fbpx

Zoran Milanović lustrira političke i medijske manipulatore

Zoran Milanović

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, već danima vodi mali internet rat s političkim i medijskim manipulatorima. Na površinu močvare “istjeruje krokodile”, što takozvanim patriotima iz HDZa nije uspjelo skoro 30 godina. Ovaj put prenosimo u cijelosti njegovo obraćanje na društvenoj mreži:

Zoran Milanović, 07. 10. 2020.

“Agitator s vrlo čitanog i utjecajnog Indexa uzima u zaštitu nasilnog i sveprisutnog g. Puhovskog. Čini to u duhu i čestici poznate Zmaj Jovine: Ne pomagajte, braćo, izgibosmo! O tome niže.

Taj samodeklarirani ateistički agitator, što ja i mnoge druge javno deklarirane nereligiozne osobe držimo stupidnim, štetnim pa i nasilnim, živi, diše i piše isključivo – ad hominem. U ovom slučaju, ‘brani’ zlosretnog Puhovskog tako da upozorava na tobožnji ‘opasan presedan’ prema kojem silni predsjednik, moloh oklopljen imunitetom od kaznenog progona, kinji nježne dušice poput Puhovskog, njega i istim tim imunitetom jednako zaštićene i jednako verbalno nasilne saborske zastupnice. A propos, govorimo o imunitetu od kaznenog progona. Građanska parnica i odgovornost za štetu nisu unutar granica svemirskog štita ‘imuniteta’, fakt koji svaki malo pismeniji novinar i polemičar znade. Zna i naš agitator.

Riječ-dvije o famoznoj pogrešci ‘ad hominem’. Kataloški, to je jedna od pedesetak logičkih pogrešaka irelevantnosti, ona koju redovito i usplahireno protestiraju mediokriteti kojima je teško ili nemoguće razumjeti preostalih pedesetak. Ad hominem je formalno logički prijestup samo u purističkom, kataloškom smislu, a puno više stilska figura, nužna u razgovoru odraslih i jednakih, sve dok se ne zađe u prostor etničke predrasude, govora mržnje i slično. Ergo, tvrdnja Indexovog agitatora da ad hominem nasrćem na uboge i nezaštićene građane je po svojoj silogističkoj strukturi negdje između paralogizma i sofizma. Za paralogizam mu nedostaje element nehotičnosti. On namjerno piše neistinu. Za sofizam – nema one perfidne duhovitosti.

Bilo kako bilo, ne vidim u zadnjih trinaest godina u Hrvatskoj osobu više napadanu ’ad hominem’ od – sebe. Neka tako i ostane. Ili me ispravite, logičari.

Kratka faktografija:

U sudskom procesu protiv Dražena Budiše, Ivana Zvonimira Čička, Ante Paradžika i Gorana Dodiga koji se odvijao u kolovozu 1972. godine Žarko Puhovski je bio krunski svjedok optužnice. Sud ga je prihvatio kao svjedoka na prijedlog javnog tužitelja Stjepana Bokora. Ovo je važno naglasiti, jer se u naknadnim iskrivljavanjima činjenica Puhovski voli predstavljati kao svjedok kojeg je pozvao sud, želeći time reći da je on svjedočio u neutralnoj ulozi. Istina je da ga je pozvao sud, ali sud je pozivao svjedoke koje je predložio javni tužitelj i koje su predlagali branitelji optuženih.

Puhovski je svjedočio devetog (utorak, 15. 8. 1972.) i desetog dana suđenja (srijeda, 16. 8. 1972.) Novinska izvješća ne navode koliko je dugo trajalo svjedočenje Puhovskog u utorak, ali navode da je u srijedu svjedočio “čitav dan” (Večernji list, 17.8.1972.), odnosno “više od sedam časova” (Politika, 17.8.1972.).

Puhovski je svojim svjedočenjem potvrđivao navode optužnice koja je bila ispisana na “33 gusto kucane stranice”. Desetak sati svjedočenja bilo je sasvim dovoljno da se potvrdi svaki redak od 33 gusto kucane stranice optužnice. I ne samo za to da se optužnica potvrdi, nego i za to da se optužnica dodatno proširi.

Puhovski je svojim svjedočenjem proširio ne sam opseg navoda optužnice, nego i krug osumnjičenih osoba koje su temeljem njegova svjedočenja bile procesuirane.

Krug osumnjičenika proširio je devetog dana suđenja za tri imena (Jure Juras, Stjepan Turek, Matko Bradarić), a desetog dana za još tri imena (Ferdo Bušić, Ivan Boras i Krešimir Martinec, čije prezime mediji pogrešno navode kao “Martinić”). Puhovski ih navodi, na temelju izjava I. Z. Čička na nekom Književnom petku, kao članove nekog nacionalističkog komiteta što je bila optužba najvišeg ranga za neprijateljsko udruživanje protiv režima.

Kako to da se Puhovski nije prvog dana suđenja sjetio svih šest članova “komiteta”? Odgovor je samo jedan: na večernjim instrukcijama organi bezbednosti su ga podsjetili koja je imena propustio navesti.

Tako je Puhovski “pomagao” osuđenim sveučilištarcima.”

4.5 56
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
54 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Milance
Gost
Milance
24 dana prije

Milanovića osobno znam i mogu tvrditi da je politički dosta potkovan i sa odredjenim karakterom i jedan od najboljih predsjednika Hrvatske do sada.Ustavom njegove mogućnosti su ograničene ali odigrati će puno važnih uloga oko preformiranja Hrvatcka u novi savez koji je već gotov a to je nova Austro-Uharska monarhija.

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
23 dana prije

Vratiti u Austro-Ugarsku!? Vidiš, ko bi rekao…
Ćaću im i mater…. banditsku. Jesu nas zaje*ali.
U nas sve naopako, sve uzalud.
Bili smo u Raju i izašli.
Bili smo u Austro-Ugarskoj i izašli.
Toliko vremena izgubili i svašta prošli.
Za opet u Austro-Ugarsku se vratit.
Cijeli život se patili i Bogu molili….
Za opet u Raj se vratit.
P.S.
Lakše malo sa to vraćanje.
Jer poslije Austro-Ugarske smo bili….
I izašli.

Zagor
Gost
Zagor
23 dana prije

Ovo nije pravi Milanče

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
23 dana prije

Hiljadu mu bubnjeva Darkwuda…. 🙂

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
24 dana prije

Problem je što u Hrvatskoj politici ima toliko taloga da bi trebalo angažirati kineski pravosudni sustav da se razriješi čitava gungula mafijašenja,pogodovanja,privatizacijskih muljaža i pogodovanja,političkih igara. i pljački”sukladno zakonu” tako da jedan čovjek,makar i predsjednik Milanović u našem slučaju nažalost nema šanse protiv te stoglave nemani !!!!

gigi pinna
Gost
gigi pinna
23 dana prije

U takvim masovnim sječama glava stradaju i mnogi nevini – pusti te Kineze – dovoljna je i američka praksa, pa kao Maddoffu i sličnima doživotna robija. Takve ćeš spasiti ako ih osudiš na smrtnu kaznu.

Slonica
Gost
Slonica
24 dana prije

Iza Tešnja zoraN sviće
Dobrodošo’ predsjedniče…

Velike se promjene dešavaju u drzavnom vrhu…predsjednik il je jako siguran u sebe,il mu je sasvim svejedno za funkciju, i lažnu kremu politike.
Zanimljiv je njegov narativ duže
samo se nije kačio u hijerarhiju i
dobro uhljebljene pojedince ili udruge koji su zašticeniji od velebitske degenije,a u stvari malo tko zna njihove rezultate i svrhu postojanja.

Svi se nešto bune,traže opoziv al zanimljivo nitko od “napadnutih” ne sprema tužbu radi izrečenih neistina,nadonkadu štete ,ne daje demantije…
Znači li to da Milanović o svima govori istinu,i ništa osim istine??.

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
23 dana prije

“Mudar čovjek može više naučiti iz glupog pitanja nego budala iz mudrog odgovora.”
reče Bruce Lee….. i ode istamburati Chuck Norrisa
P.S.
Ah, da….
Ava Karabatić se zaljubila…

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
23 dana prije

Ava se zaljubila,a ja mislio da imam šanse kod nje,idem se objesiti na telefonsku banderu odmah,ili na onu od struje ,šta fali !!!!! Bože dragi,da ne povjeruješ !!!!!

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
23 dana prije

I njeni poznanici su šokirani….
🙂 🙂

Slonica
Gost
Slonica
23 dana prije

Ha ha
..a kad dođe iz istih usta
Mudrost i glupost
Jel čovjek više glup ,mudar.
Ili lukav🤔

Ava :pozdravljam roditelje
najviše mamu i tatu
Pozdrave šalje i novi momak
na talijanskom,naravno😊😊

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
23 dana prije

Žene za:
Ispravak krivog navoda…
Neke žene za:
Debelog muškarca bez love… Svinja!
Debelog muškarca koji je pun k’o brod… Medo mali!
🙂

tihobl
Gost
tihobl
23 dana prije

Poceo se druziti sa Dodikom i odmah poceo dodikovati. Da nije korone poceo bi pjevati pod satorima. Ne kaze se dzaba: s kim si, takav si.

Slonica
Gost
Slonica
23 dana prije

A ne ne …ne druži se on s polusvijetom
Da, s kim si takav si
Al još kažu:društvo biraš sam
Jedino obitelj ne biraš
I u obitelji sve ostaje…

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
23 dana prije

Zoki je malo neurozan….
Da će ga Sanja dat na zdravu hranu.
Skužila je da jedva kopča sako na jedan botun.
A nema di uteć…. Zatvorilo Klub.
🙂 🙂

Slonica
Gost
Slonica
23 dana prije

Ženo,šta ima za ručak?
Ništa
Opet ništa
Ostalo od jučer!!
….
Zoki je još dobro prošo sa Sanjom
Mogla ga je stavit na makrobiotiku
😊😊

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
23 dana prije

Sastala se dva predsjednika.
Mile je pričao kako voli Zagreb i kako je prije rata na Kvatriću prodavao krastavce i zelenu salatu. Nekako sazidao kuću. A onda je došao rat…. Pa je skucao za kućerak u Beogradu.
Zoki ga je počeo tješiti. Rekao da ako mu ikad zatreba, on mu može srediti kod masona da opet prodaje na Kvatriću. Jer su masoni instalirali Bandića za doživotnog gradonačelnika Zagreba. Rekao mu David Icke. A onda je Zoki krenuo…. o nekim pitanjima metafizike i šire, koja ga muče.
Ako su Adam i Eva bili bijelci… kako su nastali Crnci… Da nije još neko kresnuo….
A Dioklecijan je prvi rekao ”eppur si muove”. Kad je došao u Split gazit kršćane. I vidio janjca na ražnju. Galileo je to kasnije maznuo od njega. I plagijat twitao Inkviziciji….
”Je, je, klimao je glavom Dodik. Kad sam bio mali, na televiziji Oliver Mlakar. Kviskoteka. Jučer upalim televiziju, Oliver Mlakar…. Nisam uhvatio, o nečemu za prostatu.”
P.S.
Priča se da je Dodik rekao pratnji: ”Ajmo sad kod Vučića, on manje davi. Tamo se bar mogu nasmijati. Zadnji put mi je rekao da je brucoš na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi.”

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
23 dana prije

Ovo ti je odlično,ali stvarno vrlo vjerojatno istinito,Dodikom čale stvarno prodavao na placu u Zagrebu,a vjerojatno i sinčić pa možda i poznaje fine zagrebačke gospoje !!!!

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
23 dana prije

Rekao Ćiro Blažević da mu je Mile stari prijatelj.
Upoznali se 80. i neke, dok je u njega kupovao grincajg na Kvatriću…

tihobl
Gost
tihobl
23 dana prije

Sto “vjerojatno” kad se Mile javno hvalio kako je prodavao po pijacama Zagreb, Rijeka …
On se ne stidi svog porijekla.

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
23 dana prije

A što se netko ima stiditi porijekla,prodaje povrća na placu,SRAMOTA je krasti,lagati i pljačkati vlastiti narod !!!!!

Pizistrat Nelson
Gost
Pizistrat Nelson
23 dana prije

Vrh!!!

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
23 dana prije

🙂 🙂

Slonica
Gost
Slonica
23 dana prije

Brucoš je sjedio do onog bez maske
Oliver,Kviskoteka
Igra asocijacija,detekcije
Osoba A B C

Ps .kažu da oli jedini
dobro investirao u Parizu.
(a možda je i tu pisalo ,sve mi se pobrkalo)

Isprika off topic😊

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
23 dana prije

Ispričano Ti je…
🙂 🙂

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
24 dana prije

Mogao bih se složiti s nedavnim izjavama i reagiranjima ZM, ali po mojoj procjeni ZM je samo igrač koji igra dodjeljenu ulogu.
ZM kao i AP su prošli bruxelkesku obuku, Milanović NATO, Plenković EU smjer. Prvi je bahat, drugi je ljigav i uz različitu retoriku to su sve razlike između njih dvojice.
ZM trenutno zabavlja mase koje pale mediji. ZM je bio predsjednik vlade i rezuktati njegovog predsjednikovanja vladom su po rezultatima isti kao i od AP.
Uloga predsjednika njemu dopušta komodno baljezganje kao i njegovoj predhodnici KGK i najgore što se može događati je to da se navija za jedno od troje spomenutih koliko god baljezganje ZM bilo prihvatljiviie nego baljezganue AP ili KGK.
ZM na vlast nije došao bez potpore globalne elite kao i otalih dvoje spomenutih.
Demokracija je takva igra i tko je shvatio, shvatio je, tko nije i neće.
Da li se itko sjeća kardinala Bozanića i njegovog “grijeha struktura”?
Mislim kako je vrijeme prestati se igrati demokracije koja to u stvarnsti nije nego je to nešto opako uploadirano u percepcije masa.
Objave o Milanoviću i raznim spodobama s kojima on medijski “ratuje” je igra za mase i clickbait materijal za digitalne medije bez obzira na njihov predznak ideologije ili svijetonazora koji zastupaju. Kraj.

Outsider
Gost
Outsider
24 dana prije

Kgk je došla samo da odradi agrokor i otišla.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
24 dana prije

A da, vidiš kako se ja toga nisam sjetio. Ja naivan mislio kako je današnji ministar Marić koji je nakon što je bio pomoćnik ministra Šukera otišao u Agrokor da bi se iz Agrokora vratio u vladu kao ministar puno o Agrokoru manje znao od KGK.
I koliko se sjećam svi su Kolindi radili iza leđa jer je američka veleposlanica večer prije donošenja lexa bila u Banskim dvorima, a ne na Pantovčaku 😊😊😊

gigi pinna
Gost
gigi pinna
23 dana prije

A što se na Pantovčaku inače donose zakoni? Znala je ekipa iz buzina gdje će ići…
HNB (još jedna ekipa odavno zrela za lustraciju) je najveći krivac za Agrokor, jer kada je Todor, koji je već tada bio u dugovima do grla) uzimao kredit za kupovinu Mercatora, HNB je imao ovlasti to spriječiti, a nije napravio ništa.

Ive
Gost
Ive
24 dana prije

Još devedesetih godina shvatio sam da KORUMPIRANI i ZLOČINAČKI HDZ vodi Hrvatsku u propast. Tada sam napisao da u Hrvatskoj nema nade u bolje sutra dok ma i u tragovima postoji KORUMPIRANI ZLOČINAČKI HDZ. Jadni moj narode hrvatski unište to zlo razborite svaki spomen na njih. Prvo su radili i interesu 200 obitelji a pitome sve po nalozima koji dolaze iz Washingtona i Brisela.

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
24 dana prije

Ive,sada će te dežurni “volitelji hrvatske i dežurni domoljubi” proglasiti “nevoliteljem svega hrvatskog i komunjarom” !!!!!

Ive
Gost
Ive
23 dana prije

Debeli samo ti dembeli i dalje. Ja sam tisućama kilometara od Hrvatske, prognan od ZLOČINAČKOG KORUMPIRANOG HDZ samo zato što nisam htio dati dobrovoljni prilog od milijun DM. I kadgod pomislim na Hrvatsku uvijek kažem JADNI MOJ GLUPI NARODE HRVATSKI. A u Hrvatsku se ni mrtav ne vraćam dok god i u tragovima postoji ZLOČINAČKI HDZ i dok se ne očisti od HDZ ljudskog SMECA.

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
23 dana prije

Ive,ispričavam ti se ako nisi shvatio zašto sam DVA PUTA STAVIO.NAVODNIKE,pobogu daj malo promisli,a ti skočiš na prvu loptu !!!!

Ive
Gost
Ive
23 dana prije

Debeli, ja to gledam na mobitelu a to je toliko sitno da se znaci navoda ne vide, dakle oprosti ali to je reakcija bez znaka navoda.

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
23 dana prije

Opraštam ti ,ali si dužan pive kada se ,možda,jednom sretnemo i popijemo u miru po jedne !!!!

gigi pinna
Gost
gigi pinna
23 dana prije

Dok je bio premijer kad je imao ovlasti što se nije zalagao za lustraciju pa onda Puhovski, Goran Milić, Šeks i slični ne bi prismrdili medijima ni politici; što nije najurio šačicu onih pijanih parazita zvanih “šatordžije”; HNS i ta energetska bagra su mu krojili politiku…
Sad kad nema ovlasti gnoji svakodnevno, bilo online, bilo offline – kako si oštar prema Daliji i Puljakici – što tako nisi bio oštar prema Klemmu i Đuri “pemzija od 25 hiljada kuna” Glogoškom.
Kolindi smo se barem smijali, a ova Račanova curica je smarač malo žešći. Tko ga ne zna skupo bi ga platio.

Ive
Gost
Ive
23 dana prije

Svi vi zagovornici lustracije mislite i tvrdite da je kvislinška NDH i ova današnja bila više za Hrvatsku od Socijalističke Hrvatske. Pogledajte samo tumačenje u enciklopediji što znači biti kvislinška država pa nakon toga udarite glavom u betonski zid i priznaje koliko ste glupi. Svak tko ima pameti i minimum mogućnosti napušta tu KVISLINŠKIH PATVORINU od slučajne države.

Mucke
Gost
Mucke
23 dana prije

Ovaj mi poodavno nije “simpatican” ali njegovi nastupi u zadnje vrijeme,pocevsi od onog ” karijesa” pa do samaranja duboko kompromitiranih likova iz MSM i politike izlaze izvan okvira nekakve predstave za narod.
Ono sto mi je upalo u oci je da je nekolicina ” nounara” kao i odredjeni broj prozvanih politickih sabana smjesta zatrazilo postupak opoziva premda mi takva mogucnost nije poznata?
Ovo napominjem jer se Milanovic u predizbornoj kampanji,jedini od ondasnjih predsjednickih kandidata,slozio sa idejom da se predsjednik drzave ubuduce bira u saboru a ne neposrednim opcim izborima.
Dali je ovo ta igra kojom se zeli progurati uzurpiranje apsolutne vlasti od strane predsjednika vlade?

gigi pinna
Gost
gigi pinna
23 dana prije

U vrijeme lock-downa i to kao predsjednik države, opravdanog ili ne, išao je u taj neformalni iluminatski klub Dvagana Kovačevića. Pametnomu dosta!
Puhovski? Na ignori listi mi je odavno. Medijske lijenčine koje ne znaju kako popuniti program zovu ovog mudrosera koji ima mišljenje o svemu i svačemu.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
23 dana prije

gigi pina
“Medijske lijenčine koje ne znaju kako popuniti program zovu ovog mudrosera koji ima mišljenje o svemu i svačemu.”
Ti to pišeš kao da ga stalno slučajno pozivaju u političke emisije… Ja mislim da tu ništa nije slučajno! Gazde televizija RTL, Nova TV i N1 naredile su urednicima političkih emisija da ga stalno pozivaju u te emisije jer on dio njihove ekipeza pranje mozga širokim narodnim masama. I on i žena su Šorošovi igrači.

Zagor
Gost
Zagor
23 dana prije

Mislim da ovim napadima(koje, usput, podržavam jer stvarno lustriraju) predsjednik skreće pažnju sa Kovačevićevog kluba čiji je i on bio član.

Alex
Gost
Alex
23 dana prije

Ne glede na faktografsko stanje stvari pri prepucavanju između predsjednika Milanović a i ostatka puka” lijepe naše”, ostaje gorak okus plitkog narativa koga g. Milanović koristi pri tome. Naprosto, spuštanje na razinu verbalnih obračuna za šankom nedostojno je jednog predsjednika,pa makar i”slučajne” države.(I ovo potonje je verbalni konstrukt g. Milanović a.)
Sve i da nije bilo dama na predsjednikovom nišanu,opet, vokabular korišten pri verbalnim razračunavanjima nije,u najmanju ruku,bio uljuđen,pa ma koliko,u samom sukusu stvari,bio u pravu.
I sam g. Milanović znao je potegnuti onaj čuveni stih :”Ubi me prejaka riječ!”. Pa je nejasno zašto je u zadnje vrijeme zanemario pjesnika Branka Miljković a.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
23 dana prije

“Ne glede na faktografsko stanje stvari pri prepucavanju između predsjednika Milanović a i ostatka puka” lijepe naše”, ostaje gorak okus plitkog narativa koga g. Milanović koristi pri tome.”

Bez uvrede prijatelju ali ovo podebljano ja zovem jalovim pretencioznim malograđanskim preseravanjem. Jer kad netko konačno javno nazove stvari pravim imenom i kaže bobu bob, a popu pop onda se javljaju takvi kao ti koji počnu soliti pamet sa ispraznim frazetinama poput “plitkog narativa”, “spuštanja na razinu…”, “neuljuđen vokabular” i slična lupetanja.

Zašto ti toliko smeta kad se lopovu kaže da je lopov, drukeru druker a licemjernoj narikači upravo to? Kakav duboki narativ je potreban da se opiše bitanga, profesionalni režimlija i druker Puhovski? Ili one uhljebljene feminističke flundre Sarnavka i Ljubičićka i lakrdijašice kao Oreškovićka i Puljakica? Ne bi li nam upravo ta retorika i takav vokabular trebali biti dobrodošlo osvježenje u moru ispraznog i jalovog političarskog nizanja frazetina i gomile riječi bez značenja?

Takvi uplašeni i savršeno izdresirani ovcoidi koji hodaju po jajima i boje se vlastite sjene i jesu razlog zašto nas ovoliko prcaju u zdrav mozak. Jer ne samo da se panično bojite bilo kakve konkretne političke ili druge akcije pa samo sjedite i kutu i jamrate, nego vas čak i plaše jasno i bez uvijanja izgovoreni stavovi i činjenice čak i kad ih netko drugi izgovori. Jer vi se to ionako ne usuđujete.

Pretpostavljam da su Milanovićevi najnoviji verbalni obračuni s ljevičarskim dubokodržavnim “svetim kravama” za tebe i tebi slične “ekstremizam”. Jer sve što imalo miriši na konkretno, bilo riječi bilo akcije, za takve je “ekstremizam” i užasno vas plaši pa onda taj kukavičluk i jalovost skrivate iza nekakve lažne uljudnosti koja vam služi kao opravdanje zašto se sami ne usudite ni pisnuti.

Zato tebi i tebi sličnima poručujem da se prestanete ponašati kao viktorijanske junferice koje se “šokirano” krevelje i “s gorkim okusom u ustima” padaju u nesvjest kad čuju ulični sleng, uzgojite muda i pozdravite činjenicu da je konačno netko smogao snage bar neke od tih “nedodirljivih”. parazita i propalica javno prozvati i nazvati pravim imenima.

Pizistrat Nelson
Gost
Pizistrat Nelson
23 dana prije

Bravo kuka, prošlo je vrijeme političke korektnosti. Gledam onog Bačića danas koje smrdljive floskule prodaje javno, pa glavu bi mu čovjek odšarafio.
Neka malo direktnog narativa u politici, svakom treba reći što ga ide bez previše uljepšavanja.

tihobl
Gost
tihobl
23 dana prije

Sta kaze najnoviji Zokijev jaran: sa gospodom gospodski, sa fukarom …
Cuo si za “s kim si takav si”.
Volio bi da sad neko upita Zokija o bivsem visokom prestavniku iz Britanije, po zlu upamcenom u Hercegovini. Mislim da bi odgovorio slicno kao Mile.

Alex
Gost
Alex
23 dana prije

Točno! Indikativno je da su”fukara” sa ovih prostora,nakon 2.sv.rata,protjerali gotovo sve civilizirane manjine. Pa gospodu ožeš naći samo pod navodnicima, odnosno deklarativnu gospodu. Stog nam se i prefsjednici ponašaju kako se ponašaju i još je dobro dok rukavom ne otiru noseve.

tihobl
Gost
tihobl
23 dana prije

Ma ovi nasi su jos dobri sa kakvim se sve bjelosvjetskim fukarama moraju sastajati. Da vidis kakve su sve nakupili u Briselu, boze me sacuvaj.

Max
Member
Famed Member
Max
23 dana prije

Svaka čast za ovo.

Roko Paic
Gost
Roko Paic
23 dana prije

Zoki je prdnuo u čabar, puko ko kokica, otišao na kvasinu, prozviždao…

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
23 dana prije

Roko Paić
Jel’ Ti to gore pišeš zato što je Milanović ispričao istinu o Žarku “Sveznadaru” Puhovskom?

U nemilosti
Gost
U nemilosti
23 dana prije

Z.M. isto kao I L.R.
Zabavljaju narod
Svojim pricama I frustrama
Oko nebitnih stvari na koje NE MOGU utjecati
Umjesto da se prime posla oko stvari za koje su odgovorni I na koje MOGU utjecati !!!!
Ukratko
Bacanje narodu prasine u oci

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
23 dana prije

U nemilosti
Jel ‘ to nebitna stvar što nam jednog tipa kao što je Žarko Puhovski u svim medijima u stranom vlasništvu nameću kao “etalon” za pošteno i nepristrano prosuđivanje o politici i povijesti?

dur
Gost
dur
23 dana prije

Problem je stomljudi vbrkaju stvarnost i holivudske filmove i lazne izmisljene priče o nekakvim mafijasima ala al kapone . To je sve predstava mfija vlada ko zma od kad i svi uhvaceni negativci su samo plac eni glumci

dur
Gost
dur
23 dana prije

Zoki je debelo masonce . Nakon izbora prva izjava je .Zivot je prekrasno putovanje. masnoska sifra

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
54
0
()
x