Zločini u bolnici u Osijeku, dokle? Zašto se šuti?

Beroš - Bolnica - Osijek

Protekle godine česti su slučajevi raznih teških događaja oko pacijenata po bolnicama. Mnogi niti ne dođu do javnosti, sve se skriva. No ipak su mnogi i došli, neki mediji su ipak pisali. Zanimljivo je, prednjačila je u svemu (barem po medijskim natpisima) osječka bolnica što mi nikako nije drago.

Na žalost imam i osobno loše iskustvo sa zagrebačkom Vinogradskom bolnicom prije desetak gopdina. No slučaj s mladom ženom iz Vinkovaca koju su baš postupanja liječnika od Vinkovaca, Vukovara do Osijeka odveli, nema dugo sa četrdesetak i kojom godinom, u smrt. A kćerku, dvadesetogodišnjakinju, ostavili bez mame. Osijek je u to vrijeme, prošlo ljeto, bio zapamćen po jednoj svemirskoj ludosti, sramoti: zaštitni ovratnik kod zračenja morao je nakon svakog pacijenta provesti TRI dana u karanteni, u plastičnoj kanti!!! Može li luđe? Ma može! To dokazujemo kontinuirano, na svakom koraku.

  • https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/zbog-smrti-bebe-bolnica-u-osijeku-mora-platiti-650000-kuna-trudnica-se-zalila-na-jake-trudove-i-povracanje-a-medicinska-sestra-nije-poduzela-nista-9681814
  • https://www.telegram.hr/politika-kriminal/ekskluziv-kako-je-drzavni-odvjetnik-dosao-do-nekretnina-nasljednica-bogatog-osjecanina-htio-nam-je-uzeti-i-grob/
  • https://www.glas-slavonije.hr/463047/1/Najgori-dan-u-KBC-u-Osijek-Preminula-dva-novorodjenceta

Zlostavljanje i prijetnje u NM bolnici Vukovar. Arna Šebalj otkriva tko je odgovoran?

 

U subotu,  2. listopada 2021. zaprimih poruku, mailom, o novom skandalu. I nimalo bezazlenim okolnostima, ni manje ni više među trudnicama u osječkoj bolnici a o čemu nigdje ni riječi. A evo što piše jedan suprug:


 „Jučer je došlo do trovanja u osječkoj bolnici, trudnice su na infuzijama zbog iznemoglosti, a ne zna se još uzrok trovanja. Žena mi je tamo na odjelu i nije mi svedno. Trenutačno se dobro osjeća, ali veći dio trudnica proživljava traume. Bojim se da bi se sve moglo staviti pod tepih i nikom ništa. Zvao sam ravnateljstvo bolnice, ali se nitko ne javlja. Supruga je rekla da će zvati sanitarnu inspekciju, ali nisam siguran koliko će to pomoći i natjerati odgovorne da odgovaraju i da se utvrdi što se točno događa.

Da li možete nešto poduzeti po tom pitanju ili mi dati savjet koje korake da poduzmem da ne bi „pojeo vuk magare“ kako to kod nas najčešće biva. Supruga mi je u Osijek zbog komplikacija u trudnoći, jer može doći do preranog poroda.

Vama hvala i na vašem brzom odgovoru i na svemu što radite. Vi ste jedan od rijetkih vitezova i pravednika koji poduzimaju nešto konkretno.“


Sjećate li se afere oko gospođe kojoj ta ista bolnica, nije htjela pružiti zdravstvenu uslugu o čemu smo sve već objavili u kolovozu ove godine?

A što je tada pristiglo iz bolnice kao odgovor, bez potpisa, standardni novi protokoli svih institucija, opet pozivanje na te nesretne linkove. Kompetentnog odgovora, odgovornosti, nigdje:

Ana Jurlina <[email protected]>
četvrtak, 12. kolovoza 14:57
prima ja

Poštovana,

sukladno Vašem upitu od dana 28. srpnja 2021. godine vezanom uz protokol postupanja koji se odnosi na pacijente, navodimo kako se najnovije preporuke vezane za Covid-19 virus kojih se pridržava Klinički centar Osijek, nalaze na službenim stranicama HZJZ.

S poštovanjem,

Ravnateljstvo KBC-a Osijek

Klinički bolnički centar Osijek

Ravnateljstvo


Evo ih svih redom odgovornih iz bolnice, zovite ih, pišite im, sad su oni „ugroženi“, traže i našu pomoć, brine ih plaćanje testiranja no ne brine ih njihovo postupanje u proteklih sad već 19 mjeseci. Zanimljivo razmišljanje i poprilično drsko ponašanje. Svi su odgovorni, ne čini mi se da su toga svjesni.

KLINIKA ZA GINEKOLOGIJU I OPSTETRICIJU
Predstojnik klinike:
doc. dr. sc. Andrijana Muller, dr. med., specijalist ginekologije i opstetricije
[email protected]
tel: +385 31 512 300

ZAVOD ZA GINEKOLOŠKU UROLOGIJU
Voditelj zavoda:
prof. dr. sc. Robert Selthofer, dr. med.

RAVNATELJSTVO
Ravnatelj KBC Osijek:
doc. dr. sc. Željko Zubčić, dr. med.

Rad sa strankama:
– svakog radnog dana od 7:30 do 15:30 sati uz mogućnost najave telefonom
tel: +385 31 511 101,+385 31 511-098
e-mail: [email protected]


A što mi je nakon tog strašnog ponašanja pisala mlada žena  14. kolovoza 2021. zbog koje smo se bavili bolnicom, KBC Osijek. Iz ovoga je sve jasno, više ništa ne moramo pisati.

„Poštovana g. Arna, upravo dolazim k sebi od pozitivnog šoka, nakon slušanja Vašeg poziva osječkoj bolnici.

Nisam Vas htjela zamarati sa puno detalja u svom prvom obraćanju, a ustvari, logično je da u bolnici sigurno nisam zatražila pomoć jer se dobro osjećam.

Pisala sam, također, i odvjetniku. Taj isti e-mail sam proslijedila i ravnateljstvu KBC-a Osijek, a tad sam dobila prvi i zadnji odgovor od njih, da je pritužba proslijeđena internoj kontroli, o čemu ću biti obaviještena. Sudeći po njihovoj agilnosti – Post mortem. Šalu na stranu, sad sam dobro, jer mi je moja ginekologinja odmah dala lijek koji je djelovao nakon druge tablete (Provera, Phizer ) jer se čudila kako su mi u Otpusnom pismu preporučili lijek od kojeg bi još više krvarila. 

 U tom svom naletu očaja i bespomoćnosti pisala sam i Ministarstvu zdravstva, Povjerenstvu za prava pacijenata, od koji sam također dobila na uvid njihovo traženje pisanog očitovanja svih med. djelatnika koji su bili zaduženi za mene. U potpisu glavom i podbratkom Vili Beroš, što me iskreno začudilo. Smatrala sam da će mi samo reći kako su djelatnici postupili prema protokolu, međutim, ima tu elemenata koji su stvarno za dublju analizu. U nastavku ću samo dodati dio mog odgovora tom Povjerenstvu, da vidite još neke detalje oko bolničkog tretmana i mog stanja. 

“Kad sam tog dana došla u KBC Osijek na Odjel ginekologije, tamo sam u dežurstvu zatekla samo jednu medicinsku sestru, koja je rekla da doktorice nema, da je trenutno u operacijskoj sali te da ne zna hoće li doći za pola sata ili ću morati čekati do ponoći. To mi je bio prvi šok. Također, još je jedna žena s krvarenjem i odljevima čekala prije mene, koja može potvrditi. Sva sreća pa se doktorica pojavila u roku pola sata, ali i da nije, mi bi tako s odljevima satima čekale, nemajući drugog izbora, jer nema drugog dostupnog liječnika. Po sjećanju, ako se ne varam, radi se o dr. Erman. Kad sam primljena, sestra me je pod ruku vodila, bojeći se da negdje ne padnem. Tako da znate koliko je točna tvrdnja u Otpusnom pismu da oskudno krvarim i da sam otpuštena u dobrom općem stanju. Doktorica je bila izuzetno arogantna i bez riječi obavljala svoj posao. Dok sam pokušavala objasniti zašto smatram da dugotrajno, obilno krvarim, zahvaljujući svojim dodacima prehrani, te svakodnevnom upotrebom proizvoda od soje (fitoestrogen), narušila sam hormonalnu ravnotežu, a jedan od dodataka (prah pšenične trave) izaziva izbacivanje nakupljenih ugrušaka te pojačano menstrualno krvarenje. To sam tek naknadno istražila, nakon višemjesečnog konzumiranja, jer nikad u životu nisam imala sličnih menstr. problema, a o pšeničnoj travi  se pisalo samo u superlativu. Kao vegetarijanac (11 g.), težim zdravoj prehrani, ali sam očito, u dobroj namjeri, pretjerala. Doktorica i sestra nisu nikad čule za to i nije ih ni zanimao uzrok. Mislila sam da će mi serološki provjeriti razinu hormona, ali sestra je rekla da to, ako želim, mogu privatno kod svog ginekologa.

Ono što želim dodati za djelatnike na odjelu ginekologije (1.kat), gdje sam upućena na čekanje zahvata, također je signifikantno te vam daje bolji uvid u moje stanje, dijametralno suprotno od navedenog u Otpusnom pismu.

Nakon podužeg uvjetovanja i uvjeravanja da moram učiniti bris na covid, dr. Lovrić se tijekom našeg razgovora, doslovno, hvatala za glavu i govorila “mi ćemo svi skupa poludjeti više od ovoga!”, dajući mi do znanja da su preopterećeni zbog svih tih covid mjera. Pitala sam je kako je moguće da sad u ovoj sobi nije bitno jesam li pozitivna, a u drugoj sobi je bitno. Meni sve to graniči s ludilom. Pitala me “Ali što ćete ako vam se desi nešto još gore, a ne možete ništa bez tog PCR testa?!” Pitala sam: “Zašto me ne testirate serološki ili putem sline?”, odgovorila je “Ne smijemo, to nije po protokolu”.

Prilikom potpisivanja hrpe papira prilikom otpusta, medicinska sestra me zabrinuto upitala:

“I što ćete sad?”.. Rekla sam joj: “Ništa…umrijeti”. Pozvala me je u svoju sobicu gdje je razvrstavala papire i opet rekla zabrinuto (više puta): “Samo nam dođite ako vam bude loše”. Ja sam tada bila tamo zbog obilnog krvarenja i nisu mi pomogli, ne znam zašto bi mi pomogli drugim dolaskom… Dok sam bila na toaletu i mijenjala hig. uložak (superupijajući za noć, jer manji nisu bili dovoljni), došle su sestra i doktorica da uvide stanje. Bio je natopljen od početka do kraja. Na osnovu viđenog, u Otpusnom pismu je navela da “oskudno krvarim”. U bolnicu sam došla zbog enormne količine odljeva i doslovno su komadi ispadali iz mene. Zato sam i trebala na zahvat čišćenja, jer sam bila puna ugrušaka i sluznica maternice mi je, po riječima doktorice, zadebljana 2 cm.

Ono što je izazvalo najveći revolt u meni je ignoriranje djelatnika iz Ravnateljstva bolnice. Obratila sam se pravniku Novakoviću – nikad mi nije odgovorio. Pisala sam im opetovano u vezi svog iskustva – nisu odgovorili. Tek kad sam im proslijedila pismo za odvjetnika, dobila sam odgovor; da će interna kontrola provjeriti slučaj i da ću biti obaviještena. Nisam do danas dobila nikakav odgovor.

To je nedopustivo da se institucija koja brine o zdravlju i životima ljudi  tako ignorantski odnosi prema pacijentima. Pogotovo kad su zakinuti i vape za svoja ljudska prava.

Velika većina ljudi u strahu za svoj život pristaju na sve uvjete koji se stave pred njih, ali sigurno mora postojati alternativno rješenje za slučajeve poput mog.  

Fanatik sam zdravog života, bez ijednog simptoma gripe, otpuštena iz bolnice da iskrvarim, jer ne pristajem na PCR testiranje…”

Našem osječkom ravnateljstvu sam poslala jedan od Vaših prijašnjih videa, da im malo utjeram strah u kosti i krv na nos, da bi vidjeli kako ima  sile i iznad njih. Bio je to pun pogodak. Mislim da će se po bolničkim kuloarima još dugo pričati o ovome, a možda se slabići i udruže pa pruže nekakav otpor ili makar alternativu za gnusno testiranje…samo da se ne sjete kineske metode uzimanja analnog brisa. 

Draga moja/naša g. Arna ljubim Vas i neizmjerno zahvaljujem na ukazanoj časti da ste zagrmili u ime nas malih ljudi,  u ime mijenjanja svijesti i ovog  trulog sistema kojem svjedočimo.

Svako dobro svima s portala Logično.“


Što nakon ovoliko činjenica, događaja, postupanja prema pacijentu, a ovo je samo jedan takav slučaj od na desetke tisuća njih bez zdravstvene usluge, koju nam odbijaju a koju nam država prisilno naplaćuje?  Gdje su oni što su nas napustili, kojih nema više među nama kao pokojne Suzane Dakić iz Vinkovaca? Tko odgovara za njenu smrt? Obitelji? Jeli uopće ikoga briga što su činili?  Cijelu kronologiju vrlo pedantno je vodila kćerka? Pročitajte kakav odgovor je u vezi ovog slučaja u Osijeku poslan  iz ureda ministra.

Ministarstvo zdravstva


Vjerujem, dolaze vremena odgovornosti za sve takve. Nema opravdanja za nikoga onom poznatom: „samo sam radio svoj posao!“

Ministarstvo zdravljaOsijek
Pretplatiti se
Obavijesti o
148 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mlata
2 godine prije

Koliko sam upućen kovid potvrde će vam od sutra dati odgovor na mnoga pitanja!

Smile
2 godine prije

S obzirom da zivim u Osijeku ovo mi nije nista cudno , ali je zalosno. Osjecka bolnica je puuuna doktora i sestara koji su tamo dosli preko rodbinske, stranacke ili kumske veze, dobili specijalizacije,a nemaju osnovne vjestine i znanje za rad u bolnici. Svi su međusobno umrezeni, od ravnatelja bolnice prema dolje.. a ta hobotnica se siri i do doma zdravlja u Osijeku… cast izuzecima postenim doktorima, nekada odlicnim studentima, koji sada rade u kbc Osijek. Mnogi strucnjaci su otisli iz te bolnice jer nisu mogli napredovati od ovih koji sada ,iz dana u dan, rade lijecnicke pogreske i to im sve prolazi bez sankcija…. cijela bolnica je jedna politicka stranka.. jadan onaj koji tamo potrazi pomoc….pozz svima iz Slavonije!

čudila se aman ja
2 godine prije

…na samom početku ovog ludila, iz bolnice u Osijeku, imali su rekordne brojeve umrlih. po danu.Kao da su se trudili…kao da su na natjecanju ajmo,tko će više!

AbuDabi
2 godine prije

Ovo je najmanje ružno, malo ljudi kod nas si to može priuštiti, i zato što uplačuju u sustav i ne dobijaju ništa, i zato što državni aparati muzu i zadnji novčić, i zato što ni platežna moć nije takva, i zato što nisz BILL GATES…..i zato… i zato….. Pa kad se već tako ružno komentira, želiš li reči možda da život ovdje vrijedi manje? A ako si LIEČNIK, promašio si profesiju.

2 godine prije

nece prestati dokle god ima reakcije na njega,to je jasno.moj savjet,ignoriraj ga potpuno.hvala.

Hrast
2 godine prije

Osječka bolnica je tvornica smrti još od Jugoslavije na ovamo. Bježite od bolnica, ne dajte se zločincima koji “prate protokol”.

Hrast
2 godine prije

Tko god vjeruje sustavu, taj je glup. Posebno jer ne uplaćuje DOBROVOLJNO. Javno zdravstvo je pljačka, i socijalistički umovi to ne žele shvatiti.

Crna
2 godine prije

Gresaka u bolnicama je bilo oduvijek. Vjerujem da svak od nas zna za barem dva slucaja. U postotku to je ogromna brojka. Znam zensku koja je dobila silikonski bubnjic bez kune, takve operacije se vani placaju po zlato.
Mozemo nabrajati lose do sutra, ali ne zaboravimo da imamo i postenih lijecnika koji su sad zatrpani s ovom gamadi ni krivi ni duzni.
Iako dok citam ove retke u clanku, iskreno, bolje je casno umrijeti nego se njima dati u ruke.

Faust
2 godine prije

U Osječkoj bolnici su još u vrijeme bivše države pacovi znali izgristi novorođenčad a rendgen aparat je završio na deponiji smeća.Što rade doktori i sestre(a i pacijenti i sestre) bolje ne spominjati.

nepoželjni
2 godine prije

Kada se sustav raspada, tada je iluzorno tražiti odgovornost od odgovornih jer jednostavno regulatorni mehanizmi više ne djeluju, pa uskoro očekujem i gore slučajeve.

Da bi se taj problem (i drugi koji se gomilaju) brzo riješio potrebna su radikalna djelovanja oštećenih (revolucija).
Samo ubrzana destrukcija sustava i uspostava novog u što kraćem roku može biti od koristi za buduću dugoročnu kvalitetu života roblja. Svako odgađanje revolucije produžavati će agoniju i eliminaciju roblja do istrebljenja.
Doklegod scenaristi i glavni glumci ove tragedije čiji je cilj – ubiti vlastitu publiku, ne osjete bol od rane na vlastitoj koži, tragedija će ići dalje doklegod publika (roblje) u ovom zatvorenom kazalištu ne bude potrovana i eliminirana do zadnjega.

ledeno doba
2 godine prije

Polako sam sit rasprave o umjetnim, prirodnim ili nikakvim virusima. Od prošloga ljeta uvijek sam pisao i govorio, da je sada potpuno svejedeno, što je uzgojeno u ionako zabranjenim „gain of function“ laboratorijama . Opasni virusi su epidemiološki neopasni. Virus, koji  onesposobi one na koje se prenio, na taj način sam ograničava svoje širenje. Laboratorijska čudovišta su u stanju jedino to, da se sa njima kratkoročno proizvode dramatična slike. Ali to također mogu i remsdevir, previsoko dozirani hidroksiklorokin, stavljanje na respirator 80-godišnjaka ili drugi smrtonosni eksperimenti, ako ih mediji napuhaju. Ali u međuvremenu znamo: test je epidemija. Inače interesantna diskusija o sojevima virusa ili njihovim učinicima na naše zdravlje, to je sada protraćeno vrijeme. Odavno nema nikakvih virusnih epidemija ili čak pandemija, već mi doživljavamo pokušaje, da se opravda i uvede masovna primjena genetske tehnike na ljudima sa katastrofalnim posljedicama ili čak pokušaje prikrivne kontrole stanovništva. Diskusija o virusima služi za to, da nam se skrene… Čitaj više »

Stipe
2 godine prije

Vinogradska mi se zgadila najviše na početku plandemije kada su panično zaključavali vrata od ulaza u zgrade pa sam morao prijetit da ću razlupati stakla ako ne otvore. Isto tako mentalni program nekih liječnika i sestara se aktivirao i imali su stav da su oni bogovi kojima se moraš klanjati. Ako možete izbjegnite bolnice i doktore i nađite nekoga tko će vas liječiti van bolnica. Sigurno ima doktora koji nisu pristali na ovu plandemiju i rade u “fušu”.

ledeno doba
2 godine prije

evo baš ugledah naslov sa nekog ms portala: beba od 9 dana u BIH, testirana pozitivno na koronu…
pa mater im psihopatsku, tko to radi? tko malim rek rođenim bebama stavlja onaj otrov zvani test?

Persona Grata
2 godine prije

Ženin kolega zvao ambulantu za savjet u svezi zdravstvenog savjeta za suprugu ( nije Covid ) a liječnik mu je odgovorio : KAKAV SAVJET ??!! CRKNI I TI I ONA I SVI KOJI SE NE ŽELITE CIJEPITI. S TAKVIMA NE GUBIMO VRIJEME !!! Čovjek je bio u stanju uzest oružje i presuditi mu.

Antinwo HR
2 godine prije

Vidi odvratnoga kurvinoga sina na slici.Crkni proklet bio

hope
2 godine prije

moze li mi tko odgovoriti da li mogu prestat placati zdravstveno osiguranje.ionako idem privatnim lijecnicima a pogotovo sad da me maltrtiraju sa sumnjivim testovima,to ne zelim.

gmzonit
2 godine prije

Ja placam 1740Evrica na godinu i stanje je u Holandiji uopsteno grozno u poredjenju sa ex-YU. Nakon gimnazije 1977-1981 sam studirao anorgansku hemiju !982-1987 i smatram da posjedujem relativno skromno znanje o biologiji ali za vecinu ovdasnjih ljekara sam car hegemon.

Max
2 godine prije

Naklon do poda za Arnu anđela dobra

Armagedon
2 godine prije

Sloboda se krvlju rađa

ledeno doba
2 godine prije

unatoč 81% cjepljenih u Singapuru, opet porast zaraženih i opet mjere ograničenja U rujnu je zabilježen najveći porast zaraženih u zadnjih godinu i mjesec dana. dakle, više zaraženih, nego lani, kada još nitko nije bio cjepljen. Vlada je zato odgodila otvaranje i opet uvele neke mjere ograničenja. vlada je zabranila obično druženje radnih kolega na radnom mjestu, nakon što je zabilježen porast infekcija u kantinama i blagovaonicama mnogih firmi, gdje radnici u pauzama ručaju. Kaže se, ljudi nisu pazili, jer su skinuli maske u tim prostorijama za pauzu i ručak. Vodeći kabalin epidemiolog u Singapuru kaže-protiv delta soja treba najmanje. 90% cjepanih Gan Kim Yong- singapurski šef stožera, njihov “Vili Beroš” rekao je da će zabrinjavajući porast infekcija vjerojatno porasti na 2000 slučajeva po danu, i da će naredna 2 do 4 tjedna biti “odlučujuća”.. “Specijalist” za “modeliranje infektivnih bolesti” (čitaj; kabalin lazhov rokefelerove pseudo nauke) na nacionalnom sveučilištu Singapur, Alex Cook… Čitaj više »

onaj najglu...Dalton
2 godine prije

Sve se više osjećam ugroženo od ovog Kriznog stožera.

P.S.
”Lipoto, di si nabavia veštit!?”
Kod Gene u Trogiru… Neg’, Baba, kakvi ti je nalaz?
Išla vadit krv…
”I bolji neg’ šta triba!!”

Throne
2 godine prije

Kakav ministar, stozer i njihovi zdrastveni protokoli ubili su mnogo ljudi u hrvatskoj 2020 a tek do kraja 2021 biti ce ih jos vise, uz rad i pad bolnickog zdravstvenog sistema, laziranja otpusnih pisama umrlih, boze toliko mi se povraca od njih. Stvarno treba jednom zaista srusiti ove krvave zlocince i njihove poslusne sluge te ih kazniti, bez milosti jer taj zdrastveni kadar u mnogim bolnicama i domovima je arogantan bez imalo empatije i potpuno su zaboravili hipokratovu zakletvu, ali nisu novac koji je njihov pokretac ovoga bezumlja. Gledali ste rtl direkt gdje je Mojmira sufliraka mexicinskoj sestri koja je cjepljena protiv medicinskog tehnicara predstavnika sindikata iz vrapca (koje nebuloze). To je istina njihovog pravilnika ili protokola cjepljenja i testiranja bolesnoooo.

Dejan
2 godine prije

Dr. Carrie Madej-Prvo američko laboratorijsko ispitivanje bočica sa cjepivima

h ttps://odysee.com/@teorijeistine:1/Dr.-Carrie-Madej-First-U.S.-Lab-Examines-Vaccine-Vials,-HORRIFIC-Findings-Revealed:2

Toni
2 godine prije

Masonerija mora skrivati istinu jer je to condicio sine qua non njihovog opstanka kroz ovu diktaturu. Baš isto kao što je bilo u Staljinovo ili Goebelsovo vrijeme.

ledeno doba
2 godine prije

ovdje je pdf sa mnogim grafičkim šemama, koje prikazuju guste mreže, veze i vezice kabaline bande, gatesove, rokefelerove zaklade, zaklade Wellcome Trust, faramaceutskih koncerna, WHO-a, političara, sveučilišnih ustanova, plaćenih znastvenika i drugih bandita i organizacija

ttps://clubderklarenworte.de/wp-content/uploads/2021/09/Netzwerkanalyse-Corona-Komplex.pdf

Grozomorni
2 godine prije

Zato von Anemičnom treba suditi jer je po zapovjednoj odgovornosti kriv za smrt Hrvatskih građana ubijenih cjepivom protiv Corone.

Legendarni Grk
2 godine prije

U Zagrebu je danas u jutro bio protest protiv masončine Beroša i njegovih “mjera” za bolnice:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/prosvjed-protivnika-covidpotvrda-pred-rebrom-potjerali-berosa-pozvana-policija/2308334.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d

Zanimljivo je vidjeti kako banda govori “finim riječima” upakiranim u celofan, dok nam zapravo rade sve najgore i uništavaju egzistenciju.
I za sutra je najavljen novi prosvjed, jer se ljudi ne žele pomiriti s neprekidnim testiranjem svaka dva dana koje još moraju platiti, a masonski uništavači glumataju kako to nije pritisak na cijepljenje.
S ovakvim perfidnim lukavcima ne pomažu nikakve riječi niti protesti – to se rješava tako da se ukloni uzrok problema, jer s njima nema nikakvih pregovora i dogovora.
Potrebno je ukloniti iz aktivnog života kompletan politički parazitski sloj koji je zapravo masonerija koja sluša bankare i korporatiste, a na namještenim izborima glumataju kako ih je narod opet izabrao.

Air Brush
2 godine prije

Zanimljivo bi bilo čuti koliko je love dobila bolnica u času morone … U Slo su bolnice obogatile, sa istim odnosom …

Nevera
2 godine prije

Portal paragraf.hr Danas je u zdravstvu i socijali počelo uvođenje obaveznih covid potvrda. Tim povodom se ispred KBC-a Zagreb okupili prosvjednici (N1 javlja oko njih 700), djelatnici koji nemaju covid-potvrdu, koja im od danas treba za ulazak na radno mjesto, a ne žele se ni testirati. Među prosvjednicima su i neki koji nisu djelatnici bolnice. Pozvana je policija. Iako je bilo predviđeno da se ministar Beroš obrati javnosti pred KBC-om, prosvjednici mu to nisu dozvolili. Beroš i uprava bolnice povukli su se pračeni zvižducima i povicima ‘izdaja, izdaja!’ ‘Stidi se’, dobacivali su Berošu. Fašistu’, ‘nećete nas slomiti’, samo su neke od poruka…. Prosvjed je i ispred bolnice na Firulama protiv covid potvrda za medicinsko i nemedicinsko osoblje prerastao je u verbalni napad na ravnatelja dr. Julija Meštrovića i dr. Jugoslava Bagatina, predsjednika Upravnog vijeća KBC-a Split, javlja Dalmatinski portal. “Prodane duše, sotone”, vikali su. Osim na Firulama, prosvjednici su se… Čitaj više »

petar schroder
2 godine prije

Sinoc je bilo na Nemackim vjestima da su djecije bolnice puno od jadne djece koji imaju problema sa disnjim organima.To je sve od maski, ali se ne usude da to kazu.Od danas su ukinuli djeci maske u skolama jer su vidjeli sta su uradili

petar schroder
2 godine prije

Svi znamo da je taj test lazan.Dr Drosten je dobio dozvolu za taj test za 24 sata od who .Labor od DR Drosten financira Bill Gates.100 tisuca Njemaca tuze DrDrosdona zbog laznog testa jer su zdravi morali da idu u izolaciju.Na 1 testu su bili pozitivni a isti dan u drugom laboru negativni .Toliko o tom testu

Legendarni Grk
2 godine prije

Konačno jedan pravi svećenik koji napada Beroša zbog fašističkih mjera:

https://www.index.hr/video/svecenik-se-derao-na-berosa/8119?index_ref=naslovnica_video_d

Ostali katolički svećenici s Kaptola se prave gluhi i grbavi, jer zapravo surađuju s bankarsko-političarskom mafijom na porobljavanju i uništavanju ljudi.

Zanimljivo je vidjeti kako školovana masončina mrtav-hladan sve to gleda i sluša – psihopata nema grižnju savjesti, nego i dalje planski uništava ljude.
Svi političari i državnici u masonskoj službi su ucijenjeni od oligarhije, jer oni imaju dokaze o njihovom kriminalu, a te dokaze će koristiti protiv njih ako se odmetnu i ne slušaju njihove zapovijedi.
Zato masonska pilićarska političarska banda strogo sluša naređenja njihovih “viših autoriteta”, jer znaju što ih čeka ako zapovijedi ne provedu u djelo.

Petar Ilic
2 godine prije

Kako nema SVETLIJEG ČINA od rađanja NOVOG ŽIVOTA na svetu nehuman ognos prema porodiljama smatram ZlOČINOM za koji je SMRTNA KAZNA STRELJANNJEM PREBLAGA!!! Neophodno je da ta kazna budeza ZNAČAJNO SVIREPIJA izvan postojećih pravnih ovira kako NIKOME NEBI NI PALO NANA UM, dai može počiniti tako štogod!!! Molim oprodtite na atipičnom ličnom poimanju KRIVNJE I, KAZNE!!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI