Nakon DECENIJA poricanja, korporativni mediji priznaju da se chemtrail terraforming događa upravo sada radi “borbe protiv klimatskih promjena”

chemtrailsv
70 komentara

Kako bi spriječila prirodnu sunčevu svjetlost da dopre do planete Zemlje i podržala život, geoinženjerska startup kompanija pod nazivom Make Sunsets počela je s postavljanjem ogromnih vremenskih balona da raznese stratosferu reflektirajućim česticama sumpora, a sve u svrhu “borbe protiv klimatskih promjena”.

Fenomen također poznat kao chemtrails, ove eksplozije sumpora zaustavljaju sunčeve ultraljubičaste zrake da dođu do atmosfere i konačno do površine Zemlje. Rezultat je prigušeno sunce koje više ne funkcionira onako kako je dizajnirano da održava život na Zemlji. (Povezano: 2018. godine bilo je poznato da klimatski fanatici guraju plan “globalnog zatamnjenja” kako bi blokirali sunce i “spasili planetu.”)

Slično tome kako prirodne vulkanske erupcije preplavljuju nebo zagađivačima koji zamračuju dnevnu svjetlost danima ili čak sedmicama, eksplozije chemtraila poput onih koje se dešavaju na Make Sunsets oponašaju ove efekte blokiranja sunca u borbi protiv “globalnog zagrijavanja”.

Brojna testiranja već su obavljena na lokacijama širom Meksika bez javnog doprinosa ili naučne debate. Cilj je, prema riječima čelnika kompanije, da se tehnologija na kraju komercijalizuje za široku upotrebu.

“Šalimo se da je ovo djelomično kompanija, a dijelom kult”, rekao je Luke Iseman, suosnivač i izvršni direktor Make Sunsets. “Moralno je pogrešno, po mom mišljenju, da ovo ne radimo… a moramo da to uradimo što je brže i bezbjednije možemo.”

Prije nego što je Make Sunsets osnovan u oktobru, kompanija je izvela dva lansiranja balona, ​​čiji su rezultati nepoznati. Nijedno od tih lansiranja nije imalo odobrenje od državnih vlasti ili naučnih agencija, a učinjeno je kako bi se podstakao Isemanov vlastiti ego

„Ovo je bilo čvrsto na teritoriji naučnog projekta“, rekao je. “U suštini, to je bilo da potvrdim da mogu to učiniti.”

U suštini, to je bila shema geoinženjeringa uradi sam za koju se Iseman nada da će razviti u punopravnu operaciju teraformiranja koja koristi balone za višekratnu upotrebu za redovno bacanje sumpora u nebo.

Takođe se govori o razvoju programa za stvaranje prihoda kroz „kredite za hlađenje“, koji će se prodavati za 10 dolara po komadu i pokrivati ​​oslobađanje jednog grama čestica u stratosferu. Tvrdnja je da ova oslobađanja od jednog grama nadoknađuju efekat zagrijavanja jedne tone ugljika za cijelu godinu.

„Ono što želim da uradim je da stvorim što je moguće više hlađenja što je brže moguće, do kraja života, iskreno“, dodao je Iseman, napominjući da je 2023. plan da uvedemo onoliko sumpora koliko „možemo dobiti kupce da nam platite” – što znači da je sve u novcu.

Međutim, ne postoji stvarna nauka iza hlađenja kredita. Toliko se malo zna o tome šta čestice sumpora zapravo rade okolini da je tvrdnja da nadoknađuju ugljenik na osnovu rezultata po gramu u najboljem slučaju varljiva.

„Iz poslovne perspektive, reflektirajući efekti hlađenja i rizici trenutno se ne mogu kvantificirati na bilo koji smislen način, što ponudu čini špekulativnim oblikom ‘junk kredita’ za koji je malo vjerovatno da će imati vrijednost za tržišta klimatskih kredita,” rekla je Kelly Wanser, izvršna direktorica SilverLining, neprofitna istraživačka grupa koja se bavi klimatskim pitanjima.

Ekspert za solarni geoinženjering David Keith vjeruje da su male količine sumpora na nivoima koje oslobađa Make Sunsets trivijalne i ne predstavljaju stvarnu prijetnju okolišu. On je, međutim, zabrinut da su napori da se privatizuju ove tehnologije pogrešni jer “komercijalni razvoj ne može proizvesti nivo transparentnosti i povjerenja koji je potreban svijetu da donese razumne odluke o implementaciji.”

ChemtrailsGeoinžinjeringklimatske promjeneMake Sunsetszemlja
Pretplatiti se
Obavijesti o
70 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AJeTo
1 godina prije

Konvertibilni petrodolar.

eks
1 godina prije

Nema to veze sa klimom, to je samo jedno od klimatskih oružja kojim se već dugo eksperimentiše. Znamo odavno za HAARP sisteme, a koliko ima toga što ne znamo ? Sve to, kao i biološko oružje, proizvod je bolesnih umova – psihopata vladara USA . Imperija zla – USA je najmonstruoznija imperija u istoriji čovečanstva .

NeBudiOvca
1 godina prije

To će sve dobiti etiketu “safe and effective”, a eventualna oboljenja koja se s tim u svezi budu javljala, biti će posljedica nekih novih sojeva, nekih novih/starih virusa.
Naravno i klimatskih promjena, pa će “znanstvenici” zaključiti da je jedino rjesenje još vise zaprašivanja.

Max
1 godina prije

Sad više nije teorija urote.

Vojni analitičar
1 godina prije

Bože dragi kakve gluposti. Balonima sa sumporom će zapriječiti sunčevu svjetlost. Pa ima li itko od tih klaunova uopće predstavu o kolikim količinama sumpora i kolikom broju tih balona bi se tu trebalo raditi da se postigner efekt koji žele? Veći efekt na smanjenje “klimatskih promjena” bi postigli da skinu gaće i prde u pravcu vjetrenjača kad nema vjetra nego s ovim. Tipično današnje senzacionalističko šarlatanstvo koje nažalost mnogi shvaćaju ozbiljno i vjeruju ovakvim nebulozama. Ali smislili su vidim način da uberu neku pinkicu na osnovi ovih svojih bedastoća. Startup, mo’š misliti. Poduzetnici. Nekad su lakrdijaši tih profila naivcima prodavali čudotvorne eliksire, a sada “spašavaju klimu”. Ne moramo se mi bojati da će ovakve budale imalo promijeniti klimu. Tristo godina industrijalizacije nije to uspjelo, a oni će uspjeti s nekakvim balončićima. Ovo nije ništa drugo nego još jedna vesela ekipica smutljivaca koja je uskočila u vlak klimatske histerije i nastoji… Čitaj više »

brankica
1 godina prije

kak je zanimljivo, da skoeo 99% istaknutih ljudi u raznim područjima, od showbiznisa, financija, zdravstva, politike, medija… ima njemačko prezime.
hm, hm.

SIRIUS
1 godina prije

Nema kemtrejlsa, to sam sve ja izmislio a? Di je onaj vrli vojni seralitićar sada? I svi ostali deb.ili koji su kenjali da nema šanse da nas neko šprica cijelo hebeno desetljeće….
Inače, još prije dvije godine je španjolska meteorološka služba javno priznala da se španjolsko nebo šprica teškim metalima… bi vam stavil sliku članka, al mi portal ne dopušta… a i 2-3 pilota su na svjedočenjima pred sudovima potvrdili da su vidjeli avione koji su uređeni za visoko-atmosfersko aerosolno zaprašivanje.
dobar sajt za praćenje geoinžinjeringa:
geoengineeringwatch dot org/

Metabaron
1 godina prije

Kad vidim kako se tip preziva(Iseman), odmah se sjetim filma I TV serije “Snowpiercer” ….
Tko je gled’o – gled’o je , a tko nije- progledat ce kad mu se smrzne dupe….

Ivan Bgd
1 godina prije

“borba protiv klimatskih promjena”…sve do sada sto su rekli bila je laz, zasto bi sad ovo bila istina?

Davor
1 godina prije

Đavo i njegove sluge, su Zemlju već davno pretvorili u planet duhovne tame. Oni sada svesrdno svim silama , žele ovaj plavi dragulj pretvoriti u planet doslovne tame….valjda, jer toliko mrze Boga i njegovo stvaralaštvo na Zemlji, a svjesni su da im je malo vremena preostalo… To je ono Zlo koje prožima svijetli poredak….

Sjetim se riječi Isusa Krista: Kad Otac ne bi skratio te dane, nijedno tijelo ne bi preživjelo…
Ili, piše u Otkrivenju 11:18… I došlo je određeno vrijeme Tvoje srdžbe i određeno vrijeme da se sudi ….i da se unište oni koji Zemlju uništavaju….

Emiliano Zapata
1 godina prije

Do sada nisu nicim prskali,to je bila nekaka vodena para a eto sad prskaju da nas spasu!
E sad kak cemo znat sad jel nas spasavaju ili ispustaju beskorisnu vodenu paru???
Svaka cast i pozdrav svima koji su tvrdili i jos uvijek tvrde da su to bile teorije zavere…

Optimista
1 godina prije

Dokle,
Mala, bezimena Firma napravi pokus
To je dokaz da se to radi već desetljecima
Logično, Zar ne? 😀

Schroder
1 godina prije

Evo jutros je u mome gradu nebo bilo isarano Sunca nije bilo 4 mjeseca Stalno je bilo prekriveno bjelo crnim oblacima Oni nas truju METALIMA KOJE MI UDISEMO:O tome se suti, u medijima Cjelo ljeto su ti avioni leteli i sarali nebo raznim metalima koji mogu da izazivaju susu na zemlji ili POPLAVAMA ,Iza toga stoji UN koji je to dozvolioda nas truju i da mjenjaju klimu O tome je prije nekoliko godina GOVORIO BILL GATES KOJI JE GOVORIO DA RADI NA TOME DA PREKRIJE SUNCE NEMA VISE PRAVE KISE I PRAVI OBLAKA To su samo umjetni oblaci puni otrova kojim nas truju.Jedina zemlja gdje je zabranjen GEOINZENJERING JE SVETSKA , jer su njihovi naucnici svatili da to nije dobro za ljude i sve zivo na zemlji TKO JE TO NAREDIO TIM AVIONIMA DA NAS TRUJU?

Гавран
1 godina prije

Gledam meteorološke prilike nad frontu u Ukrajini. Nema nikakvih mogućnosti za masovni napad ruskih tenkova. Propali bi u tlo u “besputici”.Hladni front je prebačen na druga mesta .

1 godina prije

“…geoinženjerska startup kompanija pod nazivom Make Sunsets počela je s postavljanjem ogromnih vremenskih balona…”
Dakle…

  • tek počinju da postavljaju – nisu još počeli sa zaprašivanjem!
  • u pitanju su baloni a nisu u pitanju avionski tragovi (jer sam naziv “chemtrails” (hemijski tragovi) direktno na to treba da asocira) koje svakodnevno vidimo na nebu!

————————-
Ako prihvatimo priče da nas decenijama “zaprašuju”… a mi i dalje živi… što da se bunimo kad je bezopasno?!? Isto kao sa vakcinama: ako su toliko opasne kako smo uopšte dočekali ovolike godine, kako nismo svi poumirali jer smo svi bar po jednom “pelcovani”?

Kako se uopšte boriti ako nisi svestan protiv čega se boriš?

nepoželjni
1 godina prije

Hahaha!

…dodajte “h”, kao prvo slovo na ponuđene adrese linkova pa vidite tko će vas “kemtrejlsima” ZATRTI ! …tako da prije smrti trovanjem bar vidite sliku i opis vašeg egzekutora

ttps://www.linkedin.com/in/lukeiseman

ttps://makesunsets.com/

Ne mogu vjerovati da ste svi skupa ovdje nasjeli na ovu glu post !? 🙁

Kada vidim ovakve članke i nepromišljene, totalno sje bane komentare zapitam se koji Quraz ja uopće ovdje radim ………………..

Dokurčilomi
1 godina prije

Ma to je teorija zavjere, to ne postoji isto kao ni štetno cjepivo protiv ljudi.

goran
1 godina prije

jbg najebali smo,ali to bi mogli riješiti na ovaj način,nadjemo trgovca oružjem svako od nas osobno i da svatko od nas kupi po 1 stinger i čim vidimo avione da to puštaju sami aktivirati stingere i poslati raketu na taj isti avion,pa kad bi piloti tih aviona vidjeli da im u susret dolazi 10 projektila odjednom,ne bi više letili iznad naših glava.

1 godina prije

portal i suradnici su profilirali citateljstvo, nasli da je medju nama veci broj fantazera, antiprotivaca koji guraju alternativu jer ne mogu biti najpametniji u onome sto prosjecana osoba zna. rijetko koji je nasjeo na ravnu zemlju ali mnogi deru kemse, apolo 11 laziranje, haarp, planiranu povijest i planianu geopolitiku, kovid rubnjake.
u nlo, krugove u zitu i jeti ne vjeruju jer je ta moda prosla.
portal logicno jedini probija medijsku pristranost, cenzuru i blokadu. cesto zelim preporuciti ovaj portal, clanke o koroni ili onaj o ukrajini od pred dva dana. ne mogu jer me sramota, jer ce covjek naici na ovakav clanak, na kemse, koji ruse kredibilnost svega izvrsnoga.

ForSale
1 godina prije

Ako ignoriramo sve istine i sve laži do sada, pa da uzmemo samo tu informaciju, da će netko spasiti zemlju i život na njoj, tako da nam zakrije Sunce??! Pa kako vam to zvuči? Logično?

Karma
1 godina prije

Imate direktore aerodroma pa ih pitajte zasto imaju otrove na svojim pistama?

Tri p
1 godina prije

Kada je utvrdjeno da se na polovima, tocnije u blizini, australiji, otkrilo da je zracenje sunca puno vece nego na srednjim geograf sirinama na sjednici UN (zaboravio godinu ali svako pred vise od 30g.) donesen je prijedlog kako bi se korigirao ucinak potrebno je u atnosferu pustiti preko mlaznih aviona mjesavinu (Bog zna kakvu) za krpanje ozonskih rupa. Znaci sluzbeni narativ, od kojega se na sljedecoj sjednici odustalo, formalno, ali nastavak je slijedio. Vjerovatno je procjena bila da narod to nece progutati i islo se na, ma to je teorija zavjere, mi ne spricamo nista, majke mi.

Tim
1 godina prije

Je li vam dosta hladno u Americi?

Bongo
1 godina prije

Što nisu na početku ubacivali u benzin sumpor da bi bolje kontrolirali eksplozije u motoru? Kao posljedica, bio je pad IQ kod ljudi u nevjerojatnom postotku, al’ sve je to za naše dobro. Kao i krpanje ozonskih rupa nekim kemikalijama jer Tesla nije prijavio patent na tu temu.

Samuraj
1 godina prije

I što ćemo sada poduzeti kad su priznali? Hoćemo li izaći na ulice i zahtijevati da prestanu?

Boba Lazarević
1 godina prije

Pa električni sustavi poput vjetroturbina već emitiraju sumpor u obliku SF6 (sumpor heksafluorid). Navodno 22800 puta jači staklenički plin od CO2.

Dakle, efekt je suprotan od ovog što ovi gelipteri žele postići. Možda je kvaka u tih 6 atoma fluora viška. Nisam kemičar pa ne znam. Ali nešto mi govori da ne znaju ni oni.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI