fbpx

Faktograf, izdajnici i sluge diktatorskog režima

Faktograf

Locirati, identificirati, uhititi, transferirati, koga? Pa njih, Faktograf!

Ako to kaže jedan premijer onda valjda može i jedan penzioner.

Doduše, sa zakašnjenjem ali još uvijek i te kako aktualno, slučajno sam naišla na članak objavljen 10. srpnja o.g. na portalu Faktograf.hr: „Alemku Markotić i Novu TV upetljali u izmišljenu međunarodnu zavjeru farmaceutskog lobija“.

Zar stvarno gospodo novinari (jeste li Vi uopće novinari?) Faktografa. Neshvatljivo je i bezobrazno čitatelje dovoditi u zabludu. Da biste nešto osporili, morate podastrijeti argumente ali ne one iz „vaših izvora“ budući jednako kao i Vi lupetaju u službi globalističko političkih igrokaza i novog svjetskog poretka. Tamo gdje je novac svrdlo, nema niti činjenica a bogami niti istine iako su značenja ista. Dobili ste domaću zadaću i to dobro plaćenu. Znate, treba imati želudac prostituirati se za elitu a protiv države i naroda.

 Stvarnost, realnost i zbilja čovječanstva su riječi istoznačnice koje opisuju farmaceutski lobi. To se zove FARMAKOMAFIJA. Porobili su i uništili svijet. Oni su svuda oko nas. Čak što više, vrlo vidljivi. U svakoj ambulanti na svakodnevnoj bazi akviziteri farmakomafije hodočaste liječnicima vrbujući ih ne bi li u liječenju svojih pacijenata koristili baš to, njihovo jeftino generičko smeće. Teško da će se recimo liječnik obiteljske medicine usuditi pacijentu prepisati originalnu verziju dobro poznatog, zaštićenog pripravka jer … Bog zna koko bi HZZO takvu hrabrost „nagradio“. Novčanom kaznom ili možda oduzimanjem licence.

Kada ste već zagrebli po farmaceutskoj industriji a silno se trudite na svojem portalu demantirati sve u svezi g. Williama Henrya Gatesa III, dobro je znati kako je dotični gospodin produžena ruka vladara iz sjene. Ne znate tko su oni? Pa gdje Vi živite? Dakle, niste informirani. Isključivo surfate po internetu i čitate bedastoće. Da li je teorija zavjere ili dezinformacija, pitanje je sad. Danas u 21. stoljeću ne postoje teorije zavjere nego samo i isključivo zavjere protiv čovječanstva. Pohlepa i grabež moćnika, onih koji Vas plaćaju i to prilično dobro. Istina o svijetu čuči u knjigama. Treba čitati i ne biti prodana duša.

Što znate o virusima kao takvim, osim da izazivaju viroze?

Evo nekoliko rečenica za fake news: „Budući virusi ne ostavljaju fosile za sobom, što znači da vrlo malo znamo o njihovom nastanku i razvoju. Međutim, tijekom milijuna godina virusne genetske sekvence se akumuliraju u DNK genomima živih organizama, uključujući ljude, i mogu poslužiti kao molekularni “fosili” za istraživanje prirodne povijesti virusa i njihovih domaćina“. Jeste li to znali? Ja nisam, ali sam pročitala na stranicama znanstvenog časopisa koji je nekim čudom izbjegao šape Billa i Melinde Gates.

Jeste li štogod napabirčili znanja putem interneta o bolesti COVID-19. Ne?  Ništa, jednako kao i mnogi stručnjaci plaćenici. Cijelih osam mjeseci „unajmljena znanost“ pojma nema što bi s virusom SAR-CoV2. Znaju jedino da ima slične karakteristike kao i SARS-CoV1 a Vi sebi dajete za pravo laprdati i promovirati stavove bolesnih globalističkih umova.

William Henry Gatesa III, vaš indirektni zaštitnik i dobrotvor, vlasnikom je niza fondacija u tvrtkama koje se bave farmaceutskom industrijom a naročito onima koje se bave razvojem cjepiva za uništenje čovječanstva pa i cjepiva za COVID -19.

Neke od njih (fondacije) osnovane su poslije 2015. koje godine je Vaš miljenik g. Gates III pomoću kristalne kugle „predvidio“  dolazak COVID-19.  Na nekom od domaćih portala koji pišu o hrvatskoj rezervaciji cjepiva za COVID-19 navode se tvrtke koje se bave istraživanjem ili su na bilo koji način u doticaju sa farmaceutskom industrijom, onom već spomenutom farmakomafijom. Vidi čuda, sve su fondacije u vlasništvu Billa i Melinde Gates. Ma, ne. Možda su to ipak Baba Jaga ili Baba Roga. Pa da ih prezentiramo javnosti: Gavi kojeg su osnivači Billi i Melinda pa: AstraZeneca, BioNtech, Pfizer, Moderna, Merck & Co, Jonson & Jonson etc. kao fondacije.

Da bi uistinu dobro i savjesno radili posao treba guzice zalijepiti za stolac i puno, puno pročitati ali ne ono što s površine nudi google pa pomoću copy paste dokazati činjenicu, nego ispod. Tamo se krije istina. Sve dok budete u službi onih na koje se referirali, od Facebooka pa naviše i na niže, svakako nemate kredibilitet za posao koji radite. Jer znate, kada bilo tko ima silnu potrebu obmanjivati javnost, skrivati, demantirati i ukidati, jasno je da stvari nisu čiste. I na žalost nisu. Trebalo bi Vas ukinuti Ukazom predsjednika Republike Hrvatske tim više što ste izašli iz GONG-ove maternice. I njih jednako kao i Vas. Paraziti koji su se u životu oznojili jedino na plaži. Niti „geološko-rudarski“ radovi po društvenim mrežama nisu dovoljni za koju kaplju poštenog radničkog znoja.

Još ponešto o Vašem meceni g. Gatesu III? Predstavljen javnosti kao filantrop. Bull shit.

Filantrop je osoba koja voli ljude i brine o njihovom boljitku a vlasnik fondacija ostvaruje prihod s već unaprijed određenom namjerom. U slučaju g. Henrya, namjera je po zadatku vladara iz sjene biti sudionikom uništenja čovječanstva. Gdje su velike hvale, tamo su i velike laži.

Volite li burgere? Da? Vaš silno branjeni ne odveć čiste pameti g. Gates III razmišlja ali i djeluje u smjeru proizvodnje „hamburegera bez krava“  i raspravlja o tome kako će “meso uzgojeno u laboratoriju poboljšati našu kvalitetu života”. O ostalim njegovim poljoprivredno stočarsko prehrambenim bedastoćama, nekom drugom prilikom. (izvor: vegconomist.com na dan žena 2019. g. i gatesnotes.com) Bože, siđi pa vidi.

I još po koja crtica iz života g Henrya. Dame i gospodo iz Faktografa; Zaklada Melinde i Billa Gatesa III,  WFP ili Svjetski program za hranu dobila je ove godine Nobelovu nagradu za mir po radi “borbe protiv gladi kao i za poboljšanje uvjeta za stvaranje mira u konfliktnim područjima”. Dragi gospodin Alfred Bernhard Nobel se okreće u grobu.

Ta ista fondacija WFP radi pod okriljem a koga bi drugog, doli globalističke tvorevine UN, članice Komiteta 300. Toliko o navodnim zavjerama i urotama. Vi ste zapravo portal koji se bavi tračevima i dezinformacijama svekolikog pučanstva bez legitimiteta za obavljanje fact-checking poslova. Za povezati i shvatiti događanja unatrag tridesetak godina, nije potrebna nuklearna fizika, derivacije i integralni računi. Potrebno je nešto sivih stanica koje nisu u odumiranju uslijed korištenja napredne tehnologije, logika, ali prije svega kičma.

U pravilu globalisti ne skrivaju svoje monstruozne nakane, sve je transparentno i dostupno samo treba čitati i koristiti matematiku 4. razreda pučke škole. Međutim, problem nastupa kada ljudski rod počinje otkrivati globalističke gadosti uperene protiv Čovjeka.

Strah se uvukao u redove globalista jer je narod počeo misliti pa potom zaključivati. Misaoni proces pojedinca, pa skupine ozbiljna je opasnost za globalističke projekte jer ugrožava „kalendar“ zacrtanog vremenskog slijeda djelovanja. Dohvatio ih strah.

Ponosni ste i hvalite se svojom „specijalizacijom“ fact checkinga kao jedini hrvatski portal.

Točno, jer oni drugi koje u duhu hrvatskog jezika nazivamo tzv. mainstream medijima jesu na platnom spisku i u službi politike ali nemaju želudac za probaviti globalistička sranja vladara iz sjene i njihovih produženi ruku. Bez porote i suda narodima Afrike određena je egzekucija smrtnom injekcijom farmakomafije, što čini mi se i nas čeka. Uskoro.

Peče li Vas štogod osim analnog otvora nakon ljutih feferona. Možda savjest? Ne. Vaša DNA nema genom savjesti.

Da je g. William svoju potrebu za osnivanjem fondacija usmjerio ka stvarnim filantropskim nakanama umjesto u cjepivo za pomor djece i ljudi, danas u 21. stoljeću ne bi svakih 5 sekundi diljem Afrike umiralo jedno dijete. Ili od gladi ili od „navodnih bolesti“ a koje su posljedica nemilosrdnih procjepljivanja po radi smanjenja populacije. To već gotovo dva desetljeća radi govno od čovjeka a vi u tome svesrdno sudjelujete. Sram Vas bilo.

Od kuda Vam moralno i bilo koje drugo pravo osporavati bilo čije promišljanja i stavove. Sloboda govora samo kada odgovara Vašim mecenama i ako je u skladu sa davno (1974.?) zacrtanim agendama ili projektima, kako Vam drago. U strahu su velike oči. I trebaju biti.

Dohvatili ste se dr. Lidije Gasjki jer se vašim nalogodavcima ne sviđa njen stav o FARMAKOMAFIJI. Dr. Lidija Gaski davne je 2009.  godine kad su neki od vas još bili intelektualna nedonoščad, izdala stručnu knjigu „Lijekovi ili priča o obmani“ za koju je recenziju napisao prof. dr. Valerije Vrček.  U Soc. ekol. Zagreb, Vol. 18 (2009.), No. 1 Recenzije i prikazi. „Citat: U svakom slučaju, radi se o djelu koje predstavlja na dokazima utemeljenu kritiku moderne medicine, posebno moderne farmakoterapije koja je lijek pretvorila u sirovu tržišnu robu. Funkcija lijeka na tržištu je profit, a medicina postaje eko-nomska djelatnost. Proizvođači lijekova bave se uglavnom marketingom, a mnogo manje razvojem i istraživanjem. Robu, odnosno lijek, najvažnije je prodati“. Zanimljivo da 2009. g. struka niti je zabranila knjigu niti je smatrala da je sadržaj netočan i manipulativan. Jer, te 2009. g. u Hrvatska još nije bila porobljena i ljudima je bilo dozvoljeno misliti i iznositi promišljanja i stavove.

Što se pak tiče prof. dr. sc. Mile Alečković, žena je „zmaj“. Osim psihologije i psihopalologije, ova dama je pristalica suverenizma i bori se zajedno sa slobodnim ljudima protiv manipulacije i totalne kontrole ljudi. To svakako ne odgovara onima koji su vas vrbovali za „svoju stvar“, globalističkim gadovima. Oni bi manipulirali i kontrolirali pa im javno prezentirani antiglobalistički stavovi mrse račune.

Petar Vidov otkriva kako će hrvatski Faktograf pomoći Facebooku u suzbijanju lažnih vijesti“. (op. a. g. Vidov je glavni urednik Faktografa) Bogme ste se uvalili. Prodali ste hrvatski puk i dušu vragu. Imate obraz kao đon.

“Građanski odgoj i medijska pismenost ključni su za ovaj problem. Važno je što veći broj ljudi naučiti da ne mogu vjerovati svemu što susretnu na internetu. Važno ih je naučiti kako razlikovati izvore kojima mogu vjerovati od onih kojima ne mogu vjerovati. Ali to je dugotrajan i jako skup proces“.

Odlično, Vi biste naciju educirali kako i što da misli. Kako se usuđejte. Naumili ste ljudima ispirali mozak i bavili se „misaonom lobotomijom“ za potrebe globalističkih Zuckerbergovih sranja, ne dozvoljavajući da čovjek ima svoj stav i mišljenje o bilo kojoj stvari ili osobi na svijetu, pa i Vama. Orwell-ova 1984 Vam je uzor? Želite uvesti Misaono ministarstvo? Dragi gospodine Vidov, što se Vama dogodilo u djetinjstvu pa Vam je oštećena neuroplastika mozga. Čovjek, ili ti homo sapiens je misaono biće i zamislite, može razmišljati i bogamu, zaključivati. A vi biste posredstvom g.  Zuckerberg a u ime Novog svjetskog poretka ukinuli čovjeku misao i pretvorili ga u Huxleyeve Alfe i Bete.

Gospođa Sanja Despot zamjenica glavnog urednika: „Osam zahtjeva protiv cenzure među kojima su zahtjevi da se prekine zlouporaba sudskih tužbi, zahtjevi za zakonsku zaštitu novinar a koji upozoravaju na pritiske kojima su izloženi, depolitizacija vijeća za elektroničke medije, ali i razrješenje vodstva HRT i hitne izmjene Zakona o HRT-u“.

Cenzura kažete gđa Despot? Sebe ne biste cenzurirali ali dr. Lidiju Gajski i porf. dr. sc. Milu Alečković, svakako.

Sramotne cenzure koje provode vaši mecene na Facebooku, Twitteru, svim medijima javnog informiranja diljem svijeta, Instagramu i inim društvenim mrežama, ne spadaju u Vaših osam zahtjeva protiv cenzure. Naravno, jer kaputi se mijenjaju po potrebi a riječ moral zamjenjena je riječju banknota.

Umalo zaboravih: može bit da su takve cenzure potrebne kako se moždane vijuge homo sapijensa ne bi bespotrebno naprezale. Faktograf misli umjesto nas.

A tužba za dovođenje u zabludu hrvatskog naroda zbog stupidnih i naručenih fact checkinga poslova. Što mislite da dr. Lidija Gajski ili prof. dr. sc. Mila Alečković ili bilo tko prozvan ili osporavan na Vašem portalu, ustanu tužbom protiv Faktografa radi uplitanja u njihove misaone procese, zaključivanje i ugrožavanje slobode govora. Mirni ste. Tužbeni zahtjev protiv Vas korumpirano hrvatsko sudstvo stavilo bi na čekanje u neku od ladici ili ti fijoka.

Ali, u ponekoj državi svijeta za razliku od Hrvatske postoji trodioba vlasti. E, u tom svijetu sudili bi Vama jednako kao i Vašim nalogodavcima za verbalna zlodjela učinjena protiv hrvatskog čovjeka i čovječanstva uopće.

Ana Brakus izvršna urednica: „Ljudi su zaboravili biti ljudi“. Kaže žena koja svesrdno svojim djelovanjem na portalu Faktograf, sudjeluje u provođenju planova zacrtanih od globalističkih silovatelja svijeta. U tim planovima gubi se svaki oblik ljudskosti.

„Posebno ju zanima sve ono što ju najviše nervira, a sve to stane u jednu riječ – politika“. „…protestirali protiv gušenja slobode govora …“. Ne bi li se ovakve izjave mogle nazvati licemjernima obzirom da Faktograf ima dva različita „metra“ o slobodi govora. Ovisi tko otvara usta.

Troje ljudi pronose i zagovaraju slobodu  govora i žestoki su protivnici cenzura. Jesam li već spomenula licemjerje. Svojim djelovanjem pokušavate ušutkati one koji misle i rade drugačije od onih koji Vas hrane pa bi na svaki način zabranili ljudima bilo kakav stav ili misaoni proces. Novinarstvo je struka koja se temelji na kodeksu časti. Doduše, Faktograf nema časti ali ima kodeks: profesionalnom se ponašati i raditi za nalogodavca platitelja.

I za kraj dame i gospodo Faktografa, PolitiFact i USA Today kojima upravlja Poynter institut, odnosno Gannett dobili su sredstva fondacije Billa Gatesa po radi ustupanja platforme za veličanje lika i dijela više puta imenovanog i spominjanog gospodina. Da se zbljuješ.

A tko Vas plaća?

Na čijoj ste platnoj listi. IFCN-a u vlasništvu tog istog Poynter instituta koji je pak u financijskim kanđama Open Society Foundations a ovaj u vlasništvu g. George Soros. Čovječe, koja mreža zlotvora na djelu. Dakle, Vi ste na platnoj listi g. Sorosa. Crijeva vuče za sobom i još ima snage biti zlotvorom čovječanstva. Doduše to sad već za njega rade njegovi nasljednici.

Niste omiljeni jednako kao niti oni što Vas plaćaju. Hrvatski narod je možda intertan ali nije glup, a naročito ne puši propale pokušaje ispiranje mozga. Sad već svi sve znamo. Uzalud Vam trud svirači. Gdje laž ruča, tamo ne večera, zapamtite.

Kada im više ne budete trebali, progutat će Vas mrak. Tako moćnici rade sa plaćenicima.

Locirani ste i idenficirani. Što preostaje?

4.7 170 votes
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
102 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
17 dana prije

Varaju nas vec Jaako dugo vremena.ali sa informatičkom revolucijom sada barem imamo koliko toliko pristup istini.za sada..a faktograf i slični su prvi esalon,psi rata najniže skale protiv naroda.sjetite se novinara sa početka rata u bivšoj yu,koliko su zarili i palili ljude.ovi cenzurom huskaju.hvala.

samo
Gost
samo
17 dana prije
Reply to  Tucker carlson

ali
i dalje su vlasnici, izvor financiranja i imena glavnih novinara Portala Logičnog — velika tajna
usput
pročitajte Impressum Loginog da se uvjerite da je i sadržaj – jedna velika obmana i laž

tucker carlson
Gost
tucker carlson
17 dana prije
Reply to  samo

zanimaju me komentari ljudi na logicnom..molim sazeto tko financira portal.hvala,samo.

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
17 dana prije
Reply to  tucker carlson

Već je bilo potegnuto to pitanje i redakcija je dala jasan odgovor , ako se dobro sećam .

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
17 dana prije
Reply to  samo

Onda komentariši negde drugde , lakše tebi , bolje nama , barem niko neće ” nagvaždati” …

meštar
Gost
meštar
16 dana prije
Reply to  samo

Prepoznao si se, izdajniče?

Hagar
Gost
Hagar
16 dana prije
Reply to  samo

Nije bitno samo tko govori nego što. Logicno ne nameće sebe za istinu, a faktograf govori meni sto je njihova istina i briše druge jer nema istine doli njihove. Pametnom dosta i vrlo jasno što je obmana i laž.

HOUSE
Gost
HOUSE
17 dana prije
Reply to  Tucker carlson

Ti si sretan čovek, ti si spoznao istinu.

tucker carlson
Gost
tucker carlson
17 dana prije
Reply to  HOUSE

a sha je tebe sprijecilo da postanes sretan covjek..

gost1983
Gost
gost1983
16 dana prije
Reply to  Tucker carlson

Evo jedan (manje bitan) fact-check: nije “LOCIRATI, identificirati, uhititi, transferirati”, nego “OTKRITI, identificirati, uhititi, transferirati”. Tko ne vjeruje, neka provjeri na Youtubeu ili gdje već ima snimka.

Patriot
Gost
Patriot
17 dana prije

Izdajnici nikada nisu dobro završili. Možda će im vrane jesti iz lobanje.

Zsphere
Gost
Zsphere
17 dana prije
Reply to  Patriot

Svako ko krade i vara i cini bilo sta lose ide kontra svemira i samim tim kontra sebe i steti svojoj dusi i tijelu. Kaznjava sam sebe za zivot u lazi, to su kosmicki zakoni koji se uce i skola moze biti bolna ali tako funcionise, i protiv toga se ne moze i tu ne pomazu suske 😁 nema se ko podmititi. Prije ili kasnije ce zavrsiti na djubretu to je neminovno pitanje je kada ce doci do dna i koliko se nisko moze spustiti da bi shvatio zaKon.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
16 dana prije
Reply to  Zsphere

Nisam bas primjetio kraljicine potomke na dubristu, a ni one Rockefelera, Rotshielda, Morgana…
Mozda ti zakoni o kojima pises djeluju samo na sirotinju?
(a i Sorosev sin izgleda zdravo, sretno, bezbrizno…)

Last edited 16 dana prije by Emiliano Zapata
Zsphere
Gost
Zsphere
16 dana prije

Ako je to tebi sreca onda imas jos dosta da ucis. Doduse imamo svi to je normalno.
Novac jeste potreban da ne budemo licemjerni ali ne u smislu da pomocu novca vladas svijetom nego cisto da udobno zivis da sa vremena na vrijeme imas mogucnosti za posmatranje zalaska sunca na pucini ili rijeci ili planini, da mozes otici na kafu u recimo susjednu zemlju i takva zadovljstva a ne neki megalomanski prohtjevi.
Ako ti je novac po vaznosti na desetom mjestu ili dalje moze se smatrati da si sretan covjek.

Zoran
Gost
Zoran
16 dana prije
Reply to  Zsphere

Tacno druze, uvjerio sam se u to prije tri godine na vlastitom primjeru,koliko lazi mogu poremetiti svijest

Armagedon
Gost
Armagedon
15 dana prije
Reply to  Zsphere

Tocno….Patriot , Zsphere… ovome se najvise protive oni koji tako ziver i i tako rade…doslo vrime da se kazna ispuni

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
17 dana prije
Reply to  Patriot

Jesti ? Šta ?

Patriot
Gost
Patriot
16 dana prije
Reply to  jablan u žitu

Truli mozak

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
16 dana prije
Reply to  Patriot

Da bi jele truli mozak prvo mora da bude mozga u toj lobanji , ali nema tamo ničega sem podmuklosti i pohlepe .

Istražuj
Member
Istražuj
17 dana prije

“…Cijelih osam mjeseci „unajmljena znanost“ pojma nema što bi s virusom SAR-CoV2. Znaju jedino da ima slične karakteristike kao i SARS-CoV1 a Vi sebi dajete za pravo laprdati i promovirati stavove bolesnih globalističkih umova….”

Ovo je odlican sazetak.

Sema je to odlicno i veoma detaljno slozio u ovom klipu.
Sve o ovom placenickom (idiotskom) Sorosevom “filantropskom” smecu… Na zalost, jos je previse veliki broj ljudi koji vjeruju “medijima” a pogorovo onim koje financira zlocinac Soros (za racun onih kamatara iz Tame):
https://www.youtube.com/watch?v=ydlxyKGW49Q
Preporucujem

Last edited 17 dana prije by Istražuj
PlanetB
Gost
PlanetB
16 dana prije
Reply to  Istražuj

Dali ce i dalje vjerovati tim medijima nakon sto bude objelodanjeno da su lazirali izbore !
Americki narod koji je to njihovo postenje iskusio sada im nece vjerovati apsolutno nista osim
neoboljsevickih zombija.

Istražuj
Member
Istražuj
16 dana prije
Reply to  PlanetB

“…Dali ce i dalje vjerovati tim medijima…”

A ko ce ga znati…
Jucer vidim kako (crnacka) policija bukvalno gazi crnce u Juznoj Africi (JAR) zato sto – se bune protiv “pLandemije” posto bukvalno umiru od gladi, jer ne mogu nista raditi zbog te lazne WHO-Gatesove-Rockfellerove “pLandemije”…

Znaci – u opste nije bitno da li je na poziciji sile bijelac ili crnac…
Cak su sami crnci jos i gori prema svojoj vlastitoj rasi… (Idiotizam lobotomiranog pripadnika Kulta.)… Gledajuci “stozer” – sve je kristalo jasno… I isto kao u JAR ili bilo gdje drugdje na Svijetu…
Sve je u glavi… Dok idiotizirani policajac, novinar, doktor – ne shvati da je na strani ZLA – nista nece ici tako brzo…

Sjetih se jednog starog filma “Ne okreci se sine”…
Film je bas stari (crno-bijeli) ali i nije bitan koliko zadnja scena
A cini mi se da imamo – slicnu pricu danas – pred nasim ocima…

 • I sina=mladi idnoktrinirani Zapadom; …
 • i oca=nekolicina koji kontaju; …
 • i ustasku policiju= danasnji tzv “novinari” , idiotizirani-korumpirani “doktori” i naravno “policija”, tj ANTIFA…

Uglavnom tu u zadnjim scenama, ustase proganjaju oca i sina.
Ovi trce prema nekoj sumi, da se spasu…
Otac je ranjen te ne moze trcati do sume… te upucuje sina da trci i “da se ne okrece” – dok se on bori sa ustasama da sinu obezbijedi odstupnicu….

Ustase ga ubijaju, a dvojica na motoru hoce da stignu dijete…do ruba Shume… A onda…
https://www.youtube.com/results?search_query=ne+okreci+se+sine
(Od 6:00 minute je interesantno…)

Da li ce idiotizirana ANTIFA=ustaska policija=danasnja policija … sama shvatiti da su na strani ZLA kada tlace vlastiti narod za novac koji kamatarska banda i onako “stampa” iz nicega, te da ce i oni :

 • (ako jos nemaju djece) ostati sterilni – u najboljem slucaju…
 • (a ako imaju djece) – njihova djeca ce biti sterilizirana – u najboljem slucaju…

….. ovim buducim Gatesovim-Rockfellerovim vakcinama – to mi je tesko dokuciti…
Gledajuci ove crnce iz Juzne Afrike – nema tu puno mjesta za optimizam
(kako vidim u JAR prebrojni su jos uvijek – idiotizirani gadovi “gojimi” iz tzv “abrahamskih prevara, nauke, novinstva i politike”… toliku gomilu idiota je trebalo stoljecima izgradjivati…cak i u JAR)

Izgleda da ce ipak morati raditi – Shuma…

Last edited 16 dana prije by Istražuj
bfdhbvesufovuweorugv
Gost
bfdhbvesufovuweorugv
16 dana prije
Reply to  Istražuj

Onako čemo i mi bježati od korona policije ko i u filmu……….genijalna scena je motor koji se vrti u krug bez vozača, taj tko se to dosjetio imao je mozga za dramatiku mehanike…….

Last edited 16 dana prije by bfdhbvesufovuweorugv
PlanetB
Gost
PlanetB
15 dana prije
Reply to  Istražuj

Istrazuj,

I Ustase i Nacisti i fasisti od kojih su talijanski fasisti bili jos najblazi a interesantno talijanski fasisti su danas pojam neke svireposti ali kada su bili u invaziji u stranim zemljama nisu bili tako svirepi koliko sam shvatio.

Ja neznam dali se ikada ijedan takav koji je ‘izvrsavao naredjenja’ ikada obratio i pomislio da cini nesto sto je odvratno, sramno i besmisleno . I na koncu sami sebe tako unistavaju. Ta policija je brutalna u : Australiji ( najgore), Engleskoj, Ceskoj, mislim da nije tako u Italiji ili Spanjolskoj.
Zanci to ovisi od zemlje do zemlje.

Dora
Gost
Dora
17 dana prije

Ovako dobar ćlanak,odavno nisam pročitala. Svaka rijeć na mjestu. Faktograf briše što je istinito

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
17 dana prije
Reply to  Dora

Pretpostavljam da je “Faktograf” dao minus ?

Tko tu koga...
Gost
Tko tu koga...
17 dana prije

Faktograf, tzv. stozer i tzv. novinari i znanstvenici huskaci koji teroriziraju narod su ustvari poprilicno glupi, rekao bih. Zar nemaju sposobnost razmisljanja, zar ne razmislju da ipak postoji barem mala mogucnost da ova oligarhija padne zajedno sa tom degutantnom agendom. I sto onda.
Mislim da ce se vecina osvijestenih sloziti sa onom starom parolom: Milost ne trazim niti bih ju dao.
Neka znaju da ce im biti sudjeno. Za zlocin protiv covjecnosti! Teroristima se nigdje ne oprasta.
SFSN

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
17 dana prije
Reply to  Tko tu koga...

Nisu oni glupi , podmukli su .

Stara kuka
Gost
Stara kuka
17 dana prije

Ponosni ste i hvalite se svojom „specijalizacijom“ fact checkinga kao jedini hrvatski portal.

A kako se dobija status tzv “faktčekera”? Treba li tu zadovoljiti neke visoke kriterije? Polagati neke ispite? Poznavati problematiku o kojoj pišete? Dodjeljuje li vam taj status neka ozbiljna državna obrazovna ili znanstvena ustanova ili neko profesionalno udruženje?

Ništa od toga. Status “faktčekera” dodjeljuje po svom nahođenju jedna privatna propagandistička korporacija zvana Fejsbuk.

A jedini kriterij koji treba zadovoljiti je slijepo slijeđenje vladajućih leftardskih dogmi globalističkog kulta i pronalaženje “neprijatelja” svih vrsta na internetu kako bi ih fejsbuk i ostalo internetsko platformsko smeće moglo što efikasnije ušutkati.

Gospođa u tekstu nije birala riječi opisujući taj gnoj hrvatskog novinarstva i društva općenito, ali trud je uzaludan. Jer ne postoje riječi ni na jednom ljudskom jeziku koje bi dostojno opisale odvratnost te diletantske nakupine dvonožnog toksičnog otpada zvane Faktograf.

Ujedno predlažem da ubuduće za dotični entitet upotrebljavamo mnogo primjereniji naziv – Fakofgraf.

tucker carlson
Gost
tucker carlson
17 dana prije
Reply to  Stara kuka

mislim da su kriteriji prijasnji aktivizam u nevladinim udrugama koje su bile financirane iz istih izvora kao i sada.i sada nastavljaju za iste gazde.aktivisti,jer sa novinarstvom veze nemaju,samo rade za placu,bez ikakvih skrupula..mozda je sreca sho,sudeci po aktivizmu koji su zastupali i koliko je bilo dostupno za provjeriti,nisu previse voljni imati potomke.

Vrane
Gost
Vrane
17 dana prije
Reply to  Stara kuka

Njima ništa od toga ne treba, oni imaju direktnu vezu s Bogom.

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
17 dana prije
Reply to  Stara kuka

Svatko tko prkosi većinskom svjetonazoru slugarskih medija koji kroje jednoumlje je širitelj lažnih vijesti. Raznorazni faktografi postoje isključivo kako bi zamaskirali istinu, kompromitirali konkurenciju u vidu alternativnih medija, njihov zadatak nije utvrditi, nego pristrano odrediti što je istina ili kako bi mumificirani pedofil Biden, u trenutku smrzavanja mozga i curenja pljuvačke iz usta, nesvjesno priznao: Mi biramo istinu ispred činjenice.

Last edited 17 dana prije by Daniel Plainview
tucker carlson
Gost
tucker carlson
17 dana prije

daniel,cinjenica je da nam je veca dostupnost informacijama sprzila mozak,vecini..i ubila zdravi razum.sad smo se mogli prepustiti istini a cinjenice i zdravi razum zanemariti.zato je bio moguc ustanak matije gubeca i kmetova a danas nam je mozak previse iscijedjen,koliko god mogli biti informirani.jednostavno,odlucili smo se za jednostavniju varijantu..i experiment im je fantasticno uspio.hvala.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
17 dana prije
Reply to  tucker carlson

Vidi, stalno naprimjer gledamo i slušamo katastrofične statistike, brojke i izjave “struke”. Ali ako samo malo pogledamo oko sebe vidimo da većina nas ne pozna nikoga tko je “obolio” od “kovida” a pogotovo umro, A kada nekoga i znamo i čujemo njegove simptome sjetimo se da smo prije godinu dvije i sami imali iste simptome pa je onda bila u pitanju gripa ili viroza i nitko nije histerizirao zbog toga. Vidimo i od poznanika čujemo da su “pretrpane” bolnice prazne, da većina medicinskog osoblja nema posla.

Zaista ne treba biti genij pa iz toga što vidimo vlastitim očima ili čujemo od ljudi kojima vjerujemo izvučemo zaključke. I nikakvi “fakt čekeri” i ostali medijski ispirači mozga nas ne mogu uvjeriti u svoje laži.

Osnovni problem današnjeg društva je što se ljudi previše oslanjaju na podatke i “informacije” a premalo na vlastiti zdravi razum.

Last edited 17 dana prije by Stara kuka
tucker carlson
Gost
tucker carlson
17 dana prije
Reply to  Stara kuka

Kuka,ja vidim problem u tome da i oni koji vide da je ovo prevara,posustanu..ja sam spreman na svadju ali oni nisu!!iako razmisljaju kao ja..sha da radim tada,ljudi koji vide da ih zajebavaju,prihvate teroriziranje.meni je to experiment.

Slonica
Gost
Slonica
17 dana prije

Kompromitirali konkurenciju…
Koje skoro više i nema…
Jedino znakovita je šutnja iole poštenih,moralnih ljudi iz raznih segmenata društva.
Pa tako za glavne adute imaju imena koja su već bila u nemilim radnjama.
Čačić, Fižulić, Šostar…vjerodostojno da ne može bolje.

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
17 dana prije
Reply to  Stara kuka

Može im se jer ih neko prati i čita , šta mislite kako bi se ponašao Cukerberg da svi jednostavno izbrišu svoje FB profile i više se ne vrate ?

bauštelac
Gost
bauštelac
17 dana prije
Reply to  Stara kuka

mislim da moraš biti faktograf da bi mogao mlatiti po njemu

Istražuj
Member
Istražuj
16 dana prije
Reply to  Stara kuka

“…Ništa od toga. Status “faktčekera” dodjeljuje po svom nahođenju jedna privatna propagandistička korporacija zvana Fejsbuk…”

Nikada mi nece biti jasno – zasto ljudi dozvoljavaju taj mazohizam i koriste tzv Face book?

Zar nema nekih drugih mreza, koje ne cenzuriraju i ne brisu komunikaciju medju ljudima? (Na primjer https://gab.com/ )

Pa ni cionisticko smece FB, nije na pocetku bio ovako velik, nego se napukao vremenom sa masom idiotizirane svjetine…
Ja licno znam nekoliko ljudi kojima je “kompjuter=Facebook”… I to je to…
Ah da… umalo zaboravih… “kompjuter” mora biti bijeli da bi se uklopio sa namjestajem 😉
Medjutim i takvi blesani bi presli na drugu mrezu – kada bi ljudi masovno poceli napostati taj FB.
Logicno.
Recimo preci na GAB, ili VK ili bilo kakav drugi… Za par mjeseci ce Zukerbergovo bezvrijedno govno zvano Facebook – naprosto se samo ugasiti…
(Cak i oni kojima je “komp=FB” – bice prisiljeni preci na drugu mrezu… a i boja kompa ce i dalje pasati namjestaju…)

Last edited 16 dana prije by Istražuj
A neg.
Gost
A neg.
17 dana prije

Fackt checking = presstitutia na stereoidima

Duh Vremena
Gost
Duh Vremena
17 dana prije

Novinarstvo je davno umrlo i više ne postoji. Novinari su postali komenseratori i ideološki propagandisti. Postoji samo masovna prepisivačina kao u šuvarovoj školi, agresivna cenzura i propaganda. Ni pojačane iritantno glupe reklame ne treba zaboraviti. Bombardiraju te nasilno lažima dok istinu skrivaju čak i kažnjavaju. I preko svega uzimaju ti lovu za to. Više im se ni smijat ne možeš jer su ti brnjicu nabili, vjerovatno su uzeli monopol na smajliće, pa ćeš se odsad moć smijat samo preko fejsa, googla i twitera, a i to će ti naplaćivat. Pa nisu baš svi mozgovi toliko isprani. Ili možda jesu!?

hrvat
Gost
hrvat
17 dana prije
Reply to  Duh Vremena

bravo
ima nas jos neispranih mozgova
fffakttogrraaaf muc tip u umobolnici …
dok god postoji jedan s mrvom razuma ima nade
fuck you faktograf
pozdrav iz HRVATSKE

shumadinac
Gost
shumadinac
17 dana prije

U doba interneta informacije su na dohvat ruke – ukoliko želite da ih nađete. Neću da davim, pogledajte sami
https://journals.plos.org/plospathogens/article?id=10.1371/journal.ppat.1008762

Pogledajte i ko su autori da ne bude da je Bil Gejts lično pisao. Idite za linkovima da bi imali još informacija.

Naravno, ja nisam lično radio ova istraživanja pa ne mogu da garantujem za verodostojnost – kao što to ne mogu ni oni koji daju kontra-materijal. Ako želite pravu istinu moraćete samostalno da “kopate” danima i da upoređujete, analizirate – a možete i da gutate ono čime vas filuju.

marty
Gost
marty
17 dana prije
Reply to  shumadinac

.

Last edited 17 dana prije by marty
Kihot
Gost
Kihot
17 dana prije
Reply to  marty

šumitrol, dve sekunde guglanja tvog divnog linka doveo me do…

plos.org/publish/funder-compliance/

DOSLOVNO:

COMPLIANCE IS EASY
PLOS articles meet all the requirements for funders including:

Ti mora da se zahebavaš kad ovako trolaš. Kontriraš ženi koja ubija riječima fukografe kako su sluge eugeničara DeBila Gatesa (vrata) sa linkom na članak organizacije koju ON defacto financira.

Evo tebi link:

Jesi kad čuo za Johna Robisona:
en.wikipedia.org/wiki/John_Robison_(physicist)

…Robison believed Adam Weishaupt (founder of the Illuminati) had in part accomplished through the infiltration of Freemasonry, will now be completed by those holding sway over the international banking system (e.g., by means of the Rothschilds‘ banks, the U.S. Federal Reserve, the International Monetary Fund, and the World Bank)

Mokri tehnokratski san pedofilnih krvopija Crvenoštitaša, ilitiga Rotšilda i podaničke bagre kao Gates se ostvaruje u punom zamahu. Sljedi svijet u kojem će se mjeriti svaki tvoj ispušteni vjetar i svaki tvoj izdah. Ti si vreća mesa koja ispušta CO2 i kao takav bespotreban i nekontolirano bauljaš po NJIHOVOJ planeti! Ali ne brini! Ponudit će ti “siguran” drugi život na “cloudu”. Jer nečastiva inteligencija treba još duša za obrok. Baterije kao u matrixu. A kroz desetljeće, dva, mainstream će postati bebe iz UMJETNE MATERNICE, a naposljetku jedino i isključivo proizvodnja ljudi u tvornici gdje će nečastiva inteligencija po bazi podataka uzeti taj i taj genetski materijal, jer su te i te jedinke koje su svoje na planet zatvoru odgulile od 2035 do 2085 (računaj da će umjetno još skratiti stvaran fizički životni vijek gojimskih ljudobaterija/robova) bile dobri održavatelji sektora 5b, holojedinica 721 do 845. A dotle će u svojim prekrasnim parkovima prirode, Hunter Biden Peti i DeBill Gates Sedmi uživati u privatnoj kolekciji proizvedene dječice za … “zabavu”.

shumadinac
Gost
shumadinac
16 dana prije
Reply to  Kihot

Dobro Donki Hot-e, da li misliš da su svi ostali magarci i da:

 1. nisu u stanju da razlikuju “meet all the requirements for funding” i “funded by”? Da prevedem za one koji ne znaju engleski: časopis u kome je objavljen ovaj rad ISPUNIO JE USLOVE za fondaciju što ne znači da je direktno dobijao pare od “krvopija”.
 2. čak i da je ovaj časopis u vlasništvu Bila Gejtsa da li to automatski diskvalifikuje rad ovih Indijaca kojima sigurno nije lako da se probiju do Nature -a ili nekog drugog poznatog magazina? Ako ćemo obrnutom logikom i Logično je u početku objavio nekoliko članaka koji su podržavali “zvaničnu liniju” – da li to znači da su bili plaćeni od Gejtsa?
 3. Ako je WHO finansiran od Gejtsa šta čekamo, što ne hapsimo lekare? I pomoćno medicinsko osoblje jer su svi u tom “eugeničkom čoporu”. Ali vodite računa – svaki put kad odete u bolnicu i sami postajete saučesnik zločinačkog plana.

Kao i obično NIKO ne demantuje napisano (čak i da nije tačno niko ovde nema dovoljno znanja da pobije ovakav rad) nego se nabacuju posredne teze koje mogu ali ne moraju da imaju ikakve veze sa priloženim.

Da bi ostali shvatili o kakvom liku se radi valja znati i ovu informaciju – tip se pojavi na Novom Standardu (gde sada komentarišem) samo da bi me hejtovao (lako može da se proveri). Prvo mi je bila čudna tolika netrpeljivost obzirom da mu tamo nisam ni replicirao (jer se ni ne pojavljuje a stepen hejtovanja jasno pokazuje da je razlog ličan) ali sam ga se sada setio. Doduše, možda je razlog i “finansijske prirode” – ovaj njegov komentar se dobro uklapa u to.

Kihot
Gost
Kihot
16 dana prije
Reply to  shumadinac

Uh, ala si omašio fudbal. Ako te netko hejtuje na nekakvom novom standardu, to nisam ja. Ne komentiram apsolutno nigdje drugdje na cijelom divnom world wide webu osim ovdje. Fakt. Tocka. Garant. Dosao sam sa Babićeog amsija gdje nisam uopce komentirao. A ako ti nekakav kihot kontrira na nekom drugom portalu, to je zato što nik nije bog zna kako unikatan ali najviše zato što si trol ili u najblažu ruku kako ameri kažu svojevoljni ignoran, ignoriraš istinsku stvarnost, odnosno matrix koji te okružuje.

Kihot
Gost
Kihot
16 dana prije
Reply to  shumadinac

I magarac je plemenita životinja. Trolovi nisu.

Kihot
Gost
Kihot
17 dana prije
Reply to  shumadinac

šumitrol, dve sekunde guglanja tvog divnog linka doveo me do…

plos.org/publish/funder-compliance/

DOSLOVNO:
COMPLIANCE IS EASY
PLOS articles meet all the requirements for funders including:

 • Gates Foundation
 • PLAN S
 • List of funders
 • UKRI
 • UK REF
 • Wellcome

Ti mora da se zahebavaš kad ovako trolaš. Kontriraš ženi koja ubija riječima fukografe kako su sluge eugeničara DeBila Gatesa (vrata) sa linkom na članak organizacije koju ON defacto financira.

Evo tebi link:
Jesi kad čuo za Johna Robisona:
en.wikipedia.org/wiki/John_Robison_(physicist)

…Robison believed Adam Weishaupt (founder of the Illuminati) had in part accomplished through the infiltration of Freemasonry, will now be completed by those holding sway over the international banking system (e.g., by means of the Rothschilds‘ banks, the U.S. Federal Reserve, the International Monetary Fund, and the World Bank)

Mokri tehnokratski san pedofilnih krvopija Crvenoštitaša, ilitiga Rotšilda i podaničke bagre kao Gates se ostvaruje u punom zamahu. Sljedi svijet u kojem će se mjeriti svaki tvoj ispušteni vjetar i svaki tvoj izdah. Ti si vreća mesa koja ispušta CO2 i kao takav bespotreban i nekontolirano bauljaš po NJIHOVOJ planeti! Ali ne brini! Ponudit će ti “siguran” drugi život na “cloudu”. Jer nečastiva inteligencija treba još duša za obrok. Baterije kao u matrixu. A kroz desetljeće, dva, mainstream će postati bebe iz UMJETNE MATERNICE, a naposljetku jedino i isključivo proizvodnja ljudi u tvornici gdje će nečastiva inteligencija po bazi podataka uzeti taj i taj genetski materijal, jer su te i te jedinke koje su svoje na planet zatvoru odgulile od 2035 do 2085 (računaj da će umjetno još skratiti stvaran fizički životni vijek gojimskih ljudobaterija/robova) bile dobri održavatelji sektora 5b, holojedinica 721 do 845. A dotle će u svojim prekrasnim parkovima prirode, Hunter Biden Peti i DeBill Gates Sedmi uživati u privatnoj kolekciji proizvedene dječice za … “zabavu”.

bauštelac
Gost
bauštelac
17 dana prije
Reply to  shumadinac

ti si tu godinama i ovoliko minusa

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
17 dana prije

Meni samo nije jasno jer su faktograf, novinari, zatim ovi “nasi” sendwichari i trolovi toliko svi naivni da misle kako ce njih postedjeti?
Sto im je to obecao Plenki na zatvorenoj sjednici da se osijecaju toliko mocno i zasticeno?
Jednostavno mi je tesko vjerovat da medu njima nema pametnih ako nema vec casnih i postenih..

Tvrtko
Gost
Tvrtko
17 dana prije

Naravno, oni će da dobiju rozu vaklcinu samo još moraju dogovoriti znak raspoznavanja ili mjesto vakcinisanja, da se ne mješaju sa ostalom stokomsiitnogzuba koji će naravno primiti ljubičastu vakcinu. I tako će biti nagrađeni za svoj mukotrpan rad. Iskreno se nadam da će netko malo izmješati naljepnice pa će se svi čudom čuditi što se desilo.

mario
Gost
mario
17 dana prije

To im je životno-duhovna orjentacija, represija, iskorištavanje energije drugih i porobljavanje. Netreba ih posebno nagovarati, takvi su. Na zemlji se skupa nalaze potpuno 2 različite grupe ljudi, Ovi drugi su za djeljenje, suradnju i toleranciju, odnosno dobivanje energije kroz davanje. Zato je dobro da je plandemija ubrzala djeljenje ljudi i traženje sličnih, jer nemožeš suradjivati sa nekim tko podržava ovu zločinačku bagru i uništenje čovjeka. Predvidjam kaos u redovima ovih otimača energije jer su dosada živjeli na energiji drugih, a sada im je izbor sve manji.

Zsphere
Gost
Zsphere
17 dana prije

Dovoljno je samo pohvaliti budalu a jos ako ima i za sendvic. Nema kapacitet da razumije kuda ide.
Interesantno je to sto ce oni nagrabusiti u svakom slucaju ali njima to nece biti jasno samo ce ih zapljusnuti dogadjaji a oni ce to prihvatiti kao da gledaju tuzan film, oni su uvijek statisti ni za sebe se zapravo ne znaju boriti, kamoli za druge.

Last edited 17 dana prije by Zsphere
ndfgvbierngtnewrgnwe
Gost
ndfgvbierngtnewrgnwe
17 dana prije

Auuuu kako ih je oprala hahaha, bravo gospođo.

Mimi
Gost
Mimi
17 dana prije

trebalo bi čistiti i filtrirati more gluposti koje truju narod i dovode do zablude… ali to ne može i NE SMIJE nitko i nigdje.. jer u svakoj banana državi je SVE cenzurirano

panStje
Gost
panStje
17 dana prije

Gdjo/Gdjice Silva, rijetko se javljam na Logicnom ali sam sam vec neko vrijeme ovdje, jos otkako se ugasio Alter mainstream.
Moram reci da mi se veoma svidjaju vasi tekstovi i stil pisanja…
Jako zanimljivi clanci, na zanimljivom portalu.
Pozdrav iz Slavonije i svako dobro.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
17 dana prije

Nema nezavisnog novinarstva i nema nezavisnog zaposlenog novinara.

Pizistrat Nelson
Gost
Pizistrat Nelson
17 dana prije
Reply to  Mrčikola

Nema se tu šta više reći…

Zigi
Gost
Zigi
16 dana prije
Reply to  Mrčikola

Potpisujem, ali istine radi , postoje ipak iznimke!

Max
Member
Max
17 dana prije

Draga gospođo Čikoš umiješnim pošteniim i hrabrim riječima razotkrili ste plaćenike. Hvala vam . Redakcijo molim vas zaposlite ovu damu. Zaslužuje to. Hvala

Austrijanac101
Gost
Austrijanac101
17 dana prije

Nazivajmo stvari pravim imenima. Širite nadimak Ministarstvo Istine. Uopće ne spominji ime.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
17 dana prije

Iako ovdje nije tema našao sam članak koji zaista zaslužuje pažnju. A možda bi bilo posla i za Fakofgraf. Pa neka “provjere”.

U Brusselsu održan „surogat sajam djece“ na kojem su se djeca „prodavala“ bogatim homoseksualcima

Dvodnevni međunarodni „sajam djece“ održao se ovog vikenda u Brusselsu. Da, dobro ste pročitali: na sajmu su se djeca prodavala homoseksualnim parovima po modelu surogat majčinstva.

Događaj koji provodi pro-LGBT organizacija Men having babies ima putujući karakter, a organizacija se seli na različita mjesta kako bi redovito promovirala svoje aktivnosti. U rujnu je organizacija održala svoj događaj u Parizu, u listopadu u Taipeiu, a u prosincu će se održati u Tel Avivu.

Roba koja se prodaje su djeca, a kupci su bogati homoseksualci koji si mogu priuštiti da potroše između 90.000 i 150.000 američkih dolara.

U cijenu nije uključena samo prilika za unajmljivanje maternice na devet mjeseci, već i pravna pomoć, isporuka jajnih stanica i sjemena te pokrivanje putnih troškova.

Zbog pandemije, izložba ima hibridni karakter – dio je osobni, dok se drugi dijelovi provode putem mreže. Gay parovi su pozvani na štandove kako bi pogledali brošure, a s obzirom na širok izbor „proizvoda“, čini se da mnogi imaju poteškoća čak i da se odluče. Za dijete možete odabrati rasu, spol, kosu, boju očiju i druge atribute.

Sa ženama se postupa kao s leglom, jer im je to jedini posao. Nitko ne pita za njihova mišljenja, osjećaje, snove ili planove. To su jednostavno ženke čija je korisnost svedena na postojanje maternice.

Sajam se održao u Bruxellesu unatoč tome što je u zemlji zabranjeno komercijalno surogat majčinstvo. U stvarnosti, ako se sklapaju takvi poslovi i maternice koriste kao inkubatori, onda je jasno da ovaj zakon više nema nikakve važnosti.

U tom kontekstu, možda i ne čudi da je prva transrodna osoba, zamjenica premijera u europskoj povijesti, Petra de Sutter, imenovana u Bruxellesu. Naime, upravo De Sutter kao LGBT aktivistica zahtijeva legalizaciju surogat majčinstva u cijeloj Europi.

Ispričavam se zbog skretanja s teme, ali mislim da ovo zaslužuje pozornost. Moram priznati kako nisam znao da je ovaj “biznis” sa surogat majčinstvom došao do razine održavanja sajmova. I naravno jedan od najvećih podržavatelja je novi zamjenik premijera supernapredne Belgije koji se pretvara da je žena a svi drugi u njegovoj okolini se moraju pretvarati da to ne vide. Kako osvješteno.

tucker carlson
Gost
tucker carlson
17 dana prije
Reply to  Stara kuka

kuka,ovo nisam znao..pa daj,reci mi,zar ovo nije kraj nase civilizacije..ako se nitko posebno ne buni,zar to nije kraj………..ajde,sad vise ne moram citati o misteriji nestanka civilizacije maja,mogu gledati uzivo.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
17 dana prije
Reply to  tucker carlson

Kraj je kad se djeca guse pod maskama u skolama a mi pricamo o nekom strasnom sajmu (koji je stvarno strasan) a pravimo se ili tjesimo da je ono strasnije…

Stara kuka
Gost
Stara kuka
16 dana prije

Ne znam što ti ovo treba. Nisam ovo napisao da bih bilo koga tješio i pokušao umanjiti problem s koronom i osobito tretmanom djece u školi. I ne mislim da ovakve nakaradne pojave kao taj “sajam” imalo umanjuju tragičnost onoga što rade našoj djeci u školama.

I budi siguran, kad bih ja imao dijete školske dobi da bih svaki dan bio u školi, prosvjedovao, prijetio, nagovarao, pokušavao okupiti i organizirati druge roditelje, pisao dopise i žalbe i činio sve u mojoj moći da se takvo stanje promijeni.

Isto tako ne mislim da zbog maski u školama trebamo zanemariti i sve druge jednako strašne ili još strašnije pojave kao što je taj “sajam”. Mislim da ljudi o tome trebaju čuti i saznati. A ovo je jedini način na koji ja mogu tome doprinijeti. I zato je taj upis. Ne zbog tješenja.

Svaki puta kad ovako nešto vidim i podijelim informacije to nije zato da bi ljudi počeli padati u očaj i beznađe, nego da bi se, jednako kao i ja, naljutili, probudili i možda konačno počeli razmišljati što učiniti.

Last edited 16 dana prije by Stara kuka
Patriot
Gost
Patriot
17 dana prije
Reply to  Stara kuka

Ovaj svijet je toliko zastranio da zaslužuje najgoru Božju kaznu!

tucker carlson
Gost
tucker carlson
17 dana prije
Reply to  Patriot

Ali nitko od nas nije sudjelovao u tome.pa zasho onda obicni puk zasluzuje najgoru bozju kaznu a elita nastavlja svoju igru?!?!zar je bog protiv obicnog covjeka ili je izmisljotina za eutaniziranje obicnog covjeka kada elita zeli zlo malom covjeku??meni ovo nije filozofsko pitanje,meni izgleda dosta jednostavno pitanje..

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
17 dana prije
Reply to  Stara kuka

Kabaline sluge uzivaju u cemu god pozele…

hiber
Gost
hiber
17 dana prije

U svakom slučaju naručeno 4,6 miliona cjepiva za Hrvatsku u kojoj nema više od 3,6 miliona stanovnika. Znači obavezno cjepljenje za sve uključujući i djecu koja uopće ne poboljšavaju. Pa izračunajte komplikacije koje će nastati.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
17 dana prije
Reply to  hiber

K. Capak je potvrdio kako je Hrvatska naručila milijun doza Pfizervog cjepiva protiv koronavirusa. Vijest je od danas. S druge strane još prije skoro tri mjeseca Alemka Markotić kazala je da se Hrvatska predbilježila za 1,5 milijuna doza cjepiva. 

U isto to vrijeme (krajem kolovoza) tvrtka za ispitivanje javnog mišljenja Valicom provela je anketu o voljnosti na cjepljenje u Hrvatskoj. 43 % građana Hrvatske kazala je da se neće cijepiti, a od njih se 21 % sigurno neće cijepiti, a 23 % građana je kazalo kako se vjerojatno neće cjepiti. Cijepiti se planira 35% građana i to 11 % sigurno, a 24 % vjerojatno. 22 % građana nije sigurno hoće li se cijepiti ili ne.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
16 dana prije
Reply to  Stara kuka

Na kraju ce se cjepit SVI koji ne budu zeljeli pred streljacki vod.
Prije toga cjepit ce se svi oni koji budu htjeli u shoping, kod zubara, u postu, skolu, bolnicu na posao ili u javni prijevoz…

bfdhbvesufovuweorugv
Gost
bfdhbvesufovuweorugv
16 dana prije

Ja ću pred streljački vod, a ti?

pantagana
Gost
pantagana
17 dana prije

Diktatorski rezim, hebi ga, kad bi rusi prodali rodjenu majku da odu na zapad u diktaturu.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8933159/Billionaire-Russian-banker-Alexander-Svetakov-52-docks-superyacht-Cloudbreak-Falmouth.html

Last edited 17 dana prije by pantagana
pera lozac
Gost
pera lozac
16 dana prije
Reply to  pantagana

Bolji nadimak nisi mogao uzeti.
Za one koji neznaju verovatno je podsvesno sam sebe nazvao stakorom.

Mucke
Gost
Mucke
17 dana prije

Nekad su se kupovale dvije do tri novine jer su im teme i narativ bili toliko razliciti da samo iz jednih novina nisi mogao pohvatati sve sto te zanimalo.Uz standardne :vanjska i unutarnja politika , crna kronika,sport ,kultura bilo je mjesta i za tehniku,tehnologiju,medicinu,zivotne price-putopise pa do karikatura,viceva i krizaljki.
Danas kad otvoris jedan portal ne moras se zamarati sa drugim jer je to cisto gubljenje vremena posto svi imaju identicne clanke.Internet je umjesto da prosiri vidike ljudima, danas postao mjesto gdje se kroz usmjeravanje preko programiranih trazilica svi vrtimo u krugu limitiranog broja informacija koje imaju za cilj iskljucivo indoktrinaciju.
Faktograf (ili prdograf kako ih ja zovem ) je nista drugo nego mreza privatno financiranih nazovi FactCheckera cija je svrha temeljito dezinformiranje citalaca a u svrhu indoktrinacije
labilnih osoba koje bi trebale preuzeti ulogu udarne pesnice sistema protiv neistomisljenika.
Stavit cu link ispod ,”Amazing Polly” nepogresivo gadja u zivac sistemske protuhe,zato i necete moci otvoriti link sa Googlom .

Mucke
Gost
Mucke
17 dana prije
Reply to  Mucke
jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
17 dana prije

Locirani i identificirani . Što preostaje ?
Ja bih predložio ali se ne usuđujem javno izreći ….

Miki
Gost
Miki
17 dana prije

Naslov kaže: Faktograf, izdajnici i sluge diktatorskog režima.Šta je tu nova, svi to znaju, ali nije samo to smeće od portala faktograf jedini, ima tu otvoreno društvo kojeg je predsjednik puhovski, pa razne udruge, uredi itd. svi u službi soroša.
najbolji vam je redakcio tekst na kraju, samo nedostaje kraj ali se podrazumjeva.
BRAVO super tekst.

Sendvič s Mortadelom
Gost
Sendvič s Mortadelom
17 dana prije

Totalna zamjena teza ali razumijem taktiku “napad je najbolja obrana”.
Da podsjetim autoricu da većina građana HR više vjeruje Faktografu nego brčanskom Logično.
I tako će i ostati, pogotovo sad kada psihopata Trump ode.
Vi se borite za slobodu govora, jel?
A brišete svakog ko vas kritizira.
Prodavači magle i strani plaćenici.

“Locirani ste i idenficirani. Što preostaje?”

Ništa nasilno za razliku što bi vi željeli da se desi “faktograftima” od srane vas i vaših trolova.
Nestaćete jer vas se malo čita, jer prodajete maglu.
E sad brišite post haha.

pera lozac
Gost
pera lozac
16 dana prije

Predobra je mortadela za tebe, pre ce bit podrigusa.

Pršut sa sirom
Gost
Pršut sa sirom
16 dana prije

Većina se građana HR ispovijeda Sendviču s Mortadelom pa on/ona pouzdano zna kome većina građana vjeruje. Treba te izbrisat samo zato jer zvučiš NEPROBAVLJIVO.

Sendvič s Mortadelom
Gost
Sendvič s Mortadelom
16 dana prije

Da

Last edited 16 dana prije by Sendvič s Mortadelom
Čaša s vinom
Gost
Čaša s vinom
16 dana prije

Živio pršut!
Doli mortadela!

Valterbrani Pitomaču
Gost
Valterbrani Pitomaču
16 dana prije

Ne brini hoće

Last edited 16 dana prije by Valterbrani Pitomaču
Zigi
Gost
Zigi
16 dana prije

Govori istinu o većini, ali ja pripadam manjini!

MATIJA EMANOVIĆ
Gost
MATIJA EMANOVIĆ
16 dana prije

SILE ZLA.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
16 dana prije

“Novinarstvo je struka koja se temelji na kodeksu časti.”

Nema toga već dugo – ljudi su odavno prestali čitati novine, članci na netu se ne čitaju do kraja ako imaju više od deset rečenica, a istraživačko novinarstvo u Hrvatskoj gotovo da i ne postoji.
Sve se svodi na Copy-paste i Google translator, a plaće novinara ovise o broju čitanja.
Traže se clickbait-ovi.
A to su članci o Nivesinim sisama i Bačićkinoj guzici.

Ako se novinar i usudi napisati pravi istraživački članak, ovdje je glavni urednik koji će to spriječiti. A on će napraviti tako da se ne zamjeri svojim stranim poslodavcima i domaćoj politici.
Jer pisane novine ionako odavno ne žive od tiraža.
Već od oglasa, pravih i onih prikrivenih.
Preživljavaju. Treba zaraditi za plaću.

Novinari i urednici se boje tužbi za izrečenu istinu.
A to je trošak u slučaju izgubljenog spora – pola godišnje plaće ili cijela godišnja plaća novinara plus sudski troškovi obiju strana što mora platiti.
Ako novinar dobije sudski spor, vrati mu se tek što je dao odvjetniku. Novčano je na nuli.
Ali zastrašen i sa tankim živcima.
A znamo kako rade hrvatski sudovi kada su političari i bogatuni vezani uz politiku u pitanju i koliko narod ima povjerenja u njih.

Čak i kada izađe pravi istraživački članak u novinama, nadležne institucije ne reagiraju na njega.

I tako je uništeno pravo novinarstvo u Hrvatskoj.

Last edited 16 dana prije by Tupko Glupko
Mozart
Gost
Mozart
16 dana prije

Sajam djece u Briselu. Sajam stocne hrane par standova dalje. Cjepivo dolazi, chemtrailsi pustaju divne debele duge oblake iza jet aviona. Svijet je divno mjesto za zivot. Oda radosti se ori u Briselu. Prelijepo, bozanstveno. Zlatno tele blijesti u punom sjaju. Hvala svima rotarijancima na predanom radu i sluzenju palom andjelu svijetla. Oda radosti….

Era sa onoga svijeta
Gost
Era sa onoga svijeta
16 dana prije

Muzičar Rambo Amadeus, dao je intervju za nedeljnik Vreme, gde je upitan o koronavirusu imao i više nego zanimljiv odgovor koji će vas naterati da stavite prst na čelo i dobro razmislite:

“Mrzim teorije zavjere, no one se rađaju kad informacijama više ne možeš vjerovati, a to se nažalost dogodilo. Usred one užasne blokade i izolacije, 1. avgusta, poslali su mi video-snimak iz Herceg Novog. Vrijeme predivno ali nigdje nikog nema, ni po plažama, ni na obali, ni na moru. Potpuni blaženi mir. Raj. Ali neki morbidni raj u kom nema nikog. Samo milijarderski jedrenjak “American Eagle” bešumno klizi kroz Boku, a na njemu, pretpostavljam, Adam i Eva lično, ovaj put milijarderi, kuliraju na palubi.
Napokon ne čuju euforiju i buku običnih smrtnika, koja bi u tom trenutku uobičajeno stizala sa plaža. Uživaju u miru. Taj me prizor užasno uznemirio, naljutio, naročito zbog činjenice što mnogi od nas nisu mogli dolje da dođu do rođenih kuća, dok se neki prebogati stranci baškare ispred njih. Popizdio sam i razumio da je korona iskorištena da se bogati napokon oslobode prisustva sirotinje.

Zašto? Automatizacijom proizvodnje prestala je potreba za radničkom klasom koja od svoje teško stečene nadnice kupuje gluposti. Postali smo višak. Baš kao i konji nakon pojave parne mašine, gdje je jedan motor zamijenio i do 100 konja. Odjednom, preko noći, više nisu bili potrebni ni konji, ni štale, ni sijeno. Populacija konja drastično se smanjila. Nešto malo se gaji za trke, cirkus i tatar biftek.

Koronu ne sporim, umiru ljudi, leže po bolnicama, ali je iskorištena da se bogate države napokon, bez pardona, zaključaju i izoluju od siromašnih, definitivno zabarikadiraju od prodora migranata. Brine me i što smo mi sa ove spoljne strane bodljikave žice, a ona djeluje kao da će da ostane za stalno.

Gledajte brojke koliko ljudi umire od raka, izliva krvi u mozak, infarkta. Kad bi u medijima ovim intenzitetom govorili o tim zaista zastrašujućim brojkama svijet bi kolektivno počeo da se ponaša kao da se priprema za Olimpijadu, svi bi džogirali, pazili šta jedu i piju, niko ne bi pušio, samo bi se radila gimnastika i jela zelena salata. Kao što rekoh, ne volim teorije zavjere, ali zašto nema nijedne riječi o tome kako da podignemo imunitet?

Ovo s preventivnim mjerama vidim kao neki perverzno humani način da se ubrza smanjenje broja stanovnika na svijetu. Ukinutom socijalizacijom, šou biznisom, zabavom, turizmom, ugostiteljstvom, žurkama, festivalima, drastično se smanjuje šansa za ljudskom reprodukcijom. Teže je danas naći partnera, oraspoložiti se, zagrijati, ostvariti nagon za reprodukcijom, za to je potrebna bliskost, a ne vidim kako to uopšte može pod izolacijom, restrikcijama i maskama. Čovjek se ipak razlikuje od majmuna, potrebno mu je raspaliti maštu da bi mu bilo do reprodukcije. U suprotnom, ni mrežaste čarape, ni halteri, ni štikle se ne bi proizvodile, parfemi se ne bi koristili, vino se ne bi pilo, tango se ne bi igrao. Dakle, restriktivnim mjerama smanjuje se broj zaraženih, ali pravo je pitanje da li se smanjuje broj novorođenih?

Naravno, pitali ste me šta mislim, nisam ni sam siguran, oslanjam se na logiku, informacijama se ne može više vjerovati, pa i ovo što ja promišljam prihvatite s rezervom. Popizdeo sam jer je moj osnovni posao dekretom ukinut, postao sam višak kao konj u industrijskoj revoluciji”

Dobro Jutro
Gost
Dobro Jutro
16 dana prije

Nekad je zvučao kao da je za to dobro plaćen ili mu je i samom bio ispran mozak ateizmom, vakcinom i ostalim progresivnim ekološko-ideološkim lažima i sranjima, čiji smrad više nemože zaustaviti nikakvo pljuvanje i ismijavanje antivaksera, ravnozemljaša, teoretičara zavjere, domoljuba, vjernika i svih ostalih koji se ne uklapaju u vlastiti šablon ili zarade ili ispranosti mozga.

DobroJutro-Doviđenja
Gost
DobroJutro-Doviđenja
16 dana prije

Jeli ovdje Rambo Amadeus veliki vođa da se uporno briše istina o njemu?

Bil mi kazao
Gost
Bil mi kazao
16 dana prije

Ako talenat nije mortadela nego se dobiva samo od Boga, kako si ga koristio svo ovo vrijeme kad se danas osjećaš kao islužena konjetina?

Dont happy be worry
Gost
Dont happy be worry
15 dana prije

Čovjek se ipak razlikuje od majmuna, potrebno mu je raspaliti maštu da bi mu bilo do reprodukcije. Čudo, uvijek sam mislio oslanjajući se na logiku da je čovjeku i ženi za reprodukciju potrebna ljubav.

Ili sam u krivu ili ovaj sere, ovisno o sklonostima nekome za raspalit maštu trebaju halteri i štikle, nekome tuđe žene, nekome isti spol, nekome životinje, nekome djeca, a milijarderu Adamu jahta sa Evom da u tišini plovi po Boki sa domorocima pod brnjicama na obali.

Bar je pošteno izjavio da i ovo što on promišlja prihvatimo sa rezervom kao i sve ostalo.

goran
Gost
goran
15 dana prije

BOŽJA kazna im je NEIZBJEŽNA trebali bi se zamisliti čak iako ne vjeruju u NJEGA trebaju se zapitati ,a što ako BOGA ima ,a ima GA

POVEZANE VIJESTI

Izbornik