Ako nije cenzura onda je Fact Checking – Fuck off Faktograf, Soroseve krtice

Soros i ekipa
81 komentar

Šekret. B. Klaić kaže da riječ dolazi od lat. secretus – tajni ili sakriven, ali navodi da ta riječ u vulgarnom jeziku znači zahod, nužnik. Pitanje: koliko duboko možete misaono i moralno zaroniti u govna? Da li s opremom ili na dah? Bogme ste nedostižni.

Znam, jebi ga, morate jer kada jednom poklekneš pred šuškom, nema natrag. Vazda te drže za gušu.

„Šutnja je argument koji je teško pobiti“.

Josh Billings

Ako ste već plaćeni braniti g. T. Tomaševića bez argumenata, svakako bi pomogle inteligentne konstrukcije, a ne bedastoće. Ovako glupo skrojenom „obranom“ pokopali ste njega i njegovu platformu (mogli smo ali više ne možemo) jer ljudi se pitaju: što je skrivio kada ga toliko silno brane? Ponizili ste njegov opus djelovanja i ambicije.

Da se ne zajebavamo, g. Tomašević je indoktrinirana osoba od strane globalističke oligarhije i na „platnoj“ listi je i g. Plenkovića i obitelji g. G. Sorosa jednako kao i vaša mizerija od portala, GONG-ov isprdak. Vaša status plaćenika dokazan je višestruko, a sada je pristojno obavijestiti puk i ukazati na nepobitne činjenice tko, kako i zašto financira g. Tomaševića i njegovu platformu, a nije naftna. Pa krenimo, fact checking, izvolite.

Tko je George Soros

Ukratko: ortodoksni židov rođen kao György Schwartz do okupacije 1944. godine sa roditeljima živi u Mađarskoj. Spašavajući obitelj od nacističke ruke otac Theodor (Tivadar) pribavlja obitelji novi identitet.  Prezime  Schwartz  mijenja u Soros (palindrom) što na mađarskom jeziku znači „u redu za nešto …“ a na esperantu „vinuti se“. I doista, dečec novog imena George Soros je špekulacijama i financijskim malverzacijama krenuo put visina. A način? Iza njegovih filantropskih (ne)djela ostaje podosta pustoši. Cilj opravdava sredstvo.

Zanimljiva crtica iz njegove biografiji je studij filozofije u Londonu kod Karla Poppera, filozofa koji slovi za najvećeg teoretičara znanosti. Neki izvori navode da je g. Soros diplomirao, a neki da nije što dakako nije presudno za njegov rad i djelovanje. Međutim, utjecaj g. Poppera očito je bio snažan budući je njegovo „filantropsko“ djelovanje utemeljeno na ideji Popperovog otvorenog društva. Godine 1987. g. G. Soros osnovao je Open Society Foundations s ciljem stvaranja između ostalog i Sjedinjene Europske Države bez granica, nacija i nacionalnosti. (checked)

K. Popper: „Demokracija ne znači da većina ima uvijek pravo, nego je za nju bitna mogućnost promjene vlade kroz izbore bez nasilja i prolijevanja krvi“.

Gospodin Franjo Tuđman rendgenski je dijagnosticirao Soroseve nečasne nakane pak  je 1996. g. u intervjuu za BBC kazao:

„Soros i njegovi saveznici proširili su svoje krakove kroz naše cjelokupno društvo“. “Njihov cilj je kontrolirati sve sfere društvenog života kreirajući državu unutar države.” – masoni … „Soroseva zaklada je infiltrirala hrvatsko društvo, posebno kulturne institucije i medije, s ciljem promjene vlasništva.” (checked)

Projekt Sorosevog „Otvorenog društva“ zasnovan je na psihičkom i financijskom nasilju i kako kaže g. Tuđman, nečasnim djelovanjem unutar Hrvatske. Stoga je protiv Open Society Foundations podignuta optužnica. (checked)

Franjo Tuđman prvi je razotkrio Sorosa i njegove špijune !

Dr. Franjo Tuđman o Georgeu Sorosu 1996.: ‘Soros i njegovi saveznici proširili su krakove kroz naše društvo’

 „Međunarodna komisija za Balkan legalizirala je djelatnost tzv. „nevladinih“ i vladinih organizacije, Soroseve zaklade Otvoreno društvo i njihov program rušenja demokratskih Vlada pogotovo u državama nastalim raspadom komunističkog poretka, vladama koje nisu bile spremne odreći se svojega suvereniteta i pristati na diktate globalističke filozofije. George Soros utemeljio je zakladu Otvoreno društvo, kako bi financirao sve one političke, obrazovne, znanstvene i kulturne programe koji su slabili ili rušili nacionalne države i jake nacionalne stranke. Soros je nacionalne države smatrao smetnjom globalnom tržištu i stvaranju globalnoga društva koje bi trebalo imati jednu vladu, valutu, tržište, itd“ (izvor: Prvih 20 godina časopisa NSF „National security and the future“ dr Miroslav Tuđman, poglavlje: Svi se trebaju odreći sna o suverenosti, fusnota 29). (checked)

https://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/132-hrvatska/12831-erasmus-gilde-kao-poveznica-izmeu-projekta-balkanske-unije-rekom-a-optunice-protiv-generala-gotovine-i-georga-sorosa

Vi, faktografske krtice, što mislite o licemjerju vašeg prijatelja g. Plenkovića koji stameno vodi HDZ „Tuđmanovim putem“ i istovremeno prijateljuje sa državnim neprijateljem g. Georgeom Sorosom? Niš vi ne mislite jer nemat s čim. Ispario likvor između lijevog i desnog uha i ostalo samo žuto. (checked)

Jugonostalgija faktografa

Ovo je nepobitna činjenica (izvor: Prvih 20 godina časopisa NSF „National security and the future“, dr Miroslav Tuđman, poglavlje: Svi se trebaju odreći sna o suverenosti)

„George Soros bio je protiv raspada Jugoslavije i priznanja novih nacionalnih država. Zato ne iznenađuje što je Soros 1996. godine svojim sljedbenicima u Zagrebu rekao da potpisuje bianco ček za prikupljanje fabriciranih dokaza za haške optužnice kako bi se donijela presuda da je hrvatska država stvorena na zločinu. Svi su ti potezi bili u funkciji rušenja HDZ-ove vlasti.30 Što je i posvjedočeno u Haagu na suđenju Anti Gotovini.31“. (checked)

Vaša obrana g. T. Tomaševića uz obrazloženje zbog čega nije moguće oživjeti Jugoslaviju je stupidna međutim, procjena o izgledima stranke g. Tomaševića je vrh: „Poprilično je, dakle, neizgledno da će Tomaševićeva stranka u bližoj budućnosti dostići razinu parlamentarne potpore …“. Ekola!

A što se tiče Juge, situacija je slijedeća: de jure, od 1992. g. međunarodnim priznanjem suverenosti i samostalnosti Hrvati navodno imaju svoju državu stvorenu u junaštvu i krvi a de facto, Hrvatska nikada nije izašla iz „Jugoslavije“ zahvaljujući projugoslavenskoj politici vladajućih klika unatrag 20 godina i dakako aktivnostima g. Sorosa i inih političkih sila. Raspadom Juge ostade nostalgija za „starim dobrim vremenima“ (od 1945. do 1990. g.) i dakako, žudnja za vlašću. Karte su na stolu i …

Članske iskaznice Saveza komunista njih 76% zamijenjeno je HDZ-ovim. Postadoše komunjare demokršćani, hvataju se za srce dok pjevaju Himnu, glume domoljube i bezkrupulozno pune svoje komunističke džepove i bankarske račune opljačkanim novcem građana ove zemlje.

Nije krimen g. Sorosa što je pravoslavni židov (i sram vas bilo što koristite njegovu ili bilo čiju nacionalnost i vjeru za obranu notornih bedastoća koje objavljujete na svom petparačkom portalu), već njegova bolesna ambicija stvaranja Sjedinjenih Europskih Država a nauštrb nacionalnih država i njihovog suvereniteta i tradicija. Ta ljudska spodoba zvana g. G. Soros zajedno sa g. Klausom Schwabom i vašim miljenikom Billijem i sa još po kojim stvorom sa psihijatrijskom dijagnozom, i da, u pravu ste, izrežirali su kaos korona virusom po radi realizacije fašističko globalističke tvorevine.

Postoji li, i kakva je veza između g. A. Plenkovića i g. T. Tomaševića i jesu li oni politički protivnici?

Veza je trgovačko-politička, naravno. Trenutno g. Tomašević odlično kotira na političkoj burzi. Prvo, oba su okrenuta istoj ideologiji, a drugo, i jedan i drugi u službi su nekih jačih vladara. I nije važno je li vama smisleno, važno da je i te kako smisleno g. Plenkoviću. A dokazi? Obzirom se radi o političkom mešetarenju, s dokazima se ne maše ispred nosa javnosti pak križaljke podobnih ili potrošnih političkih resursa donekle ostaju tajnom ali ne zadugo, uglavnom do izbora.

Nije zgodno g. Plenkovića držati nesposobnim europskim ćatom i nelojalnim prijateljem obitelji Soros razmišljajući kako za lokalne izbore ima samo jednu, eventualno dvije opcije. Ma, dajte. Gospodin A. Plenković ima cijelu ergelu za zagrebačku utrku. Od Frajburgera, preko Aarapskog i Mustanga do Lipicanera. Kaj niste neki dan čuli katedralska zvona za vrijeme govora g. B. Bačić na N1 televiziji u kojem biranim riječima govori o vašem branjeniku, g. Tomaševiću. Ili recimo izjava gđe Jelene Pavičić Vukićević: …“Ja sam svoju političku karijeru vezala uz karijeru Milana Bandića i mislim da sam na taj način dala i odgovor da ne razmišljam o kandidaturi“. (izvor: narod.hr 28.02.2021.).

A onda se ploča okrenula. Nakon 5 radnih dana gđa Jelena se predomislila. Naš vrli premijer za opstanak na vlasti koristi sve nama znane ali i one druge mehanizme. Ako ne može poštenim izborima, može ucjenama, kunama, eurima, zubima. Grizi gdje i koga stigneš. I tako sirota Jelena ni kriva ni dužna, morade u utrku.

Sve navedeno govori u prilog o vezi gospode Plenković i Tomašević ali i činjenici da je politička kombinatorika g. Plenkovića jednaka 43. Vi bi barem trebali znati da ucjena i novac svrdlaju i tamo gdje ne može burgija.

Nadalje, piše fak to graf „… a stranka Možemo među najvećim je oporbenim kritičarima HDZ-ovih postupaka i politika“. Spomenuta stranka zapravo kritizira samo slova HDZ. Sadržaj i konformiste koji bi hotjeli biti jebeni i pošteni a vođeni na uzici predvodnika u liku g. Plenkovića, zapravo duvaju u isti rog. Na istoj su političkoj liniji fašizma i neoliberalizma a moguće i nekog drugog „izma“, sve pod kišobranom globalizacije. Hrvatska politika i političari su cirkus, predstava za puk.

Odgojem se na dijete prenose definirane roditeljske vrijednosti. Ako dijete odrasta u komunističkom nauku i doktrinama kao g. Plenković, njegova životna i politička filozofija obojana je upravo tim bojama. Dakako, nije upitna politička i bilo koja druga orijentacija, važno je braniti svoje stavove a ne se baviti obmanom i lažima. Premijer laže i kada zijeva. Zna narod: vuk dlaku mijenja ali ćud …

„Tomaševićevu predizbornu kampanju u Zagrebu Soros ne bi ni mogao legalno financirati“. Brzopotezni na tipkovnici. Dajte još jenput pročitajte ovu rečenicu. Meni se nekak vidi da g. Soros ipak, doduše nelegalno, onak ispod žita ili stola ili čega god, pokriva troške kampanje g. Tomaševića. Tak ste vi napisali … čitaj između redaka. (checked)

Priložena poveznica jedna je prilično istražena i argumentirana priča o g. T. Tomaševiću a govori baš o tko, kako i zašto financira imenovanog i s kim se i na koji način petljao i upetljao.

Da ne živimo u matrixu, svijetu prevara i prijetvornosti, u svijetu u kojem je jedino i isključivo mjerljiva vrijednost novac, u svijetu kojim vladaju oni s dijagnozama iz psihopatologije, u svijetu u kojem su izgubljeni svi kriteriji dobrog ukusa od osobnog odnosa preko kulture do politike, faktograf ne bi egzistirao. Vi ste „novinarske“ nakaze iz matrixa, intelektualni invalidi nesposobni živjeti od poštenog rada.

I da, za kraj …. obzirom se zna i dokazano je tko vas plaća i s kojom namjerom, vaše djelovanje jednako kao i djelovanje g. T. Tomaševića i vama sličnima, upereno je „…protiv opstojnosti, neovisnosti, jedinstvenosti i suvereniteta Republike Hrvatske …“ o kojem govori st. 1. čl. 1. Zakon o sigurnosno-obavještajnom sustavu Republike Hrvatske ali prije svega čl. 2. st. 1. Ustava RH „Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv”. (checked)

Suverenost, bolna točka g. G. Sorosa i okultne globalističke oligarhije

Kada bi, ali na žalost nije, naše pravosuđe bilo neovisno i postavljeno na zdrave noge van utjecaja HDZ-ove  i politike duboke države i ofucane Europe, vi i sve Tomaševićeve platforme ali i svi drugi plaćenici od strane globalističkih seratora, u najboljem slučaju čučali bi u Remetincu iako je za vas i vama sličnima Goli otok primjerenije boravište.

https://otvoreno.hr/izdvojeno/cvrtila-o-financiranju-stranaka-iz-stranih-izvora-to-je-zasigurno-sigurnosni-rizik-ali-sluzbe-to-ne-kontroliraju-iako-je-zakonom-zabranjeno/36532

P.S.

Da upotpunim ikebanu poveznica koje govore o financiranju g. Tomaševića. Biti će posla, kaj ne? Treba to sve pročitati i „čekirati“. Dobru zabavu.


*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

andrej plenkovićCenzuraFaktografGeorge SorosSilva ČikosT. Tomašević
Pretplatiti se
Obavijesti o
81 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
3 godine prije

Bravo gospođo Čikoš svaka čast. Branite Hrvatsku poput admirala.

istina u magli
3 godine prije

Samo mali ispravak autoru ovog članka, “nacistička njemačka” naci je pogrdni termin izmišljen od strane židoske propagande 20tih prošlog stoljeća. U niti jednom službenom originalnom dokumentu Wehrmacht-a ne postoji termin naci.
Inače članak skoro sve pa stoji, ali ima još toga dosta, ovo je vrh sante leda.

Zagor
3 godine prije

Bravo. Svaka čast.

ZriBra
3 godine prije

Kako može biti suverene,slobodne,neovisne Hrvatske ili bilo koje druge države,nacije bez suverenih,slobodnih pojedinaca koji su osnovni subjekti koji ih stvaraju.Pristajanjem na nošenje “znakova ropstva” maski u svim institucijama “suverene države”to je samo šuplja forma bez ikakvog sadržaja.Kada su to u povjesti čovječanstva robovi stvorili svoju državu.Tek promjenom svog položaja,odbacivanjem okova i obranom tog novostečenog stanja kao slobodna bića imaju mogućnost stvaranja suverenih socijalnih entiteta pa i države .Nažalost ,dokle god i dalje”robovi uživaju u zveketu svojih lanaca,okova”tada je iluzorno pričati i zagovarati suverene nacionalne države.

3 godine prije zadnji put uredio ZriBra
Jedna gospođa
3 godine prije

Hvala Vam gđo Čikoš, što ne odustajete. Neka barem ostane pisani trag

Zelinčanka
3 godine prije

Ne nismo tražili demokraciju! Ona nam je nametnuta, kao i mnogim drugim narodima, kao “pravedno riješenje”. A zapravo se ne radi se o vlasti naroda, već o načinu vladanja s kojim kako vidimo jedna mala grupa ljudi može čak i depopulirati po volji, naravno sve para-legalno. Planiraju uskoro nametnuti umjetnu glad posvuda…i posebno po Europi.
Sada bi se trebalo pogledati što nude druge opcije: klasični liberalizam, sociokracija, sorticija,…
Evo u Francuskoj se to već dosta proučava
https://equalitybylot.com/?s=climate+convention
u sklopu akcija vezanih uz klimatske promjene. Ali to nisu isti ljudi kao Soroševi šminkeri.
Iz članka sam puno naučila. Hvala autorici i svaka čast na hrabrosti!

piždro
3 godine prije

Ima soroš podmladak, netreba se brinuti.. linija će se slijediti, sve rod

3 godine prije zadnji put uredio piždro
ledeno doba
3 godine prije

što je to “pravoslavni židov”? valjda je autorica sa tim mislila na “ortodoksni židov”, želeći umjesto tuđice grčkog podrijetla “ortodhox”, upotrijebiti našu riječ pravoslavni, odnosno pravovjerni. Orthodox na grčkom znači, ispravan, pravovjeran.  Jer izraz “orthodox” se u engleskom i drugim stranim jezicima upotrebljava i za označavanje pravoslavnih kršćana. U kršćanstvu se izraz ortodoksni(pravovjerni, pravoslavni), prvotno upotrebljavao kao pojam za one, koji su ustrajali na odlukama 1. koncila iz Niceje, 325. godine, da bi se naparvilo razgraničenje ka Arijancima. Kasnije se taj izraza ponajviše upotrebljava za označavanje kršćanstav bizantske tradicije. Izraz ortdoksni, pravovjerni postoji i za povijesni dio protestabnskog luteranizma- takozvana luteranska ortdoksija. Također i u strogom protestanstkom pravcu-kalvinizmu, kao i u katoličkoj Crkvi,- sa čime se podrazumijeva katoličko učenje u pitanjima vjere morala, kao mjera za pravovjernost (ortkodoksiju)- magisterij. Izraz ortdoksni (pravovjerni) židovi, nastao je od strane liberalnih židova, da bi se označila razlika prema onim židovima, koji uprkos epohi prosvjete… Čitaj više »

oxygen
3 godine prije

neznam sto sereš bar na ovom
portalu 95% ljudi nije tražilo demokraciju(usput to ti je još jedna šarena laža )što ti to znači kao ti pametan znao si što je to :demokracija a mi drugi nismo ,pa evo vam je,,po tvomeevo vam sada štoo ste tražili ,ma odi u k___c

Dragačevac
3 godine prije

Narod od pamtiveka hoće hleba i igara kakvu demokratiju…

3 godine prije

Nisu ovi govnjivi Sorosevi “faktcekeri” – ali im je isti Gazda…

Radi se o Judaizerskom govnetu – koje diktira “vijesti” cielom tzv “demokratskom svijetu”…
Ogavnom New York Times- u!

Project Veritas – je razvalio ta govna na sudu!
Nevjerovatno – ali istinito!
https://2020electioncenter.com/watch?id=607dd75fb3d4d4319b31021e

Judaizersko krvavo-zlocinacko-smece CNN je neki dan PALO…
Na redu je zlocinacki Twiter!

3 godine prije zadnji put uredio Žx
Jednostavno receno
3 godine prije

Doće i njihovo vrijeme mogu još. Znate kako prostitutka završi kad je izj…. ostaviš joj pare i ona opet ostane da je drugi je.. sve dok ne dodje mlađa i bolja. A zna se onda kako stara završava u smeće. Tako će i svi ovi završiti što se prodaju za pare.

ledeno doba
3 godine prije

Soros se sam hvalisao da je srušio HDZ u Hrvatskoj, Miloševića u Srbiji i Vladmira Mečijara u Slovačkoj. Sve to je bilo otprilike u isto vrijeme 1999-2000. godine. Soros je imao svoje prste u poticanju koalicije HSLS-a, HNS-a i SPD-a, koja je 2000. na izborima porazila HDZ. A dobro je poznato, da je on vukao konce i iza srpske oporbe “Otpor”, i rušenja Miloševića 2000. godine u Srbiji.. Mečijar u Slovačkoj je bio protivnik EU-a, pa je zato također trebao biti srušen. Ali Soros i kabala su uzeli i HDZ pod svoju kontrolu, od 2000-ih godina na ovamo, najprije pod Sanaderom, pa Kosoricom, pa sada pod Plenkijem.. Ustvari su i SPD i HDZ, odavno pod kontrolom kabale. Ista stranka sa 2 imena. Točno je da su Soros i njegova ekipa u početku podržavali Jugoslaviju. Zna se da je Soros finacirao Yutel, Feral, Radio Slobodna Europa (do danas).. itd.. ali to… Čitaj više »

piždro
3 godine prije

Evo kako svjetskog gurua ‘open društva’ i rasturača država vidi veliki internetski TV kanal-portal ‘Klage MauerTV’ sa akcentom na zapadni Balkan . datum je malo stariji al i dalje vrlo interesantno “Zemlje Balkana: „Teorije zavjere“ o Sorosu ili opravdana zabrinutost? 03.03.2017. | http://www.kla.tv/10078 “George Soros, američki investitor mađarskog podrijetla, jedan je od velikih organizatora međunarodne politike. Njegova moćna mreža zaklada tvrdi da promiče demokraciju i slobodu. Klagemauer.TV već je objasnio stvarnost ovih obećanja u brojnim programima. Nakon Sorosove ‘umiješanosti u puč u Ukrajini, čini se da su na meti zemlje na Balkanu. To nije dobrodošlo u tim zemljama – bilo u Mađarskoj, Srbiji, Rumunjskoj, Makedoniji ili Bugarskoj. Dana 17. veljače 2017., Berner Zeitung, treći po veličini švicarski dnevni list s pretplatama, objavio je sljedeće o ovim balkanskim zemljama: – U Makedoniji je dugogodišnji premijer Nikola Gruevski nedavno tvrdio da su ljudi iz Sorosa (to je način na koji provoditelji dnevnog… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Ružica Dipalo
3 godine prije

Bravo za autora teksta. Sve točno i istinito napisano.

3 godine prije

1996 Tuđman je samo na glas reka kako su rodile tikve koje je on još prij 1990-te sa vragon posadija . . . 1994 Tuđman je po Markovićevom zakonu iz kraja 1988 privatizira poslovne banke za 6 miljardi koje su predhodno bile sanirane sa 85 miljardi kuna poreznih obveznika i preda je HNB Sorosevim mecenama Rothschildima, . . . Tuđman je bija toliko izbezumljen od častohleplja da nije razumija skin ima posla i mislija je kako je oluja 1995 od Amera potpomognuta radi demokracije . . . krajem 1995 Tuđman je potpisa Daytonski sporazum di je za mirnu reintegraciju Baranje i istočne Slavonije pustija bosansku Posavinu i treći entitet za Hrvate u BiH niz kurenat . . . Tuđman je od 1996 već potpisa prvi set Vatikanskih ugovora . . . do kraja 1996 Tuđman je svoje odradija, ali nije bija svijestan da je bija zajeban . . . uvalili… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio TROLL
ledeno doba
3 godine prije

preneseno sa drugog portala, članak o Sorosu, od lanjske godine. A oni su to prenjeli vjerojatno iz nekog američkog portala. Sve što je potrebno za trijumf zla jest da dobri ljudi ne čine ništa Američki konzervativni politički komentator Glen Beck već dugo vremena skuplja materijal kako bi ukazao na sve veze koje George Soroš ima u Americi i svijetu i što su njegovi ciljevi. Poznati američki novinar Steve Kroft napisao je ovaj članak u kojem iznosi podatke o usponu Baraka Obame i njegovome ponašanju u vođenju države s mnogim članovima Kongresa, (naročito tzv. liberalnim demokratima i izboru Nancy Pelosi za manjinskog lidera u Kongresu). Steve Kroft (rođen 22. kolovoza 1945.) je američki novinar i dugogodišnji korespodent za informativni televizijski program “60 Minutes”. Za svoje iztraživačko izvještavanje dobio je mnoga priznanja, uključivši tri Peabody i devet Emmy nagrada, jedna od kojih je za doživotno postignuće (Emmy for Lifetime Achievement). Ako vam je bilo… Čitaj više »

Lucija, prva
3 godine prije

Evo malo iz djelokruga rada spomenute Heinrich Boll fondacije: dio ‘Zelenih’ u Njem…
Sigurna sam da će se dopasti čitateljima portala…😃😜

“Gender Policy and LGBTI Rights: From its very beginning, gender politics and gender democracy have been priorities for the foundation, and its organisational development, which is based on gender equity, has become a template for many other institutions. The foundation’s work on LGBTI RIGHTS has garnered national as well as international attention.

In 2014, a widely reviewed publication titled The Meat Atlas presented a wide range of data demonstrating that the PRESENT AMOUNT OF INTERNATIONAL MEAT CONSUMPTION is UNSUSTAINABLE.

CLIMATE change, climate protection.

MIGRATION

Lucija, prva
3 godine prije

“…Ako dijete odrasta u komunističkom nauku i doktrinama kao g. Plenković, njegova životna i politička filozofija obojana je upravo tim bojama…”

Ma, jel’da?

Nesumnjiv utjecaj na ovaj netočni zaključak je imala ‘nauka i doktrine’ u kojoj ste vi odrasli, gospođo?
Što je to točno “komunističko” u Plenkoviću?
Hapsi li lopove? Je li izgradio koju tvornicu? Utekao i od vojske i od rata?

Pa se nadam da će te mi odgovoriti na pitanje u kakvoj je to sredini Tomašević odrastao (pazite, moj ugrađeni rječnik prepoznaje prezime!!!): prema svojoj vlastitoj izjavi, radio je za UN sa 21godinom!!?

Otac od Tomaševića je poznati desničar.
Stric je biskup u Bosni.
Dakle?

Lucija, prva
3 godine prije

Ah. Evo još malo razbijanja mitova: Spremila sam ova dva komentara sa Indexa… kad je Skejo tražio lustraciju (!?) “Zvonimir Rukavina U normalim državama krajnja desnica osvaja ispod 10 % glasova i isto toliko građana je podržava. U Hrvatskoj krajnju desnicu indirektno podržava više od 50 % građana, jer podržavaju stranke koje krajnjoj desnici gledaju kroz prste i koje se nadahnjuju nacionalizmom i prikrivenim šovinizmom.” Leonardo Baksa Ne traže to bivši pripadnici HOS-a već jedan mali dio njih. Velika većina ima daleko većih problema u životu od fantomskih lustracija i nekakvog pozdrava. To je isto kao kad se po medijima provlači da “branitelji traže ovo”, “branitelji traže ono”, a radi se o uvijek istih stotinjak bivših branitelja kojima je život davno stao. Pa, barem 80% bivših branitelja se uopće ne obazire na ove likove. Obrana domovine je Ustavna kategorija. Budući sam i sam bio pripadnik HOS-a i u kontaktu sam… Čitaj više »

star 91
3 godine prije

Nelogično je nadrobilo u ovom tekstu svakakvih gluposti, laži i mržnje. Prema tom obrascu je i nastala kolonija Hrvatska. SRH je počela gubiti nezavisnost dolaskom HDZ-a na vlast.Kad dođe do povijesnog odmaka Tuđman i Ante biti će identične osobe po Hrvate i Srbe. Kad neko napravi bolju državu za većinsku populaciju od SFRJ onda bi imao prava govoriti o SFRJ. Do daljnjeg odlazak mladih se nastavlja, a to je najbolji pokazatelj uspješnosti lošeg generala i krivotvoritelja .

DLM
3 godine prije

hi, hi, hi.. zvuci zlurado ali istinito, … i to ne jednom vec imaju tri puta na dan, demoNkraturu za dorucak, rucak i veceru. Mada, ne treba bacati vinu na obicne ljude, bili su tada, a i sada su izmanipulirani. Ono sto ‘bode’ oci je da postoje fakti i da postoji interpretacija, autor-ica teksta ima krivu interpretaciju. Dok govori o ljudima tipa Soros koji rade zna se za koga, podmece i Jugoslavenstvo, kao krivo je jugoslavenstvo sto su nekadasnje suverene republike postali kolonije cetvrtog rajha. Samo idiot moze misliti da ako se ne mozes unatar ExJU koja je bila manja.. onda se sam sigurno ne mozes izboriti silama tipa cetvrtog rajha. Neki govore da nisu pjevali “Danke Dojcland”, a ja sam u to vreme vidio da su svi sa osmjehom na licu pjevali… I danas nakon toliko godina govore da je to bila tamnica naroda da se je lose zivelo… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio DLM
tuf
3 godine prije

Svi sa nešto utakmica u nogama se sjećaju 90-ih kada je Feral Tribune bio sponzoriran od strane Otvorenog društva. Autori tog sorosevog pamfleta su dan-danas infiltrirani po raznim novinskim kućama te redovito objavljuju indoktrinacijske knjige. Za Plenkovića je – ne na temelju riječi – nego djela, jasno da je na Sorosevoj liniji. Plenković nije član HDZ-a, nego europskog ogranka svjetskih sociopata koji sinkronizirano donose odluke protivno svim željama i potrebama građana. Osim toga, bez obzira što o njemu mislili, Šeks je čovjek s golemim političkim iskustvom, a ušutkali su ga nakon što je javno izjavio: “Nije moć u Hrvatskom saboru, to je velika iluzija. Politička moć u cijeloj Europi odvija se u neformalnim grupama gremija koje donose stvarne političke odluke koje se onda samo provode u parlamentu. Sumrak parlamentarne demokracije već je dugo u Europi, pa tako i Hrvatskoj. U stvarnom životu dominira izvršna vlast, sabor je samo pozornica na… Čitaj više »

Abe 04
3 godine prije

To je budući gradonačelnik. Zagrepčani uglavnom ‘misle na druge’, a ne na sebe. Oni do 45 g. su superkulurbani i ‘zapadni’. Ave gradonačelniče.

Lucija, prva
3 godine prije

Bojim se da neki ne propuste bitno iz članka:
HDZ ima tri (3) kandidata za Zagreb:

– Tomašević a, nije se onaj HDZ ovaca Bačić zabunio kad ga je tako nazvao,

– Jelenu Pavić- Vukičević, koja je naručila anketu, po kojoj je druga, iza Tomaševića!!!

– Filipovića, za kojeg c/p komentar:

“Hamza Turkic
JADNI HDZ FILIPOVIC:):):):)
SLABO PLASIRAN KAO STO JE SLABO IGRAO I KOSARKU I ZAVRSIO SAMO 2 GODINE NA COLLEGE /ASSOCIATE DEGREE/ I SA TIM ZA 5 GODINA MAGISTRIRAO I DOKTORIRAO???
TO MOZE SAMO NA BALKANU/”
Ovom primitivcu i budali treba provjeriti – srednju školu.

SVE Bosanci !!!

Btw, možda još koji kandidat je u stvari HDZov.
Nemogu vjerovati da Škoro ima toliko glasova podrške, odnosno postotaka.

Lurker
3 godine prije

Šteta što se u komentarima ne dozvoljava ovakav jezik, portal bi bio puno zanimljiviji 🙂

gigi pinna
3 godine prije

Koje je ovo udbaški pamflet – ne ideološki, nego u smislu nastavka moći. Tuđman i Milošević su proizvodi hrvatske i srpske udbe. I ćorava kokoš pogodi zrno, pa tako i Soroš.
Tomašević? Funkcija lokalnog političkog čelnika je da rješava konkretne probleme ljudi, a ne da sprovodi bilo kakvu ideologiju.
Izgleda da su tisuće uhljeba i krimosa u Zagrebu na iglama.

TIKTAKTIKATAKATAK
3 godine prije

Ne čitam više ništa što napiše S.Č,

Zvonko
3 godine prije

Uvijek je krajnja hrvatska desniva igrala za strance i ulizival im se. Nekad Hitler, danas Putinu.

MARTIN
2 godine prije

BOLJE. I TO. NEGO. G U L A G

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI