Nevjerojatno – Zdravko Mamić iz Hercegovine dovodi u red hrvatsko pravosuđe

Zdravko Mamić dovodi u red hrvatsko pravosude
51 komentar

Osječki sudac Darko Krušlin, kojeg je Mamić optužio za korupciju, razriješen je dužnosti, nakon što je Ustavni sud Republike Hrvatske odbio žalbu.

Darko Krušlin bio je na čelu sudskog vijeća osječkog Županijskog suda koje je sudilo Zdravka Mamiću. Protiv Krušlina je pokrenut stegovni postupak zbog Mamićevih optužbi za druženja sa sucem.

Zbog Mamićevih optužbi stegovni postupak je pokrenut i protiv suca istog suda Zvonka Vekića, što je predložio predsjednik Županijskog suda u Osijeku Zvonko Vrban.

Vrban je to učinio nakon što je Mamić optužio Krušlina i Vekića da im je dao mito kako bi u kaznenim postupcima protiv njega na sudu u Osijeku donosili odluke u njegovu korist.

Kako vidimo Zdravko Mamić je iz Hercegovine počeo dovoditi u red hrvatsko pravosuđe, što je još neviđeno na našim prostorima.

Planetom je ovladala korupcija i dekadencija, a samo krajevi u kojima se održala tradicija, odupiru se i opstaju u vremenima kada zapadna civilizacija kroči ka propasti.

Mamić se vratio svojim korijenima i prema šturim informacijama investira u energetski sektor tj. solarne elektrane i neke druge manje projekte.

Darko KrušlinKorupcijaPravosuđeZdravko MamićZvonko VekićZvonko Vrban
Pretplatiti se
Obavijesti o
51 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Damir
1 godina prije

Uztrajnost je vrlina i svakako se isplati, ako je temeljena na istini, bez obzira kakva ona bila, svako se može okliznuti na vlastitom terenu, bolje odbaciti štetni balast nego potonuti, napokon zaključiše Vrban, za sada.

ANTIFASISTA
1 godina prije

Joj kad bi netko poceo uvoditi red u vladu koju predvodi korumpirani fuirer von Anemicni, pa da se rijesimo korumpiranih ZLOCINACA iz HDZ.

AJeTo
1 godina prije

Jadno je pravosuđe koje Mamić dovodi u red.

Čudan lik
1 godina prije

A kada će Mamić vratiti milijune koje je pokrao?
Nije on prijavio suce zato što je čestit nego zato što su uzeli njegovo mito i opet ga nisu pustili na slobodu.
A što se tiče suda i sudaca, oni su tu kako bi nas, sirotinju, držali na kratkoj uzdi dok bogati mogu raditi što god žele.

Mlata
1 godina prije

Sve je to džaba ako se ne “dela” odma”… u ovom trenutku deluje da je povoljan politički momenat za ovakvo nešto i opet će “glava hobotnice” ostati netaknuta, samo će jedan običan činovnik stradati! Da hapsimo moćnike odma’, dakle na početku izvršenja dela onda bi se nečemu mogli i nadati! Ovako…ništa, šema će i dalje funkcionisati, k’o sat

Tupko Glupko
1 godina prije

Mamić je osebujan – priznao javno da je podmićivao suce, ne znam je li to itko napravio do sada.
Koliko god bio bahat i agresivan, isto tako je emocionalan i bez dlake na jeziku.
Nije ni glup, ima dokaze.
Trenutno hrvatskim vlastima neulovljiv, a medijski atraktivan, poznat i zanimljiv.

I kao takav je najopasniji za političko-pravosudni sustav koji vlada u Hrvatskoj.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Hvala Mamicu…

rdfgjkuioll
1 godina prije

da ima pravde svaki taj sudac bi dobio desetak godina teške robije a ne razrješenje…jedino eu olaf je donekle napravio reda…

Željko
1 godina prije

Volio bih da Mamić ako može uredi i “sudove” i “tužiteljstva” na svim razinama u BiH jer kriminal u Hrvatskoj je “mala maca”, da utješim građane Hrvatske, u odnosu što se dešava u BiH! Prije par dana, po mišljenju običnog malog čovjeka bez obzira na vjeru i na naciju jedini do tada pošten sudija, “sudija” Branko Perić oslobodi ubojice jednog mladića iz Sarajeva, slučaj se vodio sedam godina, ali “sudac”,Srbin, štiti ubojice, Bošnjake i jednog Hrvata! “Bratstvo-jedinstvo” je najjače u BiH kod “političara” i kriminalaca a u import-export droge BiH je postala europska Kolumbija samo rijetki, Slobodan Vasković, smiju o tome da pišu! Eto da i nešto loše napišem o BiH jer većina ljudi, daleko više nego u ratu i nakon Dayton, odlazi zbog “politike” i mafije!!

Kacot
1 godina prije

A srca ti draga šta nećeš ovod pročitat. Saruman, međugorski pravednik, mitom se bori za poštenije hrvatsko sudstvo.
Još je Lola u điru Going Green. Nakon solarnog plaćanja na red došla solarna energija.
Mašala!

Metabaron
1 godina prije

Samo za Mamica I drustvo u kutu -“Pjevaj mi , pjevaj , sokoleeeee ….”

Max
1 godina prije

Nema spasa bez brda šume čistog zraka. Jedeš kao čovjek piješ kao čovjek lakše se boriš za pravdu.

Zigi
1 godina prije

Ajoj, “Kako vidimo Zdravko Mamić je iz Hercegovine počeo dovoditi u red hrvatsko pravosuđe, što je još neviđeno na našim prostorima” ovo je izjava godine! Taj jazavac je mitoman ali ovdje netko ponudio više i morali su donjeti presudu (ima materijala za 20g). Mamić “good guy” lol!
L.R. briši ovaj članak!

Coca Corona
1 godina prije

Joooj kad ajaxa dobi dinamo a rođo pokida sve gumbiće…o frankfurte jebem li ti maaajjjjnuuuu

Ico
1 godina prije

DORH, USKOK i Policija do Plenkovića, pod niti jednim premijerom, nisu bili toliko samostalni kao sada pod Plenkovićem! Plenković je dirnuo u osinje gnijezdo ( duboka država ), a za to treba imati petlje ( pameti )!

Gogo
1 godina prije

Najveci zivuci hrvat, zivio mamic….tvoja torcida!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI