fbpx

Znamo li o seksu sve što trebamo znati?

Seks - Bračni par

Pomalo je tužno vidjeti ljude koji se nalaze u srednjem dobu, one starije još i tužnije, kad vidiš kako prolaze kroz život bez i minimalnog znanja o seksualnoj energiji, o seksu samom. To je nemoguće!? Uskliknut će oni, zar djeca koju imaju ne svjedoče sasvim suprotno – njihovo znanje o vođenju ljubavi, o seksu? Zar tolike ljubavnice koje su imali kroz život ne govore o istom?

Ne. Ništa od toga ne govori o tomu. Sve navedeno je tek dokaz da ljudski organizam funkcionira na svom reprodukcijskom nivou, onako kako to čini i životinjski. Raspolodnom biku nije bitno kakva je krava, njegovo je prosuti sjeme u kravu. Ovnu isto. Ni pijetlu nije drugačije. Čovjeku je isto? Da. Ako je na životinjskom nivou.

Čovjek nije na životinjskom nivou, trebao bi biti barem malo iznad. Da bi samog sebe uvjerio da jest iznad, čovjek poseže za pričom o ljubavi, zaljubljenosti koja ga onda uzdiže iznad životinjskog svijeta. Nažalost. To je samo lijepo sročeno opravdanje. Zaljubljenost, ono što čovjek naziva ljubavlju ga ne uzdiže nikamo. I dalje je na nivou rasplodne životinje. Pomak na čovječji nivo se postiže najprije stjecanjem znanja, a potom primjenom tog znanja.

O seksu i seksualnoj energiji nas nitko ne uči, a obrazovni sustav to preskače. Svi novi pokušaji uvođenja seksualnog odgoja u škole se zasnivaju na još većem zatvaranju čovjeka u životinjski svijet. Bolje bi bilo da takvih pokušaja i nema. No, budući da ih ima upravo u takvom životinjskom ruhu, onda je jasno da sve ljude uvučene u to inspirira sotonska svijest koja im je nadređena.

Seksualna energija je životna energija. Nitko olako i rado ne prosipa svoju životnu energiju. No, sjeme rado prosipa svaki muškarac. To bacanje sjemena ga ispunjava žudnjom, vodi kroz život, tjera na svakakva ponašanja i čini manje čovjekom. U stvarnosti – čini ga izvorom hrane i energije za sotonsku svijest, za sve te energetske parazite koji se hrane seksualnom energijom ljudi.

U čovjeku životna energija počinje od završetka kralježnice. Upravo tu mu dolazi iz božanskog izvora njegov život, spojen je s energetskom niti s izvorom života. Kako ta životna sila raste, tako raste i seksualna energija. Umjesto da ona odlazi kroz kralježnicu do mozga gdje bi ocjelovila čovjeka, on je pomiče jedva koji centimetar na gore kako bi je prosuo. Kao da puni bačvu kojoj je pri dnu otvoren čep.

To je ono što čovjek ne smije raditi. Otud ona zapovijed Ne sagriješi bludno. Blud je prosipanje sjemena.

Čovjek je životinja koja se krivo naziva čovjekom sve dok je njegov mozak raspolovljen na dva dijela koja međusobno nisu povezana. Mozak ima dvije polutke, a na sredini se nalazi hipofiza koja povezuje te dvije polutke. Desna strana mozga kod muškaraca je uglavnom isključena. Kod žena je uglavnom isključena lijeva strana.

Da bi čovjek postao cjelovito biće, da bi se uzdigao iznad životinjskog svijeta i doista postao čovjekom, treba se ocjeloviti i biti sposoban koristiti obje svoje moždane polutke. Tek tad može vidjeti svijet, može vidjeti stvarnost kakva jest, može doći do duhovnih istina.

Da bi došao do tog stupnja, muškarac to ne može bez žene. Žena ne može bez muškarca. Ni jedno, ni drugo ne mogu bez vođenja ljubavi. Žensko tijelo je hram, a vođenje ljubavi je sveto.

Hram se nikad ne smije zaprljati. Žena koja u svoje tijelo pušta više muškaraca je uprljala svoj hram. Žena ne smije u svoj hram puštati prljavštinu.

Otud zapovijed Ne čini preljuba!

Seksa li se žena s muškarcem, njeno tijelo upija energetsku strukturu sjemena tog muškarca i skladišti ga. U njoj ostaje slijedeće dvije godine. Otud telegonija kod ljudi. Žena rodi dijete jednog muškarca, a on sliči na sasvim drugog muškarca – onog s kojim se žena seksala mjesecima ili godinu prije. Njeno tijelo je uzelo energetski otisak sjemena drugog muškarca.

Usporedimo žensko tijelo s vinom. Žensko tijelo je bijelo vino, a muško crno vino. Staviš li samo nekoliko kapi crnog vina u bijelo, ono će se zamutiti i promijeniti boju, neće više biti čisto. Staviš li pola čaše bijelog vina u crno, ono skoro da neće promijeniti boju. Eto, otprilike tako djeluje na ženu seksanje s više muškaraca. Malo kapi crnog jučer, malo danas, mijenjanje partnera i kakve je boje njeno vino?

Da bi se žena očistila od jednog muškarca, njenom tijelu je potrebno dvije godine.

Vjernost jednog muškarca jednoj ženi je ultimativna! I obrnuto. U seksualnom činu, u vođenju ljubavi između muškarca i žene je tek moguć rast životne energije i ona se ne smije prosuti. Mora ići uzduž kralježnice sve do hipofize u kojoj će se ono što je na početku sjeme transmutirati i omogućiti energetski prijelaz između dvije moždane polutke. Muško i žensko će se ocjeloviti.

Ovo je suština priče o seksu koju nigdje nećete pročitati, za koju vam nitko nikad nije rekao.

Prije nego zaključite da sam lud, razmislite – ne dolazi li to pitanje iz animalnog uma..

P.S: U tolikom moru kršćana, jedva da će se naći nekolicina koja vjeruje u Isusovo bezgrešno začeće, većina se ruga i izruguje s tim. U slijedećem nastavku ću objasniti što je bezgrešno začeće i kako je moguće:)Da sam bio na mjestu onog koji je čitao prethodni tekst, vjerojatno bih pomislio a) ovaj je lud 100% ili b) možda u tomu nešto ima. Kad sam se i sam prvi put susreo s tim idejama, pomislio sam oboje. Najlakša opcija je odbaciti sve to i staviti u ladicu s oznakom ‘budalaštine’. Teža opcija je okrenuti se istraživanju, čitanju, traženju, razmišljanju. Naravno, odlučio sam se za težu. Trebalo je pročitati hrpu knjiga, saznati sve o čakrama, o kundalini energiji, o simbolizmu zmije, pročitati sve od Zecharie Sitchina, Samaela, Gurđijeva, Uspenskoga i mnogih drugih, prisjetiti se mnogih tekstova iz Biblije (Bibliju za mlade mi je poklonio fra Julijan Ramljak nakon završenog drugog razreda osnovne škole. Pročitao sam je cijelu za dva dana i dvije noći, dijete od 8 godina, nije ni loše. Naravno, otad pamtim sve biblijske priče, znam ih napamet i dakako – najdraža mi je o Samsonu i Dalili).

Da i nisam ništa iz pročitanoga naučio, ni zapamtio opet bi vrijedilo, na tren sam uranjao u druge svjetove

Kažu da je Isus Krist rekao Od tisuća koji me traže, jedan me nalazi; od tisuća koji me nađu, jedan me slijedi; od tisuća koji me slijede, jedan je moj.

Svakako sam jedan od tisuću, barem ovih prvih tisuću.

Valja razjasniti pojam telegonije

Telegonija je naziv za teoriju prema kojoj prethodni ženini partneri utječu na njezino buduće potomstvo, a prvi ju je predložio Aristotel. Ona je bila i jedan od glavnih razloga zašto je kraljevima bilo zabranjeno ženiti se razvedenim ženama.

Prema novoj studiji Sveučilišta u Seattleu i Centra za istraživanje raka Fred Hutchinson, Žene zadržavaju i nose živu DNK od svakog muškarca s kojim su imale spolni odnos.

https://www.dailymail.co.uk/…/Can-babies-looks-mother-s-ex-…

Dakle, u Aristotelovo doba, to je bila filozofska tvrdnja donesena na osnovu promatranja svijeta oko sebe. U slijedećim stoljećima i tisućljećima, to se znanje prakticiralo kroz moral, religiju, sklapanje brakova pri čemu je mladenka morala biti nevina što je bila jedina garancija da žena na svijet neće donijeti dijete nekog od prethodnih partnera. Danas nam znanost govori da se otad ništa nije promijenilo – žene i dalje u sebi nose DNK svakog muškarca s kojim su ikad imale spolni odnos i u trenutku začeća biraju DNK s kojim će oploditi stanicu.

Tko želi istraživati više, neka googla i naći će poprilično tekstova o tomu. I uvijek za sebe može izabrati pozu jednog od onih likova koji govore ne vidim, ne znam, ne čujem. Ali to neće ni za milimetar pomaknuti istinu.

U našoj religiji, sve što se tiče čovjeka prepuno je grijeha koji dakako počinje s Istočnim grijehom (koji nije istočni zato što dolazi s istoka, nego zato što istječe od Adama, otud naziv). Taj prvotni grijeh se pripisuje Adamu i njegovom neposluhu prema Bogu pa budući da smo svi Adamovi potomci, to baštinimo i taj prvotni grijeh te se rađamo grešni. Odrješenje od tog grijeha u katoličanstvu dobija se sakramentom krštenja. Eto, tad možemo početi život bez grijeha.

Međutim, u našoj vjeri imamo i bezgrešnu Djevicu Mariju, imamo i bezgrešno začeće. Blagdan Bezgrešnog začeća je 8.prosinca u katoličkom kalendaru i odnosi se na crkvenu dogmu koja kaže da je sama Djevica Marija bezgrešno začeta i ne odnosi se na njeno rođenje Isusa koji je začet po Duhu Svetomu.

Od tisuću vjernika, u ovaj gornji pasus će povjerovati nitko, od 100 000 možda jedan.

No, moramo ići polako da bismo sebi razjasnili kako je bezgrešno začeta Djevica Marija. Njen otac Joakim nije mogao biti običan, slučajan, niti bezvezan, morao je biti upućen u Znanja svete seksualnosti. Ta seksualnost kaže da muškarac ni u kom slučaju, nikad pri spolnom činu ne smije prosuti sjeme. Samo vođenje ljubavi stvara svjetlo i prisustvo Duha Svetoga i u tom činu muškarac ispušta jedan jedini spermij s kojim oplođuje jajnu stanicu, ne dolazi do gubitka sjemena. Sva energija ljubavnog čina, podržana ljubavlju Stvoritelja se uzdiže i u začetu stanicu priziva čistu i naprednu dušu.

Upravo tako je začeta Djevica Marija. Tako je začet i Isus Krist. Tek u drugoj generaciji čistoće dolazi Krist!

Iz naše suvremene pozicije, u kojoj nam je pornografija udaljena jedan klik, u kojoj je seksualnost temeljito degradirana, cijela kultura seksualizirana, sve se svodi na orgazam. Dobna granica za seks koja se smatra ‘normalnom’ se sve više spušta, djevičanstvo je prezreno, seks prije braka i izvan braka poželjan i normalan. Koliko je to daleko od čistoće, nevinosti s kojom je okružen Isus Krist, ne treba dokazivati.

Vidjeli smo gore u pasusu s telegonijom što seks s više partnera čini ženi. No, što čini muškarcu? Seksualna energija, koja je njegova i treba mu služiti za duhovni rast, trenutkom ejakulacije postaje hrana demonima, hrani i održava sotonsku svijest (scrolati niže po mom zidu i naći tekst pod nazivom Anđeli i demoni), a on sam se čvrsto vezuje za ovu materijalnu stvarnost bez ikakvih šansi za uvide o višim znanjima. Treba li pojašnjenje koja svijest i zašto inspirira medije, filmove, knjige u veličanju orgazma i seksa što je moguće više?

Kažu, kad su stavili uređaj za mjerenje životne sile (nedavno je u jednoj TV emisiji dr Semir Osmanagić s tim uređajem mjerio životnu silu) na čovjeka neposredno nakon orgazma – pokazivao je mrtvo biće. Umjesto da svu onu energiju ljubavnog čina uveća, čovjek izda Boga i sebe. Prospe sjeme.

Čovjeku ništa nije teže učiniti, nego li odustati od prosipanja sjemena! Jer je zavodljivo, obećava ispunjenje, a donosi prazninu i mrtvilo. No, čovjek to zaboravi i čim se malo oporavi, opet traži ispunjenje u orgazmu i ne nalazi ga. Tako cijeli život služi kao hrana za sotonsku svijest, hrana demonima.

Kako bi zapravo trebalo izgledati vođenje ljubavi. Evo jednog poetskog citata za kraj:

Umjesto snošaja kojim se dostiže orgazam, potrebno je u dubokom meditativnom stanju punom slatkih zagrljaja, ljubavnih šaputanja i nježnog milovanja, zadržavati um stalno odijeljenim od tjelesne požude, održavajući se na razini najčistije spiritualnosti, kao da je taj čin prava religiozna ceremonija.

Muškarac može i mora uvesti penis i zadržati ga u ženskom spolnom organu, što će za oboje rezultirati božanskim osjećajima punim radosti koji mogu trajati satima.

Muškarac se treba povući iz žene u trenutku kad osjeti približavanje orgazma kako bi izbjegnuo ejakulaciju sjemena. Na ovaj način će njihova želja za međusobnim milovanjima svaki slijedeći put biti sve veća.

To mogu ponavljati koliko god puta žele jer se na taj način ne izaziva umor. Upravo suprotno; to je, zapravo, magični ključ za svakodnevno pomlađivanje, održavanje zdravog tijela i produženje života, budući neprestano magnetiziranje djeluje poput fontane mladosti.

Znamo da kod klasičnog magnetizma onaj koji vrši magnetiziranje prenosi magnetski tok subjektu i ako su njegove snage razvijene, on može iscjeljivati druge ljude. Prijenos magnetskog toka obično se odvija preko ruku ili očiju, ali potrebno je naglasiti da nema moćnijeg prenosnika od penisa i vagine, koji su tisuću puta moćniji i superiorniji od drugih receptivnih organa.

Ljudi koji na ovakav način vode ljubav, zrače snagom i poletom i to se prenosi na okolinu koja ih svakodnevno okružuje. U ovom činu međusobnog, božanskog, uzvišenog magnetiziranja, muškarac i žena djeluju kao da su jedno drugome muzički instrument čija se melodija raspršuje u slatkoj i mističnoj harmoniji. Strune tog instrumenta šire se čitavim tijelom, a na njemu se svira ponajviše usnama i prstima, pri čemu je sačuvana krajnja čistoća tog čina. Upravo je to ono što nas u tim trenucima čini pravim magovima.«


VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
61 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Ne bih se upuštala u špekulacije, danas. Samo provjerljive biološke činjenice: “…Danas nam znanost govori da se otad ništa nije promijenilo – žene i dalje u sebi nose DNK svakog muškarca s kojim su ikad imale spolni odnos i u trenutku začeća biraju DNK s kojim će oploditi…” ? Je,… Pročitaj više »

Brave new world
Gost
Brave new world
1 godina prije
Reply to  Lucija

Luce ti si meni super. Rijetko u čemu se ne slažem s tobom!

Mlata
Gost
Mlata
1 godina prije
Reply to  Lucija

Lule, za šta čovečanstvu služi ženski orgazam?

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Mlata

Mlata Za čovječanstvo – neznam 😂 A kako da ti kažem…nekako su ugodni…😃 ženama – dobro dođu… To ti je kompenzacija majke prirode za bolne porode. Inače bi – izumrli. Nakon prvog djeteta, žene bi bježale na drveće ili tako nešto… Zaboravila sam točno – Stari Grci su računali da… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
1 godina prije
Reply to  Lucija

Lule, eto vidiš di je problem…da rodite jedno i pobegnete na drvo danas bi nas bilo par milijardi a ne deset, kako mnogi tvrde! Mother earth bi bila prelepa i dalje za život, ratova ne bi bilo, milinia, idila. Sve se svodi oko ženskog orgazma, dupeta.. sve što muškarac radi,… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Mlata

Mlata

Ne izvodi. Postoje sela kojima tisućama godina upravljaju žene pa nisu propala.
Najvažniji izumi u povjesti čovječanstva dogodili su se u matrijarhatu: poljoprivreda, metalurgija, kotač…

I logično: sa čime su opsjednuti stari muškarci? Sa željom za moći.
Kompentacija da onu vrstu nemoći.

Gungula1950
Gost
Gungula1950
1 godina prije
Reply to  Lucija

Kod mene u selu se kaze: stavi prst u uho i protresi, pa ces vidit kome je bolje, prstu ili uhu 😉 ali ima i ona da prvi kljuc otvara 100 brava a da losu bravu otvara 100 kljuceva. Zivi mi bili

Franjo Tahi
Gost
Franjo Tahi
1 godina prije
Reply to  Mlata

Da maternica bolje uvuce spermije prilikom kontrakcije misica uslijed orgazma. Vrlo jednostavno i logicno.

Mercury
Gost
Mercury
1 godina prije
Reply to  Lucija

@ Lucija Mene ova tema ne interesira previše, ali logika je uvijek zanimljiva. “Spermij živi u ženi max. 72 sata.” – a što je sa DNA? “One recent study found that 63 percent of 59 women tested harbored male DNA in their brains.” Navodno, naše tijelo, sadrži 8% DNA virusa.… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Mercury

Mercury “…DNA od tateka koji je napravio prvo dijete, dolazi u DNA drugog djetata koji je napravio drugi tatek.” ? Nema teorije. Nemam se ja što pitati. Izveo si krivi zaključak. I to krivi – na više načina. Prihvaćam i mali uzorak od 59 žena. Ne ide to baš tako… Pročitaj više »

Mercury
Gost
Mercury
1 godina prije
Reply to  Lucija

@ Lucija Krvi si me shvatila. Ne nadovezujem se na članak nego tvoj komentar. Osnova 1 – poanta nije bila apsorpcija DNA od strane jajne stanice nego organizma. A lijepo si rekla koliko kroz nas prolazi i ima u nama virusa i bakterija. 8% kojih sam ja spomenuo odnosi se… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Mercury

Mercury “…poanta nije bila apsorpcija DNA od strane jajne stanice nego organizma…” Ne. Nije to poanta. Niti članka, niti tvog komentara (“tatek”), niti moga. Poanta je REPRODUKCIJA i mogući utjecaji na reprodukciju. Što je – nemoguće. Kakve to izraze koristiš? “Apsorpcija”? Pa to bi značilo da jajašce može ‘usisavati’ stvari… Pročitaj više »

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  Lucija

Luce svaka cast , ali ja to nebi bas toliko duboko isa sa ovom fenomenom jer je sve jednostavno i od majke prirode objasnjeno po meni to izgleda ovako Zenu trebas , ne sa toljagon , vec sa prsticima podignuti na visi nivo svijesti dok ne popizdi , u tom… Pročitaj više »

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  Armagedon

Logicno zasto i u sexsu mora bit valdacije ?

L. R.
Admin
Famed Member
1 godina prije
Reply to  Armagedon

Poštovani Armagedon,

Validacija nije vezana za temu, nego za sve članke.

Koristili ste riječ koja na priliči, zato vam je komentar stavljen na validaciju.

Hvala na razumijevanju,

Redakcija

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  L. R.

L.R. Ovo je bilo vise kao sala .
Vratija san se na ovu temu jer je uvik interesantna i bilo bi dobro je ponovit , ma cujes svasta i uvik se nesto da naucit
a i nasmijat od srca 🙂

nonwo
Gost
nonwo
1 godina prije
Reply to  Lucija

Mislim da je nabrajanje bioloških činjenica najzadnje što je tekst Son-a trebao potaknuti.Poanta je bila spoznavanje snage sexualne energije i kako je ne trošiti uludo.Koliko je bitna istinska ljubav muškarca i žene – za one koji vole sve dokazivati i mjeriti -čak mjerljivo energetskim “sexometrom”. Kako se čak i priroda… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  nonwo

nonwo 😊Mislim da ste vi treća naivčina na ovom članku, pored Piretesa i mene… Za mene nije potrebno objašnjavati… “…čak i priroda pobrinula da nas upozori da je “blud” nepoželjna… Ma naravno. Dovoljna je obična clamidia da uzrokuje neplodnost kod žena…sifilis, koji je doveden na pristojnu razinu devedesetih, bilježi u… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Lucija

“ispravak pogrešnog navoda”
Mnogo više od tri naivčine…😂
Ovo je ispalo neočekivano komično…😃

Perun
Gost
Perun
1 godina prije
Reply to  Lucija

Luce slusaj Elektricni Orgazam da ti zivot bude ispunjen zadovoljstvom i muzikom…..

mane
Gost
mane
1 godina prije

znamo i previse

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  mane

mane Jesi znao sve ovo? Ja – ne. Nisam znala da nešto od ovog postoji do prije par mjeseci…: “Žene nemaju samo sposobnost dosezanja orgazama kroz stimulaciju klitorisa i vaginalnu stimulaciju. Kroz duboku, masirajuću penetraciju, neke žene također mogu doživjeti cervikalne orgazme. Pojedine žene mogu imati orgazme grudi, kao posljedica… Pročitaj više »

mladen3x
Gost
mladen3x
1 godina prije
Reply to  Lucija

E moja Luce,znaš li za onu poznatu-“Svršio u gaće”…Ako mi Balkanci neznamo sve o sexu,pa tko onda zna….I tu nam netrebaju nikakvi doktori ili naučnici,dosta je i birtija,tamo saznaš više od ovih sa sveučilišta po tom pitanju…A neki netrebaju dalje od susjedstva jer i tamo se kriju neke tajne….

EU dismr
Gost
EU dismr
1 godina prije
Reply to  Lucija

Postoji i orgazam shopinga .. 🙂

Ime
Gost
Ime
1 godina prije

Dragi prijatelju SOA, drago mi je da se trudiš pisati kršćanske teme. No kao prijatelja trebam te upozoriti, ovaj tekst je pun new age tematike. Biblija (stari i novi zavjet) je objavljena riječ Božja i nije potrebno prekapati po nekim drugim knjigama kako bi se Božja objava tumačila. Božju objavu… Pročitaj više »

Piretis
Member
Piretis
1 godina prije
Reply to  Ime

@guest_428005 – Pridružujem se primjedbi. Nije najbolje miksati religije i svjetonazore kao u ovom slučaju tantrizam, kršćanstvo i hipotezu zvanu telegonija. Seks je dio života, ni važniji ni nevažniji od ostalih dijelova. Upadnemo li u klopku da ga smatramo posebnijim, ili još gore grešnim, na najboljem smo putu da o… Pročitaj više »

Gogo
Gost
Gogo
1 godina prije

Tko kaže da su ljudi najviši oblik života na zemlji? Jer onaj tko uništava zemlju to sigurno nije. A mi pričamo o sexu kao nečem uzvišenom. Živjeti u skladu s prirodom i uživati u tome mogu npr. delfini, a ljudi ipak nisu na tom evolucijskom nivou.

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije

Son je napisao: “U stvarnosti – čini ga izvorom hrane i energije za sotonsku svijest, za sve te energetske parazite koji se hrane seksualnom energijom ljudi.” Entitetska hrana – sexualna energija, a ponajviše orgazam. Rusi su pravili neka istraživanja gde je muškarac imao sex sa ženom radi sexa, znači bez… Pročitaj više »

Miha
Gost
Miha
1 godina prije
Reply to  Dejan

I ja sam čuo ovo, Dejane, međutim pita se čovjek, a što ako žena ne voli a muškarac da, tko onda ostaje bez energije nakon seksa?

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  Miha

E sad, to su neke pojedinosti koje nisu obradjene. Uglavnom, bila je tema da muškarac može ostati bez energije dok za žene to nije pominjano kao mogućnost. Žene ne gube energiju posle sexa izgleda. A zašto je to tako… možda ženama sex služi za punjenje energije 🙂

Miha
Gost
Miha
1 godina prije
Reply to  Dejan

To je i meni bilo “neobično”, otkud ona može da se zeza a muškarac…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije
Reply to  Dejan

bas me zanima kojim su to uredajem mjerili?

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije

Zapata …..Sexometrom …..

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton
1 godina prije

O ničemu ne znam sve što treba….
Pa se snalazim…. nekako….
P.S.
”Puno sam novca potrošio na piće, žene i brze automobile. Ostatak sam spiskao.”

Davor
Gost
Davor
1 godina prije

Neka se ne naljuti autor teksta (jer to je samo moje mišljenje) ali ovdje je isuviše besmislica pa nije čudno što se u tekstu našao i Semir Osmanagić. Evo zašto: Nadriliječništvo u TUNELIMA RAVNE – 6. DIO https://youtu.be/dmskgxzD80Q

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
1 godina prije

Gdje nam je N. Babić? Opet ga moramo “ganjati” na drugom portalu, ili…?!

Starina
Gost
Starina
1 godina prije

Biblijska zapovijed ” Ne cini preljuba” znaci da je seks dozvoljen samo unutar bracne zajednice. Postivanje toga odrzava obitelj jakom i sretnom lukom u kojoj svi nalaze svoj mir i zastitu. Nigdje u Bibiliji ne pise da se energija rasipa seksualnim cinom i da to koristi demonima. Jedan od plodova… Pročitaj više »

Ime
Gost
Ime
1 godina prije
Reply to  Starina

Amen

Krševan
Gost
Krševan
1 godina prije
Reply to  Starina

Bravo! Dosta jasan biblijsko utemeljen odgovor, potpisujem. Članak je čista mistika…. Al neka…

Moreno
Member
Moreno
1 godina prije

Ima raznih aspekata iz kojih se more gledat na seks . . . muški su između sebe različiti, ženske isto, a razlika između muških i ženskih je enormna . . . tajna postanka krije i tajnu seksa, možemo nagađat, ispitivat, znanstveno dokazivat, ali sve je to za ništa . .… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
1 godina prije

…ja sam znao da ce Lucija prva komentarisat na ovaj tekst 🙂

P.S. Mjuza (glazba) je TOP

Ferdo
Gost
Ferdo
1 godina prije

No coment

mindor
Gost
mindor
1 godina prije

Volim sex, rado ga se sećam……

Neko ime
Gost
Neko ime
1 godina prije
Reply to  mindor

Prosle godine jednom, ove godine rjeđe…

Šeron zna
Gost
Šeron zna
1 godina prije

novice.svet24.si/clanek/zabava/estrada/5ecbbdc2e3aa0/foto-sharon-stone-je-pri-63-videti-fenomenalno
https://www.youtube.com/watch?v=ZhIsAZO5gl0

Citam i kritiziram
Gost
Citam i kritiziram
1 godina prije

Ovo je stvarno clanak o seksualnosti. Cista mentalna masturbacija!
Dakle, svasta!
Gospodo Logicari, nebi bilo lose da i clanci podlijezu validaciji, ne samo komentari. Mislim, logicno bi bilo da netko u redakciji, ako vec nije, barem glumi glavnog urednika i odobrava clanke koji su za objavljivanje.

Adam
Gost
Adam
1 godina prije

Ovaj tekst je obicna “zamka” za Faktograf..

xxx
Gost
xxx
1 godina prije
Reply to  Adam

ili zamka ili je soa nedrk glavom i bradom

Albatros benz
Gost
Albatros benz
1 godina prije

U Kini, na jugu ima jedno mjesto (Moso poeple) gdje zivi obicaj da zene SVE odlucuju: tu nema zenidbe, svaku vecer muskarci cekaju koja zena ce ga pozvati kod nje za noc i svaku vecer moze biti drugi. Kad rodi dijete ne kaze tko je otac. Svi se postivaju, rade…(zajednica… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Albatros benz

Albatros benz, zajednica, komuna, zamisli ono hrvatska demokratska komuna !
Nezamislivo da su svi isti, da rade, da se poštuju.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Mikojan

Ajatolah

Ti kontaminiraš cijeli portal …nasrao si koliko gupih komentara samo – sada?

ODJEBI debeli rošavi štakoru.

Qyu
Gost
Qyu
1 godina prije

Teška mentalna onanija!

puki
Gost
puki
1 godina prije

osobno nisam onaj koji živi moralno u ovom smislu i nikomu ne želim nametati kako će da živi, posebno kada se tiče vlastitog intimnog života..nikomu ne želim nametati što i kako radi u svom privatnom intinom životu, narodski rečeno, guzi li netko sve što stigne ili nikako, – to je… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  puki

puki

😊 “prvi pećinski, plemenski ljudi prije, 15.000 godina. … indijanci, oni ne poznaju ovo što mi poznajemo u “civiliziranom svijetu”, sve to ljubakanje, flertovanje, mijenjanje partnera/partnerica itd…- Već oni poznaju seks samo kao sredstvo za razmnožavanje, za rađanje djece, potomstva,…”
NETOČNO

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Lucija

puki 😃 “na drugim kontinentima, koji nisu imali seksualnu revoluciju, kod većine ljudi, i muslimana, i kršćana u Africi, i budista, i ostalih je ostalo to, da je seks većinom ipak za produžetak vrste…” NETOČNO Samo u kršćanstvu se skoro sve seksualno prikazuje kao grešno. Toga nema u drugim religijama… Pročitaj više »

Ime
Gost
Ime
1 godina prije
Reply to  Lucija

Lucija, netočno. U kršćanstvu se seks između muža i žene smatra blagoslovom i potiče se da bude čest(ne samo za prokreaciju nego za uživanje). Potiče se seks iz ljubavi. Ono što je zabranjeno je nastrani protuprirodni seks(a u to spada sve što nije između muža i žene). U početku Bog… Pročitaj više »

puki
Gost
puki
1 godina prije

Inače, sjetih se prije desetak godina, je holivudska zvijezda, Michael Dougalas obolio od raka i sam je ispričao u američkim medijima, da on misli da je dobio rak, nehotice od svoje supruge Catherine Zeta-Jones (mlađa od njega nekih 30-ak godina). I to tako što je Michael nju lizao između nogu…… Pročitaj više »

miro
Gost
miro
1 godina prije
Reply to  puki

istina ziva, citao sam o tome,spasio ga je doktor iz Montreala, nakon godina neuspjelog ljecenja, i u znak zahvalnosti
M. Douglas je donirao veliku sumu novca toj montrealskoj bolici, gdje i dalje dolazi na kontrole.

Perun
Gost
Perun
1 godina prije

Sex je ruzna rijec ….Parenje zvuci sexi …P.S Moram nabit kondom na komentar inace ce me Logicno abortirat( citaj obrisati mudrost i uputsvo za upotrebu spolovila na parenju sa zadanom temom…..

Perun
Gost
Perun
1 godina prije

Kako bi zapravo trebalo izgledati vođenje ljubavi…..Parenje kako to zvuci sexi…..P.S zelje u vodjenju ljubavi su jedno a mogucnosti u parenju ili vodjenju ljubavi su nesto drugo…..prica za sebe …..kao u pjesmi…Mala moja da sam bijelo dugme bil se mala zakopcala u me ..

Perun
Gost
Perun
1 godina prije

Malo erotike i poezije u parenju nije na odmet…. Skakavac joj zas’o u rukavac Oj’ curice mila hajde da od tebe pravim gajde Vilmos kauboj po prvi put jezdi kroz vase snove idi seko u taj sas namesti se k’o sto znas. Skakavac joj zas’o u rukavac Vilmos kauboj po… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik