fbpx

Faktograf, izdajnici i sluge diktatorskog režima

Faktograf

Locirati, identificirati, uhititi, transferirati, koga? Pa njih, Faktograf!

Ako to kaže jedan premijer onda valjda može i jedan penzioner.

Doduše, sa zakašnjenjem ali još uvijek i te kako aktualno, slučajno sam naišla na članak objavljen 10. srpnja o.g. na portalu Faktograf.hr: „Alemku Markotić i Novu TV upetljali u izmišljenu međunarodnu zavjeru farmaceutskog lobija“.

Zar stvarno gospodo novinari (jeste li Vi uopće novinari?) Faktografa. Neshvatljivo je i bezobrazno čitatelje dovoditi u zabludu. Da biste nešto osporili, morate podastrijeti argumente ali ne one iz „vaših izvora“ budući jednako kao i Vi lupetaju u službi globalističko političkih igrokaza i novog svjetskog poretka. Tamo gdje je novac svrdlo, nema niti činjenica a bogami niti istine iako su značenja ista. Dobili ste domaću zadaću i to dobro plaćenu. Znate, treba imati želudac prostituirati se za elitu a protiv države i naroda.

 Stvarnost, realnost i zbilja čovječanstva su riječi istoznačnice koje opisuju farmaceutski lobi. To se zove FARMAKOMAFIJA. Porobili su i uništili svijet. Oni su svuda oko nas. Čak što više, vrlo vidljivi. U svakoj ambulanti na svakodnevnoj bazi akviziteri farmakomafije hodočaste liječnicima vrbujući ih ne bi li u liječenju svojih pacijenata koristili baš to, njihovo jeftino generičko smeće. Teško da će se recimo liječnik obiteljske medicine usuditi pacijentu prepisati originalnu verziju dobro poznatog, zaštićenog pripravka jer … Bog zna koko bi HZZO takvu hrabrost „nagradio“. Novčanom kaznom ili možda oduzimanjem licence.

Kada ste već zagrebli po farmaceutskoj industriji a silno se trudite na svojem portalu demantirati sve u svezi g. Williama Henrya Gatesa III, dobro je znati kako je dotični gospodin produžena ruka vladara iz sjene. Ne znate tko su oni? Pa gdje Vi živite? Dakle, niste informirani. Isključivo surfate po internetu i čitate bedastoće. Da li je teorija zavjere ili dezinformacija, pitanje je sad. Danas u 21. stoljeću ne postoje teorije zavjere nego samo i isključivo zavjere protiv čovječanstva. Pohlepa i grabež moćnika, onih koji Vas plaćaju i to prilično dobro. Istina o svijetu čuči u knjigama. Treba čitati i ne biti prodana duša.

Što znate o virusima kao takvim, osim da izazivaju viroze?

Evo nekoliko rečenica za fake news: „Budući virusi ne ostavljaju fosile za sobom, što znači da vrlo malo znamo o njihovom nastanku i razvoju. Međutim, tijekom milijuna godina virusne genetske sekvence se akumuliraju u DNK genomima živih organizama, uključujući ljude, i mogu poslužiti kao molekularni “fosili” za istraživanje prirodne povijesti virusa i njihovih domaćina“. Jeste li to znali? Ja nisam, ali sam pročitala na stranicama znanstvenog časopisa koji je nekim čudom izbjegao šape Billa i Melinde Gates.

Jeste li štogod napabirčili znanja putem interneta o bolesti COVID-19. Ne?  Ništa, jednako kao i mnogi stručnjaci plaćenici. Cijelih osam mjeseci „unajmljena znanost“ pojma nema što bi s virusom SAR-CoV2. Znaju jedino da ima slične karakteristike kao i SARS-CoV1 a Vi sebi dajete za pravo laprdati i promovirati stavove bolesnih globalističkih umova.

William Henry Gatesa III, vaš indirektni zaštitnik i dobrotvor, vlasnikom je niza fondacija u tvrtkama koje se bave farmaceutskom industrijom a naročito onima koje se bave razvojem cjepiva za uništenje čovječanstva pa i cjepiva za COVID -19.

Neke od njih (fondacije) osnovane su poslije 2015. koje godine je Vaš miljenik g. Gates III pomoću kristalne kugle „predvidio“  dolazak COVID-19.  Na nekom od domaćih portala koji pišu o hrvatskoj rezervaciji cjepiva za COVID-19 navode se tvrtke koje se bave istraživanjem ili su na bilo koji način u doticaju sa farmaceutskom industrijom, onom već spomenutom farmakomafijom. Vidi čuda, sve su fondacije u vlasništvu Billa i Melinde Gates. Ma, ne. Možda su to ipak Baba Jaga ili Baba Roga. Pa da ih prezentiramo javnosti: Gavi kojeg su osnivači Billi i Melinda pa: AstraZeneca, BioNtech, Pfizer, Moderna, Merck & Co, Jonson & Jonson etc. kao fondacije.

Da bi uistinu dobro i savjesno radili posao treba guzice zalijepiti za stolac i puno, puno pročitati ali ne ono što s površine nudi google pa pomoću copy paste dokazati činjenicu, nego ispod. Tamo se krije istina. Sve dok budete u službi onih na koje se referirali, od Facebooka pa naviše i na niže, svakako nemate kredibilitet za posao koji radite. Jer znate, kada bilo tko ima silnu potrebu obmanjivati javnost, skrivati, demantirati i ukidati, jasno je da stvari nisu čiste. I na žalost nisu. Trebalo bi Vas ukinuti Ukazom predsjednika Republike Hrvatske tim više što ste izašli iz GONG-ove maternice. I njih jednako kao i Vas. Paraziti koji su se u životu oznojili jedino na plaži. Niti „geološko-rudarski“ radovi po društvenim mrežama nisu dovoljni za koju kaplju poštenog radničkog znoja.

Još ponešto o Vašem meceni g. Gatesu III? Predstavljen javnosti kao filantrop. Bull shit.

Filantrop je osoba koja voli ljude i brine o njihovom boljitku a vlasnik fondacija ostvaruje prihod s već unaprijed određenom namjerom. U slučaju g. Henrya, namjera je po zadatku vladara iz sjene biti sudionikom uništenja čovječanstva. Gdje su velike hvale, tamo su i velike laži.

Volite li burgere? Da? Vaš silno branjeni ne odveć čiste pameti g. Gates III razmišlja ali i djeluje u smjeru proizvodnje „hamburegera bez krava“  i raspravlja o tome kako će “meso uzgojeno u laboratoriju poboljšati našu kvalitetu života”. O ostalim njegovim poljoprivredno stočarsko prehrambenim bedastoćama, nekom drugom prilikom. (izvor: vegconomist.com na dan žena 2019. g. i gatesnotes.com) Bože, siđi pa vidi.

I još po koja crtica iz života g Henrya. Dame i gospodo iz Faktografa; Zaklada Melinde i Billa Gatesa III,  WFP ili Svjetski program za hranu dobila je ove godine Nobelovu nagradu za mir po radi “borbe protiv gladi kao i za poboljšanje uvjeta za stvaranje mira u konfliktnim područjima”. Dragi gospodin Alfred Bernhard Nobel se okreće u grobu.

Ta ista fondacija WFP radi pod okriljem a koga bi drugog, doli globalističke tvorevine UN, članice Komiteta 300. Toliko o navodnim zavjerama i urotama. Vi ste zapravo portal koji se bavi tračevima i dezinformacijama svekolikog pučanstva bez legitimiteta za obavljanje fact-checking poslova. Za povezati i shvatiti događanja unatrag tridesetak godina, nije potrebna nuklearna fizika, derivacije i integralni računi. Potrebno je nešto sivih stanica koje nisu u odumiranju uslijed korištenja napredne tehnologije, logika, ali prije svega kičma.

U pravilu globalisti ne skrivaju svoje monstruozne nakane, sve je transparentno i dostupno samo treba čitati i koristiti matematiku 4. razreda pučke škole. Međutim, problem nastupa kada ljudski rod počinje otkrivati globalističke gadosti uperene protiv Čovjeka.

Strah se uvukao u redove globalista jer je narod počeo misliti pa potom zaključivati. Misaoni proces pojedinca, pa skupine ozbiljna je opasnost za globalističke projekte jer ugrožava „kalendar“ zacrtanog vremenskog slijeda djelovanja. Dohvatio ih strah.

Ponosni ste i hvalite se svojom „specijalizacijom“ fact checkinga kao jedini hrvatski portal.

Točno, jer oni drugi koje u duhu hrvatskog jezika nazivamo tzv. mainstream medijima jesu na platnom spisku i u službi politike ali nemaju želudac za probaviti globalistička sranja vladara iz sjene i njihovih produženi ruku. Bez porote i suda narodima Afrike određena je egzekucija smrtnom injekcijom farmakomafije, što čini mi se i nas čeka. Uskoro.

Peče li Vas štogod osim analnog otvora nakon ljutih feferona. Možda savjest? Ne. Vaša DNA nema genom savjesti.

Da je g. William svoju potrebu za osnivanjem fondacija usmjerio ka stvarnim filantropskim nakanama umjesto u cjepivo za pomor djece i ljudi, danas u 21. stoljeću ne bi svakih 5 sekundi diljem Afrike umiralo jedno dijete. Ili od gladi ili od „navodnih bolesti“ a koje su posljedica nemilosrdnih procjepljivanja po radi smanjenja populacije. To već gotovo dva desetljeća radi govno od čovjeka a vi u tome svesrdno sudjelujete. Sram Vas bilo.

Od kuda Vam moralno i bilo koje drugo pravo osporavati bilo čije promišljanja i stavove. Sloboda govora samo kada odgovara Vašim mecenama i ako je u skladu sa davno (1974.?) zacrtanim agendama ili projektima, kako Vam drago. U strahu su velike oči. I trebaju biti.

Dohvatili ste se dr. Lidije Gasjki jer se vašim nalogodavcima ne sviđa njen stav o FARMAKOMAFIJI. Dr. Lidija Gaski davne je 2009.  godine kad su neki od vas još bili intelektualna nedonoščad, izdala stručnu knjigu „Lijekovi ili priča o obmani“ za koju je recenziju napisao prof. dr. Valerije Vrček.  U Soc. ekol. Zagreb, Vol. 18 (2009.), No. 1 Recenzije i prikazi. „Citat: U svakom slučaju, radi se o djelu koje predstavlja na dokazima utemeljenu kritiku moderne medicine, posebno moderne farmakoterapije koja je lijek pretvorila u sirovu tržišnu robu. Funkcija lijeka na tržištu je profit, a medicina postaje eko-nomska djelatnost. Proizvođači lijekova bave se uglavnom marketingom, a mnogo manje razvojem i istraživanjem. Robu, odnosno lijek, najvažnije je prodati“. Zanimljivo da 2009. g. struka niti je zabranila knjigu niti je smatrala da je sadržaj netočan i manipulativan. Jer, te 2009. g. u Hrvatska još nije bila porobljena i ljudima je bilo dozvoljeno misliti i iznositi promišljanja i stavove.

Što se pak tiče prof. dr. sc. Mile Alečković, žena je „zmaj“. Osim psihologije i psihopalologije, ova dama je pristalica suverenizma i bori se zajedno sa slobodnim ljudima protiv manipulacije i totalne kontrole ljudi. To svakako ne odgovara onima koji su vas vrbovali za „svoju stvar“, globalističkim gadovima. Oni bi manipulirali i kontrolirali pa im javno prezentirani antiglobalistički stavovi mrse račune.

Petar Vidov otkriva kako će hrvatski Faktograf pomoći Facebooku u suzbijanju lažnih vijesti“. (op. a. g. Vidov je glavni urednik Faktografa) Bogme ste se uvalili. Prodali ste hrvatski puk i dušu vragu. Imate obraz kao đon.

“Građanski odgoj i medijska pismenost ključni su za ovaj problem. Važno je što veći broj ljudi naučiti da ne mogu vjerovati svemu što susretnu na internetu. Važno ih je naučiti kako razlikovati izvore kojima mogu vjerovati od onih kojima ne mogu vjerovati. Ali to je dugotrajan i jako skup proces“.

Odlično, Vi biste naciju educirali kako i što da misli. Kako se usuđejte. Naumili ste ljudima ispirali mozak i bavili se „misaonom lobotomijom“ za potrebe globalističkih Zuckerbergovih sranja, ne dozvoljavajući da čovjek ima svoj stav i mišljenje o bilo kojoj stvari ili osobi na svijetu, pa i Vama. Orwell-ova 1984 Vam je uzor? Želite uvesti Misaono ministarstvo? Dragi gospodine Vidov, što se Vama dogodilo u djetinjstvu pa Vam je oštećena neuroplastika mozga. Čovjek, ili ti homo sapiens je misaono biće i zamislite, može razmišljati i bogamu, zaključivati. A vi biste posredstvom g.  Zuckerberg a u ime Novog svjetskog poretka ukinuli čovjeku misao i pretvorili ga u Huxleyeve Alfe i Bete.

Gospođa Sanja Despot zamjenica glavnog urednika: „Osam zahtjeva protiv cenzure među kojima su zahtjevi da se prekine zlouporaba sudskih tužbi, zahtjevi za zakonsku zaštitu novinar a koji upozoravaju na pritiske kojima su izloženi, depolitizacija vijeća za elektroničke medije, ali i razrješenje vodstva HRT i hitne izmjene Zakona o HRT-u“.

Cenzura kažete gđa Despot? Sebe ne biste cenzurirali ali dr. Lidiju Gajski i porf. dr. sc. Milu Alečković, svakako.

Sramotne cenzure koje provode vaši mecene na Facebooku, Twitteru, svim medijima javnog informiranja diljem svijeta, Instagramu i inim društvenim mrežama, ne spadaju u Vaših osam zahtjeva protiv cenzure. Naravno, jer kaputi se mijenjaju po potrebi a riječ moral zamjenjena je riječju banknota.

Umalo zaboravih: može bit da su takve cenzure potrebne kako se moždane vijuge homo sapijensa ne bi bespotrebno naprezale. Faktograf misli umjesto nas.

A tužba za dovođenje u zabludu hrvatskog naroda zbog stupidnih i naručenih fact checkinga poslova. Što mislite da dr. Lidija Gajski ili prof. dr. sc. Mila Alečković ili bilo tko prozvan ili osporavan na Vašem portalu, ustanu tužbom protiv Faktografa radi uplitanja u njihove misaone procese, zaključivanje i ugrožavanje slobode govora. Mirni ste. Tužbeni zahtjev protiv Vas korumpirano hrvatsko sudstvo stavilo bi na čekanje u neku od ladici ili ti fijoka.

Ali, u ponekoj državi svijeta za razliku od Hrvatske postoji trodioba vlasti. E, u tom svijetu sudili bi Vama jednako kao i Vašim nalogodavcima za verbalna zlodjela učinjena protiv hrvatskog čovjeka i čovječanstva uopće.

Ana Brakus izvršna urednica: „Ljudi su zaboravili biti ljudi“. Kaže žena koja svesrdno svojim djelovanjem na portalu Faktograf, sudjeluje u provođenju planova zacrtanih od globalističkih silovatelja svijeta. U tim planovima gubi se svaki oblik ljudskosti.

„Posebno ju zanima sve ono što ju najviše nervira, a sve to stane u jednu riječ – politika“. „…protestirali protiv gušenja slobode govora …“. Ne bi li se ovakve izjave mogle nazvati licemjernima obzirom da Faktograf ima dva različita „metra“ o slobodi govora. Ovisi tko otvara usta.

Troje ljudi pronose i zagovaraju slobodu  govora i žestoki su protivnici cenzura. Jesam li već spomenula licemjerje. Svojim djelovanjem pokušavate ušutkati one koji misle i rade drugačije od onih koji Vas hrane pa bi na svaki način zabranili ljudima bilo kakav stav ili misaoni proces. Novinarstvo je struka koja se temelji na kodeksu časti. Doduše, Faktograf nema časti ali ima kodeks: profesionalnom se ponašati i raditi za nalogodavca platitelja.

I za kraj dame i gospodo Faktografa, PolitiFact i USA Today kojima upravlja Poynter institut, odnosno Gannett dobili su sredstva fondacije Billa Gatesa po radi ustupanja platforme za veličanje lika i dijela više puta imenovanog i spominjanog gospodina. Da se zbljuješ.

A tko Vas plaća?

Na čijoj ste platnoj listi. IFCN-a u vlasništvu tog istog Poynter instituta koji je pak u financijskim kanđama Open Society Foundations a ovaj u vlasništvu g. George Soros. Čovječe, koja mreža zlotvora na djelu. Dakle, Vi ste na platnoj listi g. Sorosa. Crijeva vuče za sobom i još ima snage biti zlotvorom čovječanstva. Doduše to sad već za njega rade njegovi nasljednici.

Niste omiljeni jednako kao niti oni što Vas plaćaju. Hrvatski narod je možda intertan ali nije glup, a naročito ne puši propale pokušaje ispiranje mozga. Sad već svi sve znamo. Uzalud Vam trud svirači. Gdje laž ruča, tamo ne večera, zapamtite.

Kada im više ne budete trebali, progutat će Vas mrak. Tako moćnici rade sa plaćenicima.

Locirani ste i idenficirani. Što preostaje?

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
99 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
1 godina prije

Varaju nas vec Jaako dugo vremena.ali sa informatičkom revolucijom sada barem imamo koliko toliko pristup istini.za sada..a faktograf i slični su prvi esalon,psi rata najniže skale protiv naroda.sjetite se novinara sa početka rata u bivšoj yu,koliko su zarili i palili ljude.ovi cenzurom huskaju.hvala.

Patriot
Gost
Patriot
1 godina prije

Izdajnici nikada nisu dobro završili. Možda će im vrane jesti iz lobanje.

Istražuj
Member
Istražuj
1 godina prije

“…Cijelih osam mjeseci „unajmljena znanost“ pojma nema što bi s virusom SAR-CoV2. Znaju jedino da ima slične karakteristike kao i SARS-CoV1 a Vi sebi dajete za pravo laprdati i promovirati stavove bolesnih globalističkih umova….” Ovo je odlican sazetak. Sema je to odlicno i veoma detaljno slozio u ovom klipu. Sve… Pročitaj više »

Dora
Gost
Dora
1 godina prije

Ovako dobar ćlanak,odavno nisam pročitala. Svaka rijeć na mjestu. Faktograf briše što je istinito

Tko tu koga...
Gost
Tko tu koga...
1 godina prije

Faktograf, tzv. stozer i tzv. novinari i znanstvenici huskaci koji teroriziraju narod su ustvari poprilicno glupi, rekao bih. Zar nemaju sposobnost razmisljanja, zar ne razmislju da ipak postoji barem mala mogucnost da ova oligarhija padne zajedno sa tom degutantnom agendom. I sto onda. Mislim da ce se vecina osvijestenih sloziti… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 godina prije

“Ponosni ste i hvalite se svojom „specijalizacijom“ fact checkinga kao jedini hrvatski portal.” A kako se dobija status tzv “faktčekera”? Treba li tu zadovoljiti neke visoke kriterije? Polagati neke ispite? Poznavati problematiku o kojoj pišete? Dodjeljuje li vam taj status neka ozbiljna državna obrazovna ili znanstvena ustanova ili neko profesionalno… Pročitaj više »

A neg.
Gost
A neg.
1 godina prije

Fackt checking = presstitutia na stereoidima

Duh Vremena
Gost
Duh Vremena
1 godina prije

Novinarstvo je davno umrlo i više ne postoji. Novinari su postali komenseratori i ideološki propagandisti. Postoji samo masovna prepisivačina kao u šuvarovoj školi, agresivna cenzura i propaganda. Ni pojačane iritantno glupe reklame ne treba zaboraviti. Bombardiraju te nasilno lažima dok istinu skrivaju čak i kažnjavaju. I preko svega uzimaju ti… Pročitaj više »

shumadinac
Gost
shumadinac
1 godina prije

U doba interneta informacije su na dohvat ruke – ukoliko želite da ih nađete. Neću da davim, pogledajte sami https://journals.plos.org/plospathogens/article?id=10.1371/journal.ppat.1008762 Pogledajte i ko su autori da ne bude da je Bil Gejts lično pisao. Idite za linkovima da bi imali još informacija. Naravno, ja nisam lično radio ova istraživanja pa… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije

Meni samo nije jasno jer su faktograf, novinari, zatim ovi “nasi” sendwichari i trolovi toliko svi naivni da misle kako ce njih postedjeti? Sto im je to obecao Plenki na zatvorenoj sjednici da se osijecaju toliko mocno i zasticeno? Jednostavno mi je tesko vjerovat da medu njima nema pametnih ako… Pročitaj više »

ndfgvbierngtnewrgnwe
Gost
ndfgvbierngtnewrgnwe
1 godina prije

Auuuu kako ih je oprala hahaha, bravo gospođo.

Mimi
Gost
Mimi
1 godina prije

trebalo bi čistiti i filtrirati more gluposti koje truju narod i dovode do zablude… ali to ne može i NE SMIJE nitko i nigdje.. jer u svakoj banana državi je SVE cenzurirano

panStje
Gost
panStje
1 godina prije

Gdjo/Gdjice Silva, rijetko se javljam na Logicnom ali sam sam vec neko vrijeme ovdje, jos otkako se ugasio Alter mainstream.
Moram reci da mi se veoma svidjaju vasi tekstovi i stil pisanja…
Jako zanimljivi clanci, na zanimljivom portalu.
Pozdrav iz Slavonije i svako dobro.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 godina prije

Nema nezavisnog novinarstva i nema nezavisnog zaposlenog novinara.

Max
Member
Max
1 godina prije

Draga gospođo Čikoš umiješnim pošteniim i hrabrim riječima razotkrili ste plaćenike. Hvala vam . Redakcijo molim vas zaposlite ovu damu. Zaslužuje to. Hvala

Austrijanac101
Gost
Austrijanac101
1 godina prije

Nazivajmo stvari pravim imenima. Širite nadimak Ministarstvo Istine. Uopće ne spominji ime.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 godina prije

Iako ovdje nije tema našao sam članak koji zaista zaslužuje pažnju. A možda bi bilo posla i za Fakofgraf. Pa neka “provjere”. U Brusselsu održan „surogat sajam djece“ na kojem su se djeca „prodavala“ bogatim homoseksualcima Dvodnevni međunarodni „sajam djece“ održao se ovog vikenda u Brusselsu. Da, dobro ste pročitali: na sajmu… Pročitaj više »

hiber
Gost
hiber
1 godina prije

U svakom slučaju naručeno 4,6 miliona cjepiva za Hrvatsku u kojoj nema više od 3,6 miliona stanovnika. Znači obavezno cjepljenje za sve uključujući i djecu koja uopće ne poboljšavaju. Pa izračunajte komplikacije koje će nastati.

pantagana
Gost
pantagana
1 godina prije

Diktatorski rezim, hebi ga, kad bi rusi prodali rodjenu majku da odu na zapad u diktaturu.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8933159/Billionaire-Russian-banker-Alexander-Svetakov-52-docks-superyacht-Cloudbreak-Falmouth.html

Mucke
Gost
Mucke
1 godina prije

Nekad su se kupovale dvije do tri novine jer su im teme i narativ bili toliko razliciti da samo iz jednih novina nisi mogao pohvatati sve sto te zanimalo.Uz standardne :vanjska i unutarnja politika , crna kronika,sport ,kultura bilo je mjesta i za tehniku,tehnologiju,medicinu,zivotne price-putopise pa do karikatura,viceva i krizaljki.… Pročitaj više »

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
1 godina prije

Locirani i identificirani . Što preostaje ?
Ja bih predložio ali se ne usuđujem javno izreći ….

Miki
Gost
Miki
1 godina prije

Naslov kaže: Faktograf, izdajnici i sluge diktatorskog režima.Šta je tu nova, svi to znaju, ali nije samo to smeće od portala faktograf jedini, ima tu otvoreno društvo kojeg je predsjednik puhovski, pa razne udruge, uredi itd. svi u službi soroša. najbolji vam je redakcio tekst na kraju, samo nedostaje kraj… Pročitaj više »

Sendvič s Mortadelom
Gost
Sendvič s Mortadelom
1 godina prije

Totalna zamjena teza ali razumijem taktiku “napad je najbolja obrana”. Da podsjetim autoricu da većina građana HR više vjeruje Faktografu nego brčanskom Logično. I tako će i ostati, pogotovo sad kada psihopata Trump ode. Vi se borite za slobodu govora, jel? A brišete svakog ko vas kritizira. Prodavači magle i… Pročitaj više »

bauštelac
Gost
bauštelac
1 godina prije

dakle svi čak i oni za koje smo mislili da nisu egzistencija je u pitanju više nisu ponos i načelo sve se danas može kupiti za male pare

meštar
Gost
meštar
1 godina prije

Ja ih znam već dosta…po imenima, ali svako tolko obnove svoje jato s novim pomladkom.
I provjerim ih po fejsu, i dosta ih je međusobno povezano…ugrubo bi ih se dalo opisat hnd-ffzg-idis-fpz-možemo-hanzagrupa (plus ostali mediji)…Dosad su svi urlali da za svaku i najmanju ugroženost, a sad šute.

MATIJA EMANOVIĆ
Gost
MATIJA EMANOVIĆ
1 godina prije

SILE ZLA.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 godina prije

“Novinarstvo je struka koja se temelji na kodeksu časti.” Nema toga već dugo – ljudi su odavno prestali čitati novine, članci na netu se ne čitaju do kraja ako imaju više od deset rečenica, a istraživačko novinarstvo u Hrvatskoj gotovo da i ne postoji. Sve se svodi na Copy-paste i… Pročitaj više »

Mozart
Gost
Mozart
1 godina prije

Sajam djece u Briselu. Sajam stocne hrane par standova dalje. Cjepivo dolazi, chemtrailsi pustaju divne debele duge oblake iza jet aviona. Svijet je divno mjesto za zivot. Oda radosti se ori u Briselu. Prelijepo, bozanstveno. Zlatno tele blijesti u punom sjaju. Hvala svima rotarijancima na predanom radu i sluzenju palom… Pročitaj više »

Era sa onoga svijeta
Gost
Era sa onoga svijeta
1 godina prije

Muzičar Rambo Amadeus, dao je intervju za nedeljnik Vreme, gde je upitan o koronavirusu imao i više nego zanimljiv odgovor koji će vas naterati da stavite prst na čelo i dobro razmislite: “Mrzim teorije zavjere, no one se rađaju kad informacijama više ne možeš vjerovati, a to se nažalost dogodilo.… Pročitaj više »

goran
Gost
goran
1 godina prije

BOŽJA kazna im je NEIZBJEŽNA trebali bi se zamisliti čak iako ne vjeruju u NJEGA trebaju se zapitati ,a što ako BOGA ima ,a ima GA

POVEZANE VIJESTI

Izbornik