Američki FBI se popišao po Indexu i Faktografu

Nenad Dauenhauer Jarić - Faktograf
102 komentara

Kada čovjek s đavolom tikve sadi, one mu se o glavu razbiju. To se upravo dogodilo Fucktografu i Indexu. FBI, kako bi osudio Kinu, končano priznaje moguće puštanje izmijenjenog virusa SarsCov2 u prirodu, a na temelju čega su globalisti započeli Veliki rest. Sada se nestručne i neškolovane perjanice globalističke propagande posipaju pepelom. Pomalo, ali sigurno. Vjerujete nam, sutra će biti glavni zagovarači “teorija zavjera” koje su do sada poricali.

Direktor FBI-a Christopher Wray, prije par dana, rekao je da ured FBI vjeruje da je Covid-19 najvjerojatnije nastao u laboratoriju pod kontrolom kineske vlade, a time bukvalno popišao sve mainstream novinare i političare, a pogotovo domaće stručnjake i liječnike koji su kako pizde šutjeli dok su se stigmatizirali pošteni liječnici kao što je dr. Lidija Gajski.

Sada je došlo vrijeme na naplatu. Paradigma je promijenjena i valja okrenuti ćurak. Bezbolno i bezosjetno. To je upravo ono što sada rade mainstream novinari i opskurne grupacije aktivističkih nesretnika. Stidno objavljuju članke i presvlače odijelo.

Prvo su to učinili nesretnici iz udruge Fucktograf, jer dobro znaju što su učinili zadnjih par godina. Uništili su prihode mnogim alternativnim medijima, jer su se usudili propitivati ono što danas potvrđuje FBI. Nanoseći štetu, učinili su kazneno djelo i svaki oštećeni medij ima pravo na tužbu i naknadu za izgubljen prihod. Ne samo od Fucktografa nego i od Raskrinkavanja iz Sarajeva, jer se radi o organiziranoj zločinačkoj organizaciji, financiranoj stranim novcem.

Prije 40-tak godina, takve bi se ekipe potjerala u zatvor. Ne samo u bivšoj Jugoslaviji, nego u svim demokratskim državama, pa čak i danas na Zapadu koji zatvara medije bez ikakvog razloga.

Pročitajte što pišu nesretnici iz Fucktografa

“Porijeklo virusa SARS-CoV-2 ponovo je pod povećalom medija i naših čitatelja s tri različita povoda u zadnjih mjesec dana.

Prvi je skandal s izglednim bivšim Pfizerovim direktorom, Jordonom Trishtonom Walkerom, kojeg je Project Veritas snimio kako među ostalim govori da “nema smisla da se virus pojavio niotkuda” i da su priče o prirodnom porijeklu – “sranje”.

Drugi je članak u Wall Street Journalu, koji javlja da je obavještajna služba pod Ministarstvom energije SAD-a (DoE) promijenila mišljenje vezano za porijeklo Covida.

Treći je istup šefa FBI-ja na Fox Newsu. Christopher Wray nije izjavio ništa novo, samo je potvrdio da FBI “već neko vrijeme procjenjuje da je izvor pandemije najvjerojatnije potencijalni laboratorijski incident u Wuhanu”.”

A onda zaključuju

Faktograf je na krilima u određenoj mjeri proizvedenog “znanstvenog konsenzusa” o porijeklu SARS-CoV-2 na početku pandemije isticao kako dokaza o laboratorijskom podrijetlu – nema. A to je ono što su apostrofirali i znanstvenici koji su u međuvremenu promijenili mišljenje i danas smatraju lab leak vjerojatnijim.

Kako smo to pojasnili u tekstu objavljenom još 2021., u nekim člancima o ovoj temi nismo uvijek bili dovoljno precizni. Prilikom pisanja o tome da nema dokaza o laboratorijskom porijeklu virusa mogli smo jasnije naglašavati da je laboratorijska opcija otvorena.

Primjer je i tekst koji smo objavili prije proglašenja pandemije, 6. veljače 2020., u kojemu je portal HOP isključivo temeljem kratkog i uopćenog opisa Instituta za virologiju u Wuhanu napisao: “Coronavirus uzgojen je u laboratoriju i greškom znanstvenika pobjegao je iz laboratorija”.

Kao što smo i ranije naglasili, propustili smo uvidjeti sukob interesa autora pisma u Lancetu i razumjeti manjkavosti jednog od najprenošenijih članaka na temu izvora SARS-CoV-2 u pandemiji, objavljenog u Nature Medicineu. No to ne mijenja činjenicu da su o porijeklu virusa tijekom zadnjih godinu i pol dana virtualnim prostorom kružile brojne dezinformacije, pa i o porijeklu virusa, čiju je utemeljenost procjenjivao Faktograf.

Što piše nesretnik Nenad Dauenhauer Jarić

Za sada osobno ne piše ništa, jer se već previše napisao. Svoje posipanje pepelom je započeo citiranjem raznih izvora o razini vjerojatnoće kako je virus izmijenjen i pušten. To je početak.  Ako stvari krenu kako smo mislili, uskoro će i Jarić potvrđivati sve teorije zavjere koje je jučer pljuvao. Podsjetit ćemo ga na to, vrlo rado, jer smo vrlo duševni i srčani prema našim kolegama.

Uplašili su se

Kao i mainstream ekonomisti, koji su do jučer promovirali liberalizam, slobodnu trgovinu na globalnoj razini i druge nelogične teorije, sada se i ovi nesretnici s Fucktografa i Indexa polako izvlače iz cijele priče. Ekonomisti su se ušutjeli i čekaju bolja vremena, a cjepiše i koronaši tek sada kreću s pepelom.

Da se razumijemo, teorija o “puštanju” virusa iz laboratorija vjerojatno je istinita, ali nitko ne zna tko ga je pustio i od koga je “pobjegao” – od Amerikanaca ili Kineza. Amerika priprema zatvaranje Kineza i ovo joj je jedan od argumenata zašto to treba učiniti. Kinezi nisu nevinašca, jer su posjedovali P4 laboratoriju i radili su na virusima. Laboratorij su napravili Francuzi, a kroz njega su prošli mnogi znanstvenici. O laboratorijama iza koje stoje Sjedinjene države, ne treba previše istraživati. One su posvuda. Kako u Americi, tako i u Europi, a nerijetko oko Ruske federacije.

Nedao Bog da se dogodi kakav globalni sukob, narod će ih satrati, jer na Internetu više nije moguće prikriti već napisano i tvrđeno. Ovi nesretnici su koristili internet u interesu nalogodavaca, a Internet će ih na kraju pokopati. Tikve će se ipak razbiti o glavu ovih nesretnika.

FaktografIndexNenad Jarić Dauenhauer
Pretplatiti se
Obavijesti o
102 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Eto
1 godina prije

FBI I USA , njima vjerujemo samo kad kažu ono što želimo čuti

neon
1 godina prije

“Mali milijun” je teorija o “podrijetlu” famoznog “virusa” tzv. sarscov2, ali “dijagnoza” tzv. bolesti curtona govori da se radi o cistoj prevari: “Još puno prije službenog proglašenja ‘pandemije’, u siječnju 2020., njemački virusolog Christian Drosten, stari prevarant i plaćenik WHO-a i Gatesa, koji se istakao laganjem u plandemiji svinjske gripe 2009., skrojio je prevarantski PCR test, koji je onda bio podijeljen svim državama. Na taj način se lažna pandemija začas proširila u svaki kutak svijeta, a Drosten je taj test napravio upravo u suradnji s kineskim prevarantima, koji su mu poslali teoretske “in silico” (na računalu napravljene) sekvence genoma lažnog koronavirusa, kojega do danas nitko nije izolirao ni vidio, niti pod najjačim i najmodernijim mikroskopima.” Sve upucuju da je “virus” nastao u Silicijumskoj dolini kao kompjuterska animacija, a posluzio kao napad pod laznom zastavom na cijelo covjecanstvo. Napad u kojem su ucestvovale sve gojimske “vlade”, “vlade” SAD, Kine, Rusije, EU… Čitaj više »

Karma
1 godina prije

NATO je cancer, stara lesina koju je trebalo ugasiti kad je pao berlinski zid i warsavski pakt. Ali sotone zive na krvi i fabriciraju ratove u ime demokracije. Pretuzno koji razvoj ludila sa masu krvi mladih momaka. Ukrajinaca, rusa, rumuna, poljaka, amera, brita i ko zna ko tamo sve ne trce.
Propustili smo demilitarizaciju planete i sada smo na rubu nestanka kao vrsta.
Degenerici.

alexosijek
1 godina prije

Ni na index ni na taj drugi ne treba trošiti niti riječi, niti riječi, baš ništa…nebitni su!
No, laže i ta FBI, i svi ostali vezani uz taj medijski pandemijski cirkus, zato ponavljam objavu od prije neki dan:
Covid was just a computer mock-up, a fantasy! People who would have had “Covid” on their death certificate or be designated a “Covid Case” in 2020 would have been told they had the flu or pneumonia just a year earlier. Instead of treating them as they would have a year earlier, they claimed ‘sorry this is Covid, we have no cure’ and so they were given poisons like Remdesivir and Midazolam, and then their families were told it was ‘Covid’ that killed them. But how can a computer mock-up kill someone?
— David Icke

Dawor
1 godina prije

fašištičke bitange idiotske ?????

Max
1 godina prije

Dolazi kraj neka bude pravde za Baku.

Metabaron
1 godina prije

Pa nisu samo Faktograf i Index zasluzili da ih se popisa , ima i na ovome portalu odredjenih individua koje svesrdno podrzavaju odredjene aspekte ovog korona narativa – primjerice , da “maske stite i pomazu” , a kad ih se o tome priupita ,onda pedaliraju u rikverc, mijenjaju temu, prave se da ne razumiju pitanje ili jednostavno sute k’o pizde.

borjana
1 godina prije

Malo je to da uradi samo fbi.
Potrebno se svakodnevno i pokakat i popišat od strane svih nas 3,5 miliona bar u periodu od nekih narednih 20-ak godina i to na sve pandemijske profitere, naparaviti im pakao od života, isti onaj koji su oni napravili roditeljima i rodbini mlade i prelijepe 21-godišnje preminule Bošnjakinje Nejle, kao i za sve ostale stradale i umrle.
Koga još zanima podrijetlo virusa i šta nam to znači, samo zamagljivanje i udaljavanje od pravog i jedinog problema, svih posljedica od fajzerovog pripravka.

Hattori Hanzo
1 godina prije

Kako se napravi virus?
Kako se izmjeni virus?
Stalno to citam pa ako moze neko da objasni.Znam da se na jednu sortu jabuke moze nakalemiti druga sorta i nije nesto komplicirano ali me interesuje kako oni to izmjene pod mikroskopom ili nas neko opet opasno je.. u mozak.

hiber
1 godina prije

Hm, kad se bolje promisli nije se ni Logično proslavilo. Pričalo se o “plandemiji”, a onda zaokrenulo u podršku “triput cijepljenom Kepecu”. Samo u Rusiji “znanstveni svjedoci” brzo zaglave zadavljeni.

1 godina prije

“Kao i mainstream ekonomisti, koji su do jučer promovirali liberalizam, slobodnu trgovinu na globalnoj razini i druge nelogične teorije…”

Ako ćemo pošteno i jedan autor ovde, koga je svojevremeno redakcija proglasila trolom, je pričao pozitivno o “liberalizmu, slobodnoj trgovini na globalnoj razini…” što sada nikako ne pominje.
Mi koji smo ovde duže znamo to odlično jer smo vodili brojne diskusije sa njim a novopristigli… lako mogu da provere jer su komentari i dalje dostupni.

Vojni analitičar
1 godina prije

Još samo da vidimo ijedan jedini dokaz da je spomenuti virus stvarno ikad postojao kao i navodna bolest zvana “kovid-19”. Tko čeka dočeka pa možda i to dočekamo jednog lijepog dana.

Eto
1 godina prije

Neki ljudi uvijek sumnjaju I spremni su promijeniti stav ako dodju nove spoznaje
Oni dugi, hja, oni sve znaju unaprijed I u to vjeruju bez obzira na sve

JaSamJa
1 godina prije

Jadan je to život biti imbex sendvičar i još ti je gazda bravar Babić tj. Razne korporacije i tajne službe.

Mario
1 godina prije

Pet mjeseci poslije 10 mjeseca 2019 godine, mjesec dana prije pojave prvih koronaša u Kini, na John Hopkins Institutu, SAD, objavljene su egzaktne upute između ostalog i “flow the media” pa smo na glavnom dnevniku HRT-a u prvih par dana korone vidjeli na djelu kako to izgleda “flow the media” kad je znanstvenik Ivan Đikić u namještenom interviewu govori o pojavi korone od šišmiša i ma zadnje pitanje novinarke da li ta pojava korone kod šišmiša može imati veze s klimatskim promjenama, na što je znanstvenik dgovorio s može, meni je odmah bilo jasno kako se radi o prevari. Tajni sastanak Plenkovića s odabranim medijima nije ni potrebno spominjati. Uredu, potrebno je bilo postavljati “pitanja” i “raskrinkavati” prevaru, ali u tome svemu je nastala enormna buka koju su nadglasavali MS mediji kako bi se ta enormna buka iskoristila za implementiranje mjera i cijepljenja. Procjepilo se pola čovječanstva i uz sva… Čitaj više »

Slow motion
1 godina prije

Ne znam znate li..portal priznajem.hr objavio je clanak na ovu temu sa poveznicom na clanak iz logicnog..

roberto
1 godina prije

Ništa nije pušteno,truju već ko zna koliko desteljeća,otrovima kroz zrak,vodu i hranu,cijeli okoliš i sva živa bića.I iskoristili su priliku,da zatvore i još više ubijaju cijeli svijet.A sve te priče,porijekla i sranja,su samo tu da im drže teorije o njihovim tkz.virusima.
Izolacija njihovih virusa ne postoji,a otrovi postoje..(teški metali,pesticidi,gmo hrana i njihovi pripravci,elektromagnetska zračenja i tkz.lijekovi i spasonosne šprice)

Coca Corona
1 godina prije

Da ispravim FBI,nije kinez pustio virus iz američkog pokusnog poligona na kineskom tlu,svi skupa rade po scenariju,a leglo glavnih parazita je ipak na drugoj strani bare…kalifornija …utah n.york…wašington…

Samo U Prolazu
1 godina prije

Zalosno je sto “Fucktograf” ne snosi posljedice za svoja (zlo)djela. Kao takav, treba hitno biti ukinut!

goran
1 godina prije

pa da li vjerujem FBI-u hmm možda da možda ne,ali moram priznati treba dati legimitet toj instituciji koja kaže službeno da je virus umjetno stvoren i namjerno pušten van u svijet.
znači to bi trebala biti službena verzija amerike.
ok,sad svi ovi koji su zagovarali masovna ubojstva putem cjepiva sve ih treba uhapsiti i suditi im za masovne genocide diljem planete.
sve ih potrpati u zatvore da im zatvorenici presude unutar tih zidova,jer nitko ne priča o tome,ali dok je vladala covid histerija svi zatvorenici su bili prisilno cijepljeni time bez ikakvih prava i rado če ih dočekati i rado če im se zahvaliti zbog njihovih laži.

Xone
1 godina prije

Kome se još povraća kad čita jarićeve članke? Ali doslovno

maj
1 godina prije

Jedno je sigurno i to sam tvrdio od početka virus je nehotice izašao iz laboratorija ili ga je netko za dobre pare namjerno pustio.

CroExit
1 godina prije

A šta FBI nije dio iste kabale ko i ti faktografi?! Daj te molim vas.

baltik
1 godina prije

postoji a prije je bilo da nije izoliran, znaci ne treba ga izolirati/definirati, kad ga se vec kreira. ako nije neki nepredvidivi bastard. eto, vjerujmo amerikanci, fbi sefu.

bla bla
1 godina prije

Većina je prihvatila definiciju virusa koju promovira moderna znanost, kao nešto što se prenosi s jednog na drugog čovjeka, iako nije živo. To jednostavno nije moguće. Ako prihvatimo teoriju Bechampa, prema kojoj je virus reakcija naših stanica na izloženost toksinima, tada možemo prihvatiti i najnoviju vijest o curenju “virusa” iz laboratorija, na način da su to u stvari biološki otrovi kojima nas truju. Nije im bilo dovoljno učinkovito trovati nas hranom, vodom, lijekovima, cjepivima, EM zračenjem pa su malo ubrzali jer depopulacija ide svojim planom i tokom. Virus kao prijenosnik bolesti ne postoji, nego nas sistematski truju, a u zadnje vrijeme i chemtrailes ovima i 5G, uz sve nabrojano. Izgleda da im se žuri da nas što prije i što više pobiju.

Kerefek76
1 godina prije

Covid-19 je pokrenuo nešto što je jako dugo bilo zatomljeno a to je jednostavna činjenica da virusi uopće ne postoje tj. ono što nazivamo virusima nije ono što mi mislimo da je. Sa tom jednostavnom činjenicom možemo onda i sasvim jasno razlučiti tko je kontrolirana oporba a tko ne. Covid-19 ne postoji i nije nikad ni postojao tako da je rasprava o porijeklu bezpredmetna i suvišna. Francuski nobelovac Montagnier je išao najdalje i javno je rekao da ni virus HIV-a ne postoji i time se zapravo javno odrekao Nobelove nagrade koju je dobio upravo za HIV. Sve više znanstvenika shvaća da su bili potpuno u krivu glede virusa a Covid-19 je bio taj okidač koji im je otvorio oči. Naravno, proći će još godine i godine dok se istina ne probije u mainstream ali to je već sad potpuno sigurno. Cijela virologija počiva na krivim temeljima. Nitko nikada nije izolirao… Čitaj više »

Hašo
1 godina prije

Taj takozvani morona virus nikada nije izoliran . Dalje komentirati nema ni smisla .

Spektator
1 godina prije

Novi svjetski poredak:
1. Pandemija
2. Rat
3. Glad
4. Ordo ab chao

nonwo
1 godina prije

Hašo@prije DVIJE godine

BRICK – FAKE NEWS (VIDEO)
youtube

Poslao ispod naslova na Logičnom
“CENZURA PREKO ORWELLOVSKIH „KONTROLORA ISTINE“ – Od Faktografa.hr, Raskrinkavanje.ba do Istinomer.rs”

nonwo
1 godina prije

komentar na Logično PRIJE DVIJE GODINE “Ako sloboda uopće išta znači, ona znači pravo reći ljudima ono što ne žele čuti”. Ono što mnogi ljudi ne žele čuti jest da je strategija zaključavanja epidemiološka slijepa ulica i univerzalni neuspjeh. Dr. Roger Hodkinson, patolog s certifikatom Kraljevskog koledža liječnika i kirurga, izvršni direktor velikog privatnog medicinskog laboratorija u Edmontonu u Alberti i predsjednik tvrtke za medicinsku biotehnologiju koja prodaje COVID-19 testove. U radijskom intervjuu imao je ovo za reći o službenom odgovoru na “pandemiju”: “Ovo je najveća obmana ikad počinjena nad javnosti koja to nije ni očekivala … Ovo nije ništa drugo nego loša sezona gripe. To je politika koja se pretvara da je medicina … Maske su krajnje beskorisne. Nema nikakvih dokaza da su učinkovite. Krajnje je smiješno gledati te nesretne, neobrazovane ljude kako hodaju poput leminga i pokoravaju se bez ikakvih dokaza. Socijalno distanciranje je također beskorisno … Pozitivni rezultati… Čitaj više »

nonwo
1 godina prije

 2 godine prije /retrospektiva komentara Još kad bi se liječenje starijih i teže bolesnih sprovodilo prema najboljim iskustvima iz svijeta i to od renomiranih (sada cenzuriranih)stručnjaka -lijekovima koji dokazano usporavaju virusnu replikaciju i koji su se uspješno koristili kod drugih korona virusa(sars)….Medicinska dogma,politička korektnost,protokol(profit) su očito važniji od života.. nonwo  2 godine prije “Predsjednica Hrvatske udruge bolničkih liječnika (HUBOL) Ivana Šmit je, komentirajući raskol u vladinom Znanstvenom savjetu, rekla da žali što nije oformljen svojevrstan klinički savjet.  Šmit je za Dnevnik Nove TV rekla da HUBOL nema utjecaj na rad Znanstvenog savjeta, pa dodala ističe kako su podaci o epidemiju u Hrvatskoj – poražavajući.  “Rastu brojevi hospitaliziranih, umrlih i udio pozitivnih među zaraženih. Kad kažemo da se sustav raspao mislimo na nefunkcioniranje svega onoga što je prije epidemije postojalo, ali i na činjenicu da danas te upale pluća uzrokovane virusom liječe oftalmolozi, dermatolozi, ginekolozi..”, rekla je Šmit.  “Zgroženi smo idejom da ovakav sustav netko… Čitaj više »

nonwo
1 godina prije

nonwo  2 godine prije  Odgovori na Sam Prevedeno “S druge strane, Messenger RNA cjepivo potpuno je novo i u najmanju ruku revolucionarno. Koristi sekvencu genetskog RNA materijala proizvedenog u laboratoriju koji, kada se ubrizga u vaše tijelo, mora napasti vaše stanice i preoteti stanične strojeve za stvaranje proteina koji se nazivaju ribosomi za proizvodnju virusnih komponenti koje potom treniraju vaš imunološki sustav da se bori protiv virusa. . U ovom slučaju, Modernina mRNA-1273 je programirana da vaše stanice proizvedu zloglasni šiljasti protein koronavirusa . Na mnoge načine, cjepivo se ponaša gotovo kao sam RNA virus, osim što otima vaše stanice kako bi proizvelo dijelove virusa, poput proteina šiljka, a ne cijeli virus. Neka cjepiva s messenger RNA čak se samopojačavaju. To znači da oni kodiraju ne samo proteinski antigen od interesa za izazivanje imunološkog odgovora, već i proizvode vlastitu RNK ovisnu RNK polimerazu, tako da mogu prisiliti stanicu da replicira… Čitaj više »

Klosterman
1 godina prije

Vjerovati FBI-aju koji je nastojao Pfizerove dokumente sakriti na 75 godina?

Puhpoh
1 godina prije

Stvaraju umjetnu kontroverzu kako bi digresirali sa prave, a ta je da Covida nije niti bilo

Marko
1 godina prije

bojim se da planirano krive od pocetka Kinu…. jer prizeljkuju rat pederi americki.. treba njih maknit i mir ce nastupiti

Miško
1 godina prije

Onda sam ja ispred FBI-a 20 godina, jer ja pišam po index-u i faktografu više od 20 godina.

mujica
1 godina prije

haha vidi ovog propalog krsnaita na slici….kanta govana i za njega!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI