Ana Brakus – hrvatska “lezbijka godine” agent stranog faktora

Ana Bakus
111 komentara

Hrvatska novinarka Ana Brakus, koja se nije istaknula poučnim novinarskim uradcima, prema informacijama koje su otkrivene tijekom jednog sudskog procesa u Americi, dobro živi od svojih privatnih sklonosti. Američka udruga America First Legal tijekom sudskog procesa došla je do dobro skrivanih informacija o maloj, ali učinkovitoj skupini novinara razasutih po cijelome svijetu koji pomažu američkom State Departmentu u provođenju njegove politike.

Riječ je o mreži koja je stvorena kako bi upravljala svjetskim kanalima javne komunikacije, a njezin istaknuti pripadnik je Ana Brakus, urednica Faktografa.

Temeljna zadaća Faktografa i sličnih projekata u svijetu jest određivati što će biti objavljeno na društvenim mrežama. Po načelu, kadija te tuži kadija te sudi, nadziru javni prostor, kontroliraju što je objavljeno na Facebooku, prijavljuju to samima sebi, donose presudu o zabrani sadržaja i smjesta ju izvršavaju.

No, u dokumentima otkrivenim u SAD-u piše da je njihova zadaća mnogo šira. Oni sudjeluju u kreiranju informacijske politike u SAD-u, unutar State Departmenta, time određujući što se može objavljivati u cijelome svijetu. Ondje također piše da je pritom Ana Brakus jedan od ključnih igrača u cijelome svijetu.

Zvuči kao bajka, Ana Brakus izgleda kao Pepeljuga koja se tavoreći u svome skromnom životu odjednom našla u ulozi svjetskog moćnika. Ali nije bajka, ovo je stvarnost. Ali tko je doista Ana Brakus?

Stvarno, tko je Ana Brakus?

Iz svega onoga što je o njoj objavljeno u javnosti, u rijetko čitanim medijima namijenjenima uglavnom pripadnicima određene scene i na društvenim mrežama, proizlazi da Ana Brakus sama sebe predstavlja kao lezbijku, ženu koja živi u partnerstvu s drugom ženom i aktivisticu za prava spolno dezorijentiranih osoba. Mnogi bi uz to dodali da je riječ o osobi koja radeći poslove na koje naiđe nastoji spojiti kraj s krajem. Točka. To bi bilo sve.

Hrvatska “lezbijka godine” u moćnoj mreži

Ana Brakus je 2016. u organizaciji udruge “ZbeLe Na Tron” osvojila drugo mjesto u izboru za lezbijku godine. U međuvremenu je objavila da se “vjenčala” sa svojom partnericom, ali nije objavljeno ni kada ni gdje, ni prema kojim zakonima. Umjesto toga, Radio Slobodna Europa objavio je njezinu priču o tome kako je sretna zbog “vjenčanja” i kako je to put kojim bi svi trebali ići.

Jedna je od organizatorica “Povorke ponosa” i širenja toga projekta po različitim gradovima.

Ukratko, Ana Brakus je jedan od protagonista širenja mreže lezbijskih, biseksualnih i sličnih pokreta po Hrvatskoj i zemljama istočnije od nje. A pritom je upala u veću, moćniju mrežu koja drma svijetom.

Prema dokumentima koje je objavio America First Legal, ona je dio male skupine koja s obavještajnim odjelom State Departmenta određuje što se u svijetu smije javno reći, a što ne.

Od tipične subverzivne aktivistice prometnula se u svjetskog inkvizitora.

Izvor: Narod.hr

AgentAna BrakusFaktografState Department
Pretplatiti se
Obavijesti o
111 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
mike
10 mjeseci prije

e to je mladenov kalibar…

Max
10 mjeseci prije

Sudeći po napisanom, dotična je tipični primjer plaćenika koji provodi planove i potkopava vlastiti narod.

Miko
10 mjeseci prije

Malo je danas bio Trump, sad o lezbi za koju nikad nisam čuo.
Od sad sam za poludit informiraniji i pametniji.
Neznam kome bilo kakve informacije o ovoj lezbi u životu trebaju, ako ima takvih, to su sigurno nadareni ljudi, sami cvijet ljudske vrste.

kaznitelj
10 mjeseci prije

Pa ja nikad nisam ni vidio normalnu lezbaču.To je sve blesavo u glavu,od prve do zadnje..

Realno
10 mjeseci prije

Pod mač sa ološem bato.

Walter
10 mjeseci prije

Zašto je napadate? Ona je meni baš lijepa! Prava princeza, slatka, medena i nadasve inteligentna. To se vidi iz pametnog pogleda. Dobro možda je malo zastranila, ništa bitno šta se ne da popravitio u jednom kampu za popravljanje koncentracije i pogleda.

Ivek
10 mjeseci prije

Najgori ološ je taj koji briš ekomentare i mišljenja. Ja sam zato na logičnom. A ovi mediji večernji, jutarnji, 24sata, net.hr, index, dnevnio.hr, slobodna dalmacija.hr, tportal.hr, forum.hr nek se svi je.u

10 mjeseci prije

Jbg , za bolesne laži treba bolesna osoba , ova lezba se tu fino uklapa..

10 mjeseci prije

Jbg, ista je ko i ja, voli pi*ku maksimalno!!

10 mjeseci prije

Ova @ hiberu daje za sendvič..

držnedaj
10 mjeseci prije

to je njeno kvazi ‘umjetničko ime… bakus’ je rimski bog vina i užitaka.. još ona dva zadnja slova sve govore..
koje malo čelo i tamna koža oko očiju..
svašta pi.ka izbaci

borjana
10 mjeseci prije

Odavno se već pitam u kolikoj su mjeri ovdje, na ovom portalu, zastupljeni faktoraši?!? Nije da ih nema… i to u različitim ulogama. Preslušala sam više puta propalog studenta peru vidova sa njegovim “izjavama i nastupima”, imalo bi se toga tu što-šta za reći, ali je zaključak uvjek isti: naštrebanih floskula, bez ikakvih suvislih argumenata izuzev običnoga tra-la-la, izostanak logičkih opravdanja stava i mišljenja, veliki nedostatak rječitosti u izražavanju ali prirodno i poprilično promućuran. Jednostavno i definitivno potkapacitaran, krajnje monoton i zaista, na smrt ružan i antipatičan. Lik kojeg samo mama može voljeti i za njega nešto osjećati. Skoro je nemoguće i pretpostavaiti da bi mogao postojati još netko treći koji bi moga imati neka osjećanja za peru vidova. Ana je definitivno lik i kadar današnjice posvećena njenoj “borbi” za neka njena prava u kojima joj njenu seksualnu orjentaciju nitko ni ne osporava niti uopće zanima, ali želi biti glasna… Čitaj više »

Vrane
10 mjeseci prije

I šta sad…..ništa jer je cijeli državni vrh u istoj agendi služenja tuđim interesima na štetu “svog” narods

Ivan
10 mjeseci prije

Sto veca krmaca to bolja belosvetskom olosu. Zasto jos nije iza brave?

Tjeskoban Jelačić
10 mjeseci prije

De malo o onoj trenđi plesačici ili plesaču Leta 13, kojem je umjetičko ime Jovanka Broz. Napao prlja bezimene junake koji sa četvrtog sprata bacaju baklje na trenđa umjetnike. Mladene, nadam se da su te mašili.

Stop budalama
10 mjeseci prije

Ne bih htio vrijedjati. .Ali….
Koliko od vas je ovih dana sebi, svojoj djeci, kupilo lubenicu, tresnje….
Skupo je…
Ali…..
Hodoĉešće na internet vs normalan život…razmislite…..

Tupko Glupko
10 mjeseci prije

Neki dan sam prepisao, ali evo uvjerite se i sami – otiđite na web-stranicu Faktografa, dolje nađite link “O nama” i pronađite poglavlje “Kako se financiramo”.

tihobl
10 mjeseci prije

Америка оптужена да финансира фашистичку револуцију у Грузији

ГРУЗИЈСКА парламентарна странка Снага народа јавно је позвала америчку амбасадорку у Тбилисију Кели Дегнан да престане да подржава и финансира радикалне организације које исповедају либерални фашизам.

 У саопштењу је навела: „Постављамо питање амбасадорки: Зашто не оставите нашу земљу на миру? Зашто финансирате антинационалне, антирелигијске, агресивне либерално-фашистичке организације?”

 Посебно је указала на повезаност Дегнан и америчке дипломатске мисије са радикалним организацијама које покушавају да изведу револуцију у Грузији.

Entoni Fauci
10 mjeseci prije

Moze ona bit lezba stoljeca, nece nikad polizat toliko picke kao ja

BanOvan
10 mjeseci prije

Svako svoju Anu B. ima, a poneki i dvije

Jadranka S.
10 mjeseci prije

Ovdije godinama komentiraju odrasli ljudi. Tuzno je da vec nisu postali dio rjesenja, radije su odabrali ponasati se kao da su na placeraju ne shvacajuci da se placeraj pretvara u traceraj bez ikakvog pomaka u svijesti koja bi se trebala podignut do nivoa na kojem su RJESENJE!

Jadranka S.
10 mjeseci prije

Spontanost treba otkriti – bolji izraz je ponovno otkriti, jer kada ste bili dijete, bili ste spontani. Izgubili ste spontanost jer ste toliko toga unijeli u sebe – toliko mnogo disciplina, toliko moralnosti, vrlina i karaktera. Naucili ste igrati mnogo uloga: zato ste zaboravili jezik autenticnosti.

Jaso
10 mjeseci prije

Ona je smece, merda kai i pro State Department trollovi Hiber i slicni

Jajce
10 mjeseci prije

Ona je proizvod zapadnih vrijednosti da Sam mladji isao bi u RUSIJU pjesice

BlueZg
10 mjeseci prije

Kakve su joj to šuge po licu?! 666

tatamata
10 mjeseci prije

ovo je je samo jedna zloba ,,a imamo ih kolko oces u javnom zivotu i to sto su nastrani ,im je stvorilo karijeru..Djuroo nenormalan sa napadima sizofrenije Burt mi djeluje ko da je vliki prika sa ovom ,,ali koja je njegoa nastranost …. a svi bi rado predstavljali volju hrvatskog naroda ,,,a vidi ih ,ne znas koji je gori od kojeg

kcjhabsdljkcg83247tr08
10 mjeseci prije

nešto zgodno u Londonu>borci iz grupe blade runners uništavaju serijski ‘Ultra Low Emission Zone’ cameras (that are used in London to scan number plates & automatically fine people who drive cars that don’t meet ‘emission standards’ £12,50 a day.) >kucate na bitchute “UK Citizens Fight Back By Taking Down Climate Emission Detectors”

Otudjeni
10 mjeseci prije

Kako izgleda nije ni cudo da je carpet muncher! Dildo balerina,popularna u svijetu libtarda. Jos samo da joj Joe Bide pomirise kosu,gdje bi joj bio kraj.

Bigot

Rimtutituki
10 mjeseci prije

ZbeLe na pimpek

davvor
10 mjeseci prije

Yeba vas svijuh zapad koji ste opijeni s tim smecem

tatamata
10 mjeseci prije

eno od lizanja presadile joj se picine dlake

Kaki
10 mjeseci prije

Mogli ste da je isfotošopirate malo

Lima
10 mjeseci prije

Dno dna,treba se borit protiv nakaza

Tim
10 mjeseci prije

Izgleda da se autobus iz leta iznad kukavičjeg gnijezda nikada nije vratio u ludnicu. Nemamo mi pandemije virusnih i bakterijskih zaraznih bolesti mi imamo pandemiju ludila i izopačenosti. Držimo djecu podalje od takvih.

Trt
10 mjeseci prije

Tko je Mojmira Pastorčić?

Suze Roni
10 mjeseci prije

Ovo na slici je Ante Bakus!

witchie
10 mjeseci prije

Najkraće rečeno, veleizdajnica vlastitog naroda.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI