Ogromni krokodil na krovu kuće u poplavljenoj Indiji

Krokodil
7 komentara

Zapanjujući video iz indijske države Karnataka prikazuje odraslog krokodila kako leži na krovu kuće potopljene pod vodom. Gmaz se našao na crijepu nakon što se poplava povukla.

Stanovnici četvrti Belgaum u Karnataki, jednoj od regija najteže pogođenoj razornim poplavama koje je donio monsun, bili su šokirani kada su u nedjelju, na krovu seoske kuće, vidjeli kako se odmara krokodil dugačak 10 metara.

Zastrašujuće stvorenje završilo je na krovu nakon što je plivalo oko kilometar od rijeke Krishne, koja je poplavila područje. Kako se voda povlačila, krokodil se zaglavio na azbestnim crjepovima i tako ostao zarobljen.

Vlasnik kuće, koji se evakuirao na povišen položaj, za vrijeme poplava, po povratku kući primijetio je nepozvanog gosta kako se sunča na njegovu krovu, pozvao je policiju koja je upozorila spasioce. Na kraju, nije bila potrebna nikakva operacija spašavanja, jer je krokodil kliznuo u vodu i otišao sam.

Dok je prizor krokodila na krovovima kuća još uvijek rijedak u Indiji, prijeteća bića sve češće lutaju gradskim ulicama. Dok se nekoliko indijskih država bori s posljedicama velikih kiša, na društvenim mrežama objavljuju se krokodili na ulicama.

U jednom snimku krokodila može se vidjeti „lovački pas“  u gradu Vadodara u državi Gujarat, dok se u drugom prikazuje odvažna akcija spašavanja krokodila dugog 10 metara iz poplavljenog stambenog područja u Vadsaru.

Krokodilpoplave
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mölltaler
4 godine prije

Krokodil dugačak 10 metara??? Takvi ne postoje. Prepravite to. Vjerojatno je na engleskom pisalo u stopama.

Hamid
4 godine prije

Ostao zarobljen s LOVACKIM psima vrste DJUKELIUS

Siniša
4 godine prije

Mac…..mac….

RYGEL XVIII
4 godine prije

Krokodili od 10m izumrli su sa dinosaurusima. Ovaj kroko ima manje 10 STOPA!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI