SRF: Novi američki RoboCop je samohodna kanta za smeće (VIDEO)

Robot - kanta za smeće
15 komentara

Pola čovjek, pola automobil, policajac sto posto, to je akcijski film RoboCop koji je svojevremeno oduševio fanove u svijetu, izvještava švicarski kanal SRF. Međutim, novi policijski službenik kalifornijskog grada Huntington Parka je pravo razočaranje.

HP RoboCop nimalo ne nalikuje fiktivnom liku iz popularnog američkog znanstveno-fantastičnog akcijskog filma iz 1987. kojeg je režirao Paul Verhoeven. Film se odigrava u budućnosti, a govori o policajcu kojeg su znanstvenici nakon nesreće preobrazili u kiborga, robotskog policajca koji održava red i mir i gradu. HP RoboCop više nalikuje na kantu za smeće na vlastiti pogon nego na policajca na kojeg se možete osloniti, kaže švicarski televizijski kanal.

„Pa, na kraju objavljivanja, vijest koju sam čekao više od 30 godina“, kaže voditelj švicarske televizije, dok se u pozadini reproducira pjesma iz filma RoboCop.

Robocop je postao stvarnost. Pola čovjek, pola automobil, policajac sto posto, a to je čime je ovaj borac u svoje vrijeme privlačio obožavatelje. Hm,… da, ali u usporedbi s filmom je stvarnost, blago rečeno, razočaravajuća.

HP RoboCop: Ugodan dan!

Novi policijski službenik kalifornijskog grada Huntington Parka nije kiborg i više nalikuje na kantu za smeće na vlastiti pogon nego na policajca na kojeg se možete osloniti.

Međutim, to se ne očekuje od HP RoboCopa, a to je upravo ono što su nazvali novim robotom-policajcem. U glavi ima 360° panoramsku kameru. Sam koncept nazvan je “Strah od prisutnosti”. Ima istu uslugu kao i policijski službenik u parkovima i zgradama.

S druge strane, HP RoboCop je na svojoj Twitter stranici već izvijestio da mu policijska služba pruža zadovoljstvo.

Da, da,… naravno, dok ga djeca ne obore, ovim riječima voditelj švicarske televizije završava prilog o kalifornijskom RoboCopu kojeg je dovoljno gurnuti da izgubi ravnotežu i ostane ležati na travnjaku čekajući pomoć „kolega“.

Izvor: SRF

VIDEO: HP RoboCop „na dužnosti“

PolicijaRobocop
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Laki Topalović
4 godine prije

Kao ona kanta iz Ratova Zvijezda od prije 30-40 godina, kada već? Kakva smijurija

Kajzer Soze
4 godine prije

Još samo kada bi razumio kome je debilu palo na pamet da ova kanta emituje i ovaj iritirajući zvuk 🙂

jezevakucica
4 godine prije

Ovaj Robocop kupuje kavu i krafne u Google trgovini !

tuf
4 godine prije

Postoje daleko vjerniji modeli Boston Dynamics-a koji bi vjerojatno preplašili ljude svojim sposobnostima hoda i snalaženja u prostoru.
No njima također fali inteligencija odlučivanja tako da, osim u slučaju da neki operater njime upravlja udaljeno, daleko smo još od samostalnih jedinki koje bi zamijenile čovjeka.

wijervbwerbvwerbvwervwerv
4 godine prije

Overtonovim prozorom uvode nam ove buduće kontrolore onoga što ostane od zemljana. Uskoro će biti ko u prediktivnim programirajućim filmovima za zemljane kao Blejdraner, AI, Čapi. Oni sateliti i 5G će sve to uvezati u mrežu hodajučih, letećih (to najprije), plovećih i ronećih robota-dronova i onda zemljani dobro došli u zatvor binarnog koda koji niste vidjeli da vam prave jer ste bili oduševljeni mobitelima, računalima, internetom i ostalim fekalijama za porobljavanje. Ovaj što se šprda sa ovim kalimerom gore ne vidi dalje od svog nosa.

Muppet show
4 godine prije

Ovom kantom se samo opipava javnost a kasnije ce doci kante koje ce vas jeb… za najmanju glupost. Nisu psihopati blesavi znaju oni kako sa ovcama.

Skicofrenija
4 godine prije

Masonska kanta za pracenje teladi po gradu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI