E-savjetovanje, nova manipulacija Ministarstva zdravstva

Beroš i Plenković

Zahvaljujući mojim kolegama znanstvenicima, kojima zahvaljujem, došla sam do važne informacije o otvorenom E-savjetovanju Ministarstva zdravstva, trogodišnjem programu imunizacije, čak i za obvezno cjepljenje u RH u koje se uključuje i cjepljenje  protiv bolesti poznate kao Covid-19 za čije se tzv. cjepivo ne samo ne zna što uzrokuje u tijelu i koja mu je konačna uloga, s obzirom da očito ne štiti od bolesti i širenja bolesti, već se i manipulira brojevima o efikasnosti učinka.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=18909

Tema e-savjetovanja je: Nacrt trogodišnjeg program imunizacije, seroprofilakse i kemoprofilakse za posebne skupine stanovništva i pojedince pod povećanim rizikom od: tuberkuloze, hepatitisa A i B, bjesnoće, žute groznice, kolere, trbušnog tifusa, tetanusa, ospica, teške bolesti donjeg dišnog sustava prouzrokovane infekcijom respiratornim sincicijskim virusom, krpeljnog meningoencefalitisa, vodenih kozica, rotavirusnog gastroenterokolitisa, malarije, streptokokne bolesti (uključujući invazivnu pneumokoknu bolest), haemophilus influenzae – invazivne bolesti, invazivne meningokokne bolesti, HPV infekcije i bolesti COVID-19 u 2022. – 2024. godini

Opis savjetovanja: Na temelju članka 54. stavka 1., a u vezi s člankom 42. Pravilnika o načinu provođenja imunizacije, seroprofilakse, kemoprofilakse protiv zaraznih bolesti te o osobama koje se moraju podvrgnuti toj obvezi („Narodne novine“, br. 103/13 i 144/20), ministar zdravstva donosi Trogodišnji program imunizacije, seroprofilakse i kemoprofilakse za posebne skupine stanovništva i pojedince pod povećanim rizikom od: tuberkuloze, hepatitisa A i B, bjesnoće, žute groznice, kolere, trbušnog tifusa, tetanusa, ospica, teške bolesti donjeg dišnog sustava prouzrokovane infekcijom respiratornim sincicijskim virusom, krpeljnog meningoencefalitisa, vodenih kozica, rotavirusnog gastroenterokolitisa, malarije, streptokokne bolesti (uključujući invazivnu pneumokoknu bolest), haemophilus influenzae – invazivne bolesti, invazivne meningokokne bolesti, HPV infekcije i bolesti COVID-19 u 2022. – 2024. godini.

Nacrt Programa se postavlja na e-Savjetovanje s trajanjem od 15 dana kako bi se nakon savjetovanja u što kraćem roku mogle provesti sve potrebne aktivnosti u vezi javne nabave cjepiva, a koje aktivnosti je u obvezi provesti Hrvatski zavod za javno zdravstvo, u svrhu sprječavanja širenja/zaraznih bolesti kao mjere propisane Zakonom o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Savjetovanje je otvoreno do: 28. 10. 2021.

Donosimo Vam stoga jedan znanstveni pogled na ovo pitanje u nastavku.

Neučinkovitost tzv. cjepiva protiv COVID 19

Najnovije izvješće novoosnovane britanske Agencije za zdravstvenu sigurnost koja je nedavno zamijenila agenciju Public Health England dokazuje bez trunke sumnje da tzv. cjepiva protiv Covida-19 ne djeluju, a zapravo pogoršavaju stanje primatelja. Izvještaj pokazuje zbog čega su netočne tvrdnje Pfizera i ostalih proizvođača tzv. cjepiva o njihovoj učinkovitosti.

Latest UK Health Security Agency report shows the Covid-19 Vaccines have a NEGATIVE effectiveness as low as MINUS 109% – The Expose

Pfizer tvrdi da injekcija mRNA Covid-19 ima učinkovitost tzv. cjepiva od 95 %. To su mogli tvrditi zbog sljedećeg:

  • Tijekom kliničkog ispitivanja koje je u tijeku, 43.661 ispitanik ravnomjerno je podijeljen između placeba i cjepiva (oko 21.830 ispitanika po skupini);
  • U placebo skupini tj. skupini koja nije dobila tzv. cjepivo protiv Pfizera 162 osobe se zarazilo koronavirusom i pokazalo simptome;
  • U skupini koja je dobila pravo tzv. cjepivo – taj je broj bio samo 8. Stoga je postotak zaražene placebo skupine jednak 0,74 % (162 /21830 x 100 = 0,74) dok se 0,04 % cijepljene skupine inficiralo (8 /21830 x 100 = 0,04).

Kako bi izračunao učinkovitost njihove injekcije mRNA Covid-19, Pfizer je zatim izvršio sljedeći izračun. Prvo su oduzeli postotak infekcija u cijepljenoj skupini od postotka infekcija u placebo skupini (0,74 % – 0,04 % = 0,7 %). Taj su ukupni iznos podijelili s postotkom infekcija u placebo skupini, što je jednako 95 % (0,7 / 0,74 = 95 %). Na temelju ovakvog izračuna Pfizer tvrdi da je njihova injekcija mRNA Covid-19  učinkovita 95 %.

Pogrešan izračun učinkovitosti

Ovakav  izračun bio je krajnje pogrešan i mjerio je samo relativnu, a ne apsolutnu učinkovitost. Pfizer je odlučio zanemariti tisuće drugih sumnjivih infekcija tijekom ispitivanja koje su u tijeku i ne izvesti PCR test za potvrdu infekcije jer bi to dovelo do smanjenja učinkovitosti ispod potrebnog minimuma od 50 % kako bi se steklo regulatorno odobrenje.

Široj javnosti se govori da je tzv. cjepivo protiv  Covida-19  95 % učinkovito zbog gornjeg izračuna. Isti izračun je također korišten na temelju pojedinačnih rezultata za tvrdnju o učinkovitosti tzv. cjepiva od oko 70 % za AstraZenecu, te oko 98 % za Modernu.

Tablica 2. Izvješća o nadzoru cijepljenja Agencije za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva, objavljenog 7. listopada 2021., prikazuje broj zabilježenih infekcija prema statusu cijepljenja između 36. tjedna i 39. tjedna 2021. godine. Također pokazuje potvrđenu stopu slučajeva među cijepljenim osobama, te stope među necijepljenih osoba na 100.000 ljudi.

Pfizer je imao jednak broj ljudi koji su bili cijepljeni, a nisu cijepljeni u kliničkom ispitivanju koje je u tijeku kako bi se izračunala učinkovitost njihovog  tzv. cjepiva, pa da bismo izračunali stvarnu učinkovitost, sve što moramo učiniti je izvršiti isti izračun koristeći stope na 100 000 brojeva koje je dostavila britanska Agencija za zdravstvenu sigurnost, a koje su sljedeće?

Učinkovitost svih dostupnih tzv. cjepiva zajedno je čak minus-109,1 % u dobnoj skupini od 40 do 49 godina, a čak do minus 16 % u dobnoj skupini od 30 do 39 godina. Drugim riječima učinkovitost je negativna! Ovo nedvojbeno pokazuje da cjepiva protiv Covida-19 čine ljude osjetljivijima na zarazu Covid-19, umjesto da spriječe obolijevanja. Činjenica da je učinkovitost tzv. cjepiva sada prešla granicu od minus 100 % u dobnoj skupini od 40 do 49 godina sugerira da je tzv. cjepivo potpuno uništio njihov imunološki sustav, barem što se tiče infekcije navodnim virusom SARS-CoV-2.

Kombinirajući brojke za sve dobne skupine starije od 30 godina uspjeli smo izračunati prosječnu učinkovitost  tzv. cjepiva od -66,2 %, a to definitivno vidimo u broju potvrđenih slučajeva prema statusu cijepljenja. Između 37. i 40. tjedna 2021. godine bilo je 52.849 potvrđenih slučajeva Covid-19 u necijepljenih starijih od 30 godina, 13.444 potvrđenih slučajeva u djelomično cijepljenih preko 30 godina, i zastrašujućih 265.474 potvrđenih slučajeva u potpuno cijepljenih starijih od 30 godina.

Moramo napomenuti da ovo nisu konačne brojke jer se brojni slučajevi ne prijavljuju ili je  čak zabranjeno povezivati komplikacije s tzv. cjepivom. Osobito je loša situacija s vođenjem dokumentacije o posljedicama cijepljenja u Hrvatskoj. Nije jasno zbog čega se ljudima taje ovi podaci!

Fama o (ne)učinkovitosti tzv. cjepiva (npr Pfizer 95 %) razotkrivena je još prije, no najnoviji podaci iz Ujedinjenog kraljevstva valjda će biti dovoljni da se probude i naši liječnici ali i dio naroda koji još uvijek vjeruje onome što im centralni mediji serviraju. Podaci su nemilosrdni i nema nikakve isprike njihovu zataškavanju ili skrivanju!

A što je zapravo u pitanju ovog, na brzinu datog  u e-savjetovanje, prijedloga Zakona?

Sasvim je sigurno da će u kalendar obveznog cijepljenja za odrasle ubaciti i još ponešto. Sve ovo je potpunoma suludo u vrijeme kad nitko živ, osim struktura iz Ministarstva zaduženih za normativnu djelatnost, ovo ne prati.

Pričaju oni koji su do sada već više puta sudjelovali u tim javnim savjetovanjima bez ikakvog efekta jer ti isti koji predlažu kroz e-savjetovanje prijedloge jednostavno sve ignoriraju.

Dok građani ne kažu dosta neće biti dosta. A u sustavu je sve toliko trulo da je teško bilo što postići klasičnim putem. Sve se zloupotrebljava, a javnosti prikazuje kako se radi transparentno.

Na žalost, ovo su prije svega pravna pitanja, a pravnika nigdje. I oni koji nešto rade među svima njima toliko su poneseni novcem i profitom pa i za gubitak znaju reći:

„Cilj je postignut!“ Na žalost, za njih točno, novac je naplaćen ili će biti (čak i ovrhom ako je nužno) a rezultat nije bitan.

Još je gore što pravna struka izvan ovih službi Ministarstava veze nema o trogodišnjem programu imunizacije kao i zašto bi sve ove bolesti bile uključene. Čak se i ne treba čuditi, sve je vrlo kompleksno.

Pitam se gdje će naći argumente za ovaj program i sve bolesti koje su naveli ali i one koje će još usput ubaciti? Sto se tiče tzv. Covida sigurno će dijelom uzeti argumente iz prethodnih stručnih zaključaka iako se sad razotkriva korupcija i u tom segmentu ali tzv. Covid nema nikakvu osnovu. Ni medicinsku ni pravnu.

Mi koji gledamo par koraka ispred zaključujemo kako je ovo preduvjet za tzv. zelenu putovnicu. A što je u svemu bitno? Bitno je progurati ovo bez koncenzusa struke. A potom će zaista krenuti modificirati ljude za ozbiljno.

Kao pravniku prije svega sa zavidnim iskustvom u normativnoj djelatnosti ne mogu nikako prihvatiti da se dozvoli promjena zakona na ovaj način. I to još kakvog zakona!

Ovo sve nas koji ipak znamo ponešto oko svega navodi na slijedeći zaključak. Sve je:

  • Protuustavno,
  • Bez znanosti
  • Bez struke
  • Na brzinu i ispod radara po uzoru na naciste.

Sve skupa to je jedna obična farsa, na žalost, većina to još uvijek „guta“!

A što se tiče „cjepiva“ za bolesti niskog mortaliteta treba ih sve skupa „odfikariti“, osobito za djecu. Jedino rješenje je sve stručno raskrinkavati jer je davno sve lažirano i korumpirano.

Čini mi se trebalo bi stvarati paralelni sustav jer ovdje se više teško išta može učiniti. Kao što bi i svi liječnici koji su izvan ovog projekta i ne žele u njemu sudjelovati trebali zajedno osnovati privatne, čak i specijalizirane  (poli)klinike sa protokolima koje su provodili u svom radu sve do sada. Pacijenata bi bilo više nego li i misle.

To ujedno zahtijeva ono o čemu dugo govorim, izlazak iz obveznog zdravstvenog sustava. Kao i primanje plaća po izboru, u gotovini uz platnu listu ili preko banaka. Svakome na izbor.

Došlo je vrijeme radikalnih promjena na svim razinama jer sve se radikalno mijenja.

cjepivoCovidE-savjetovanjehrvatskaMinistarstvo zdravljavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
212 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Spacevoodoo
2 godine prije

Programi cijepljenja završeni su i prije pojave korone odnosno papaya testova koji su determinirali koronu.
Sve se već dogodilo i sad mi to samo gledamo ili jednostavnije rečeno karavan, ne da prolazi, nego je već prošao, a psi još laju za njim 🙃🙃🙃

Nele
2 godine prije

Ovo je jedino rjesenje paralelni sistem (sustav) mislim da necemo imati drugi izbor

Toni
2 godine prije

E-savjetovanje, najnoviji medicinsko-iluminatski program pranja mozga o nužnosti i korisnosti cijepljenja. Nama bi zapravo trebalo E-savjetovanje o nuspojavama shit genskog pripravka kao i smrtnim ishodima uzrokovanim djelovanjem ovog shit-cjepiva.

Legendarni Grk
2 godine prije

Još jedna prevara s virusom Marburg je u pripremi – već su uložili milijune u “testove i cjepiva”: “Za Marburg kažu da je smrtonosni „rođak“ Ebole, koji ima sposobnost ubiti 9 od 10 zaraženih ljudi, a u posljednjih 40 godina zabilježeno je njegovo širenje s tla Afrike u Europu u dva navrata. U kolovozu 1967. godine skupina pacijenata u njemačkim gradovima Marburgu i Frankfurtu, te u Beogradu, počeli su pokazivati simptome zarazne bolesti – visoka temperatura, groznica, bolovi u mišićima i povraćanje. Stanje pacijenata se konstantno pogoršavalo tijekom nekoliko slijedećih dana, sve dok bolest nije kulminirala krvarenjem iz svih tjelesnih otvora, uključujući i iz onih od injekcijskih igala. Ukupno je umrla 31 osoba. Cjepivo protiv virusa Marburg ubrzano se priprema?  Kieran Morrissey, diplomirani inženjer industrijske kemije, čovjek s 22-godišnjim iskustvom u velikoj nastavnoj bolnici u Dublinu, otkrio je kako je već razvijen PCR test za otkrivanje virusa Marburg, s… Čitaj više »

Faust
2 godine prije

Mimi Crandall,umirovljena med. sestra,USA:”Zašto “zaštićene” treba štititi od “nezaštićenih” prisiljavanjem “nezaštićenih” da koriste “zaštitu” koja ne štiti “zaštićene”?

Laura od Boga
2 godine prije

Jedva čekam vidjeti radikalne promjene koje se navode u članku da se doslovce i po pravdi Boga realiziraju, tj. da se stvori paralelni zdravstveni sustav koji će liječiti ljude s više humanosti i ljudskosti. Slično bi se trebalo dogoditi i sa školstvom.

Sokratov Dajmonijum
2 godine prije

Ownership societi – bankarska-danistokratska aristokracija koja je dovela u Hrvatsku ovog MONSTRUOZNOG PODKUPLJIVOG GADA MASONA Plenkovića – Jandrokovića na vlast, doveli su nas u dužničko ropstvo i deregulirali, rasprodali, repolitizirali proizvodne odnose, anonimizirali klasnu vlast, razvlastili narod, i danas kada je Hrvatska ekonomski razbijena – proizvodni strateški sektor također ugašen, enormno zadužena nemaju kriminalci na vlasti pod MASONOM Plenkovićem novca da konsolidiraju operativni budžet, novca nema i jedini način da zakrpaju rupe u državnom budžetu su poskupljenja i pljačka naroda, inflacija, sve ta poskupljenja su samo prepedeutikom u katastrofu koja će dovesti do građanskoga rata u Hrvatskoj i na tom programu ovaj MONSTRUOZNI GAD imanentno radi sa svojom družbom atenora u Saboru. Što hoćete kakva je to država – vlada kad nam novce štampaju Austrija i Njemačka, isti ti koji su na ovim prostorima u prošlom stoljeću izvršili nezapamćene antropofagijske zločine, a to postavlja jedno značajno pitanje, naime, našeg društva,… Čitaj više »

Ana7
2 godine prije

Ovo je bolesno.. Iduce je valjda je cjepivo protiv glavobolje. Inace, studenti su prije par godina u Hrvatskoj uspjeli srusiti diskriminatorni prijedlog kojim bi se veleucilisni studiji stavljali na nizu razinu od sveucilisne. A to su napravili tako sto su se tisuce organizirale i izjasnile protiv tog prijedloga na esavjetovanju, izmedu ostalog. Mozda bi bilo dobro da i mi isto napravimo sada.

Bu!
2 godine prije

Gdjo Sebalj, dajte malo proucite za sto su se borili njemacki nacionalsocijalisti, pa prestanite nazivati “nacistima” sva i svakoga. Da je njemacki nacionalsocijalizam (a taj “socijalizam” je dijametralno suprotan onim Marxovom) uspio prezivjeti i zazivjeti u cijeloj Europi, nikada se ovakva umjetno stvorena kriza ne bi dogodila, niti bismo poput ovaca stajali i gledali ulijevanje afroislamistickog olosa u Europu vec punih 70 godina, niti bismo svjedocili otvorenom neobjavljenom ratu za potpuno biolosko unistenje bijele europske rase i etnickih naroda Europe. Dajte shvatite napokon da ovo sto gledamo danas i svih ovih godina jest najgori moguci komunizam naspram kojeg, tek ce se pokazati, ce i Sovjetski Savez biti smatran djecjim igralistem. Razlucite cionisticku propagandu (((odabranog plemena))) koje kontrolira medije i prepariranje umova protubjelackom indoktrinacijom u svim europskim drzavama, od cinjenica.

Air Brush
2 godine prije

Sama ideja je paravan za bockanje ljudi do istrebljenja. Kako bi to sami masoni rekli: cilj opravdava sredstva 🙂

Eto i mene
2 godine prije

Gospodjo Arna, koji dio recenice “placa na ruke je nezakonita” vama nije jasan?! Nema place na ruke s platnom listom. Nema tu izbora i vi biste kao pravnica to trebali znati. Ne sirite dezinformacije po ne znam koji put.
Mozemo raditi “na crno”, ta opcija stoji i mozemo izaci iz sustava. Ali polovicno izaci na nacin da radimo preko knjizice i primamo placu na ruke ne postoji vec godinama..

Crna
2 godine prije

Kako god se okrenemo u trazenju rjesenja sve pocinje i zavrsava na novcu.
Kad je Gadafi izvrsio drzavni udar promijenio je novac. Taj novac se nigdje u svijetu nije mogao mijenjati.
Nasi pomorci su svercali cigarete i alkohol za njihove Libijske novcanice pa su s njima kupovali vrijednosti u Libiji kako bi se naplatili.
Promjenom novca Gadafi je preko noci unistio bogatune. Cak postoji prica da se tip s kombijem punim novaca potopio u more.
Dakle, dok god se veliki reset ne dogodi
( problem je sto ga radi elita, a ne mi) nema vise naprijed. Samo nazad.
I to svi vidimo.
Mi ostali koji putujemo kontra ove struje morali bi sebe proglasiti zasticenom manjinom. Pa se borit za prava zasticenih zivotinja, kad nam je vec IQ
tako mali.

Tupko Glupko
2 godine prije

Evo kako mainstream mediji u Hrvatskoj šire paniku: HRT: Rusija: prvi put više od 1000 umrlih od COVID-a u 24 sata Rusija: Ima 144,1 milijun stanovnika – prosječno im godišnje umire oko dva milijuna ljudi, a rodi im se 1,75 milijuna djece. Od/sa Covid-19 je umrlo 222.315 ljudi u ovih 20 mjeseci. Procijepljenost sa Covid cjepivom je 31%. Hrvatska: Ima oko 4 milijuna stanovnika, od/sa Covid-19 umrlo ih je 8.907 u ovih 20 mjeseci, godišnje umre oko 50.000 ljudi, godišnje se rodi 36.000 djece. Procijepljenost sa Covid cjepivom je 51%. Usporedba Rusija-Hrvatska Covid-19: Ako gledamo smrtnost po glavi stanovnika, Rusija sa 31% procijepljenih ima 0,15% populacije umrlih od/sa Covid-19, a Hrvatska sa 51% procijepljenih ima 0,22% populacije umrlih od/sa Covid-19 u ovih 20 mjeseci. Drugim riječima, sa skoro duplo većom procijepljenošću, Hrvatska ima za jednu trećinu više umrlih od/sa Covid-19 nego Rusija po glavi stanovnika. Dokaz “učinkovitosti” cjepiva! O tome,… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Oni ne staju.

Stela
2 godine prije

Kad je europski ološ osvajao Ameriku, Indijancima su davali perlice za zlato, smatrajući ih zaostalima. Naš stožer nama nudi eksperimentalno cjepivo umjesto perlica – jesmo li mi njihovi Indijanci?

Lucija, prva
2 godine prije

“Kao pravniku prije svega sa zavidnim iskustvom u normativnoj djelatnosti…”

😏😏😏😏😏

2 godine prije

Je, triba sve minjat, ali triba počet od sebe . . . sjebano nam je znanje i tek kad se dođe k sebi onda triba shvatit šta je pravo, a šta je pravda, kontrolni sistem matrixa itd.
Znanost i struka su se podilile i teško je sad govorit ko su znanstvenici i stručnaci sa i bez navodnika . . . i na kraju ostaje ono kako se protiv sistema nemore samo po pravilima sistema jerbo je sistem tako dizajniran da je to nemoguće i triba kombinirat i jedno i drugo, težeći prema onome drugome . . . matrix metafizički moremo odma skinit sa sebe, ali to se nemore napravit fizički jerbo nemoremo skinit robu sa sebe i uletit u prvu pećinu . . . 🙂

Greven
2 godine prije

>>> Dok građani ne kažu dosta neće biti dosta. A u sustavu je sve toliko trulo da je teško bilo što postići klasičnim putem. <<<

Upravo tako. Proleteri, po mogućnosti svih zemalja, moraju se ujediniti u borbi protiv kapitalističke truleži. Diskriminirajuće klasno društveno uređenje mora se ukinuti, i zamijeniti istinskom demokratijom socijalizma i besklasnog društvenog uređenja, u kojem će ljudi bili istinski jednaki, a ne podjeljeni na višu klasu, koja je apsolutno vladajuća, i ostatak, obespravljeni narod koji pokorno mora trpiti apsolutnu diktaturu kapitalista. Sve ostalo samo su privremene mjere zaštite.

Perun
2 godine prije

POLJSKI premijer Mateusz Morawiecki upozorio je u pismu europskim čelnicima na rizik da bi Europska unija mogla postati “organizacija kojom na centraliziran način upravljaju institucije bez ikakve demokratske kontrole”.Pismo je poslano pred summit Europske unije ovaj tjedan i nakon presude Poljskog Ustavnog suda koja je Dovela u Pitanje Primat europskog prava, što bi po mnogim analitičarima mogao biti prvi korak prema izlasku Poljske iz EuRopske Unije…..Poljski sud zaključio je da neke odredbe europskih ugovora “nisu kompatibilne” s Poljskim Ustavom ( i mnogim drugim Ustavima u drugim zemljama EU) i upozorio Sud Europske unije da se ne miješa u reforme pravosuđa u Poljskoj….P.S..Plenki je prodana dusa i mazohist parexelans….opsjednut je karijerom i EU ,,pravilima ”….A guverner narodne banke Boris Vujčić pusta balone sa kama-tama od 20% pa navise …..prodane duse ,eto sto su ti ljudi

Tupko Glupko
2 godine prije

Umro general Colin Powell u 84-oj godini od Covid-19, premda je bio dvostruko cijepljen.
Vidite samo kako Index pravda da je zapravo umro zato što je imao rak krvi:

Kako je Powell umro od posljedica covida, a bio je dvaput cijepljen? Imao je rak – Index.hr

A svih ovih do sada 8.907 umrlih od/sa Covid-19 u zadnjih 20 mjeseci u Hrvatskoj – a većina nije bila cijepljena – nisu imali niti jedan komorbiditet.
Kako da ne.

Zapetljava se Index, bolje im je da šute, a ne da to još stavljaju u naslov.

mel mor
2 godine prije

cuvajte se jadranke

Grozomorni
2 godine prije

Ova dva majmuna na naslovnoj slici, koji bolje puši ili to rade i duetu.

ledeno doba
2 godine prije

e-savjebovanja

tu se savjebuju oni koji se žele sjebiti, a i oni koji su već sjebljeni.
sa sjebivom protiv kovida, koga nit-kovid-io nije,
ali sjebljeni vjeruju da postoji
najprije su ih sjebili u ruku, pa ih onda savjebuju u mozak
nakon što su ih sjebili, onda se ne osjećaju dobro, ali ovi koji ih savjebuju u e-savjebovanju, kažu im, ma nije to od sjebiva, jer sjebivo vas štiti
i tako savjebodavci iz e-savjebovanja uvjere sjebljene da je dobro biti sjebljen
i tako su na kraju lijepo svi sjebljeni zadovoljni što su i sjebljeni i savjebovani..
ako već nisu otegnuli papke od sjebljenja

Mabus
2 godine prije

Agenda je ista kao u Srbiji gdje je to već uvedeno!!! I sad nek neko ne kaže da se zavjera ne sprovodi svuda na isti način ha ha??

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI