Fox News: James Bond bi trebao postati politički korektan i trijezan

Bond agent
27 komentara

Prema novoj studiji, James Bond previše pije, tuče se i vozi u pijanom stanju, javlja Fox News. Prema televizijskom voditelju Gregu Gutfeldu, zahvaljujući kulturi političke korektnosti se u sljedećem filmu slika super agenta može promijeniti do neprepoznatljivosti.

Greg Gutfeld, Fox News: Za vas, on je seksi špijun, za njih je obični pijanac. Istraživači kažu da James Bond ima veliki problem s alkoholom i trebao bi zatražiti pomoć. Gledali su 24 filma o Jamesu Bondu i našli su izgovor. Izračunali su da je Bond pio 109 puta, ili oko 4,5 puta po filmu. Da, ja večeras pijem dvaput.

I nakon pića, Bond se prepušta svim vrstama opasnih aktivnosti, kao što su borba, vožnja automobilom, kocka s visokim ulozima, iako je to samo gluma. Upravlja opasnom opremom, u kontaktu je s opasnih životinja i vodi ljubav s neprijateljskim špijunkama.

Moralo je tako biti, jer alkohol ga može navesti na loše odluke. No, istraživači sugeriraju da MI-6 … ili M-16? .. MI-6 treba biti odgovorniji poslodavac i promijeniti kulturu konzumacije alkohola na radnom mjestu. U ovom slučaju, sljedeći Bond film bi mogao izgledati ovako…

James Bond proganja negativca i stigne ga…

James Bond: (Izvuče banane) Jeste li gladni? Imam jednu viška.

Negativac: Hoćeš li mi nauditi?

James Bond: Naravno da ne! Nasilje je tako necivilizirano!

Fox News: To je James Bond kojeg znate i volite, redizajniran tako da i najnapredniji, društveno odgovorni gledatelji 2018. godine mogu biti zadovoljni.

Djevojka u baru: Što ćete naručiti, gospodine? Da pogađam! Martini, protresti, ne miješati?

James Bond: Kavu s  mlijekom. Sojinim mlijekom i bez kofeina.

Djevojka u baru: Bez kofeina?

James Bond: Je li soja uzgajana bez štetnog utjecaja na okoliš? Pijem samo organsku, domaću kavu s farmi na kojima u proizvodnji nije povrijeđena niti jedna životinja.

Djevojka u baru: Nemam pojma…

Intriga i napeti zaplet za kockarskim stolom

Karte poker

Jednooki: Tvoj je red, 007.

James Bond: Stvarno? Ne, ozbiljan sam. Ne znam kako igrati ovu igru. Nedavno sam gledao predavanje gdje kažu da svako natjecanje samo potiče otrovnu muževnost i marginaliziranim zajednicama nameće ulogu marginaliziranih u nepravednim hijerarhijskim strukturama ojačanim nepodnošljivim i korumpiranim sustavom…

Jednooki: Vi blefirate.

James Bond: Što je to blefiranje?

Fox News: I u ovom Bondovom filmu nema zavođenja.

Djevojka: James, dolazite li?

James Bond: Znaš, ne sviđa mi se vaš hetero-romantizam. Na takvoj regresivnoj, antineofeminističkoj retorici počiva patrijarhalno društvo ugnjetavanja i rodnog porobljavanja. I nemam želju da ga promoviram.

Djevojka: Možda da samo kažeš ne!

Fox News: Zato se spremite. Najpopularniji tajni agent svih vremena! Bez oružja, bez kockanja, bez djevojaka! James Bond u filmu “Špijun koji je dobrovoljno u pisanom obliku poručio da me voli.”

Uskoro na vašim ekranima.

VIDEO: Gutfeld on James Bond’s drinking problem

James Bondravnopravnost žena
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Laki Topalović
5 godine prije

Ima i zadnji dio u video, – Bond u središtu MI-6 sreće nekog tamo: Ti mora da si Q? Odgovor: LGBTQ sada, Bond: O, naravno…..

jezevakucica
5 godine prije

Pa da,što se ne ugleda na Mirka i Slavka,Loleka i Boleka A je to ili na Toma i Đerija a ne samo juri za suknjama.

Šok
5 godine prije

Biti kraljica rođenjem, o to je tako politički nekorektno.
Reče Elizabeta2 i odbaci englesku krunu i privilegije, te ode voziti taxi kako bi zarađivala za život.

giordano bruno
5 godine prije

Pitao me ovde neki komentator za koga radim, jos kaze da te cujem, pogledam ispod skoro deset pluseva, nema sta ocekuju odgovor, odmah da kazem, da se razumemo, radim za kraljicu, Of course.

Da vas malo nasmejem i da vam pozelim sve najbolje u Novoj godini.

Jon Sneg
5 godine prije

Ima i politički koektna priča o Crvenkapici danas. Crvenkapica je politički korektna feministica. Na putu kroz šumu sretne vuka koji joj kaže: »Znaš uopšte i nije tako neobično za curu kao što si ti, da sama ide šumom.« Crvenkapica odgovori: »Tvoja seksistička zapažanja su veoma uvredljiva, a pošto si ti tipični ddruštveni marginalac i pošto je stres zbog tog društvenog statusa stvorio ko tebe ličnu, tebi važeču sliku svijeta, sam tvoja zapažanja spremna ignorisati. Ja se ispričavam al moram dalje«. Crvenkapica tako dođe do doma svoje bake. Kad uđe, kaže joj, da je kupila nešto hrane bez suviše masnoče. Brzo zapazi neobičajnost. »Bako, zašto imaš veliki nos? To kažem samo zbog usporedbe naravno, jer je tvoj nos po svoje lijep.« Vuk je več pojeo baku, onda hoče i Crvenkapicu. Njeno vrištanje čuje lovac, koji joj dođe upomoć. Ko lovac uzme pušku u ruke, vuk prestaje, a Crvenkapica grdi lovca. »Šta… Čitaj više »

nekoime
5 godine prije

Anka Mrak Taritaš se već prijavila za ulogu Moneypenny u slijedećem filmu.

Amater
5 godine prije

Odlično opisana “zapadna civilizacija ” i njene stečevine 🙂

Piretis
5 godine prije

Nisam nikada volio super heroje. Nekako mi sve to skupa izgleda prenaivno.
A da se filmovi prilagođavaju trendovima nema sumnje. James Bond je nekada pušio. Danas je prestao, bit će da sada cucla mentol bombone.
Ako mogu birati između Bonda i njegovih parodija biram Agenta WD-40. Nekako mi je zabavniji.

Majk Majers
5 godine prije

Bit će uskoro i Alania Ford i Dylana Dog

Mercury
5 godine prije

Molim više ovakve komedije! 🙂

Emiliano Zapata
5 godine prije

gospodo iz Fox-a, jel to prepisujete iz Orwelove ’84 ili ste dobili direktne upute ?

Dopizdilomi
5 godine prije

Treba nam novi Bond u skladu s ponašanjem u svijetu. Pit će Coca-colu umjesto alkohola, žvakati travku ili čačkalicu umjesto cigare, voziti roza Aston Martina, biti homoseksualac i zavoditi dečke. Pa to je sve normalno za nenormalne.

alan ford
5 godine prije

uveliko se govori da ce slijedeći glumac Džemsudina Bonda biti crnac, kao jedan od kandidata spominje se Idris Elba, crni britanski glumac nigerijskig podrijetla. evo u najnovoj verziji Robina Hooda, za jednu od glavnih uloga stavili su crnog holivudskog glumca Jamiea Foxxa, koji je u filmu ćelav i sa hipsterskom bradom, inače likovi u tom novom filmu izgledaju kao reperi i hipsteri… naravno u 11. stoljeću slijedeći Bond dakle treba biti crnac, a igrati će ga Obama koji će biti transrodna osoba, danju muško, a noću žensko, preoblači se u žensku odjeću, pa tako kao muškarac zavodi cure, a kao žena zavodi momke. Pošto je Obama u stvarnosti potajni homić, neće mu biti teško igrati tu ulogu. Glavni zloćko u filmu, će biti Donald Trump, a Rusi su ionako uvijek zloćke u svakom JB filmu. Ulogu onog starog zvanog “Q”, koji Bondu daje uvijek one razne najnovije tehničke naprave, igrati… Čitaj više »

IVE iz pecalbe
5 godine prije

Iskreno pun mi je ku*ac politicke korektnosti po kojoj crnca nesmijes zvati crncem niti pakistanca ili afganistanca islamskim teroristom, kada amerikenjcu nesmijhes reci da je govno, pig ili bull shit a ne covijek i… Ili kada pederu nesmijes reci da je peder a on je peder ne samo u seksualnom vec i u svakom drugom pogledu. Ma pun mi je ku*ac i Bozica i Novih Godina i da sada nekoj napravim dijete napravio bih joj ili Bozic batu ili Novu Godinu. Ma pun mi je Ku*ac i HDZ i domoljubnih ujeba i promuskutetne Kulinde i korupcije i anemicnih nesposobnih premijera koji si umisljaju da su velicine.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI