Dan Henderson: Bilderberg i nervozni petromonarsi

sijenka-vlada-iz-sijenke-tajna-drustva
17 komentara

Nije slučajno da se ovih dana održavaju četiri različita susreta najmoćnijih, despotskih i sve nervoznijih feudalnih gospodara u svijetu. U Montreuxu u Švicarskoj je završio 67. sastanak Bilderberga na kojem je sudjelovalo 130 sudionika iz 23 zemlje.

31. svibnja je u Meki, Saudijska Arabija, kralj Salman bin Abdulaziz al-Saud bio domaćin 14. sastanka Organizacije islamske suradnje (OIC) na kojem je bilo 57 čelnika islamskih država. Organizacija islamske suradnje je summit održala odmah nakon hitnog sastanka kojeg su u žurbi u Meki održali vođe 22 zemlje Arapske lige i šest članica Zaljevskog vijeća za suradnju (GCC).

Bilderbergov program uključuje Kinu, Rusiju, klimatske promjene i održivost, važnost svemira i korištenje društvenih medija. Sudionici su bili Bushov naftni guru James Baker, guverner Engleske Banka Mark Carney, Lazard Frères, Vernon Jordan, Henry Kissinger, Jared Kushner, predsjednik Globalnog Instituta general David Petraeus, supredsjedatelj Vijeća za vanjske poslove i bivši američki ministar financija Robert Rubin, dopisnik za nacionalnu sigurnost New York Timesa , David Sanger, Eric Schmidt iz Googlea, glavni tajnik NATO pakta Jens Stoltenberg, tehnološki financijer Peter Thiel, predsjednik HSBC-a Mark Tucker i predsjednik Fordove fondacije Darren Walker.

Zanimljivo je da je ovogodišnji sastanak najavljen samo dva dana prije u nacističkom uporištu u Švicarskim Alpama. Prošlogodišnji program Bilderberga je uključivao Iran, što objašnjava zašto su se njihovi marionetski šeici istovremeno susreli u Meki.

Saudijski vladari očajnički  pokušavaju zakrpati pukotine koje su stvorili u arapskom svijetu. Interpretirajući tradicionalnu ulogu financijera europskih fondova, Saudijci su financirali nasilje i nerede u Libiji, Siriji, Afganistanu, Pakistanu, Libanonu i Jemenu. Nedavno su poduprli oružane snage Sudana i Alžira usred političkih previranja u tim zemljama i u međuvremenu nametnuli blokadu Kataru i savezniku Omanu.

Ali s dolaskom borbene skupine na čelu s nosačem zrakoplova USS Abraham Lincoln u Perzijski zaljev su se stvari promijenile. Iranci su ih upozorili i nije isključeno da su, za sada simbolično, sabotirali naftne luke Ujedinjenih Arapskih Emirata, a jemenski borci su napali saudijske naftovode.

Krunski princ Saudijske Arabije, Muhammad bin Salman, odjednom se činio pomirljivim, čak je pozvao Katar da se s njim rukuje ovaj tjedan. Naftni šeici, koje su bankari Londona postavili na vlast početkom 20. stoljeća, te s vladom  Reagana i Thatcher stvorili Zaljevsko vijeće za suradnju 1981. godine vlade, sada su u panici. I tako su se njihovi vođe sastali u Montreuxu.

Iran i Palestinci nisu zastrašeni, Rusija govori o upućivanju vojnika u Venecuelu, Kina i dalje uvjerava ostatak parija, kao Grčku i Italiju, da se pridruže Novom putu svile, a svjetska populacija se budi i sve je svjesnija da neke zle obitelji dominiraju stoljećima. Sa svojim korumpiranim i intelektualno ugroženim DNK ovi smiješni gospodari svijeta su mislili da će osmisliti čarobnu tehniku koja će im omogućiti da nas vode na uzicama poput pasa.

Umjesto toga, uvježbali smo se da protiv njih koristimo njihovo oružje – internet, kojeg je stvorila DARPA. Nasmiješite se, ali stvarno, jer ste sada vi pod nadzorom 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i nadam se da niste zaboravili spakirati i svoje sluge.

Dan Henderson

BilderbergkinaMuhammad bin SalmanrusijaSaudijske Arabijatajna društva
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
opet ja
4 godine prije

Ne možemo ništa dobro da očekujemo jer ta “ekipa” ili bolje reći mafijaška organizacija postavlja državne lidere svuda po svetu, na koji način kontrolišu većinu država. Tamo gde nisu uspeli da na čelo države postave svog piona, idu prvo ekonomske sankcije, podrivanje iznutra, pretnja vojnom akcijom…ma znate sve kako to dalje ide. Svi gledaju u Rusiju i pomalo u Kinu kao države koje jedino mogu nešto da urade i eventualno oslobode ceo svet. Neki pomak su ovi izbori u EU gde su nacionalističke partije uzele dobar deo glasova, ali oni raspolažu tolikim svotama i uticajem da mogu sve da potkupe i sve opet vrate na staro.

čoban Đuro
4 godine prije

Činjenice OSTAJU,oni i dalje sastanče. ali i vladaju po svom planu.Mi ovčice se samo nadamo ,kako preživjeti do dolaska spasa ,da isti izgube svoju moć,ali malo sutra nema svijetla na kraju tunela.

anti-sistem
4 godine prije

Već stoljećima drže sve,i medije i korporacije i vlade. Rade i uništavaju pokrete,države uvlače u ratove,stvaraju krize,kroje sudbinu milijunima. Jedino ih narod može da sruši. Reko bi Matija Gubec gospoda vam izgledaju veliko jer klečite,ustanite da vidite koliko su stvarno mali

Mateja
4 godine prije

To je Saturnov kult, ki časti Saturna oziroma Kronosa (Yahweh devil itd). Ko bosta Shakti in Shiva oziroma Nina in Enki spet čaščena bo konec stalnega nasilja.

Internet
4 godine prije

Internet nije stvorila DARPA!

Alen
4 godine prije

Petromonarsi imaju jedan veliki problem , desilo se ono sto se najvise boje… Muslimani sirom BI a i sire se ujedinjuju u borbi protiv cionistcko-vehabijsko-americke dominacije na BI..
To je ono sto im ledi krv u zilama..

samo tako
4 godine prije

Bilderberg grupa mi najviše liči na onu klinku iz Švedske koja čak dospijeva do UN-a laprdati o nečemu o čemu nema pojma.
Toliko su i oni stručni za zadane teme

ANTINWO.HR
4 godine prije

Govnari iza zavjese!Doći će i njima kraj.Majmuni misle da su Bogovi ali evo im malo k.

limun
4 godine prije

neka vjeruje ko u sta hoce i neka niko nikoga ne vrijedja i napada. neka svako ima svoj mir i slobodu i neka svako odgovara za svoja dijela. sta ce se desiti u buducnosti niko nezna. a zanimljivo je pogledati na youtube razne video klipove o predznacima sudnjeg dana o kojem je poslanik muhamed pricao prije 1400 godina. jedan od njih je bio da ce jevreji dobiti drzavu u palestini. pa su se arapi do prije nastanka izraela pitali kako je to moguce. kako ce se to desiti kad su palestina i okolne drzave vecinoma muslimanske i kod toliko muslimana da oni uspiju dobiti drzavu. no mi smo svjedoci kako se je to desilo. tako i pise jos puno toga sta ce se desiti. ima nesto i o velikom ratu. o gog i magog. o ponovnom dolazku isusa i mehdiju. ima puno uradjenih videa. ko zeli neka pogleda. ima i… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI