Jeste li znali da je slavni Bob Marley u roku 4 tjedna dobio troje djece?

Bob Marley
5 komentara

Bob Marley, slavni Reggae glazbenik rođen je na Jamajci 6. veljače 1945. godine kao Robert Nesta Marley. Iako mu je otac bio bijelac iz Engleske, odrastao je u sirotinjskom kvartu glavnog grada Jamajke, Kingstonu.

Težak život mu je stvorio osjećaj za patnju robova koje su dovodili i iskorištavali na Američkom tlu, a što je kasnije utjecalo na njegovu glazbu. S 14 godina napušta školu i odlazi iz Kingstona. Odlazi u Ameriku kod svoje majke i zapošljava se u tvornici automobila Chrysler gdje je i dobio inspiraciju za pjesmu It’s Alright. Godinama bezuspješno pokušava ostvariti svoj san u glazbenoj branši, ali tek 1973. počinje njegov planetarni uspjeh. Umro je od raka nožnog palca, nakon što je odbio amputirati ga.

Druga strana Bob Marleya

Međutim, Bob Marley nije samo “poznat” po glazbi, već i po tome što je bio u kontaktu s nekoliko žena u isto vrijeme, a koje su mu rodile potomke.

Bob Marley je 1966. godine oženio Ritu Anderson, ali je u isto vrijeme imao djecu s više drugih žena. Dobio je troje djece krajem travnja i početkom svibnja 1972. godine. Prvog sina Stephana Marleya mu je rodila supruga Rita 20. travnja.

Drugo dvoje djece se rodilo 16. svibnja i 19 svibnja. Prvi je dobio ime Robert i nadimak Robbie, a Bob ga je imao sa ženom koja se zvala Pat Williams. Drugog sina Rohana je rodila Janet Hunt.

Slavni Regge pjevač Bob Marle je sve ukupno imao 11-oro djece. Od njih 11-otro, petoro je rodila supruga Rita, a ostalo šestoro djece su rodile druge majke.

Bob Marleyjeste li znaliTomislav Jukić
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan1
6 godine prije

Nevažna vijest.

Zvrk
6 godine prije

iz dana u dan napomene na kraju članka su sve duže…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI