Zdravko Mamić potresa Hrvatsku jače od najajačeg zemljotresa

Butelja Kvesić
99 komentara

Pandorina kutija je otvorena. Zdravko Mamić, bivši dopredsjednik HNSa i član skupštine nogometnog kluba Dinamo, pokrenuo je najveći skandal od nastanka Republike Hrvatske. Nakon što je optužen na 6 i pol godina zatvora, Zdravko Mamić iz Hercegovine, zemlje svojih predaka, iznosi dokaze o korumpiranosti hrvatskog pravosuđa.

Ono što nije učinjeno zadnjih 20 godina, Zdravko Mamić je učinio u tri dana. Svakodnevno na svom profilu objavljuje fotografije navodno pijanih sudaca i njihovih navodnih ljubavnica. Tu su i avionske karte koje je, tvrdi Mamić, platio iz svog džepa.

Prema Zdravku Mamiću, hrvatski suci su primili čak 500.000 eura mita, kako bi Zdravka Mamića oslobodili. Mainstream mediji javljaju da je ovim Zdravko Mamić priznao korupciju hrvatskih sudaca, međutim Zdravko Marić tvrdi da se radi o reketu, što je vrlo teška optužba za hrvatske suce.

Andrej Plenković, pozicija i opozicija vrlo mudro šute, iako mogu puno toga učiniti u Saboru. Umjesto da dvotrećinskom većinu riješe najveću ustavnu i pravosudnu krizu u Republici Hrvatskoj, sve se svodi na izjave i “iznenađenje”, iako je svaki Hrvat osjeća veliku nelagodu.

Poslušajmo i pogledajmo što govori Zdravko Mamić:

“Do jučer sudac Butelja Kvesić nije imao niti jednu fotografiju na internetu, a sada će ih imati more. Ovu sam dobio na [email protected] uz opis: “Pijani Kvesić od bijelog vina tetura prema toaletu sa bliskom damom koja ispija jegere. Često je s njom u društvu. Kaže jedan odvjetnik da se trese sud zbog afera.”

Da je još nekog istukao ili poslao koju lascivnu poruku sa službenog mobitela bio bi to običan radni dan suca Kvesića. Kad smo već kod tih poruka, ukupno ih je 170 vrlo uznemirujućeg sadržaja. Prema informacijama kojima raspolažem svi linkovi na iste su uklonjeni, svi tragovi zameteni. Materijali dostavljeni Državnom sudbenom vijeću su nestali, a Državno sudbeno vijeće je na svojoj 100. sjednici gospodina Butelju Kvesića odbilo stegovno kazniti zato jer “nema elemenata povrede sudačke časti”!

Pa normalno da nema, kad sudačka čast kod Butelje ne postoji. Povezano s ovim slučajem dogodilo se nekoliko provala u kojima su provalnici u stanove tražili CD-ove i kartice na kojima su fotografije ovih poruka, ništa drugo nije ukradeno. O jednoj takvoj provali postoji i policijski zapisnik, ukoliko ga Butelja Kvesić nije uklonio. Zbog ove afere gospodin Butelja Kvesić nije postao Predsjednik suda kao gospon Frutek, a sada trebam Vašu pomoć. Molim Vas da Državnom sudbenom vijeću uputite mail na [email protected] i tražite ih kopiju svih SMS poruka na temelju kojih su odlučili da gospodin Kvesić nije povrijedio sudačku čast.”, završava današnju poruku Zdravko Marić uz priložene fotografije.

Butelja Kvesić
Butelja Kvesić
hrvatskaKorupcijaSuciZdravko Mamić
Pretplatiti se
Obavijesti o
99 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
pozitivan pesimista
3 godine prije

God bless BiH

3 godine prije zadnji put uredio pozitivan pesimista
Malomorgen
3 godine prije

ak je pola istine?….. groza🤔

Slonica
3 godine prije

Nećeš razbojniče.
Maminjo je zatresao i ovako klimave nogice i privid da išta funkcionira u državi Apsurdistan.
Velika uzdanica za vrhovnog suca, te dalje suci svi potkupljivi za ovozemaljska dobra.
Smješno ,pored slika, dokaza zapisa još mažu oči i pozivaju se
“nisi kriv dok se ne dokaže suprotno”.
Zbog manjih stvari i anonimnih dojava ljude udaljuju s posla dok traje istraga, u ovom slučaju ništa čak ni trunke morala da sami podnesu ostavku.
Cipelice šunjalice pomalo otkrivaju svu trulost sistema, čak i to što su Louis Wuitton ne pomaže da sakriju močvaru koju gaze.

Maminjo
3 godine prije

Skupila se tri trola na jednom mjestu. Uključite kamere da vidimo radite li šta ispod stola?

3 godine prije zadnji put uredio Maminjo
Blaza
3 godine prije

+👍
Dno dna, i suci i Mamić.

Miki Maus
3 godine prije

2 muhe jednim udarcem . Neka..bar neke koristi iz cijele situacije. Nego nesto nam se Kolinda ne javlja..da ne bi i o njoj dao neke pikanterije. Znamo da je javna tajna za njih dvoje

duki
3 godine prije

@xyk
Kolega,nije to rušenje države već kakvo-takvo izvođenje na pravi put,jer u nas 90% toga ne ide bez “mazalice” a neće moći tako još dugo !
A oprost za Mamića ?-pa svaki bi trećerazredni fiškal sa ovakvim dokazima o potkupkjenosti sudaca koji su ga suditi i osudili srušio presudu na međunarodnom sudu pravde !
ZTo je bolje da vrhovni sud to sam učinio da se ne blamiramo vani !!
Ali jbg treba nova predsjednica suda koja je po ustavu ok ali po zakonu nije.
Što li je prije kokoš ili jaje ??
Tko zna-njemu 2 !
😇😇😇

Davor drugi
3 godine prije

Koja je to samo ironija sudbine, ono sto godinama nije htio odraditi DORH, u njihovo ime počeli su to činiti najveći kriminalci i lupeži RH.
Ali da ironija bude veća, zbog katastrofalnih posljedica i pustošenja pandemije čije se žrtve broje u tisućama, zbog koje je cijela privreda stala i zbog koje sve bolnice zjape prazne, a kojoj se još ne nazire skori kraj, moraju se pričekati neka bolja i sretnija vremena za rješavanje ovih malenkosti i sitnica.

3 godine prije zadnji put uredio Davor drugi
Kažun
3 godine prije

Netko ga bude riješio zračnom puškom !

piždro
3 godine prije

iživljavaju se gdje je najtanje, jer nema polit imidž i nepripada pravim lešinarima

Ive
3 godine prije

I vi bi sada da von Anemični nešto poduzme, ali on ne može jer je mutav i anemičan, a takav je odlučio neka PRAVNA DRŽAVA radi svoj posao.

Blaza
3 godine prije

Na što se Mamić zali?: ja sam krsio zakon i krao novac od svih s kojima sam poslovao, dio tog novca sam dao sucima kako bih izbjegao kaznu a suci su uzeli novce i osudili me na robiju. E nećeš razbojnice 🤣🤣🤣

bumbar
3 godine prije

Informacija koja se stidljivo provukla kroz hrvatske medije mogla bi razjasniti zašto se zatalasala smrdljiva žabokrečina hrvatskog pravosuđa. Prošle godine EU je osnovao URED EUROPSKOG JAVNOG TUŽITELJA. Za glavnu javnu tužiteljicu, EU parlament je imenovao Lauru Codrutu Kovesi, Rumunjku koja je u svojoj matičnoj zemlji poslala u zatvor stotine korumpiranih političara. Svaka zemlja članica EU dobiva URED DELEGIRANOG EUROPSKOG TUŽITELJA (paralelni DORH). U čemu je kvaka? EU proračun se slabo puni jer se i proračuni zemalja članica slabije pune zbog korupcije, pronevjere u javnim nabavama i u prekograničnim prevarama povezanima s PDV-om, i u kojima stotine milijardi eura završavaju u privatnim džepovima umjesto u državnom i EU proračunu. Dakle, zbog vlastitog financijskog interesa, EU je odlučila stati na kraj korumpiranoj hobotnici u članicama EU. Zanimljiva je “slučajnost” koja se pokolpila s otvaranjem ovog Ureda u RH. Plenkovićeva Vlada je odmah izvela pokaznu vježbu u želji da pokaže kako hrvatsko pravosuđe… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Razotkrio ja talog Hrwatkog prawosuđa . Ako ih je on toliko potlatio što tek mogo moćniji od njega ? Masonske lože bankarii fsrmomafija Bil Gates Cia i ostali.

Kacot
3 godine prije

Sve izgubili dabogda

nessy
3 godine prije

Koliko sam ja pratio ovu pricu, hajka na Mamica je krenula nakon sto je prvi put zavrsio u pritvoru. Zamislio je da mu nitko nista ne moze, i prijetio je Cvitanu, drzavnom odvjetniku, nasljedniku Bajica. Cak je bilo po novinama da je sa nekim tipom iz Pink Panthera, pregovarao da mu ‘rijese’ Cvitana. U tom trenutku drzava, ocekivano, pokrece tesku artiljeriju na njega. Da je bio malo manjeg ega, moglo mu je sve prolaziti kao i do tada. Ovi suci koji su od njega dobili brdo novaca, vjerojatno su cak planirali ispostivati dogovor, i osloboditi ga, ali sa viseg polozaja je dosla drugacija direktiva. Pouka; mozes biti bogat i utjecajan, ali u visoke drzavne duznosnike se ne diraj, jer ces opeci prste. Razumljivo.

ritmu
3 godine prije

Treba ga osuditi i prije presude, kao u svakoj demokraciji.

ZAGREPCANKA
3 godine prije

Čisti reket, pa to je standard u hrvatskom pravosuđu i ne samo u njemu.
Samo treba znati pravog “vanjskog suradnika”! Ajoj, kad sve ne smijem reć! Još.

Nitko i ništa
3 godine prije

Kao što moj nick name sugerira, u ovoj Hrvatskoj sam tako svakodnevno i tretiran, a vama iskreno govorim da se tako i osjećam. Nije to bez razloga, jer imam bezbroj osobnih dokaza za navedeno, a činjenica što ipak ovo pišem ukazuje na zaostalu razinu osobne taštine koju još nisam uspio odbaciti kao što zmija odbacuje staru kožu. Osim osobne taštine koju smatram izvorom svih grijeha, i dalje imam želju za činjenjem dobra svima osjetljivim na zlo, a na način da im skrenem pozornost na po meni najvažnije pitanje svih pitanja. Evo u smiraju života, a budala od rođenja u poznoj jeseni svojih godina, dobio sam ali ne svojom zaslugom odgovor na pitanje svih pitanja. Čemu ovaj uvod, a na tako “važnu temu” Mamić , Ili afera sudstvo ili smrt agenta SOE ili čudna smrt Bandića ili čudne smrti policijskih inspektora zadnju godinu, ili afera Rimac, ili afera Agrokorr, ili, ili,… Čitaj više »

Lucija, prva
3 godine prije

Ne pokušavaj.

Zakon o porijeklu imovine ukinut je na prvom “demokratskom višestranačkom zasjedanju Sabora”.

Komunisti su odavno pokojni.

Mar jo
3 godine prije

SVAKA MU CAST PRAVO JE NAPRAVIJO KAD OCE NJEGA DA SREDE JA BIH REKLA SVE OD A DO Z SVE

mladi duvnjak
3 godine prije

A što misliš, što bi se desilo da su ga pritvorili i osudili,kada je prvi put došao s novcem kupovati”poštene” sudce? Uostalom, ni sada nije osuđen za ono za što bi trebao, za korupciju, nego je osuđen za nešto što nije uradio. A ovi “moralisti” čuvari Hrvatske redom dadoše ostavke. Malo razmisli o tome, kakvi ljudi su ga osudili?

branimir zrilić
3 godine prije

“KOVIDi korupciju:Kad se u procesima aproprijacije ne možemo suprostaviti globalnim akterima,izvjesnu satisfakciju dobijamo na nižim razinama u ovom slučaju nacionalnoj tj regionalnoj .

Mucke
3 godine prije

I onda se istovremeno dogodi isto njesra sa ustavnim sudom sto do u jednu rijec demantira sve sto si napisao.

KISIK
3 godine prije

Kad pane Mamić:past će i suci…navijam…za neutaralni teren:goli otok:
Vrijeme umijereno
Macola i brdo kamenja…
I tamo nek prave pijesak
KOJI NAM NEKO posipa u oči:permanentna sljepoća i kriminalne spodobe.
Jadno Hladnije Najyebeniye

suzy
3 godine prije

divno!!
i nista se nece promjeniti.
Plenkovic ce ostati skupa sa elitom dokle mama Merkel kaze

Tatanka Yotanka
3 godine prije

Ne daj bože, da ovaj primjer dođe na Europski sud u Štrasburu, ali vjeerovatno hoće i tu će Mamić biti osolobođen odmah, kad ti njihovi suci pročitaju sve u vezi s tim predmetom, kad vide, da je sve to nevješto namontirano i politički obojeno, ali još je pred Mamićem odluka hrvatskog ustavnog suda, koji može cijeli predmet vratiti na početak i tako spasiti Hrvatsku od sramote, koju bi doživjela, ako o tome bude odlučivao Europski sud kao zadnja instanca.
Kad je pukao taj skandal objavom Mamićevih otkrića o osječkim sucima i predsjedniku vrhovnog suda, Vrhovni sud bi po sili zakona morao obustaviti taj sudski primjer i vratiti ga na doradu, a Mamića barem privremeno osloboditi.

Željko
3 godine prije

LIVE UPDATE !
ZORAN MAMIĆ, bivši trener Dinama, koji je pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba iz Maksimira, otputovao je iz Hrvatske u BiH !
Tijekom poslijepodneva njegov je izlazak iz zemlje evidentiran na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu.

Nadam se da neće sada salve dežurnih “pljuvača” iz Hrvatske započeti sa “komentarima” tipa ” Svi lopovi su iz BiH. Jedan Bosanac manje. itd” na ” društvenim ” mrežama!

rionjvbrefvnswefvpws
3 godine prije

Koji tajming za uvaliti Maminja u mozgove………….

pape
3 godine prije

sve ove sličice natuknice izjave su samo tvrdnje ,a tvrdnje treba i dokazati

BIK KOJI SJEDI
3 godine prije

TO MAMIĆU SVE IH RAZOKRIJTE DOSTA JE VIŠE NJIH I NJIHOVA TERORA SVE IH TREBA SMJENIT MOGU SUDIT I U 100 GODINI I NIKO IH NE MOŽE SMJENIT OSIM NJIH SAMIH ETO TI KAKAV JE ZAKON KO U KOREJI DOŽIVOTNI SUDAC

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI