U atentatu u Donjecku ubijen čelnik Donjecke Narodne Republike Aleksandar Zaharčenko

Logicno.com
81 komentar

U središtu Donjecka je u eksploziji ubijen čelnik Donjecke Narodne Republike Aleksandar Zaharčenko. Za lokalnu agenciju DAN je vijest potvrdila predsjednička uprava u Donjecku.

“Na žalost, čelnik Donjecke Narodne Republike, Aleksandar Zaharčenko, umro je u terorističkom napadu. Detalji će biti priopćeni kasnije”, rekao je sugovornik agencije.

Naime, danas je restoranu “Separ” oko 17:30 u središtu glavnog grada Donjecke Narodne Republike odjeknula eksplozija u kojoj je ubijen Aleksandar Zaharčenko, čelnik DNR, kojem je u političkom usponu pomogla nesebična predanost u obrani Donbasa na prvim linijama.

Mjesto eksplozije u Donjecku

Aleksandar Zaharčenkodnrdonjecka narodna republika
Pretplatiti se
Obavijesti o
81 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
RoPe
5 godine prije

Propust tajne službe.

Adriana
5 godine prije

Slijedeći dobitnik je…

preseren3
5 godine prije

Danas imaju kamere svuda…
Siguran sam, da če nači….
Onda lagana vatra….

Arcibald Rajs
5 godine prije

Bilo bi zgodno sad da eksplodira neki ukrajinski nacista…

Ботовање
5 godine prije

Велика туга и велико питање Русији и Руским службама безбедности зашто се ово догађа?!Ако је Украјинска СБУ одговорна за ово као и претходна убиства (Киви,Моторола и неуспешни атентат на Плотњицког) зашто се не предузимају узвратне мере?!Нико ме не може убедити да СБУ ово може да организује а да ФСБ не зна ништа о томе.
Народ ДНР не може да трпи пасивност Русије а Русија мора да предузме одлучније мере на обуздавању битанги из Кијева а не да се мир купује елиминацијом непослушних или недовољно послушног.

Znase
5 godine prije

Svaka revolucija jede svoju djecu.

igi
5 godine prije

RIP…laka ti zemlja….DNR nije ni givi,ni motorola, ni zaharčenko – to je jedan čitav narod a on se ne da ubiti terorizmom naprotiv on ga samo jača.

Tomica
5 godine prije

Ovo je politika Kijeva koju su otvoreno propagirali. Iako je to ustvari terorizam, Zapad, kao i obicno ne nalazi za shodno da osudi takav akt, uputi kritiku i pritisne Kijev. Kakva je klima u Kijevu, doista bi trebala dobra serija uzvratnih aten^tata da se malo zamisle i prestanu s takvim akcijama.

17 novembar
5 godine prije

sta covjek da kaze niko od poginuli legendarni komandira ne pogine na linijama . nego bude misteriozno ubijen od eksplozija po gradu . samo laki topalovicu u svom komentaru jasno kazes ko stoji iza ubistva . bice da narod donbasa nema pravo na rudna bogastva nego na to imaju pravo oligarsi iz moskve i kijeva u dogovoru sa zapadnim kompanijama . dok je narod tu da gine i kopa rude .

dadi
5 godine prije

svako malo im ubijaju vodje ,a rusi samo sute!

Ivo
5 godine prije

Ovo je simptomatično, poubijati će sve rukovodioce iznikle iz rata. Osim onih koji su se sami maknuli… Znači nije stvar u ušutkavanju onih koji previše znaju, već u promjeni stanja na terenu. Tko stoji iza toga je upitno. Nema neke logike da FSB likvidira proruske figure. Hunta u Kijevu ima korist od toga,nesposobni su, ali izvođači mogu biti trenirani od CIA-e. Lokalni obračuni – teško, sve je pod ruskom kontrolom.

U svakom slučaju, loše za Novorusiju.

Zagor
5 godine prije

Duboko sam uvjeren da to nije djelo ukrajinskog terorizma.
Ošo Aleksa, doći će neki drugi, kom milo, kom drago.
Prava vijest je ustvari da od Travnja 2019, američki astronauti mogu na ISS samo prde*i, jer su Rusi rekli NJET tovariš, mi vas više ne vozimo.

Dan Dare
5 godine prije

Polozio je svoj zivot da bi djeca Donbassa mogla imati buducnost kao slobodni ljudi. Vjecna slava i pokoj velikom heroju.

Zare
5 godine prije

Ajde zasto nitko ne pomisli da mozda i jesu bili Rusi. Ako bi bio vrlo vazan za Ruse imao bi sve sto se ima da se ga ocuva. Mozda je nesto radio na svoje sto se nije sviđalo Rusima. Onaj Strelkov se na vreme sam povuko

Pero
5 godine prije

Na Rt-u naslov “Leader of self-proclaimed Donetsk People’s Republic…”
Znaci neki donjeckani se samoproklamovali i sad im ubijen lider i ko ih jebe, mi sa njima nemamo nista.
Interesantan je i taj njihov odnos prema zivotu. sve se rjesava ubojstvima, strava.
Nije ni cudo sto ih u svakom ratu izgine na milione.

Ara
5 godine prije

Tužan dan
Rudar , borac, zapovjednik nije se ustručavao da vodi svoje ljude na prve linije,
Tri puta ranjen, zadnji put kod Debljaceva i tu je ozljedu dugo vukao
Večeras će i mnoge ukrajinske majke zapaliti svijeću. Dolazile su u Donjeck u potrazi za svojim zarobljenim sinovima i on im ih je vraćao …

Neka mu je laka zemlja
https://www.youtube.com/watch?v=ctF16FUcYBo

Zagor
5 godine prije

Evo. Dimitri Trapeznikov je i službeno, novi Aleksa.

Zvrk
5 godine prije

Očito rusko maslo. Ukrosi su nesposobni i da pokrenu tenk. Jenkijima je onamo zatvoreno.

Saddam Panonski
5 godine prije

Nasrallah godinama prkosi Izraelu i još je uvijek živ, a evo svi do jednog heroji Novorusije brutalno likvidirani. Kako je to moguće? Ili su dakle Mossad trećerazredna skupina pretilih prometnih policajaca naspram kiborga iz SBU, ili je FSB to isto to naspram sigurnosnih službi Hezbolaha.
Nažalost, tu ostaje i treća mogućnost, a to je da su ga ubile (kao i Givija, Betmana, Motorollu) neke snage iz same Rusije. Kako niti jedna glava u FSB-u nije pala nakon onih ranijih ubojstava, a sumnnjam da će pasti i sada, očito je da neko jako visoko pozicioniran unutar RF sabotira Novorusiju. Kao što sabotira i svaki drugi projekt koji se tamo pokrene (https://www.telegraph.co.uk/news/2018/07/20/russia-fears-leak-hypersonic-missile-secrets-west-security-services/).
Rusija će očigledno morati, ako misli preživjeti kao samostalan entitet, provesti mjere prema kojima će one iz 1936./37 biti mačji kašalj..

igi
5 godine prije

ruski imperijalizam…..????…rusi su i u pariz ušli marševskim korakom,ali nisu ni od francuske svoju koloniju napravili već su se bez metka povukli svjesni da ni u kojem pogledu tamo ne pripadaju,dok evo i dan danas tkz. azijatske horde su se bez metka povukle iz berlina ali ameri bez krvi neće nikada.

Ray Luca
5 godine prije

Sva ta ubojstva i atentati vezani su za polako ali sigurno vraćanje Novorusije Ukrajini u zamjenu za ukudanje sankcija Rusiji.
Svi koji se tome protive završavaju ovako.
U roku od 1 godine postići će se dogovori o Novorusiji u sklopu Ukrajine.

ZigAtman
5 godine prije

Ove jeseni slijedi Ukrajinska ofenziva, a ovako zavrsavaju oni koji se ne misle povuci. Kremlj odobrio i sproveo.

Miki
5 godine prije

Rastuzila me njegova smrt. U miru, nosio je glavu u torbi kao svi rudari. Rudari ne foliraju, moras uci u rupu, bez price, bez muljanja. Iz rupe je izasao na prvu liniju, opet bez price, opet bez muljanja. U ratu se pokaze tko je covjek postupanjem prema zarobljenim neprijateljskim vojnicima. Kada pomislim da je zivo ono smece od Mirka Norca koji je pucao starici u glavu, ljudski gnoj koji je zasluzio da ga se pljune na cesti, dok na drugoj strani pogiba covjek koji je neprijateljske vojnike zive vracao njihovim majkama, tada znam da nema boga, tada znam da je bog mrtav.

OBICNOSAMOCITAM
5 godine prije

Naravno rat je i sve i svasta su moguci u ovom slucaju ubistva. Iskreno sumnjam da to ima neke veze sa Ukrajincima. Simptomaticno je to sto je smaknuto dosta “prvoboraca”. Moglo bi biti da se radi i o klanovsko-mafijaskim obracunima mada po meni najvjerovatnije je da su izvrsitelji iz Rusije i da je to politicka odluka. Naime svi ubijeni su bili da kazemo vodje otpora i zagovornici pripajanja Rusiji. Ja mislim da je tu kljuc svega. Ruska politika ne zeli Donjeck i Lugansk pripojiti Rusiji. Da zele to bi vec do sad uradili kao sa Krimom referendumom. Sluzbeni stav Moskve je da ti dijelovi moraju ostati u Ukrajini ali sa velikom autonomijom a i ovlastima. Najbitnije je Rusiji da bi na taj nacin te dvije oblasti mogle blokirati i sluzbeni ulazak Ukrajine u NATO. Polako ce to tamo preuzimat vodje od kojih se nikada nece cuti bilo kakva izjava o… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI