Zdravko Mamić se obračunava s Indexovim novinarima Alačem i Ćimićem

Zdravko Mamić - Index
35 komentara

Zdravko Mamić se javio s novom objavom u kojoj komentira dva članka portala Indexa (Mamić je objavio da je kamatario Dinamo i Izračunali smo koliko su nam novca oteli i poklonili Mamićevom Dinamu), a u kojima ga optužuju za kamatarenje i otuđivanje nogometnog kluba Dinamo. Kao i do sada, Zdravko Mamić komentira novinarske uratke sljedećim riječima:

“Jedva sam te dočekao Zvonko Alač! Zvonko je prototip jadnika o kojima pričam i koji su usprkos činjenicama oprali mozak narodu, još uvijek to radi. Karaktera amebe, inteligencije na razini temperature vinske rashladne vitrine, a skup kao litra Ribara, Zvonko je nakon jučerašnjeg dno dna teksta Ilka Ćimića krenuo u svoj pohod.

U tekstu imbex.hr kaže – Zdravko Mamić priznao da je reketario Dinamo, referirajući se na to što sam u trenutku kada su komercijalne kamate banaka bile 12-16 % da bi Dinamo opstao klubu posudio 82 milijuna kuna svog novca. S obzirom da je Alač naviknut na ekonomiju plaćanja ispod stola i preko studentskih računa, nisam siguran da je kreditno sposoban, pa vjerojatno ne zna da bi dobio kredit moraš biti kreditno sposoban. Klub kojem sam ja dao novac imao je isključenu struju, plin, stotine milijuna dugova i dao sam mu to bez garancije. Kamata u pozajmnici bila je minimalna zakonska, jer tako kaže zakon da mora biti.

U maniri najboljih komunističkih novinara preskače dokaze koje sam dao o 74 milijuna kuna Dinamovih dugovanja igračima i trenerima koje sam vratio iz svog džepa. Pošto obraz Alač? Zaboravio si da mene nitko nikad nije kupio, a pogledaj malo oko sebe. Plaćam preko računa, s porezom, ne moraš žicati studente ugovor. Pozivam tvoje vlasnike da danas investirate 82 milijuna svojih kuna u Uljanik i budete njegovi izvršni direktori, u nadi da ćete zaraditi pola od komercijalnih kamata banaka – 1 %. Učite na mom primjeru prijateljice i prijatelji kako funkcioniraju napadi orkestriranih medija i jadnih novinara”, završava Zdravko Mamić.

 

Ilko ĆimićIndexZdravko MamićZvonko Alač
Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
2 godine prije

Tko još vjeruje napisima današnjih novinara u mainstream medijima, pogotovo internet portalima?
Svi oni primaju plaću od privatnog vlasnika i moraju pisati kako im gazda/urednik kaže, čak i ako ne žele to. U protivnom, ima ih na burzi koliko hoćete.
Za članke o našim posvudušama – nogometu, Lidiji, Maji, Nives, Doris – svatko sa završenom osnovnom školom može napisati tekst za naše poznate medijske portale.
Neki od njih imaju daleko veće kapacitete, ali kada si plaćen po klikovima na članak, prilagođuješ se tržištu – senzacionalistički naslovi, pogađanje elementarnih osjećaja čitalaca, zadovoljavanje njihovih poriva da nađu glavnog negativca na kojem će izbaciti frustracije što se u ovoj državi ništa ne mijenja.

2 godine prije zadnji put uredio Tupko Glupko
Mikojan
2 godine prije

Od kuda prodavaču podguznih stiropora ispred stadiona 74Mil Kuna ?

Busola
2 godine prije

Meni drago međusobno se razotkrivaju. Dovraga ispada kako je jako malen broj ljudi u Hrvatskoj i na Balkanu iskrenih, poštenih namjera i djela. Ostalo šljam totalni sa jedne i druge strane zaogrnut različitim ideološkim plaštevima…

PS. Vlast je ogledalo naroda , jer narod bi da želi skinuo vlast i zaustavio prodavanje i propadanje…

mario
2 godine prije

+

Axeon Imstrad
2 godine prije

Apsolutno..+++

ledeno doba
2 godine prije

Mamićem se nisam toliko bavio, ali izleda mi da su na njega ljuti neki Dinamovi navijači, koji misle da se u NK Dinamo trebala sačuvati ta nekakva purgerska tradicija, a ne neki Hercegovac da im tamo muti, kao i da su na njega ljuti navijači drugih klubova,- jer je Dinamo u Hrvatskoj nedodstižan za sve ostale klubove. Međutim, vidio sam i u mnogim komentarima i od strane nekih novinara na raznim portalima i od strane čitatelja na raznim portalima- da mnogi imaju nekakvu naivnu romantičarsku predodžbu o zapadnim državama i ligama petice– da je tu sve lijepo, čisto, pošteno i časno, da se mućka samo ovdje kod nas u regiji i na Balkanu. Isto takvo naivno mišljenje, imaju mnogi i o navodnoj zapadnoj “demokraciji”–čak i danas još uvijek, nakon ove plandemije i nakon zadnjih 5-6 godina, (Sirija, Ukrajina, ISIL..itd), u kojima je ta “demokracija” ogoljena do kostiju, kao čista obmana.… Čitaj više »

Mikojan
2 godine prije

Babić je u početku bio zanimljiv ali novac napravi svoje, sad je kvazi ljevičar destruktivnih desničarskih pogleda. Malo mi je žao ali njegova stvar, ne mješam se u to ali ni na index više ne klikam pa ni kada netko tu ostavi link na neki index tekst. Zaobilazim ga kao govance na cesti.

Aeaeae
2 godine prije

Mamic je kralj. Samo do kraja Mamicu!

Max
2 godine prije

Oni tako i rade.

Mariett
2 godine prije

Podržavam i ja. Ipak, Mamić je lažov kakvog nema. Pamtim ga još iz zabranjene Latinice iz 1993. Laži i kontradiktornosti njegova su obilježja. Ko laže i krade također. Ñe trebam nastavljati dalje zar ne?!

sandor
2 godine prije

simpatican maminjo………pogodija ih usrduuuuuu………..

rimtu
2 godine prije

“Nažalost, za takvo stravično ponašanje tih “svetih krava” ne postoji primjerena kazna”

Postoji.
Kandelabri.

Ogi
2 godine prije

Pridružujem se..

Pero
2 godine prije

Stoka izdajnička…

2 godine prije

Ima puno propagande u tome što se piše i govori protiv Mamića, znači da im smeta i mnogo toga mu je namješteno kako bi ga se ocrnilo i deskreditiralo. Ne ulazim u njegovo ponašanje i njegov život, njegova stvar, ali Mamić nije krao sirotinju niti vrijeđao ili radio protiv ljudi. To što je radio onima iznad njega i višim svinjama, koji su pokrali sve drugo svima, neka je radio i podržavam ga.

Natalia Hilda Fernan
2 godine prije

Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospođe Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga.Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: ([email protected])

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI