Panika u redakciji Fucktografa – U Hrvatsku stigle majmunske boginje

Majmunske boginje - Alemka Markotić - Petar Vidov
96 komentara

Sada već u već dokazano rubnom portalu Fucktograf, koji za novac cenzurira alternativne portale, nastala je panika. U Hrvatskoj su se pojavila majmunske boginje – česta bolest među homoseksualnoj populaciji zbog čestih i rizičnih seksualnih odnosa. Najnovije studija pokazuju kako virus majmunskih boginja pronalazimo u spermi muškaraca, koja postaje veliki vektor zaraze.

U Francuskoj od skoro 300 zaraženih, samo je jedna žena, a gotovo svi zaraženi su pripadnici homoseksualne populacije. Naravno, virus majmunskih boginja može zaraziti i heteroseksualnu populaciju, kao i druge virusne bolesti. Problem nije u seksualnoj orijentaciji zaraženih, nego u njihovom promiskuitetnom ponašanju gdje na raznoraznim paradama ponosa i ljetnim destinacijama jedna osoba izmjenjuje više partnera.

Mainstream mediji više ne znaju što pišu i za ovu bolest kažu – pazite sada – “bolest majmunskih boginja nije spolno prenosiva bolest, ali se može prenijeti seksualnim putem“. Nema potreba bilo što dodavati, jer je sve jasno iz napisanog.

Bilo kakva virusna bolest ne može proći bez američke učenice Alemke Markotić, na čijoj su klinici detektirali prvog zaraženog majmunskim boginjama.

“Možemo reći da sada u ovoj pojavi nekakve epidemije u Europi, to su uglavnom muškarci koji su imali odnose s muškarcima. Dalje se bolest može širiti na ostale skupine. Osobito su osjetljivi imunokompromitirani ljudi, trudnice i mala djeca. Oni su pod najvećom opasnošću. Ova bolest je puno lakša nego velike boginje. Smrtnost je negdje do 10 ili 11 posto. Opet više u osjetljivim populacijama”, zaključila je Markotić i otkrila kako se manipulira masama jer govori samo o osjetljivoj, a ne općoj populaciji. Alamka je kvarna i nepopravljiva.

Alemka ima rješenje: cijepljenje

Markotić je rekla da bolest počinje visokom temperaturom, kao i većina drugih zaraznih bolesti, općim lošim stanjem, iscrpljenošću i jakom glavoboljom.

“To je uobičajeno za brojne bolesti, ali već trećeg ili četvrtog dana se pojavi osip, prvo na mjestu inicijalnog ulaza, a onda se dalje širi od lica, ekstremiteta, trupa, a na kraju po dlanovima i tabanima. Sami simptomi sliče velikim boginjama, na sreću, velikih boginja u cirkulaciji nema. Ta je bolest cijepljenjem u potpunosti iskorijenjena. Kod majmunskih boginja također imamo jako otečene limfne čvorove”, objasnila je Markotić za mainstream medije. Što reći? Žena voli iglu, nego bilo što drugo.

Televizijom hipnotiziran puk je izbezumljen. Čekamo još paradu ponosa u Sarajevu i krug će biti zatvoren, a budući redovi za cijepljenje protiv majmunskih boginja već se pripremaju.

Redakcija portala Logično ima dušu i rado će našim kolegama iz Fucktografa ili Raskrinkavanja sponzorirati cjepiva protiv majmunskih boginja. Čekamo njihov poziv na koji ćemo se rado odazvati. Nisu oni nama bilo tko.

Pretplatiti se
Obavijesti o
96 Comments
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Brainstorm
9 mjeseci prije

alemka je psiho. svjesni dio voli mamu, nesvjesni ju duboko mrzi. mama je ustrojila alemku, sve lijepo, izgurala je u visoku karijeru ali cijena je zastrasujuca. alemka je stroj, nije ljudsko bice. opusti se ale i njeguj prirodne osjecaje.

łedeno doba
9 mjeseci prije

evo malo realne nehotične nenamjerne satire od strane mainstream medija, u stilu Monti Pajtona, u oba primjera se kabalinim novinarima otela istina: naslov članka: Na praznik nije bilo testiranja na koronu pa nema ni novih slučajeva – u bolnicama osam pacijenata kaportal.net.hr i ovaj kratki članak: “..U Europi se pojavila davno iskorijenjena bolest? Alarmirana Svjetska zdravstvena organizacija Ministarstvo zdravstva Velike Britanije istražuje rijedak slučaj virusa dječje paralize. Ministarstvo zdravstva Velike Britanije istražuje rijedak slučaj virusa dječje paralize. Naime, virus je pronađen u uzorcima kanalizacije u Londonu. Bolest je u gotovo cijelom zapadnom svijetu iskorijenjena, ali uzorci iz postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda u istočnom Londonu bili su pozitivni na taj virus. Agencija za zdravstvenu djelatnost Velike Britanije priopćila je kako je virus klasificiran kao “VIRUS DJEČIJE PARALIZE 2 IZVEDEN IZ CJEPIVA” te da se nastoji utvrditi dolazi li do prijenosa u zajednici, prenosi CNBC. Agencija je proglasila nacionalni incident i… Čitaj više »

tihobl
9 mjeseci prije

Kad ste stigli uslikati Mladena sa ledja?

Tucker Carlson
9 mjeseci prije

da li je krsenje nekog pravila ako navedem da je ovo majmunoliko bice na lijevoj strani fotografije gospodin petar vidov..ne zelim siriti predrasude ali volio bih ljudima dati do znanja da osoba,koja u pidjami i papucama ide do najblize butige,cenzurira podatke od sluzbenih agencija koje se pokusavaju dostaviti siroj javnosti.cenzuriraju se podaci HZJZ-a,koji bi trebali biti dostupni svima..od osoba kao sha je gospodin vidov.hvala.

Hattori Hanzo
9 mjeseci prije

Ma nema u Sa.toliko pe*era koliko NVO koje će morati za šaku para sve to podrzati.Na kraju će svako od njih doći kući opaliti ženu ili muža a dnevnica je legla za jedan dan sramote.
Blitzkrieg korona je propao i da se to zataška imamo rat,nestašicu energenata itd…

łedeno doba
9 mjeseci prije

“… ali već trećeg ili četvrtog dana se pojavi osip, prvo na mjestu inicijalnog ulaza,”
—-
pitam se gdje se nalazi “inicijalni ulaz” ?
 da li je to onaj inicijANALNI ulaz?

łedeno doba
9 mjeseci prije

bandi se očito počelo ipak pomalo raspadati ….- U austriji potpuno ukinuli zakon o obaveznom cjepljenju, kojega su, kako je poznato, bili donijeli krajem veljače, tojest početkom ožujka. pa je onda suspendiran na neodređeno vrijeme, i nije uopće bio primjenjivan. a sada ga potpuno ukidaju. jer se nitko više nije htio cjepiti, a očito je banda ipak imala pune gaće… i dešava se polako početak kolapsa i raspada… totalni nedostatak radnika i nezaposlenih… u austriji, njemačkoj, nizozemskoj, španjolskoj.. i drugim zapadnim procjepljenim državama. posebno u zdravstvenom sustavu, bolnice, staračkim domovima, a i u ugostiteljstvu, hotelijerstvu, u prometu, željeznica, zračni promet, itd..nema radnika, nema pilota, katastrofa… posvuda cjepivo očito djeluje..poharalo cjepivo- mnogi oboljeli, a neki se bogme ipak nisu htjeli cjepiti i radije napustili posao i sada kolaps… izvještaj iz nekog njemačkog mainsteream medija dovoljno govori: iako je za bolničko osoblje uvedeno obavezno cjepljenje u ožujku.. ustvari to se skoro uopće ne kontrolira… Čitaj više »

Lucija, prva
9 mjeseci prije

A, pa niste stavili glavno od Markotićke

Naravno, tip je bio u Italiji i Španjolskoj.
Slijedi LAŽINJANJE:

“Na pitanje tko obolijeva od majmunskih boginja, Markotić je rekla da obolijevaju SVE kategorije ljudi. 😏

“Možemo reći da sada u ovoj pojavi nekakve epidemije u Europi, to su UGLAVNOM (nisu uglavnom, nego isključivo), muškarci koji su imali odnose s muškarcima.
Dalje se bolest može širiti na ostale skupine. Osobito su osjetljivi imunokompromitirani ljudi, trudnice i mala djeca. Oni su pod najvećom opasnošću. Ova bolest je puno lakša nego velike boginje.

GLAVNA LAŽ: “Smrtnost je negdje do 10 ili 11 posto. Opet više u osjetljivim populacijama”, zaključila je Markotić.
Koja k*

Jest da postoji Kongoanski oblik, ali nije to taj.
Nije zabilježeni niti jedan smrtni slučaj izvan Afrike.

Lucija, prva
9 mjeseci prije

Sad par komentara:

“Prijelomna vijest. Homoseksualac pokupio homoseksualnu bolest! Zaustavljaj državu!!!”

“Survival kit za jesen: buster, brnjica i čep za guzicu. Strah me agresivnih ljevičara koji bi mogli silovati nezaražene neistomišljenike”.

“Ajmo stožer, hoću detalje. Tko je koga, kad i kako? Nema skrivanja. To je zarazna bolest. Osim ako određene grupe imaju privilegiju prenositi dok druge nemaju”.

bauštelac
9 mjeseci prije

ANALizom spermija muškaraca nailazimo na gromoglasnog krešimira i potihog tihomira

Lucija, prva
9 mjeseci prije

I još jedan komentar

“Oliver Dukarić

Sukladno dosadašnjim epidemiološkim mjerama vezanim za corone te pozivanju kako treba slušati struku, nadam se da će stožer donijeti odluku o uvođenju obveznih potvrda za pripadnike LGBT zajednice posebice homoseksualce obzirom da se taj virus isključivo širi među njima što je i znanstveno dokazano.

Slijedom navedenog treba uvesti stroge kontrole te ograničenja kretanja i ulaska u institucije za sve pripadnike LGBT populacije te im isto omogućiti isključivo uz predočenje potvrde da nisu zaraženi virusom, zdravlje ostalih građana je najbitnije te treba MISLITI NA DRUGE.
Ovo naravno nema veze s diskriminacijom ili kršenjem ljudskih prava jer je USTAVNI SUD POTVRDIO da su takve potvrde u skladu sa Ustavom i te se njima ne krše ničija prava.
Nadam se da će stožer i institucije funkcionirati kao i do sada.”

🙂🙂🙂🙂🙂

Metabaron
9 mjeseci prije

Jos jedan dokaz koliko je Let 3 bio ispred vremena sa onim cepovima u guzici …

Bruno
9 mjeseci prije

Što joj tata (Alemki) nije imao odnose s muškarcima. Svjet bi bio bolje mjesto.

Slav
9 mjeseci prije

Fuck-tograf – da li je ovo namjerno ili “slucajno” 🤣

Rimtutituki
9 mjeseci prije

Rade nas budalama,i radice sve dok dopustimo. Predvidjam na jesen-zimu masakr,u Njemackoj Lauterbach ( ministar) kaze novi val stize 16.09. Zna cak i dan. Mislim da oni isprobavaju granicu,i ne mogu da se nacude da niko jos nije pucao na njih

Tomislav
9 mjeseci prije

Rodila mater Alemku aluminijku kao zdravu bebu.

Hogar Strašni
9 mjeseci prije

Pozdrav svima i prijedlog za redakciju.
Stalno pratimo i saznajemo koje su sve štete u tijelu cijepljenih osoba. Kao necjepljeni davatelj krvi svaki put prije davanja odgovaram na pitanja jesam li prebolio i jesam li cijepljen protiv korone. Pitaju samo za to cjepivo. Molim Vas istražite koliko je opasno da necjepljene osobe prime krv cjepljenih jednom ili svim dozama. I ima li kakvih razlika u čuvanju i obradi krvi i krvnih pripravaka cjepljenih i necjepljenih darivatelja krvi. Inače jednom mjesečno iz Petrove dolaze u moje mjesto radi darivanja krvi.
A u zadnje vrijeme stalno neka kriza s krvnim grupama. E sad ili je krv u Ukrajinu poslata, nema darivatelja, nevalja od cjepljenih ili jednostavno u našem zdravstvu imamo povećanje zahvata u bolnicama u kojima se troši krv.
Pozdrav svima i ispravite me ako griješim. Onako bez uvrede.

Traže se majmuni
9 mjeseci prije

Oni kažu majmunske boginje.

Koliko ima zaraženih majmuna dosad od tih tzv. majmunskih boginja?

Po zemljama!

Tupko Glupko
9 mjeseci prije

Nekad se tražilo cjepivo za bolest, danas se traži bolest za cjepivo.

Tupko Glupko
9 mjeseci prije

Nakon što smo kupili 18,7 milijuna kupljenih Covid cjepiva, a do sada ih je utrošeno u Hrvatskoj 5,25 milijuna, izgleda da je red je za novo trovanje novim eksperimentalnim genetski modificiranim cjepivima.

Hoće li ponovo Plenković i Beroš i za majmunske boginje naručiti skoro 20 milijuna cjepiva?
Hoće li biti mRNA?
Hoće li uopće biti testiranja cjepiva prije masovne primjene i ucjene sa majmunskim potvrdama?
Hoće li nam poručivati da smo majmuni što sve to trpimo?

Inače je jučer došao i taj dan – nitko se nije cijepio u Hrvatskoj protiv Covida, objavljeno na službenoj stranici koronavirus sa hrvatskom domenom.

FATIH
9 mjeseci prije

NESTO KONTAM…….ZA VRIJEME BROZA IMALI SMO VELIKE BOGINJE…..A SAD MAJMUNSKE BOGINJE.NESTO MI TU NE STIMA……????

Panonicus
9 mjeseci prije

Tko još ozbiljno dozivljava ovu krastacu?
Vec je kažnjena,a bice i vise.Boranija.
No,psihopate na vrhu piramide jesu problem.
P.e-deri svih zemalja,ujedinite se!!?

Emiliano Zapata
9 mjeseci prije

Rade ono sto im se naredi isto kao i policija i vojska. Nema tu price ni objasnjavanja jedni su tu da cenzuriraju, drugi da truju i steriliziraju vakcinama a ko odbije jer je pametan pa sve shvaca njega ceka obracun s policijom i vojskom, mozda i terminatorima ubuduce.

Okrajak
9 mjeseci prije

Već viđeno…aids – bolest homoseksualaca itd itd. Identična početna propaganda….slijede poznati s baš tom bolesti ..

Necjepljeni Kokot
9 mjeseci prije

Alemka nema šanse da se zarazi sexsualnim kontaktom ,tako da je sigurna !

Fallout Boy
9 mjeseci prije

Od ovce se lako postane majmun pa popuši majmunske boginje ko i kuronu

Klosterman
9 mjeseci prije

Znači maske će se nositi samo u dva slučaja. Ili si peder, ili si majmun.

Ana
9 mjeseci prije

Šire se spolnim putem a ugrožena mala djeca!!! Horor 😱

irina
9 mjeseci prije

Najprije, ja bih joj dala igletinu vrlo rado! A kao drugo, sad se moraju bojati svi oni koji nam rade o glavi, od Bidena, Gatesa pa nadalje, sve sami nastrani ljudi – neljudi!

faktograf
9 mjeseci prije

Čekamo njihov poziv na koji ćemo se rado odazvati. Nisu oni nama bilo tko.

mi se bojimo zvat, hoćete li vi zvat nas?

Otom potom
9 mjeseci prije

Kod nas u BG.u setembru se održava najveći pride u jug.istočnoj evropi trajaće 7 dana,eto razlolga za novu plandemiju.

petar schroder
9 mjeseci prije

Kakva panika? MAJMMUNSKE BOGINJE NAPADUJU SAMO MAJMUNE MAJMUNE , A NE MAJMUNE.

Didi
9 mjeseci prije

Jedno je spolna bolest a drugo bolest koja se prenosi spolnim odnosima. To se uči u prvom srednje

DEDA
9 mjeseci prije

UUUUUUU PREVARAAAAAA

Flint
9 mjeseci prije

Pa mogo bi se napisat bolji članak o gejevima i majmunski virusima, kad već imamo tako dugu odnosa (simbioze) ta dva člana društva

Markac
9 mjeseci prije

Ovo me sve podsjeća na pojavu AIDS-a osamdesetih!

Roki
9 mjeseci prije

Aha… evo novog cirkusa. I ista glumačka ekipa nastupa.

Davko
9 mjeseci prije

Majmune i treba biti panika

Max
9 mjeseci prije

Osta ista priča kao i kurona.

čudila se aman ja
9 mjeseci prije

…nisu stigli na vrijeme promijeniti naziv,da ne bude baš tako šaljiv, sad je kasno, “šteta” je učinjena – ljudi su počeli shvaćati zaj….ciju baš zbog tog naziva i s tim bi moglo biti nešto od nas.Očekujem da će “na jesen” presing biti na one koji su primili exp.pripr. jer ti ljudi su njima negdje ostavili svoj potpis,ne čitajući sitna slova- a tamo.pretpostavljam, piše da se obavezuju primiti sve do zadnjeg broja ( nemam pojma,samo pogađam..).

Genije
9 mjeseci prije

Pa ona je stara lezbača. Živi sa majkom..i ona ke dakle homo skupina i vrlo opasna po ljudski rod.🤣

Lucija, prva
9 mjeseci prije

Dodatak:

“Čovjek iz Hrvatske zaražen boginjama vjerojatno je imao spolne odnose….s majmunom, ne lazite vise ovaj napaceni narod… 😂😂😂”

“Ova naziva guranje govana uzbrdo spolni odnos,nikad to nisam čuo do sada.”

“Majmunske boginje su homofobne jer napadaju samo pedere”
ili
gay friendly boginje”.

“čmar wars”

Lucija, prva
9 mjeseci prije

Još malo iskrivljavanja istine od jučer: “Prijenos s čovjeka na čovjeka se događa kapljičnim putem (!!!), kontaktom s kožnim promjenama te ono što je bitno, to mogu biti kontaminirani predmeti, posteljina, odjeća i slično.” – MAJMUNSKE BOGINJE NISU RESPIRATORNI VIRUS. Točka. Osnovni put zaraze jest dodir i bliski kontakt. – Također, majmunske boginje nisu jako zarazan virus, pa je jako, jako, jako teško da bi ga netko mogao dobiti sa bilo kojeg predmeta. Dalje: “Imamo jedan slučaj u Hrvatskoj, osoba je u kućnoj izolaciji. Prema smjernicama u izolaciji bi trebao provesti 21 dan, bolest otprilike u jednom intervalu traje od dva do četiri tjedna. Ipak, svaki bolesnik je individua i procjenjuje se od strane obiteljskih liječnika odnosno epidemiologa”, rekao je Barušić.” O.K. zašto.izolacija nije 28 dana, npr? Jest da je svaki bolesnik individua, ali je bome i svaki virus individua…sa prilično poznatim ponašanjem (mada virusi jesu zanimljivi, jer mogu odstupiti… Čitaj više »

Lucija, prva
9 mjeseci prije

Iz istog intervjua (Barušić):
O koronu i cjepivima:

“Radi se dosta na novim cjepivima, modificiranim cjepivima. To je dugi put od pripreme do odobrenja. 😐🙄
Što se tiče četvrte doze, ako pogledamo preporuku HZJZ već iz travnja imamo tu preporuku, za one najugroženije, starije od 80 i stariji od 65, a koji su štićenici domova za starije osobe”, rekao je.”
?
‘Op??

Ja tu ne vidim nikakvu medicinsku opravdanost.

Dakle, ili 80 za sve ili 65 za sve.
Nastavili bi pomor.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI