rabijo pomoč vazalnih držav. Ponavljam, če bi bili komunisti pametni, bi obesili izdajalce iz Wuhanskega laboratorija, ker izdajalci so, za denar, izdali komunizem. Izdajalci so v virus vnesli sekvence virusa HIV in tako umetno ustvarili povod za bombardiranje Kitajske.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8211291/U-S-government-gave-3-7million-grant-Wuhan-lab-experimented-coronavirus-source-bats.html

sobravia
3 godine prije

Venecuela i Sjeverna Koreja, dvije rajske zemlje.

Max
3 godine prije

Ovakvi događaji ne čude poznavajući povijest Američkog djelovanja u Južnoj i Srednjoj Americi. Sjetite se samo Kube I Zaljeva Svinja. Ali što god da su planirali efikasno je spriječeno.

sobravia
3 godine prije

Ja vjerovat ne mogu da ljudi mogu podržavati genocidni režim Sjeverne Koreje. Evo malo podataka…
https://www.theguardian.com/world/datablog/2013/apr/08/south-korea-v-north-korea-compared#
https://www.youtube.com/watch?v=ZdRmrtvatC8
https://www.youtube.com/watch?v=y6lwHCMWThI
https://www.youtube.com/watch?v=6WDAXiItEdc
…al jebajiga, teško slijepce da progledaju natjerati…

Bosanac
3 godine prije

Vracamo se u normalu…..javio se i Maduro

Potres u glavi
3 godine prije

que?

borg
3 godine prije

Prema novinama iz Five Eyes
ovi uhvaceni nisu bili ni placenici ni tereoristi, to je propaganda iz Venezuele.

Oni su bili americki gradjani koji su navodno upali u Venezuelu, tocnije izgubili su put i nasli se u Venezueli slucajno i kad su tamo vec stigli rekli su “Kaj ne bu donili Venezueli demokraciju”

Tako je bilo
ako ne vjerujete prestiznim novinama s zapada
onda ste nasjeli propagandi iz Venezuele.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI