Udovica Zaharčenka posjetila borce DNR i obećala im da će osvetiti svog zapovjednika

dnr donbas
14 komentara

Udovica ubijenog vođe Donjecke Narodne Republike Aleksandra Zaharčenka, Natalija, došla je na prvu crtu bojišta, gdje je borce pozvala da budu disciplinirani i obećala im da će osvetiti njenog supruga i njihovog zapovjednika. Snimku posjete je objavio Prvi kanal televizije DNR.

“Došla sam k vama reći da ću vam pomoći. Ako netko ima bilo kakvih pitanja, problema, zahtjeva, sve mi pošaljite preko zapovjednika i nećete ostati bez pomoći. Smatrajte kao da ste pitali njega (Zaharčenka)”, rekla je udovica ubijenog čelnika Donjecke Narodne Republike.

Pozvala je borce da se nastave boriti za stvar njihovog ubijengo vođe, “da se nastave boriti za njegove ideje i postignuća”.

“Kao što je uvijek govorio: “U vojsci, glavna stvar je disciplina”. Svi žele osvetu i ja želim osvetu. Ali to ćemo učiniti samo po naredbi”, rekla je Natalija Zaharčenko.

Prema njezinim riječima, Kijevu je nakon ubojstva Zaharčenka očekivao da će u Donjeckoj Narodnoj Republici početi kaos. Ali se dogodilo suprotno i svi su se ujedinili. To se vidjelo i na dan sahrane Aleksandra Zaharčenka, na koju je u Donjeck došlo od 150 do 200 tisuća ljudi.

“Imamo nešto čemu težimo, što da nastavimo, za što bi se borili, kako bi naša djeca mogla živjeti i moramo ići dalje. Stoga, sve nade polažem u vas”,  zaključila je Natalija Zaharčenko.

Aleksandar Zaharčenko je ubijen u bombaškom terorističkom napadu 31. kolovoza u Donjecku, a lokalne vlasti su uvjerene i tvrde kako imaju dokaze da su likvidaciju organizirale ukrajinske službe.

Aleksandar Zaharčenko
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Oko
5 godine prije

Heroina !
Pocetkom rata se prva crta protezala kroz njen kvart a ona je sa puskom bila u rovu pa na smeni trkne do podruma gde su joj bila deca sa njenim roditeljima da odnese neku konzervu,provede malo vremena sa decom i zatim nazad u rov na smenu. Zena kojoj se muda vuku po zemlji i cija rec ima tezinu. Zato je 0,25 mil ljudi islo u povorci na sahrani njenog muza dok bi u LNR u doba Plotnickog u povorci bilo par desetina ljudi. Ako gad otvori oci da zabodu glogov kolac

Ботовање
5 godine prije

Moraće u Moskvu . Bojim se da BBBB u pravu povodom ovog.

MILAN
5 godine prije

To je žena….svaka joj čast…

Riddick
5 godine prije

General Zaharcenko je dobio rat za Novorusiju , ali je izgubio bitku za svoj zivot.
Pocivaj u miru.

fenix
5 godine prije

Sto god su Ukrajinci htjeli mislim da su samo jos vise ujedinili Donbass. Dokaz da imaju izgradjenu drzavu dokazuju neke stvari koje su za nas mozda sitnice a to da poslije ubistva Zaharcenka nije doslo do panike medju stanovnistvom i to da je vlada nastavila sasvim dobro da funkcionira i mozda ono najbitnije a to da je istragu vrsio mup a ne svi (vojska,milicije) sto znaci da su civilni i vojni poslovi odvojeni. I na kraju DNR i LNR imaju profesionalnu vojsku koja je odlicno opremljena i naoruzana a odredjen broj civila je u rezervnom sastavu plus policija sa svojim specijalnim jedinicama i obavjestajna sluzba.

fenix
5 godine prije

Mag: Nista se ti nebrini naplatice ga Rusi veoma brzo i krvavo. A ti pozuri prijavi se u Ukr vojsku pomozi svojoj braci po ideologiji isto kao sto su ti vjerovatno i Djedovi isli samo pazi zavrsicete isto.

17 novembar
5 godine prije

svaka joj cast na ovakvim rijecima . a sto se tice osvete prvo bi trebala krenuti od rinata ahmetova .

Brainstorm
5 godine prije

ma oce da ne recem.
i kako to “svog” zapovjednika?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI