Bidenov režim pokušava izgladnjivati školarce kako bi prisilio na prihvaćanje politike trans kupaonica

Transrodnost
12 komentara

Jeste li američki porezni obveznik? Ako je tako, možda bi vas zanimalo da Joe Biden i njegova kriminalna zadruga okupatora Bijele kuće, to uključuje Baracka Husseina Obamu, koji je u osnovi priznao da je povukao konce Zaboravnog Joea izvan Bijele kuće, planiraju prekinuti savezno financiranje državnim školama, odnosno planiraju prestati davati školama vaš teško zarađeni novac, ako škole ne pognu koljena pred transrodnom mafijom.

Usput, možete poslušati kako Obama otkriva svoje prave planove u videu ispod s kanala Brighteon.com “Themoreuknow:”

Posljednji naslovi vijesti otkrivaju da Bidenov režim više ne želi financirati ručkove u javnim školama, koje odbijaju “pustiti dječake u kupaonice za djevojčice” i obrnuto. Ili zbunite djecu LGBTQ propagandom ili će umrijeti od gladi, Bidenov je ultimatum.

Od sada, savezna vlada nadopunjuje ručak u javnim školama putem Službe za hranu i prehranu (FNS) na temelju njihovih potreba. To bi se uskoro moglo promijeniti u pružanje ručkova na temelju političke odanosti krajnje lijevoj perverziji i seksualnoj devijantnosti.

U priopćenju američkog Ministarstva poljoprivrede (USDA) od 5. svibnja objašnjava se da će javne škole morati ažurirati svoje politike nediskriminacije kako bi uključile posebnu zaštitu za poremećaje “rodnog identiteta” i druge LGBTQ mentalne bolesti. Ako odbiju, onda se u njihovu blagajnu više neće ulijevati federalni novac.

“Pod vodstvom Biden-Harris administracije, USDA i FNS izdaju ovo tumačenje kako bi osigurali da su njegovi programi otvoreni, dostupni i pomogli u promicanju sigurnosti hrane i prehrane, bez obzira na demografiju”, stoji u priopćenju USDA.

Uništenje Amerike samo što nije dovedeno do završetka

Ispada da ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nije Obama, koji je tijekom svoje ilegalne okupacije u Bijeloj kući izmijenio savezni zakon kako bi uključio posebnu zaštitu za ljude koji oštećuju svoje hormone i uklanjaju svoje genitalije, kako bi pokušali postati svoje “pravo” ja.

“Smjernice iz Obaminog doba koje tumače naslov IX izmjena o obrazovanju iz 1972. za zabranu diskriminacije na temelju spolnog identiteta navode da transrodnim studentima mora biti dopušteno korištenje toaleta, svlačionice i tuša koji odgovara njihovom rodnom identitetu”, izvještava The Daily Caller, ukazujući još jednom na pravog zlikovca.

Pod Bidenom, USDA je sada odlučila tumačiti odredbe o diskriminaciji na temelju spola u naslovu IX amandmana o obrazovanju, tako da uključuje “rodni identitet” kada je sve što je ikada trebalo pokriti bio biološki spol. Drugim riječima, politizacija “znanosti” sada je kodificirana na saveznoj razini.

“Noam Chomsky je prošle godine na sličan način pozvao na izgladnjivanje vaxxed u pokornost”, primijetio je Chris Menahan iz Information Liberationa. “Nadam se da Amerikanci prate kada se situacija bude okrenula.”

Hoće li se zapravo situacija okrenuti? Cijelom naraštaju, a zatim nekima, sada je ispran mozak kako bi prihvatili ovu transhumanističku agendu kao normalu. A mnogi od onih koji to nisu prihvatili uskoro će saznati da je cijena za to isključenost iz društva, jer se više neće moći školovati, zadržati posao, pa čak ni jesti, kao u slučaju javnih škola.

“Odgovor je ukidanje financiranja i delegitimiziranje državnih škola”, napisao je netko u Information Liberationu. “Prvi bi korak bio ukidanje svih lokalnih poreza na imovinu koji financiraju državne škole. Drugi korak bio bi zahtijevati da vaša državna vlada zamijeni državne škole školskim bonovima.”

Drugi je napisao da je razdoblje federalnog poreza na dohodak nelegitimno. Ako se zvijer prestane hraniti, tada bi se veliki broj društvenih problema, ako ne većina ili svi, više nego vjerojatno riješio sam od sebe.

BidenSADTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
hogar strašni
1 godina prije

pa postoji rješenje napravite muški, ženski i lgbtq..i ostali WC , prostorije za tuširanje…..
Vjerujem da bi normalni roditelji rado financirali izgradnju bolesničkih WC-a samo da njihova djeca to ne gledaju i da imaju svoj mir i privatnost. i stvar gotova svako ima svoju rupu za pišanje.

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Zapravo . To je najstrasnija Anti – gay praksa ! U namjeri da ih se sto vise ” outuje ” I time pojacaju svoju , politicku moc – socijalisti tj krupan capital , koji je UVIJEK socijalisticki u svim svojim derivativima , sprovode , doslovce terror NAD , vecinskim , tradicionalnim pucanstvom – no – to uopce nije prvi puta !!! U novijem vrijemenu , unutar Njemacke , okupacione zone , duboko Katolicke Poljske , Njemacki Nacional ( socijalisti ) su po smjesnim cjenama prodavali , svukud – najcrnju ( tada crno bjelu ) , eksplicitnu pornografiju , ukljucujuc I djecjju , nasiroko I svukud !! Dakako ! Pripadnicima Volksdeutsch ( Istocnim Prusima ) je isto bilo , NAJSTROZE , zabranjeno !!! O tomu su se usrdno brinuli , pripadnici Shutzpolizei ! Dakako , budne oci su pazljivo pratile kupce istog … Poslje sloma Reicha , nove vlasti su ODMAH… Čitaj više »

odjeb je lansiran
1 godina prije

ispisujem se iz “skole”. nece mi nitko diktirat sta moram jest, citat, mislit, radit, tj. ne trazim nikakvog ucitelja ni vođu. neka ide onima koji to traze. ja trazim da me se predstane nadzirat jer necu knjigu u ruke primit za inat.

Max
1 godina prije

točno.

Dokurčilomi
1 godina prije

“mora biti dopušteno korištenje toaleta, svlačionice i tuša koji odgovara njihovom rodnom identitetu” odlično, neka se odluči šta je i gotovo. NE MOŽE BITI OBOJE ILI IZMEĐU.

Roccos
1 godina prije

Nije Obami lako.Njegova trandža Michelle je direktno zainteresirana za taj plan.

goran
1 godina prije

bilo bi i vrijeme da se amerika raspadne nakon što su uništili cijeli svijet

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI