Coca-Cola, Xerox i drugi najavljuju kako neće više donirati pro-smrt udruzi Planned Parenthood

Planned Parenthood
3 komentara

Nekoliko američkih korporacija odlučile su prekinuti sve financijske veze s grupom Planned Parenthood. Coca-Cola, Ford Motor Company i Xerox su javno objavili da više neće donirati najvećem nacionalnom pružatelju abortusa, kojeg je Project Veritas razotkrio zbog ilegalnog profita od prodaje dijelova tijela abortirane djece na crnom tržištu.

Iako Planned Parenthood i dalje lažno tvrdi da su ta tri korporacijska giganta još uvijek financijski donatori, svi su, kako se izvješćuje, od Planiranog roditeljstva zatražili da uklone njihova imena i logotipe s njihove web stranice.

Predstavnica Coca-Cole potvrdila je nezavisnim medijima da više ne daju donacije Planned Parenthood, niti se slaže s donacijama koje su njezini zaposlenici donijeli Planned Parenthood.

“Zamolit ćemo ih da isprave podatke”, rekla je ovaj predstavnica u odgovoru na ime Coca-Cole koje se još uvijek navodi kao donator na web-mjestu Planned Parenthood.

U sličnoj izjavi, predstavnik Forda izrazio je da će tvrtka “osigurati da Ford Motor Company ne bude naveden kao donator Planned Parenthood na njihovoj web stranici.. ”

Xerox, koji kaže da NIKADA nije pridonio Planned Parenthood, također je naveden kao donator na web stranici Planned Parenthood.

Oni koji su slijedili ove i druge skandale u vezi s Planned Parenthood, kao pružateljem pobačaja, sumnjaju u iskrenost grupe.

“Pitam se koliko je još tvrtki koje su nekada donirale Planned Parenthood, ali su od tada prestale, još uvijek navedeno kao korporativni donator”, piše Keely Sharp za Think Americana.

“Planned Parenthood paradira okolo, mašući popisom pristalica, ali njihov popis nije ni ažuriran niti točan. Njihova najveća zastrašujuća taktika je njihova ogromna podrška. Međutim, njihov blef se brzo raspada kako istina izlazi na vidjelo.

Što se tiče korporativnih sponzora Planned Parenthooda, oni brzo nestaju dok mediji nastavljaju otkrivati pravo lice ove udruge: Planned Parenthood kao radikalan, „pro-smrt“ kult koji još uvijek postoji samo zbog vladinog financiranja. Izgleda da će i to financiranje otići dok je na vlasti predsjednik Trump.

“Pametne tvrtke će izaći iz Planned Parenthood”, izjavio je jedan komentator.

donatoriPlanned Parenthood
Pretplatiti se
Obavijesti o
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tuf
4 godine prije

Ispravite me ako griješim… ove kompanije su prekinule donacije… ne zbog samih abortusa, nego ilegalnog profita od prodaje dijelova tijela abortirane djece?

Emiliano Zapata
4 godine prije

Coca Cola je pobila vise ljudi nego svi ratovi skupa do sada…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI