100.000 € – Zdravko Mamić iznosni pikanterije iz skupih osiječkih butika

Zdravko Mamić - Odijelo
18 komentara

Zdravko Mamić iz Hercegovine iznosi pikanterije iz osiječkih skupih butika gdje su se, prema Mamiću, pojedini suci ponašali kao u samoposluzi besplatne robe. Pročitajmo o čemu govori Mamić na svom društvenom profilu:

“Zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju! Nakon serije mojih objava o kriminalnom ponašanju predsjednika suda Zvonka „Kung Fu Frutek“ Vrbana o njegovom uzimanju robe bez računa u vrijednosti više od 100 000 eura iz osječkog butika Pierre Cardin prodavačica M.D.K. javila se Telegram.hr i potvrdila sve o čemu sam pisao! Frutek Vrban dolazio je i uzimao bez plaćanja robu gotovo svakog tjedna, tražio modne savjete, a nije bio jedini – od veleposlanika, kolega mu sudaca do ljudi koje se opisuje kao one s „dna društva“.

Ono što je zapanjujuće – u sudskom procesu sudac Ljubičić nije niti jednom pitao tko je dolazio po robu na dnevnoj razini! NITI JEDAN JEDINI PUT! Da stvar bude bolja Pierre Cardinovcima je prvo sudio sudac Davor Kruhalec, ali je zbog silnih pritisaka tražio da ga se makne sa slučaja, pa je navodno, zbog njegovog zdravstvenog stanja, suđenje nastavio sudac Ljubičić. Za sjajno suđenje sudac Ljubičić nagrađen je napredovanjem na Županijski sud. Znate li koja je reakcija suca Vrbana na sve ove optužbe? Šutnja i nejavljanje! Još kratko Vrban, još kratko… PODIJELI, NEKA I FRUTEK VIDI!”


OsijekPierre CardinZdravko MamićZvonko Vrban
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
3 godine prije

“… prodavačica M.D.K. javila se Telegram.hr i potvrdila sve o čemu sam pisao…”

BRAVO!
Go Mamke… GO…!

magi
3 godine prije

Zasti gosp Mamic nije govorio o ovome tag vec sad kad je ljubav pukla a da nije jos bi jamili i pijancili skupa prema tome ljudima nema sta svi ste za golog otoka a imovinu sirotinji i u drzavni proracun povedite i druzinu plenkija kvrzice

Alen
3 godine prije

Pratite malo dešavanja u fudbalu , ono šta se dešava danas fudbalu , sutra će evropi…

Dokurčilomi
3 godine prije

I šta bi sada Zdravko i Zoki trebali biti nevini? Maznili lovu i potkupljivali suce. I jedni i drugi su krivi. Trpaj to na doživotnu, oduzimaj lovu s računa, sve nekretnine i pokretnine svima uključujući ženama i rodbini. Neka i porezna nešto radi bar kao u SAD.

Zig zvjeri
3 godine prije

I brat mu pobjegao u Bosnu,od kad je RH usla u trulu EU a OLAF otvorio ured u Zg, posteni rvacki kriminalci vise ne mogu ni
utakmice namjestati ili potpisivati dozivotne ugovore s igracima vec na mig rvackog sudstva moraju bjezati u Bosnu. To je velika nepravda prema najboljim sinovima domovine.
Europo i Bil Gejcu stidite se.

3 godine prije zadnji put uredio Zig zvjeri
Mal Mujica
3 godine prije

Taj lopovluk je uspostavio i započeo dr. Franjo, pa usavršio dr. Ivo i od tada samo buja. Nije u pitanju samo sudstvo, evo izašle su na vidjelo i igrice ministranta Vilija Beroša i von Anemičnog.
Nego ima li zainteresiranih da im prodam svoj dio Hrvatske pa odoh u Južnoameričke prašume, medju domorodce.

3 godine prije zadnji put uredio Mal Mujica
rimtu
3 godine prije

Popij si normabel.

alterego
3 godine prije

– Zasto nije razotkrio sudce prije? Zasto bas sada?
Zato sto je njegova guzica ugrozena.
I takav je mnogima uzor.
I onda se cudite i pitate zasto vam je tako kako jeste.

Toni
3 godine prije

Još će ispasti da nije lopuža!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI