Je li ipak nešto nemoguće?

Macron - cijepljenje
14 komentara

Predsjednik Francuske Makron je izjavio da dolazi vrijeme u kom ništa nije nemoguće, pa ni to da europske zemlje pošalju svoje vojnike u Ukrajinu da se bore protiv Rusa.

Hm, ništa nije nemoguće?! Da, u ludim vremenima, za vrijeme ratova, svašta se dešava, svašta je moguće. Oni koji su bili mali, postanu veliki, a veliki postanu mali. Ono što je vrijedilo, postaje bezvrijedno, a ono bezvrijedno postaje vrijedno. Istina postaje laž, a laž istina i tako dalje. Dešavaju se neočekivane stvari. Neki se tome čude, neki se plaše da bi moglo biti i gore, neki se nadaju da će brzo proći i tako vrijeme prolazi. I da, baš se čini da je tada sve moguće.

Ipak, i u takvim vremenima su neke stvari nemoguće. Jer da su i one moguće, drastično bi se smanjile šanse za izbijanje ratova i za dešavanje svih navedenih pojava. A šta je to nemoguće? Pa, recimo da predsjednici koji nas huškaju na ratove, krenu prvi u rov i da povedu svoju djecu sa sobom. Ili da, eto makar to, za vrijeme rata vođe ne mogu povećavati svoju imovinu; i samo to bi mnogima bilo suviše bolno i demotivirajuće. E, kad bi tako bilo, vidjeli bismo koja bi opreznost vladala u davanju izjava, a koja mudrost kod donošenja odluka!

Pogledajte malo sve zemlje koje trenutno ratuju. Svi predsjednici su na sigurnom. Njihova djeca također. Ne vjerujem ni da je bilo koji sin brojnih ministara na bojnom polju. Ne, ta čast je za obične smrtnike. Za one koje se ništa ne pita i za one koji će od rata imati samo štetu.

Dakle, predsjedniče Makron, nije istina da je sve moguće u ovom strašnom ratu, kao i u mnogim drugim ratovima. Nije moguće da pošaljete svoju djecu, ni djecu svojih ministara i prijatelja u rovove, s puškama u rukama. Nažalost, nije. A da jest, ni ovog rata u koji namjeravate poslati sirotinju, po svoj prilici ne bi bilo.

francuskaIvo Kobašmacron
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
MladenSt
1 mjesec prije

Svaki sljedeći rat na tlu Europe je ujedno i Europski rat .V.V. Putin – nešto malo prije SVO u Ukrajini ,a je.iga Ivo tebi izgleda ovo promaklo .

M.r H.F
1 mjesec prije

Točno do zareza , svi ti anemični političari novoga kova nisu vidjeli ratne strahote pa stoga olako šalju tuđu djecu da ginu ali kada bi se donio zakon da oni moraju biti prvi u rovu zavladao bi MIR bez presedana u povijesti!!!😕😐😕😐🫵🫵

onaj najglu...Dalton
1 mjesec prije

Pobjegao iz Malija, a ratovao bi protiv Rusije u Ukrajini…

Vikton
1 mjesec prije

Pa Macron nema djecu,kao Angela merker isto nema sjecu,premijerka novog zelanda isto nema djecu ima ih dosta koji danas vode EU a da nemaju djecu,slucajno?
Slucajnosti ne postoje.

burt
1 mjesec prije

nije to Macronova ideja nego je prema NATO stratezima stvaranje koalicije za slanje dalekometnih rkaeta Ukrajini potrebno iz čisto vojnih razloga, ruska avijacija svaki dan iz zračnog prostora Rusije napada ukrajinske položaje u harkovskoj, luganskoj i donjeckoj oblasti i zato je Ukrajini potrebno dobijanje večeg broja raketa dužeg dometa Storm Shadow, Scalp, Taururis, GLSDB, M57 za napad na ciljeve u zapadnoj Rusiji jer se ne može dozvoliti da se otamo neometano izvode vojne operacije protiv Ukrajina

Emiliano Zapata
1 mjesec prije

To sto ste napisali je istina koju znamo jos od ww1, no kako izbjeci prisilnu mobilizaciju kad krene?

Max
1 mjesec prije

Lijepo i direktno.

xyz
1 mjesec prije

Macron želi reči, da dolazi vreme jačeg i da ga ne zanimaju moralne, ljudske i pravne norme.
A šta če te drugo čuti od korumpiranog bankara i zločinca.

Darko
1 mjesec prije

Prije će šmokljana i maminog pizdolisca zgaziti s traktorima zbog onog što je učinio svom narodu 🙂

Perun
1 mjesec prije

Francuska fukara predsjednik Emmanuel Macron zvani dvocevka trebao bi pod hitno pregled prostate jer idiot ima problema prostim razumijevanjem stvari ….P.S…zbog njega ce svi zamrziti Francusku salatu ….giljotina je jedno od rjesenja te zavrzlame u francuskoj politickoj sceni i teatru politickog apsurda u kome ovaj drmoguz zeli igrati zajedno sa zelenskim u trecerazrednom westernu pod nazivom ,,ob ..RACUN kod UK korala ( citaj usrajinskog ogradjenog prostora za natova i amerikanska luda goveda ) …jedan zeli ulogu dvocevke a drugi je raspolozen za ulogu kljuseta za jahanje ….kraj scenaria filma je tragican i nije za publiku uzrasta iznad i ispod 18 godina ….

Antee
1 mjesec prije

Gledo čoek fim o Napoleonu pa se ufuro da bi on prošo bolje….idiot.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI