Neravnopravna borba protiv komarca

Komarac
37 komentara

U noći u kojoj se Đoković borio protiv poletnog Nizozemca Tima van Rajthovena, gdje je Tim ipak imao neke šanse da pobijedi, ja sam se borio protiv jednog krvoločnog komarca u meču ukom nisam imao baš nikakve šanse.

Sve je počelo oko pola noći, nakon odgledanog teniskog dvoboja. Legao sam potpuno spreman za carstvo snova nakon što su sunce i morska voda pošteno odradili svoju pripremu za za moje blaženo spavanje. Ali vraga! Samo što sam legao, počeo mi je oko glave zujati jedan komarac. Otkud on, kad su na prozorima mrežice? Taj me je već nadmudrio i dobio svoju prvu bitku protiv mene tako što je neprimjetno ušao kad sam otvarao vrata.

Ali ni ja nisam bilo kakav igrač, odlučim mu se za to osvetiti. Čim ga čujem oko uha, ja mu pokušam opaliti šamarčinu koja će značiti ujedno njegov kraj, a moju pobjedu. Ali samo nekoliko sekundi kasnije čujem ga ponovo. Hm? Kako li se samo izvukao? Ponovo mu zveknem šamar, odnosno sam sebi, ali rezultat opet isti – on i dalje zuji. Kad sam se već toliko išamarao da mi se počelo vrtjeti u glavi, ustanem, upalim svjetlo i naoružan krpom u ruci, krenem u odlučujući boj – on, ili ja!

Ali vidi „junačine“, kao da je u zemlju propao! Nema ga nigdje, ne odgovara na moje provokacije, ne nasjeda na moju izazovnu golotinju. Četvrt sata sam se šepurio po sobi kao paun ne bih li ga izmamio na megdan junački, ali kukuvica se sario u mišju rupu i ne izlazi.

Nije bilo druge nego odložiti oružje, ponovo isključiti svjetlo, leći, zijevnuti iz sve snage i zaspati. Ma, nisam ni zijevnuo čestito, kad on ponovo zazuja! Sad sam bio stvarno ljut pa šamar koji sam namijenio njemu udarim tako jako da sam sve zvijezde vidio. I ništa, on se opet utiša nekoliko sekundi pa zazuja još jače, kao da mi se smije.

Nastavim se ja šamarati i prevrtati sve do jutra, ali protiv te nemani ništa ne pomaže. Da me je neko drugi toliko išamarao, bilo bi krvi do koljena, završilo bi to i na sudu. Ali nešto kontam – kako ću tužiti sam sebe?! Gdje ću protiv sebe kad se toliko volim? Žao mi me da se tužakam.

I tako isprebijan, pred zoru se odlučim predati. Ustanem. Ko bi se mogao izboriti s takvom aždajom? Pokušat ću danas tog krvoloka privoljeti da potpišemo primirje, makar ono bilo na moju štetu. Čudna mi čuda, dati mu tu njegovu kapljicu krvi! Šta mogu, s rogatim se ne bode?!

BorbaIvo KobašKomarac
Pretplatiti se
Obavijesti o
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
1 godina prije

Kakovi komarci ?! Sve su to Rusi i Putin !!! SANKCIJE NJIMA TREBA !!!! Doduse .. Sve je to pod controlom i dogovoreno od strane .. Cabal ! Uh .. Odoh popit ljiek .. Ponovno , glasovi u glavi ……. P. S. ; – 😁

Tupko Glupko
1 godina prije

Ivo, protiv pojedinačnih neprijatelja ovakve vrste, najučinkovitije su one mlatilice za muhe. Ne električne, već one mehaničke koje rade na principu brze ruke.
Ako vam refleks i brzina još rade, brzo ćete je se riješiti, samo pazite da ju ne kresnete po zidu da ne ostavi krvavi trag 😃

LZN
1 godina prije

Nešto slično doživljava Elenski zadnja tri mjeseca……..samo što oko njegovih ušiju ZZZZZZZZZzzzzzzzz-uji po cili dan……..

Žvuž
1 godina prije

Svaka čast za članak, treba nam malo inteligentnog lakšeg štiva u moru horora i debilana koje se uglavnom isključivo mogu pročitati po svim medijima.

Legendarni Grk
1 godina prije

I ja ponekad imam takve zanimljive epizode i kada upalim svjetlo i lociram “krvavo neprijatelj, fasisticko okupator”, onda ga gađam jastukom po zidu ili stropu i tako ne ostane mrlja kada pogodim kopilandera.

tihobl
1 godina prije

Ivo ujedi i ti njega pa da vidi kako je to.

1 godina prije

Šjor Ivo,tabletice protiv komaraca Sha idu u aparatić,super djeluju.mi nemamo mrežu na prozorima ali komaraca preko noci nema.hvala i sretno u sljedećoj bitki👍

Tupko Glupko
1 godina prije

Tekstovi Ive su uvijek osvježenje u moru crnih vijesti ovdje.
Svojevremeno samo dao ideju Logičnom da tu i tamo objave koju skroz pozitivno intoniran članak, ali za sada ništa 😎

Ana
1 godina prije

Tkogod veli da ga sitnice ne živciraju – nije spavao s komarcem!

Max
1 godina prije

Javite kako je prošlo.

Sardelino
1 godina prije

Kad sam bio klinac, ljeta sam provodio kod bake u Dalmaciji . Kruh se od muha čuvao u drvenim kutijama sa mrežom na vratašcima.
Muhe su se lovile na ljepljive trake koje su visile sa stropa a ja sam ih još dodatno tamanio lastikom. Komarce uveče i tokom noći nisam ni primjećivao jer mi nisu došle u fokus zbog zbog najezde stjenica.
I dan danas možete naletjeti u Dalmaciji na apartmane sa stjenicama.Komarci će Vam u tom slučaju biti najmanja briga.

Emmi
1 godina prije

Vec se jaako dugo nisam ovako zdravo nasmijao! Lp.

Moka1
1 godina prije

Ako mi netko može pomoći opisom kako izgleda 5g mreza postavljena u gradu,naime gledam mapu svog malog grada di poznajem svaku ulicu i pise na nekoliko mjesta je postavljena 5g mreza,dali je moguće da je tako mala kutija ili samo žica bez antene? Ako mi moze netko pomoći kako izgleda?

Lucija, prva
1 godina prije

Može i gore.
Dakle, sjedim ja s frendicom na kavi.
Odjednom, pazi, OSJETIM ubode…!!!
Lijevi batak, tisućinku sekunde kasnije, desni!!
Promjenim izraz lica. Svatko bi.
Zakmečim.

Prva pomisao: netko je držao cucka na na tom jastuku na kom sjedim, i, vjerojatno neka buha ostala.
Znam ja da svaka vrsta ima svoje parazite, …ali, šta, gladan može probat?

Doma trk u kadu, …iza, bacim se na proučavanje uboda kojekakvih gadosti, na netu. Srećom, ništa ne odgovara.
Ko – ma – rac. Točnije, komarci. Eto.
Je li to normalno ponašanje?
Trebali bi ići na ruke, stopala, tamo gdje je krv blizu kože? Šta da je bilo nešto drugo, pa da čovjek liječniku pokazuje taj dio tijela? Možda je njima normalno, meni baš i ne.

Btw, grizu samo komarice, i to samo nekih vrsta. Trebaju malo krvi za reprodukciju.🦟

BTK
1 godina prije

Usisavač u stanje pripravnosti. Nema tragova.

mrdo
1 godina prije

Da nije parcijalni tinitus?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI