Zdravko Mamić objavio nove dokumente koji bacaju sasvim drugo svjetlo na plaćanje poreza prilikom transfera igrača

Zdravko Mamić - kune
34 komentara

Zdravko Mamić otkriva nove informacije koje bacaju sasvim drugo svjetlo glede plaćanja poreza prilikom transfera Dinamovih igrača. Ako su dokumenti vjerodostojni, Mamić je sve bliže momentu kada će javnost zapitati pravosuđe: “Što ste to učinili?”.

Za štetu učinjenu državi, istražni i pravnosudni organi moraju djelovati po službenoj dužnosti, što nije slučaj sa Zdravkom Mamićem koji, prema presudi, nije oštetio državu, nego nogometni klub Dinamo, koji usput to negira. U sličnoj situaciji nije moguće osuditi Zdravka Mamića, a donešena presuda je pravno vrlo upitna. Evo što tkriva Zdravko Mamić:

“Po prvi put u povijesti donosim crno na bijelo podatke kako je prije Zdravka Mamića funkcionirao Dinamo i zašto je završio na prosjačkom štapu s kojeg sam ga skinuo. Na fotografijama je 56 transfera Dinama vrijednih oko 100 milijuna eura koje su od 95. do 2001. godine obavlili tadašnji Dinamovi čelnici, a prema kojima su igrači dobivali i do 65% transfera. Viduka, Prosinečki, Soldo, Šimići, Marić, Bišćan, Jeličić svi su dobivali velike dijelove transfera. Znate li koja je samo razlika između njih i Modrića? Dinamo i ja smo za Modrića i Lovrena porez na te transfere platili u Hrvatskoj, unijevši 21 milijun kuna u hrvatski proračun iz inozemstva – svih ovih 56 transfera VRIJEDNIH OKO 100 MILIJUNA EURA NISU PLATILI NITI KUNE OD MILIJUNA U PRORAČUN!

Tu su vaši novci za bolnice, vrtiće i lijekove, tu ih tražite. Za divno čudo netko je odlučio da sam jedino ja koji sam platio porez montirano procesuiran, svi ovi koji su svoj novac spremili vani su uglednici. E pa, neće to tako ići. PODIJELITE, NEKA SVI VIDE KAKO JE IZGLEDAO DINAMO PRIJE MAMIĆA!


 

hrvatskaporezPravosuđepresudaTransfer igračaZdravko Mamić
Pretplatiti se
Obavijesti o
34 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tomo Šokota
3 godine prije

šta je tu je , iz ove se kože nemože

Cvitanović Igor
3 godine prije

bili smo indisponirani

Ivica
3 godine prije

Lopta je okrugla, moramo dati 120%

Danijel
3 godine prije

Svaki dan pisete o krimosu Mamicu a ni jedna rijec o Jansinom non paperu , o pricama o raspadu Bosne drzave u kojoj zivimo. Nemojte izbjegavati bitne domace teme. i da ebo vas Mamic krimos najobicniji, sponzor HDZ i Kolinde, sponzor onih koji upravo zele razzzje.bat BiH i donjeti nam novi rat to je Mamic….

Francuz
3 godine prije

Hrvatski portal Logično registrovan u distriktu Brčko samo zato da ne plaća porez u Hrvatskoj piše kako drugi izbjegavaju plaćanje poreza. Najbolja fora godine!

Dokurčilomi
3 godine prije

Kakav je to dokaz? To sam i ja mogao napisati i dati novinama.

Natalia Hilda Fernan
2 godine prije

Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospođe Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga.Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: ([email protected])

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI