Uhićeni suci iz Osijeka – Mamić: “Bolje je patiti zbog istine, nego biti nagrađen za laž”

Uhićeni suci
28 komentara

Nakon objava Zdravka Mamića, uhićena su dva suca povezanih sa slučajem Zdravko Mamić. Javio se i Zdravko Mamić:

Neću likovati i neću slaviti, zahvalan sam Bogu što je nakon ovoliko patnje i suza moje obitelji, mene, te mojih suradnika konačno počinje progon reketara i lopova u sudačkim krugovima. Nakon što sam prije 8 mjeseci poslao famozni USB s dokazima državnim tužiteljima, te 3 mjeseca nakon što smo svi vi koji čitate i ja krenuli u borbu za Reformu pravosuđa jutros su uhićeni krivosuci koje sam prozvao te protiv njih počinje kazneni progon, baš kao što sam i najavio. Bio sam sam kao svjetionik i svjetlio sam u mraku u kojem su mi rijetki bili željni pomoći.

Nitko mi nije vjerovao, svi su govorili da je moja borba uzaludna, organizirali su blokade kako bi me prikazali lažljivcem i demonom, a sve što sam ja izrekao o njima je samo istina, istina i ISTINA! Molio sam ih da odstupe javno i spase se, danas su odvedeni. Žrtvovao sam sebe i živote svojih bližnjih jer sam bio reketaren, ucjenjen i morao sam slušati kriminalce u krajnjoj nuždi, ali danas je istina dobila potvrdu. Apsolutno sve objave i dokazi koje sam iznio u javnosti o svim sucima koje sam spomenuo su apsolutna istina, a svima vama želim zahvaliti na podršci koja je pokrenula borbu protiv lopova, šarlatana i kriminalaca u pravosuđu.

Ta borba neće stati dokle god hrvatsko pravosuđe ne bude pravosuđe koje brine o pravu i pravdi svakog čovjeka, a ne o reketu i nečijim privatnim interesima. Znam da je mnogima među vama ovaj današnji dan vratio osmijeh na lice i dao motiv više u vašim borbama s krivosuđem, a ja se nadam da će pravda i pravo u Hrvatskoj omogućiti istini da pobijedi! PODIJELI ZA REFORMU PRAVOSUĐA!

OsijekSuciuhićenjeZdravko Mamić
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tabibambi
2 godine prije

Uhiceni jesu ali sve je to prestava za napaceni narod.Malo istražni pa puštanje na slobodu pa godinama suđenje i na kraju ništa.A narod ko narod brzo ce to zaboraviti.

Malomorgen
2 godine prije

ako kaj mrzim, je korumpirano sudstvo…. 😠

Branko
2 godine prije

Nije problem u uhićenjima, problem je u sudskim procesima u kojima lopov među lopovima nije lopov…

gostgost
2 godine prije

Nadajmo se da će se istraga proširiti na ustavni sud (izuzev ona tri časna suca).

Kao
2 godine prije

Kao, “uhiceni”, ne znaci da ce im se ista desiti. Mogu uvijek izmisliti razlog da ih puste kao i sve ostale do sada. Uostalom tko ce im kao suditi? Kolege koje jos nisu uhicene? hahah

Abe 04
2 godine prije

Da je njegova ucjena prosla uspješno, on bi slobodno živio u Zagrebu i od borbe za pravdu u pravosuđu ne bi bilo ničega. Istina ide dotle dokle njemu treba. Mjesto mu je s njima u zatvoru, ćelija do cijelog niza premija i ministara, uz oduzimanje kompletne imovine svima.

Malivz
2 godine prije

Oooo Bože što smo dočekali da nam tipovi kao Mamić govori o poštenju. I što je najžalosnije ima ljudi koji nasjedaju na to. Baš smo jadni.

Patriot
2 godine prije

Ovo je samo vrh ledene sante korupcije u banana državi Hrvatskoj. A članstvo u EU donijeti će nova zla- postajemo kolonija.

onaj najve... Dalton
2 godine prije

Nebeskim prostranstvima na jednorogu jezdim.
Oko mene vile lete, grlim cijeli svijet…
Ćup sa zlatom, na kraju duge vidim.   
I kako Mamiće u Hercegovini skupljaju ka’ Pokemone…
Da borci za pravdu i poštenje u Hrvatskoj budu.
Jeba te led doktore, šta su ti dobre ove tablete…

2 godine prije zadnji put uredio onaj najve... Dalton
nepoželjni
2 godine prije

Nemoj tako! …nije isto korumpirani sudac i Mamić koji je svoj “lopovski status”- pošteno platio.
(bez tih korumpiranih svinja ne bi ni “mamića” bilo!?

Miyamoto
2 godine prije

Oduvijek sam tvrdio da je G. Mamić osoba poštena, iskrena s naglašenim južnjačkim temperamentom. Vrlo, vrlo sposoban tip, ali krajnje pošten. Hrvatski suci su mnoge nepravedno sudili i sada je vrijeme za čišćenje

Miyamoto
2 godine prije

G. Mamiću Hrvatska Mora isplatiti golemu odštetu za duševne boli i svu psihičku torturu koju su mu ovi kriminalci priuštili u ime države i za vlastitu korist. Državni suci reketare vlastiti narod. Nečuveno!!

2 godine prije zadnji put uredio Miyamoto
Mariet
2 godine prije

Poštovani L.R. moram priznati da način na koji veličate lik i djelo ovog gnjusnog manipulatora i notornog lažljivca, na mene i neke vjerne pratitelje ovog portala djeluje prilično demotivirajuce da i dalje budemo “logičari” i da imamo povjerenje u kompletni smisao i članke koji se forsiraju iz ne znam kakvih razloga. Možda su članci sponzorski, ne bi se nimalo začudio jer pravomoćno osuđeni krimos plaća šakom i kapom.

Miyamoto
2 godine prije

G. Mamić je, ponavljam, tko ima uši neka čuje, tko ima otvoren duh i pažnju, najkvalitetniji Hrvat i trebao bi biti hrvatski predsjednik ili premijer. Boljeg sigurno nema. Osim mene, naravno, ali ja ne želim

Miyamoto
2 godine prije

Jednom prilikom sam se noću, bila je mjesečina, vozio kroz Posavinu. Stao sam na nekakvom ugibalištu da zapalim cigaretu. Oslonjen na vrata auta povukao sam dim a potom ugledao nešto što me je užasnulo. Pognuta životinja nalik čovjeku je čučala okrenutih leđa pokraj grma šiblja te se polako uspravila. Ne to nije bio čovjek, te oči. Pobjegao sam u auto i očepio gas do poda. BMW je riknuo kao zvijer noseći me od tamo. Sjećam se smrada koji se širio..te buljave oči..

Zorule
2 godine prije

Moja istraga otkriva da golf sa 4 vrata ne postoji 🙂

Perun
2 godine prije

Pozdrav za Mamica ….P.S..Ne daj na se rodjeni ,udri do kosti ….Evo jedna od mojih omiljenih pjesama… Pali, a sad cujte i pocujte, Lindjo Evo vam kola koga je volja, mladosti moja ko se krije, za kola nije nek’ mu se ovaj narod smije, ‘ajmo Udri, Lindjo, samo zivo zivo, zivo, zivo, zivo udri jace rekla je da ce slomi joj kosti, Bog ce ti prosti Moze bolje udri, udri jace nek’ se maloj vide gace ‘ajmo ruke gori Moj je dragi najbolji njega svaka cura voli jer on plese Lindjo jer on plese Lindjo ‘Ajde, drag,i sve pokazi otkrij sada svoje drazi plesi, plesi Lindjo daj zaplesi Lindjo I ja mogu, hvala Bogu po komodu dignut’ nogu guzva, buka to mi treba dizi ruke sve do neba joj, joj, joj, joj joj, joj, joj, joj Dobro je bilo moja vilo samo zivo, zivo, zivo vodi je, nosi je, grli… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Nisam njegov fan ali u pravu je i ima dokaze.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI