fbpx

E-savjetovanje, nova manipulacija Ministarstva zdravstva

Beroš i Plenković

Zahvaljujući mojim kolegama znanstvenicima, kojima zahvaljujem, došla sam do važne informacije o otvorenom E-savjetovanju Ministarstva zdravstva, trogodišnjem programu imunizacije, čak i za obvezno cjepljenje u RH u koje se uključuje i cjepljenje  protiv bolesti poznate kao Covid-19 za čije se tzv. cjepivo ne samo ne zna što uzrokuje u tijelu i koja mu je konačna uloga, s obzirom da očito ne štiti od bolesti i širenja bolesti, već se i manipulira brojevima o efikasnosti učinka.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=18909

Tema e-savjetovanja je: Nacrt trogodišnjeg program imunizacije, seroprofilakse i kemoprofilakse za posebne skupine stanovništva i pojedince pod povećanim rizikom od: tuberkuloze, hepatitisa A i B, bjesnoće, žute groznice, kolere, trbušnog tifusa, tetanusa, ospica, teške bolesti donjeg dišnog sustava prouzrokovane infekcijom respiratornim sincicijskim virusom, krpeljnog meningoencefalitisa, vodenih kozica, rotavirusnog gastroenterokolitisa, malarije, streptokokne bolesti (uključujući invazivnu pneumokoknu bolest), haemophilus influenzae – invazivne bolesti, invazivne meningokokne bolesti, HPV infekcije i bolesti COVID-19 u 2022. – 2024. godini

Opis savjetovanja: Na temelju članka 54. stavka 1., a u vezi s člankom 42. Pravilnika o načinu provođenja imunizacije, seroprofilakse, kemoprofilakse protiv zaraznih bolesti te o osobama koje se moraju podvrgnuti toj obvezi („Narodne novine“, br. 103/13 i 144/20), ministar zdravstva donosi Trogodišnji program imunizacije, seroprofilakse i kemoprofilakse za posebne skupine stanovništva i pojedince pod povećanim rizikom od: tuberkuloze, hepatitisa A i B, bjesnoće, žute groznice, kolere, trbušnog tifusa, tetanusa, ospica, teške bolesti donjeg dišnog sustava prouzrokovane infekcijom respiratornim sincicijskim virusom, krpeljnog meningoencefalitisa, vodenih kozica, rotavirusnog gastroenterokolitisa, malarije, streptokokne bolesti (uključujući invazivnu pneumokoknu bolest), haemophilus influenzae – invazivne bolesti, invazivne meningokokne bolesti, HPV infekcije i bolesti COVID-19 u 2022. – 2024. godini.

Nacrt Programa se postavlja na e-Savjetovanje s trajanjem od 15 dana kako bi se nakon savjetovanja u što kraćem roku mogle provesti sve potrebne aktivnosti u vezi javne nabave cjepiva, a koje aktivnosti je u obvezi provesti Hrvatski zavod za javno zdravstvo, u svrhu sprječavanja širenja/zaraznih bolesti kao mjere propisane Zakonom o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Savjetovanje je otvoreno do: 28. 10. 2021.

Donosimo Vam stoga jedan znanstveni pogled na ovo pitanje u nastavku.

Neučinkovitost tzv. cjepiva protiv COVID 19

Najnovije izvješće novoosnovane britanske Agencije za zdravstvenu sigurnost koja je nedavno zamijenila agenciju Public Health England dokazuje bez trunke sumnje da tzv. cjepiva protiv Covida-19 ne djeluju, a zapravo pogoršavaju stanje primatelja. Izvještaj pokazuje zbog čega su netočne tvrdnje Pfizera i ostalih proizvođača tzv. cjepiva o njihovoj učinkovitosti.

Latest UK Health Security Agency report shows the Covid-19 Vaccines have a NEGATIVE effectiveness as low as MINUS 109% – The Expose

Pfizer tvrdi da injekcija mRNA Covid-19 ima učinkovitost tzv. cjepiva od 95 %. To su mogli tvrditi zbog sljedećeg:

  • Tijekom kliničkog ispitivanja koje je u tijeku, 43.661 ispitanik ravnomjerno je podijeljen između placeba i cjepiva (oko 21.830 ispitanika po skupini);
  • U placebo skupini tj. skupini koja nije dobila tzv. cjepivo protiv Pfizera 162 osobe se zarazilo koronavirusom i pokazalo simptome;
  • U skupini koja je dobila pravo tzv. cjepivo – taj je broj bio samo 8. Stoga je postotak zaražene placebo skupine jednak 0,74 % (162 /21830 x 100 = 0,74) dok se 0,04 % cijepljene skupine inficiralo (8 /21830 x 100 = 0,04).

Kako bi izračunao učinkovitost njihove injekcije mRNA Covid-19, Pfizer je zatim izvršio sljedeći izračun. Prvo su oduzeli postotak infekcija u cijepljenoj skupini od postotka infekcija u placebo skupini (0,74 % – 0,04 % = 0,7 %). Taj su ukupni iznos podijelili s postotkom infekcija u placebo skupini, što je jednako 95 % (0,7 / 0,74 = 95 %). Na temelju ovakvog izračuna Pfizer tvrdi da je njihova injekcija mRNA Covid-19  učinkovita 95 %.

Pogrešan izračun učinkovitosti

Ovakav  izračun bio je krajnje pogrešan i mjerio je samo relativnu, a ne apsolutnu učinkovitost. Pfizer je odlučio zanemariti tisuće drugih sumnjivih infekcija tijekom ispitivanja koje su u tijeku i ne izvesti PCR test za potvrdu infekcije jer bi to dovelo do smanjenja učinkovitosti ispod potrebnog minimuma od 50 % kako bi se steklo regulatorno odobrenje.

Široj javnosti se govori da je tzv. cjepivo protiv  Covida-19  95 % učinkovito zbog gornjeg izračuna. Isti izračun je također korišten na temelju pojedinačnih rezultata za tvrdnju o učinkovitosti tzv. cjepiva od oko 70 % za AstraZenecu, te oko 98 % za Modernu.

Tablica 2. Izvješća o nadzoru cijepljenja Agencije za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva, objavljenog 7. listopada 2021., prikazuje broj zabilježenih infekcija prema statusu cijepljenja između 36. tjedna i 39. tjedna 2021. godine. Također pokazuje potvrđenu stopu slučajeva među cijepljenim osobama, te stope među necijepljenih osoba na 100.000 ljudi.

Pfizer je imao jednak broj ljudi koji su bili cijepljeni, a nisu cijepljeni u kliničkom ispitivanju koje je u tijeku kako bi se izračunala učinkovitost njihovog  tzv. cjepiva, pa da bismo izračunali stvarnu učinkovitost, sve što moramo učiniti je izvršiti isti izračun koristeći stope na 100 000 brojeva koje je dostavila britanska Agencija za zdravstvenu sigurnost, a koje su sljedeće?

E-savjetovanje, nova manipulacija Ministarstva zdravstva 1

Učinkovitost svih dostupnih tzv. cjepiva zajedno je čak minus-109,1 % u dobnoj skupini od 40 do 49 godina, a čak do minus 16 % u dobnoj skupini od 30 do 39 godina. Drugim riječima učinkovitost je negativna! Ovo nedvojbeno pokazuje da cjepiva protiv Covida-19 čine ljude osjetljivijima na zarazu Covid-19, umjesto da spriječe obolijevanja. Činjenica da je učinkovitost tzv. cjepiva sada prešla granicu od minus 100 % u dobnoj skupini od 40 do 49 godina sugerira da je tzv. cjepivo potpuno uništio njihov imunološki sustav, barem što se tiče infekcije navodnim virusom SARS-CoV-2.

Kombinirajući brojke za sve dobne skupine starije od 30 godina uspjeli smo izračunati prosječnu učinkovitost  tzv. cjepiva od -66,2 %, a to definitivno vidimo u broju potvrđenih slučajeva prema statusu cijepljenja. Između 37. i 40. tjedna 2021. godine bilo je 52.849 potvrđenih slučajeva Covid-19 u necijepljenih starijih od 30 godina, 13.444 potvrđenih slučajeva u djelomično cijepljenih preko 30 godina, i zastrašujućih 265.474 potvrđenih slučajeva u potpuno cijepljenih starijih od 30 godina.

Moramo napomenuti da ovo nisu konačne brojke jer se brojni slučajevi ne prijavljuju ili je  čak zabranjeno povezivati komplikacije s tzv. cjepivom. Osobito je loša situacija s vođenjem dokumentacije o posljedicama cijepljenja u Hrvatskoj. Nije jasno zbog čega se ljudima taje ovi podaci!

Fama o (ne)učinkovitosti tzv. cjepiva (npr Pfizer 95 %) razotkrivena je još prije, no najnoviji podaci iz Ujedinjenog kraljevstva valjda će biti dovoljni da se probude i naši liječnici ali i dio naroda koji još uvijek vjeruje onome što im centralni mediji serviraju. Podaci su nemilosrdni i nema nikakve isprike njihovu zataškavanju ili skrivanju!

A što je zapravo u pitanju ovog, na brzinu datog  u e-savjetovanje, prijedloga Zakona?

Sasvim je sigurno da će u kalendar obveznog cijepljenja za odrasle ubaciti i još ponešto. Sve ovo je potpunoma suludo u vrijeme kad nitko živ, osim struktura iz Ministarstva zaduženih za normativnu djelatnost, ovo ne prati.

Pričaju oni koji su do sada već više puta sudjelovali u tim javnim savjetovanjima bez ikakvog efekta jer ti isti koji predlažu kroz e-savjetovanje prijedloge jednostavno sve ignoriraju.

Dok građani ne kažu dosta neće biti dosta. A u sustavu je sve toliko trulo da je teško bilo što postići klasičnim putem. Sve se zloupotrebljava, a javnosti prikazuje kako se radi transparentno.

Na žalost, ovo su prije svega pravna pitanja, a pravnika nigdje. I oni koji nešto rade među svima njima toliko su poneseni novcem i profitom pa i za gubitak znaju reći:

„Cilj je postignut!“ Na žalost, za njih točno, novac je naplaćen ili će biti (čak i ovrhom ako je nužno) a rezultat nije bitan.

Još je gore što pravna struka izvan ovih službi Ministarstava veze nema o trogodišnjem programu imunizacije kao i zašto bi sve ove bolesti bile uključene. Čak se i ne treba čuditi, sve je vrlo kompleksno.

Pitam se gdje će naći argumente za ovaj program i sve bolesti koje su naveli ali i one koje će još usput ubaciti? Sto se tiče tzv. Covida sigurno će dijelom uzeti argumente iz prethodnih stručnih zaključaka iako se sad razotkriva korupcija i u tom segmentu ali tzv. Covid nema nikakvu osnovu. Ni medicinsku ni pravnu.

Mi koji gledamo par koraka ispred zaključujemo kako je ovo preduvjet za tzv. zelenu putovnicu. A što je u svemu bitno? Bitno je progurati ovo bez koncenzusa struke. A potom će zaista krenuti modificirati ljude za ozbiljno.

Kao pravniku prije svega sa zavidnim iskustvom u normativnoj djelatnosti ne mogu nikako prihvatiti da se dozvoli promjena zakona na ovaj način. I to još kakvog zakona!

Ovo sve nas koji ipak znamo ponešto oko svega navodi na slijedeći zaključak. Sve je:

  • Protuustavno,
  • Bez znanosti
  • Bez struke
  • Na brzinu i ispod radara po uzoru na naciste.

Sve skupa to je jedna obična farsa, na žalost, većina to još uvijek „guta“!

A što se tiče „cjepiva“ za bolesti niskog mortaliteta treba ih sve skupa „odfikariti“, osobito za djecu. Jedino rješenje je sve stručno raskrinkavati jer je davno sve lažirano i korumpirano.

Čini mi se trebalo bi stvarati paralelni sustav jer ovdje se više teško išta može učiniti. Kao što bi i svi liječnici koji su izvan ovog projekta i ne žele u njemu sudjelovati trebali zajedno osnovati privatne, čak i specijalizirane  (poli)klinike sa protokolima koje su provodili u svom radu sve do sada. Pacijenata bi bilo više nego li i misle.

To ujedno zahtijeva ono o čemu dugo govorim, izlazak iz obveznog zdravstvenog sustava. Kao i primanje plaća po izboru, u gotovini uz platnu listu ili preko banaka. Svakome na izbor.

Došlo je vrijeme radikalnih promjena na svim razinama jer sve se radikalno mijenja.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
212 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
8 mjeseci prije

Programi cijepljenja završeni su i prije pojave korone odnosno papaya testova koji su determinirali koronu.
Sve se već dogodilo i sad mi to samo gledamo ili jednostavnije rečeno karavan, ne da prolazi, nego je već prošao, a psi još laju za njim 🙃🙃🙃

Nele
Gost
Nele
8 mjeseci prije

Ovo je jedino rjesenje paralelni sistem (sustav) mislim da necemo imati drugi izbor

Toni
Gost
Toni
8 mjeseci prije

E-savjetovanje, najnoviji medicinsko-iluminatski program pranja mozga o nužnosti i korisnosti cijepljenja. Nama bi zapravo trebalo E-savjetovanje o nuspojavama shit genskog pripravka kao i smrtnim ishodima uzrokovanim djelovanjem ovog shit-cjepiva.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
8 mjeseci prije

Još jedna prevara s virusom Marburg je u pripremi – već su uložili milijune u “testove i cjepiva”: “Za Marburg kažu da je smrtonosni „rođak“ Ebole, koji ima sposobnost ubiti 9 od 10 zaraženih ljudi, a u posljednjih 40 godina zabilježeno je njegovo širenje s tla Afrike u Europu u… Pročitaj više »

Faust
Gost
Faust
8 mjeseci prije

Mimi Crandall,umirovljena med. sestra,USA:”Zašto “zaštićene” treba štititi od “nezaštićenih” prisiljavanjem “nezaštićenih” da koriste “zaštitu” koja ne štiti “zaštićene”?

Laura od Boga
Gost
Laura od Boga
8 mjeseci prije

Jedva čekam vidjeti radikalne promjene koje se navode u članku da se doslovce i po pravdi Boga realiziraju, tj. da se stvori paralelni zdravstveni sustav koji će liječiti ljude s više humanosti i ljudskosti. Slično bi se trebalo dogoditi i sa školstvom.

Sokratov Dajmonijum
Gost
Sokratov Dajmonijum
8 mjeseci prije

Ownership societi – bankarska-danistokratska aristokracija koja je dovela u Hrvatsku ovog MONSTRUOZNOG PODKUPLJIVOG GADA MASONA Plenkovića – Jandrokovića na vlast, doveli su nas u dužničko ropstvo i deregulirali, rasprodali, repolitizirali proizvodne odnose, anonimizirali klasnu vlast, razvlastili narod, i danas kada je Hrvatska ekonomski razbijena – proizvodni strateški sektor također ugašen,… Pročitaj više »

Ana7
Gost
Ana7
8 mjeseci prije

Ovo je bolesno.. Iduce je valjda je cjepivo protiv glavobolje. Inace, studenti su prije par godina u Hrvatskoj uspjeli srusiti diskriminatorni prijedlog kojim bi se veleucilisni studiji stavljali na nizu razinu od sveucilisne. A to su napravili tako sto su se tisuce organizirale i izjasnile protiv tog prijedloga na esavjetovanju,… Pročitaj više »

Bu!
Gost
Bu!
8 mjeseci prije

Gdjo Sebalj, dajte malo proucite za sto su se borili njemacki nacionalsocijalisti, pa prestanite nazivati “nacistima” sva i svakoga. Da je njemacki nacionalsocijalizam (a taj “socijalizam” je dijametralno suprotan onim Marxovom) uspio prezivjeti i zazivjeti u cijeloj Europi, nikada se ovakva umjetno stvorena kriza ne bi dogodila, niti bismo poput… Pročitaj više »

Air Brush
Gost
Air Brush
8 mjeseci prije

Sama ideja je paravan za bockanje ljudi do istrebljenja. Kako bi to sami masoni rekli: cilj opravdava sredstva 🙂

Eto i mene
Gost
Eto i mene
8 mjeseci prije

Gospodjo Arna, koji dio recenice “placa na ruke je nezakonita” vama nije jasan?! Nema place na ruke s platnom listom. Nema tu izbora i vi biste kao pravnica to trebali znati. Ne sirite dezinformacije po ne znam koji put. Mozemo raditi “na crno”, ta opcija stoji i mozemo izaci iz… Pročitaj više »

Crna
Gost
Crna
8 mjeseci prije

Kako god se okrenemo u trazenju rjesenja sve pocinje i zavrsava na novcu. Kad je Gadafi izvrsio drzavni udar promijenio je novac. Taj novac se nigdje u svijetu nije mogao mijenjati. Nasi pomorci su svercali cigarete i alkohol za njihove Libijske novcanice pa su s njima kupovali vrijednosti u Libiji… Pročitaj više »

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
8 mjeseci prije

Evo kako mainstream mediji u Hrvatskoj šire paniku: HRT: Rusija: prvi put više od 1000 umrlih od COVID-a u 24 sata Rusija: Ima 144,1 milijun stanovnika – prosječno im godišnje umire oko dva milijuna ljudi, a rodi im se 1,75 milijuna djece. Od/sa Covid-19 je umrlo 222.315 ljudi u ovih… Pročitaj više »

Max
Gost
Max
8 mjeseci prije

Oni ne staju.

Stela
Member
Stela
8 mjeseci prije

Kad je europski ološ osvajao Ameriku, Indijancima su davali perlice za zlato, smatrajući ih zaostalima. Naš stožer nama nudi eksperimentalno cjepivo umjesto perlica – jesmo li mi njihovi Indijanci?

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
8 mjeseci prije

“Kao pravniku prije svega sa zavidnim iskustvom u normativnoj djelatnosti…”

😏😏😏😏😏

Moreno
Member
Moreno
8 mjeseci prije

Je, triba sve minjat, ali triba počet od sebe . . . sjebano nam je znanje i tek kad se dođe k sebi onda triba shvatit šta je pravo, a šta je pravda, kontrolni sistem matrixa itd. Znanost i struka su se podilile i teško je sad govorit ko su… Pročitaj više »

Greven
Gost
Greven
8 mjeseci prije

>>> Dok građani ne kažu dosta neće biti dosta. A u sustavu je sve toliko trulo da je teško bilo što postići klasičnim putem. <<< Upravo tako. Proleteri, po mogućnosti svih zemalja, moraju se ujediniti u borbi protiv kapitalističke truleži. Diskriminirajuće klasno društveno uređenje mora se ukinuti, i zamijeniti istinskom demokratijom… Pročitaj više »

Perun
Gost
Perun
8 mjeseci prije

POLJSKI premijer Mateusz Morawiecki upozorio je u pismu europskim čelnicima na rizik da bi Europska unija mogla postati “organizacija kojom na centraliziran način upravljaju institucije bez ikakve demokratske kontrole”.Pismo je poslano pred summit Europske unije ovaj tjedan i nakon presude Poljskog Ustavnog suda koja je Dovela u Pitanje Primat europskog… Pročitaj više »

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
8 mjeseci prije

Umro general Colin Powell u 84-oj godini od Covid-19, premda je bio dvostruko cijepljen. Vidite samo kako Index pravda da je zapravo umro zato što je imao rak krvi: Kako je Powell umro od posljedica covida, a bio je dvaput cijepljen? Imao je rak – Index.hr A svih ovih do… Pročitaj više »

mel mor
Gost
mel mor
8 mjeseci prije

cuvajte se jadranke

Grozomorni
Gost
Grozomorni
8 mjeseci prije

Ova dva majmuna na naslovnoj slici, koji bolje puši ili to rade i duetu.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
8 mjeseci prije

e-savjebovanja tu se savjebuju oni koji se žele sjebiti, a i oni koji su već sjebljeni. sa sjebivom protiv kovida, koga nit-kovid-io nije, ali sjebljeni vjeruju da postoji najprije su ih sjebili u ruku, pa ih onda savjebuju u mozak nakon što su ih sjebili, onda se ne osjećaju dobro,… Pročitaj više »

Mabus
Gost
Mabus
8 mjeseci prije

Agenda je ista kao u Srbiji gdje je to već uvedeno!!! I sad nek neko ne kaže da se zavjera ne sprovodi svuda na isti način ha ha??

POVEZANE VIJESTI

Izbornik