fbpx

Foto koja govori tisuću riječi i raskrinkava “izraelsku samoobranu”

palestina

Internetom kruži fotografija Palestinke Razan Ashraf Al-Najjar (21), ubijene od strane izraelskih snajperista u trenutku kada se uzdignutim rukama, obučena u bijelu medicinsku kutu, približavala graničnoj barijeri u Gazi kako bi pružila pomoć ranjenicima.

Ova slika dokazuje kako je od početka palestinskog “Velikog marša povratka” Izrael pucao da ubije, a ne kako bi se branio. Kakvu “prijetnju” za snajperiste na granici može predstavljati mlada djevojka, naoružana voljom, odlučnošću, gazom i zavojima? Štoviše, kretala se s rukama podignutim uvis. Pucati na osobu s rukama u zraku, kada je bila prilično udaljena od granice, ravno u prsa, je ubojstvo i ratni zločin u punom smislu te riječi.

 Razan Ashraf Al Najjar

FOTO – Razan Ashraf Al Najjar (21) trenutak prije likvidacije hicem snajpera u prsa

Nije nikakvo čudo da izraelski Knesset upravo ovih dana zabranjuje i rigorozno će kažnjavati fotografiranje i snimanje vojnika na dužnosti. Poznata je i vojnikinja snaga izraelskog režima, otprilike istih godina kao i ubijena Razan Ashraf Al-Najjar. To je pripadnica izraelske vojske Rebecca Rum (24) rodom iz Bostona, čije puno ime nije objavljeno iz sigurnosnih razloga. Glavni stožer izraelske vojske tvrdi kako provodi istragu ovom slučaju.

Međutim, ovo je ratni zločin. Rebecca Rum nije pucala bez prethodnih jasnih zapovijedi kako se ponašati na graničnoj barijeri i zadužila je snajper, kojim je jednim hicem likvidirala Razan Al-Najjar.

Izrael se ne može pozivati na pravo na samoobranu, koje je gorljivo branila američka veleposlanica u Ujedinjenim narodima Nikki Haley.

 Razan Al-Najjar i snajperistica Rebecca Rum 

FOTO – Ubijena Razan Al-Najjar i snajperistica Rebecca Rum

Medicinski tim u kojem je ubijena Razan Al-Najjar nije predstavljao nikakvu prijetnju izraelskim vojnicima.

Prema svim konvencija, koje Izrael, naravno, nije potpisano ni ratificirao, jasno je regulirano međunarodno humanitarno pravo i ponašanje “zaraćenih” strana, a ono štiti medicinsko osoblje u bilo koje vrijeme i pod bilo kojim okolnostima.

Ipak, prema jednom stavku članka 8. Statuta Međunarodnog kaznenog suda, koji je izmijenjen i dopunjen 2010. godine. Odredbe spomenutog  statuta za “ratni zločin” smatraju namjerne napade na osoblje, jedinice ili vozila koja se koriste u humanitarnoj ili mirovnoj misiji u skladu s Poveljom Ujedinjenih naroda.

Istina je da Izrael kao država ne može izaći pred ICC, ali pojedinci, političari i vojnici bi možda mogli.

Podsjećamo, govorimo o Izraelu i besmisleno bi bilo očekivati bilo kakvu pravdu. Ali to ne znači da treba skrivati  istinu.

Izrael kaže da je otvorio istragu o incidentu, no ona neće biti ni fer ni poštena i neće se dogoditi da vojnici kasnije poštuju pravila.

Za 118 mrtvih i 13 300 ranjenih se ne krivi vojska izraelskog režima, nego Hamas, koji se stanovnicima Gaze, navodno, služio kao živim štitom. Živim štitom za što? Koje je to jedinice Hamas poslao u napad? Koliko je izraelskih vojnika ili civila stradalo? Nitko, osim jednog ranjenog vojnika, koji je službeno ozlijeđen “od krhotine granate ili ručne bombe”.

Bez obzira na činjenicu da “Velik marš povratka” nije organiziran niti ga je želio Hamas, već Koordinacijski odbor marša povratka, bez obzira na činjenicu da su mu se pridružili stanovnici Gaze iz svih političkih frakcija, dobnih i društvenih skupina, Izrael i dalje krivi Hamas za svoje “preventivne” likvidacije.

Pretpostavimo čak i da je istina da je Hamas pozvao stanovnike Gaze na granicu kako bi mirno prosvjedovali, je li dovoljno ime Hamasa da Izrael ima odriješene ruke za sve? Čime je to Hamas naoružao Palestince? “Molotovljevim koktelima”, zapaljivim gumama i praćkama? Želimo li stvarno usporediti ovu ubojitu armiju s praćkama s jednom od najbolje opremljenih vojski na svijetu? Tko je vidio kako Palestinci pucaju na izraelske civile ili vojnike? Koliko su ih ubili? Niti jednog. Palestinaca 118.

Ovo je zločin, cionizam u svom pravom obliku. Ne samo kao ideologija, nego u praksi. To nema nikakve veze sa samoobranom koju Izrael vječno zaziva. Samoobrana od koga? Od ljudi iscrpljenih nakon 11 godina totalnog embarga i tri masovna bombardiranja? Samoobrana od mlade djevojke koje je dobrovoljno pružala pomoć, bez naknade, jer je vjerovala u zahtjeve njenog naroda? Djevojka koju su morali likvidirati  jer je možda bila puna eksplozivom? Glupost, raznijeti se među svojim sunarodnjacima! Sve je izumljeno da štiti cioniste. Ako nije samoobrana, igrat će na kartu holokausta. Ali potomci Židova koje su nacisti ubijali u logorima isti holokaust provode protiv Palestinaca  70 godina poslije.

I što radi “šarmantna” Rebecca, američka Židovka iz Bostona koja je izabrala živjeti u Izraelu i služiti u vojsci. Ona je snajperist koji je ubio Razan s hicem u prsa. Rebecci Rum, kukavici, dobro skrivenoj i naoružanoj, samo se može poželjeti da lice Razan Ashraf Al-Najjar sanja svake noći do kraja svog odvratnog života.

VIDEO – Ranjenu Palestinku Razan Ashraf Al-Najjar (21) vode ka vozilu Hitne pomoći i ubrzo umire

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
86 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Duki
Gost
Duki
2 godine prije

Kuje cionističke !!!

Goran Bare
Gost
Goran Bare
2 godine prije

Freeee Palestina

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
2 godine prije

Sad mi nije jasno, više ih je bilo u bijelim kutama, o tom području, koja je ubijena , ova u bijeloj kuti s bocom vode. iako na snimci vidim smeđu haljinu. Nevažno. Zapravo je dobila metak u želudac, najgora bol i moguća rana. Bolje je bobit u čelo, mrak i ništa ni ne znaš. U želudac su muke Issove. Ova smrdulja iz Bostona došla bit snajperist. Nije došla biti medicinska sestra- To ne.

jupiter
Gost
jupiter
2 godine prije

stvarno sta se zbiva sa krvolocnom cionistickom omladinom jevrejskom?!?!

zzz
Gost
zzz
2 godine prije

A sta bi bilo brani svoju zemlju od zatucanih fanatika.

Zigi
Gost
Zigi
2 godine prije

Odi se lječi dok još možeš!

Busola
Gost
Busola
2 godine prije

Najgori otpad izraelskog društva dolazi iz SAD. Američki stil života, bahatost + cionizam naučen preko bare.

Churko
Gost
Churko
2 godine prije

Sav bijelosvijetski kriminal dolazi, ratni i civilni, genocid sve iz SAD. Svijet se mora ujediniti i nametnuti sankcije SAD, otkazati gostoprimstvo svim SAD vojnicima a broj diplomatskoj osoblja ograniciti im na 7 do najvise 15 osoba.

bbbb
Gost
bbbb
2 godine prije

Ovo je bilo 5.56 zrno da je bio 308 zbog puslirajuće kaverne pala bi u šok kao gromom pogođena bez obzira što je u predjelu želudca i nebi mogla ni stajati ni hodati.

Alen
Gost
Alen
2 godine prije

Jel to hobi ili profesija ,subaru…

bbbb
Gost
bbbb
2 godine prije

Ne, čisto imam to u polju svog interesa i poznajem terminalnu balistiku, Brački Kamen je jednom skužio odmah o čemu pričam, upučen je i on u te stvari.

Bobi
Gost
Bobi
2 godine prije

A da li bi mogao koristiti europske oznake, pa umjesto .308 napisati 7,62
A i bitno je kakvo je zrno, jer po konvenciji je dozvoljeno samo vojno potpuno zatvoreno i teško deformirajuće/ fmj. Ne bih se čudio da i to ne poštuju smradovi.
Inače pogodak u crijeva izaziva izljevanje sadržaja i brzu sepsu i sigurnu smrt uz tešku patnju. I najbrža intervencija teško može spasiti.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
2 godine prije

Ako u slike ukucaš israel sniper gaza vidjet ćeš modele koje koriste i ženski odred sa snajperima u članku No Go’ Zone: 100 Israeli Snipers , pa ćeš znati koja je puška, nije ova sa slike , to je starija slika , ova Rebecca je već 4 godine u vojsci. Ako se ne varam. od 2014.

bbbb
Gost
bbbb
2 godine prije

Laki buraz nebitno, ne treba mi fotka oružija kad znam kinetičku energiju zrna i jednog i drugog i kako djeluje na cilj malo lako zrno a kako teško.

Ivo Lola
Gost
Ivo Lola
2 godine prije

Neviđeno moralno licemjerje! Ja više nemam riječi. Židovi će zbog ovoga izgubiti sućut zbog holokausta.

Valter
Gost
Valter
2 godine prije

Da… potpuno je neshvatljivo da narod koji je toliko propatio za vrijeme WWII sada to isto čini drugom narodu

davor
Gost
davor
2 godine prije

To nije jedan narod – to su židovi iz puno država, pogotovo afričkih gdje nitijedan židov nije propatio u drugom svjetskom ratu ali je itekako od osnutka Izraela.

davor
Gost
davor
2 godine prije

Najveća zabluda zapadnog i slavenskog čovjeka je da izjednačuje židove sa Izraelcima, na tome Izrael uspješno gradi svu svoju propagandu i povećava na taj način svoju populaciju i teritorij. U Hrvatskoj imam brojnih prijatelja i poznanika židova a vrlo malo njih se poistovjećuje s ubojicama iz Izraela. Izrael je sagradio i nastavlja graditi državu na otimačini, pljački i ubojstvima a to nisu odlike židovskih načela. Izrael je odbacio židovstvo davnih dana među cionističkim pionirima kao jedan kamen smutnje i prepreku ka svojoj izmišljenoj državi. Da nije onda ne bi nijedan afrički ili bliskoistočni židov danas boravio u Izraelu jer su u svojim matičnim državama uživali puno veće slobode i autonomije a ovdje danas ih šalju u IDF da pucaju na svoju braću. Brojni židovi iz Europe su tražili sklonište u Izraelu a kad su tamo stigli dobili su u nagradu kalašnjikov i ubrzani tečaj pješadije i hebrejskog i u slučaju dezerterstva izgon. Brojni takvi danas žive u izraelskim pučkim kuhinjama.

nekoime
Gost
nekoime
2 godine prije

Izrael nije potpisao međunarodne konvencije – znači li to da ih se ne moraju pridržavati niti zemlje koje ratuju protiv Izraela?

hogar strašni
Gost
hogar strašni
2 godine prije

U pravu si. Ako oni ne poštuju konvenciju prema drugima ne treba ni prema njima.

cogo
Gost
cogo
2 godine prije

izgleda da je onaj cika sa brcicima zao sta si ti jevreji ,,nekad a mi je bilo zao njih a izgleda da nisu u logorima bili pravi koji danas stvaraju zlocine ,,tada si njemci pobili neduzne a one bogate pustili za pare u ameriku ,,i ti zidovi danas pobijaqju neduzne in nista krive

jupiter
Gost
jupiter
2 godine prije

skot li si ti veliki!!!! nabijem i tebe i sve koji ti daju + na q…

dinaricus vulgaris
Gost
dinaricus vulgaris
2 godine prije

ahaha to je bilo od srca 🙂 provajte čitat između redaka 🙂

bbbb
Gost
bbbb
2 godine prije

Dinarikus ne, cionarikus da.

Sveen
Gost
Sveen
2 godine prije

Trazim od vlade RH da odustane od narudzbe aviona od teroristicke drzave

zwizdan007
Gost
zwizdan007
2 godine prije

Evo sve trču 🙂

Koliko ih se ugradilo u taj ugovor, osigurat će još 3 generacije..

Toni
Gost
Toni
2 godine prije

Grozno.

zwizdan007
Gost
zwizdan007
2 godine prije

Gigi Hadid > Gal Gadot

Zvrk
Gost
Zvrk
2 godine prije

Nema veze. Hazbara će glupim konzumentima podvaliti dječaka s praćkom kao terorista.

Churko
Gost
Churko
2 godine prije

Postoje genocide ubojice, postoji gamad, postoji i ljudska djubrad ali iznad svih su izarelaski kurvini sinovi i kceri.
Cijeli slobodoljubivi i demokratski svijet se mora ujediniti protiv Izraela, nametnuti im sankcije, prekinuti svaku suradnju, stopirati sve medjunarodne ugovore sa Izarelom. U tom smijeru Hrvatska mora odmah stopirati ugovor za F!6, jeste da ce ministar stati bez provizije ali valjada su medjunarodni odnosi vaznijimod ministrove provizije.

bbbb
Gost
bbbb
2 godine prije

Dovoljan je letimični frenološki pogled na lica jedne i druge da se uvidi tko je tu čovjek a tko biorobot.

Tadmur Palmirović
Gost
Tadmur Palmirović
2 godine prije

dinaricius,bez obzira šta si htio reći komentar ti je sramota i bruka.

wetzer maja
Gost
wetzer maja
2 godine prije

ima toga jos, samo zap. stampa izbjegava pisati te stvari. napr. civilist – ibrahim abu thoraya, mlad covjek sa obitelji, ostao je bez objih nogu pri bombardiranju gaze 2008. prezivljavao je, peruci aute – inace uvijek u invalid. kolicima. no, sad na kraju 2017 – onako u kolicima, drzao je zastavu palestine u protestu zbog jeruzalema i – od nekog “hrabrog” snajperista dobio metak – ravno u celo. izvj. sa slikama na allesschallundrauch.blogspot.com/2017/12/zuerst-nahmen-sie-ihn-die-beine-

Tadmur Palmirović
Gost
Tadmur Palmirović
2 godine prije

U pravu si ,ubijena jest ali slika pokazuje jedno,video drugo.

Slagerpjevac
Gost
Slagerpjevac
2 godine prije

da.to je stvarno čudno. ne umanjuje zločin ali traži odgovor.

nekoime
Gost
nekoime
2 godine prije

Zanima me hoće li se kučka tko bahato cerekati kada s druge strane bude ruski snajperist (ili njegov učenik)?

Ivo
Gost
Ivo
2 godine prije

Ivana ili Ivane, mani se komentiranja, nije za tebe. I ne budi bezobrazna, nisi na imbexu. Nitko nije ni rekao da je fotografija napravljena isti dan kad je nesretna djevojka ubijena, a za pretpostaviti je da ljudi imaju više od jedne obleke. Kao što ni snajperistica nije obavezno snimljena isti dan kad je počinila ubojstvo. Pamet vam svima na uši izlazi.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
2 godine prije

Osim toga, cura je ima kutu i nekakvu haljinu , vidi se na prvoj slici koju je lako skinuti sa zatvaračem odzgo do dna , da otvoriš za sekund. To je vjerojatno neka jakna-haljina, nešto sl.

Ivana
Gost
Ivana
2 godine prije

Kako nije..stavljena slika I ispod piše jasno(snimljeno trenutak prije likvidacije) ..žalim ubijenu djevojku ali novinari su stvarno smeće..smatram da to nije u redu..to ne umanjuje zložin koji je učinjen nad Palestiniancima ni nad nijednom živom osobom..

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
2 godine prije

Koje od cura? Ovo je foto prije likvidacije.

Ivana
Gost
Ivana
2 godine prije

Tekst: u trenutku ubojstva djevojka je nosila bijelu kutu I ruke držala u zrak..i na slici je djevojka s kutom zar ne?na tu sliku mislim

zzz
Gost
zzz
2 godine prije

Sinko nije da te hvalim al puno si praznoglav

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
2 godine prije

Ja sam to napisao , gore, no, imaju snimke sprovoda i Izrael je priznao likvidaciju i provodi “internu istragu”. Ima videa kad otvoriš ovaj, sa strane turskih i arapskih koliko hoćeš.

jasmin
Gost
jasmin
2 godine prije

DInarikus vulgaris:zbijati salu s ovim je dno dna!Ovo je mogla biti tvoja sestra,kcerka,prijateljica…

taKi
Gost
taKi
2 godine prije

To nije sala vec bolest. I on bi pucao da moze

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
2 godine prije

Kakva si ti koza, nije jasno jel ubijena lijeva il desna s fotografije, no Jerusalem Post: kaže, valjda vjeruješ svojima: IDF investigating shooting death of Palestinian nurse in Gaza nurse Razan al-Najar…

Ivana
Gost
Ivana
2 godine prije

Koza te obukla jutros?..moj komentar je bio upućen novinaru..znam da je cura nažalost ubijena ?

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
2 godine prije

Ma gledaj bez veze je uopće polemizirati. Nitko ne spori da je to zadnja foto prije smrti, čak ni IDF, koji ne daje svoje interne snimke naravno, ali priznaje smrt. Nitko ne spori da je na smici ona koja pada u smeđoj haljini, dakle, greška bi mogla biti da je od ove dvije ubijena Ijeva ne desna, ali ŠTO TO MIJENJA NA STVARI? Čak i neki UN liječnik je potvrdio smrt prostrijelnom ranom želuca, zato je i bauljala par desetaka metara. Mislim da je dosta.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
2 godine prije

Ma reci mi gdje piše koja je od dvije s fotografije ona ubijena . Kad to nađeš, ok , ovako si našla , što sam i ja napisao među prvim komentarima, da ne razumijem koja je na fotografiji Razan, dok se na snimci vidi. Nigdje ne vidim da piše išta i ispada da je ova u smeđoj haljini. Ma o čemu ovdje tulimo. Sve ove komentare treba izbrisati, moje uključujući.

Lindita
Gost
Lindita
2 godine prije

Ovdje treba napomenuti da se osim ovog genocid sprovodi i vodom koja im se uskraćuje pa čak i zagadjuje a isto tako genocid se sprovodi i uskraćivanjem električne energije a takodje i avijacija cionističkog zla prska otrovima poljoprivredne površine u Gazi … zlu se more stati na kraj !!!

Haganah
Gost
Haganah
2 godine prije

Zamotanka u rukama nosi bocu koja s nekoliko stotina metara može izgledati kao bomba ili molotovljev koktel…Nigdje na sebi nemaju istaknute oznake hitne pomoći…čestitke mladoj vojnikinji na hrabroj odluci da žastiti granicu svoje države iako se mogla izležavati u Bostonu…Rabecca samo može biti uzor mladim curama…

Vučedolac
Gost
Vučedolac
2 godine prije

Haganah, volio bih da te vidim uživo, ako nije problem

Lindita
Gost
Lindita
2 godine prije

?

STroj
Gost
STroj
2 godine prije

ma što će ti to, Eu je osnovala odrede i lako je prepoznati te jurišnike. Mislim da ih ni minusom ne treba počastiti…oni za masne pare pišu nebuloze poput gorenavedene, ignorirati!

jasmin
Gost
jasmin
2 godine prije

Vrlo je ruzan naziv,zamotanka!Njoj njena vjera to nalaze.Cuva svoju zenstvenost i cednost pokrivanjem dijelova tijela kako je naredjeno u Kur’anu. Gdje ti je tolerancija prema drugom i drugacijem?!

Hezbollah
Gost
Hezbollah
2 godine prije

Na udaljenosti od 500 m kroz optiku najnovijih snajperskih pušaka, vidiš boju očiju čovjeka a kamoli razlikovati bocu fiziološke otopine od bombe.

tedi
Gost
tedi
2 godine prije

koji si ti gad,neopjevani,da nosila je molotovljev koktel na snajperistu.

Zigi
Gost
Zigi
2 godine prije

Zamotanka bi trebala biti turbo Sandra Perković da dobaci bombu do snajperista golim rukama.Kad pročitam ovakve komentare ja se fakat zabrinem, strašno.

Dodumavanje
Gost
Dodumavanje
2 godine prije

Dno dna, sama ružnoća, djelovanje iz potpune tama uz potpuno odsustvo čovječnosti iz srca ideologa, simpatizera i egzekutora. Ali postojanje ovo neće tolerisati i zato otpad bilo koje vrste jednostavno otpadne od vrste i nestane jer joj radi ružnoće više ni ne slići ne pripada, postaje joj breme, sputava je i usporava.

tedi
Gost
tedi
2 godine prije

Zato ce Izrahel nestati.

Hercegovac
Gost
Hercegovac
2 godine prije

Slika i video ne govore ništa pa bi valjalo skloniti ovu vjest
Na slici je djevojka u crnoj haljini i sa crvenom maramom a na videu je djevojka u smeđoj haljini i sa crnom maramom
Zamolio bih admine da malo pripaze prilikom objave vjesti jer stranica vam je odlična i šteta bi bilo da izgubi čitaoce zbog ovakvih lapsusa 🙂

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
2 godine prije

Sad sam s Ivanom vodio polemiku o istoj stvari. Gdje na fotografiji piše koja je od dvije ubijena, a jedna jest, to potvrđuje i IDF. Smrt je potvrđena iz zapadnih, izraelskih, palestinskih i izvora UN, liječnika u bolnici u Gazi

Ivana
Gost
Ivana
2 godine prije

Ivani su svi komentari izbrisani..nije svidilo novinaru opaska…

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
2 godine prije

Potvrdili Jerusalem Post, CNN, Newsweek, Middle East Eye, NYT, The Guardian, BBC, Ynetnews, IDF otvorila istragu, bez palestinskih i arapskih izvora. Dovoljno? Ne sad ćemo reći da je fotoshop, da su jednu zamijenili drugom i da su ovo zapravo snimile Bijele kacige

tedi
Gost
tedi
2 godine prije

Bosno moja.

amir zimsek
Gost
amir zimsek
2 godine prije

židovi toliko ste propatili u povijesti: zašto tu istu patnju nanašate drugima.U tom slučaju isti ste kao nacisti.Povijest pamti,Ja Vas pamtim kao dobre i vrijedne ljude.šalom

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
2 godine prije

Nažalost. Ipak, ovdje govorimo o cionistima, ne znam koliko ih je u ukupnoj židovskoj populaciji. recimo ortodoksni Židovi odbijaju uzeti oružje u ruke i služiti vojsku i IDF ima velike probleme pri regrutiranju. Oni imaju po “DC 10”, dok ove druge , sekularne ili cionističke obitelji, prave dvoje-troje.

Tomica
Gost
Tomica
2 godine prije

Ne mogu da zamislim kako teku rasprave u UN nakon ovakvih događaja. Nakon svih dokaza, foto, video, direktno sa mjesta događanja, suludih brojeva mrtvih i povrijeđenih ljudi, za koje ni najvećeg debila ne možeš uvjeriti da su prijetnja državi koja je tu ustvari okupator i terorizira te ljude. Tamo neka Niki, bez imalo stida, ma ni nelagode, opravdava sve to pravom na samoobranu. U isto vrijeme pokreće rezolucije protiv nekih drugih država jer “imaju pouzdane informacije” da LGBT populacija nema ista prava kao ostali i da ih se maltretira. Namjerno sam naveo taj primjer jer je to joker kad ništa drugo nemaju.
Jeb*š diplomatiju i ostala sr*nja, pa zar niko da je pljune i kaže mrš. Koji su to kreteni u UN koji joj povlađuju? S kojim pravom su uopće takve države u UN? Tu su samo da podupru ovakve gadosti koje radi SAD.

tedi
Gost
tedi
2 godine prije

Znas kako,kada je palestinski ambasador u UN poceo govor u UN o napadu vojske izraela kao odgovor na protest Palestinaca i zrtvama Palestinaca ona krvava Nikki je napustila zasjedanje o toj temi.Iza toga par dana je na nekom koledu u SAD dosla da drzi predavanje, studenti su svi vikali krvava Nikki i nisu joj dali da govori,pjevali su,parafraziram Nikki krvave ti ruke,nemozes se sakriti,a ona je rekla “O Boze”.I onu CIA seficu svi zovu “krvava Dijana” i niko ne kaze sefica CIE na mrezama.
Mladi u SAD ipak prate politiku.

Kažun
Gost
Kažun
2 godine prije

Ha,hladnokrvno ubojstvo cionističkih svinja.Ispodprosječni snajper amater može skinuti
metu do 400 m.Profić ide do 1000 M. Kalibar 12,7 može ići do 3,000 M.

bbbb
Gost
bbbb
2 godine prije

12.7 je več malo zastario CheyTac je sad u trendu

Haganah
Gost
Haganah
2 godine prije

Svakom ko podržava Zamotane preporučio bih nek otvorenog uma i očiju posjete Izrael pa područja pod palestinskom upravom ili bilo koju drugu arapsku državu i neka sami izvuku zaključke.
Židovi su stvorili naprednu sekularnu državu,npr. Tel Aviv je pravi raj na zemlji za svakog čovjeka dobre volje. To su napravili uz tešku muku i žrtve. Dok nisu izgradili zid i sprječili zamotanke s eksplozivom unose teror tamo je stanje bilo stalno ratno. Ostaje činjenica da Hamas koristi vlastiti goloruki narod za provođenje vlastitite agende a ne dobrobiti stanovnika Gaze koji tvrdre da su palestinci iako su zapravo egipatski nomadi.

Kažun
Gost
Kažun
2 godine prije

Blento,Hamas je proiuzvod mossada.Popij si suplemente koji pomažu
radu mozga.

Ivo
Gost
Ivo
2 godine prije

haganah, aj majke ti nazad u svoje selo i ne gnoji više. Nemate još ni pošten WC, a ovdje trabunjaš nešto o arapima.

Zvrk
Gost
Zvrk
2 godine prije

tvoja Hagana je bila terorizam prije nego je itko mislio na Hamas.

tedi
Gost
tedi
2 godine prije

Ma sta su napravili,kazes raj,ma sibace oni samo tako iz tog raja,a ako si tamo kupi kofere,ako si pametan.A ako si u nekoj drzvi drugoj,bjezi pod ksmen,blento.

Kažun
Gost
Kažun
2 godine prije

Govna cionistička.Hebo vas Krstičević.Pozdrav HR nepodobnog branitelja iz ISTRE.

Zvrk
Gost
Zvrk
2 godine prije

Vrlo oštro od Babića. Kao da ga je osobno pogodilo. Unatoč svemu, ipak mislim da je poprilično teška riječ navesti da Izraelci Palestincima iz gaze rade holokaust.

tedi
Gost
tedi
2 godine prije

Bravo za Babica,naziva dogadaje pravim imenom.
Ajd ne spominji njegovo ime ,nisi dostojan.

Zvrk
Gost
Zvrk
2 godine prije

nije baš isto ako zlostavljanje palestinaca uspoređuje s holokaustom. pa znamo što je to i na što sve asocira.

Haganah
Gost
Haganah
2 godine prije

Uostalom država Izrael je činjenica koju bez obzira na 400 milijuna Arapa neće biti uništena. Arapi su ionaku divlji nomadski narod bez smisla za displinom i državotvornošću, razjedinjeni plemeskim i sektaškim borbama, i kao takvi mogu i dalje samo bacakat kamenčiće i palit gume. To su činjenice kome drago a kome krivo…..

tedi
Gost
tedi
2 godine prije

Hahaha,e stvarno si glupson.Kazes Arapi nisu drzavotvorni narod,a imaju drzave hiljade godina,a Izraelci je nemju 2000g i kada su je od svijeta dobili samo ubijaju Arape i htjeli bi da naprave Veliki Izrael,na genocidu.E vidis zato nikada nece imati drzavu,i ovo malo raja ce izgubiti.Citaj “dosije Mojsije”.

Bobi
Gost
Bobi
2 godine prije

Nije bitno šta govori, već tko govori.
Činjenica dokazana je da su Arapi kovali željezo i radili legure istog prije 1500 godina i trgovali sa vikinzima…

STroj
Gost
STroj
2 godine prije

ali, isto je činjenica da su Arapi prodavali pustinju Židovima i smijali im se…i tako 10, 20 godina. Pa kad su Židovi dovoljno otkupili, doveli vodu i napravili oazu, eto ti sinova onih koji su prodali, došli se buniti jer je to nekoć bila njihova zemlja.

zzz
Gost
zzz
2 godine prije

Fake news. Snimak je smjesan. U istinitost ovog snimka mogu povjerovati samo praznoglavi i mrzitelji hrabrog Izraelskog naroda koji se bori protiv terorista.

Zigi
Gost
Zigi
2 godine prije

Ovo je definitivno svinjarija i teški ratni zločin, ali budimo pošteni pa se prisjetnimo što se događalo na ovim našim prostorima, gdje su mnogi pokazali da još nisu izašli iz pećine.Može ih se naći i danas u mnogim komentarima na raznim forumima ,sve potencijalni ratni zločinci spremni za buduće sukobe!
Pročitajte samo komentar izvjesnog Haganaha.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik