fbpx

Znamo li o seksu sve što trebamo znati?

Seks - Bračni par

Pomalo je tužno vidjeti ljude koji se nalaze u srednjem dobu, one starije još i tužnije, kad vidiš kako prolaze kroz život bez i minimalnog znanja o seksualnoj energiji, o seksu samom. To je nemoguće!? Uskliknut će oni, zar djeca koju imaju ne svjedoče sasvim suprotno – njihovo znanje o vođenju ljubavi, o seksu? Zar tolike ljubavnice koje su imali kroz život ne govore o istom?

Ne. Ništa od toga ne govori o tomu. Sve navedeno je tek dokaz da ljudski organizam funkcionira na svom reprodukcijskom nivou, onako kako to čini i životinjski. Raspolodnom biku nije bitno kakva je krava, njegovo je prosuti sjeme u kravu. Ovnu isto. Ni pijetlu nije drugačije. Čovjeku je isto? Da. Ako je na životinjskom nivou.

Čovjek nije na životinjskom nivou, trebao bi biti barem malo iznad. Da bi samog sebe uvjerio da jest iznad, čovjek poseže za pričom o ljubavi, zaljubljenosti koja ga onda uzdiže iznad životinjskog svijeta. Nažalost. To je samo lijepo sročeno opravdanje. Zaljubljenost, ono što čovjek naziva ljubavlju ga ne uzdiže nikamo. I dalje je na nivou rasplodne životinje. Pomak na čovječji nivo se postiže najprije stjecanjem znanja, a potom primjenom tog znanja.

O seksu i seksualnoj energiji nas nitko ne uči, a obrazovni sustav to preskače. Svi novi pokušaji uvođenja seksualnog odgoja u škole se zasnivaju na još većem zatvaranju čovjeka u životinjski svijet. Bolje bi bilo da takvih pokušaja i nema. No, budući da ih ima upravo u takvom životinjskom ruhu, onda je jasno da sve ljude uvučene u to inspirira sotonska svijest koja im je nadređena.

Seksualna energija je životna energija. Nitko olako i rado ne prosipa svoju životnu energiju. No, sjeme rado prosipa svaki muškarac. To bacanje sjemena ga ispunjava žudnjom, vodi kroz život, tjera na svakakva ponašanja i čini manje čovjekom. U stvarnosti – čini ga izvorom hrane i energije za sotonsku svijest, za sve te energetske parazite koji se hrane seksualnom energijom ljudi.

U čovjeku životna energija počinje od završetka kralježnice. Upravo tu mu dolazi iz božanskog izvora njegov život, spojen je s energetskom niti s izvorom života. Kako ta životna sila raste, tako raste i seksualna energija. Umjesto da ona odlazi kroz kralježnicu do mozga gdje bi ocjelovila čovjeka, on je pomiče jedva koji centimetar na gore kako bi je prosuo. Kao da puni bačvu kojoj je pri dnu otvoren čep.

To je ono što čovjek ne smije raditi. Otud ona zapovijed Ne sagriješi bludno. Blud je prosipanje sjemena.

Čovjek je životinja koja se krivo naziva čovjekom sve dok je njegov mozak raspolovljen na dva dijela koja međusobno nisu povezana. Mozak ima dvije polutke, a na sredini se nalazi hipofiza koja povezuje te dvije polutke. Desna strana mozga kod muškaraca je uglavnom isključena. Kod žena je uglavnom isključena lijeva strana.

Da bi čovjek postao cjelovito biće, da bi se uzdigao iznad životinjskog svijeta i doista postao čovjekom, treba se ocjeloviti i biti sposoban koristiti obje svoje moždane polutke. Tek tad može vidjeti svijet, može vidjeti stvarnost kakva jest, može doći do duhovnih istina.

Da bi došao do tog stupnja, muškarac to ne može bez žene. Žena ne može bez muškarca. Ni jedno, ni drugo ne mogu bez vođenja ljubavi. Žensko tijelo je hram, a vođenje ljubavi je sveto.

Hram se nikad ne smije zaprljati. Žena koja u svoje tijelo pušta više muškaraca je uprljala svoj hram. Žena ne smije u svoj hram puštati prljavštinu.

Otud zapovijed Ne čini preljuba!

Seksa li se žena s muškarcem, njeno tijelo upija energetsku strukturu sjemena tog muškarca i skladišti ga. U njoj ostaje slijedeće dvije godine. Otud telegonija kod ljudi. Žena rodi dijete jednog muškarca, a on sliči na sasvim drugog muškarca – onog s kojim se žena seksala mjesecima ili godinu prije. Njeno tijelo je uzelo energetski otisak sjemena drugog muškarca.

Usporedimo žensko tijelo s vinom. Žensko tijelo je bijelo vino, a muško crno vino. Staviš li samo nekoliko kapi crnog vina u bijelo, ono će se zamutiti i promijeniti boju, neće više biti čisto. Staviš li pola čaše bijelog vina u crno, ono skoro da neće promijeniti boju. Eto, otprilike tako djeluje na ženu seksanje s više muškaraca. Malo kapi crnog jučer, malo danas, mijenjanje partnera i kakve je boje njeno vino?

Da bi se žena očistila od jednog muškarca, njenom tijelu je potrebno dvije godine.

Vjernost jednog muškarca jednoj ženi je ultimativna! I obrnuto. U seksualnom činu, u vođenju ljubavi između muškarca i žene je tek moguć rast životne energije i ona se ne smije prosuti. Mora ići uzduž kralježnice sve do hipofize u kojoj će se ono što je na početku sjeme transmutirati i omogućiti energetski prijelaz između dvije moždane polutke. Muško i žensko će se ocjeloviti.

Ovo je suština priče o seksu koju nigdje nećete pročitati, za koju vam nitko nikad nije rekao.

Prije nego zaključite da sam lud, razmislite – ne dolazi li to pitanje iz animalnog uma..

P.S: U tolikom moru kršćana, jedva da će se naći nekolicina koja vjeruje u Isusovo bezgrešno začeće, većina se ruga i izruguje s tim. U slijedećem nastavku ću objasniti što je bezgrešno začeće i kako je moguće:)Da sam bio na mjestu onog koji je čitao prethodni tekst, vjerojatno bih pomislio a) ovaj je lud 100% ili b) možda u tomu nešto ima. Kad sam se i sam prvi put susreo s tim idejama, pomislio sam oboje. Najlakša opcija je odbaciti sve to i staviti u ladicu s oznakom ‘budalaštine’. Teža opcija je okrenuti se istraživanju, čitanju, traženju, razmišljanju. Naravno, odlučio sam se za težu. Trebalo je pročitati hrpu knjiga, saznati sve o čakrama, o kundalini energiji, o simbolizmu zmije, pročitati sve od Zecharie Sitchina, Samaela, Gurđijeva, Uspenskoga i mnogih drugih, prisjetiti se mnogih tekstova iz Biblije (Bibliju za mlade mi je poklonio fra Julijan Ramljak nakon završenog drugog razreda osnovne škole. Pročitao sam je cijelu za dva dana i dvije noći, dijete od 8 godina, nije ni loše. Naravno, otad pamtim sve biblijske priče, znam ih napamet i dakako – najdraža mi je o Samsonu i Dalili).

Da i nisam ništa iz pročitanoga naučio, ni zapamtio opet bi vrijedilo, na tren sam uranjao u druge svjetove

Kažu da je Isus Krist rekao Od tisuća koji me traže, jedan me nalazi; od tisuća koji me nađu, jedan me slijedi; od tisuća koji me slijede, jedan je moj.

Svakako sam jedan od tisuću, barem ovih prvih tisuću.

Valja razjasniti pojam telegonije

Telegonija je naziv za teoriju prema kojoj prethodni ženini partneri utječu na njezino buduće potomstvo, a prvi ju je predložio Aristotel. Ona je bila i jedan od glavnih razloga zašto je kraljevima bilo zabranjeno ženiti se razvedenim ženama.

Prema novoj studiji Sveučilišta u Seattleu i Centra za istraživanje raka Fred Hutchinson, Žene zadržavaju i nose živu DNK od svakog muškarca s kojim su imale spolni odnos.

https://www.dailymail.co.uk/…/Can-babies-looks-mother-s-ex-…

Dakle, u Aristotelovo doba, to je bila filozofska tvrdnja donesena na osnovu promatranja svijeta oko sebe. U slijedećim stoljećima i tisućljećima, to se znanje prakticiralo kroz moral, religiju, sklapanje brakova pri čemu je mladenka morala biti nevina što je bila jedina garancija da žena na svijet neće donijeti dijete nekog od prethodnih partnera. Danas nam znanost govori da se otad ništa nije promijenilo – žene i dalje u sebi nose DNK svakog muškarca s kojim su ikad imale spolni odnos i u trenutku začeća biraju DNK s kojim će oploditi stanicu.

Tko želi istraživati više, neka googla i naći će poprilično tekstova o tomu. I uvijek za sebe može izabrati pozu jednog od onih likova koji govore ne vidim, ne znam, ne čujem. Ali to neće ni za milimetar pomaknuti istinu.

U našoj religiji, sve što se tiče čovjeka prepuno je grijeha koji dakako počinje s Istočnim grijehom (koji nije istočni zato što dolazi s istoka, nego zato što istječe od Adama, otud naziv). Taj prvotni grijeh se pripisuje Adamu i njegovom neposluhu prema Bogu pa budući da smo svi Adamovi potomci, to baštinimo i taj prvotni grijeh te se rađamo grešni. Odrješenje od tog grijeha u katoličanstvu dobija se sakramentom krštenja. Eto, tad možemo početi život bez grijeha.

Međutim, u našoj vjeri imamo i bezgrešnu Djevicu Mariju, imamo i bezgrešno začeće. Blagdan Bezgrešnog začeća je 8.prosinca u katoličkom kalendaru i odnosi se na crkvenu dogmu koja kaže da je sama Djevica Marija bezgrešno začeta i ne odnosi se na njeno rođenje Isusa koji je začet po Duhu Svetomu.

Od tisuću vjernika, u ovaj gornji pasus će povjerovati nitko, od 100 000 možda jedan.

No, moramo ići polako da bismo sebi razjasnili kako je bezgrešno začeta Djevica Marija. Njen otac Joakim nije mogao biti običan, slučajan, niti bezvezan, morao je biti upućen u Znanja svete seksualnosti. Ta seksualnost kaže da muškarac ni u kom slučaju, nikad pri spolnom činu ne smije prosuti sjeme. Samo vođenje ljubavi stvara svjetlo i prisustvo Duha Svetoga i u tom činu muškarac ispušta jedan jedini spermij s kojim oplođuje jajnu stanicu, ne dolazi do gubitka sjemena. Sva energija ljubavnog čina, podržana ljubavlju Stvoritelja se uzdiže i u začetu stanicu priziva čistu i naprednu dušu.

Upravo tako je začeta Djevica Marija. Tako je začet i Isus Krist. Tek u drugoj generaciji čistoće dolazi Krist!

Iz naše suvremene pozicije, u kojoj nam je pornografija udaljena jedan klik, u kojoj je seksualnost temeljito degradirana, cijela kultura seksualizirana, sve se svodi na orgazam. Dobna granica za seks koja se smatra ‘normalnom’ se sve više spušta, djevičanstvo je prezreno, seks prije braka i izvan braka poželjan i normalan. Koliko je to daleko od čistoće, nevinosti s kojom je okružen Isus Krist, ne treba dokazivati.

Vidjeli smo gore u pasusu s telegonijom što seks s više partnera čini ženi. No, što čini muškarcu? Seksualna energija, koja je njegova i treba mu služiti za duhovni rast, trenutkom ejakulacije postaje hrana demonima, hrani i održava sotonsku svijest (scrolati niže po mom zidu i naći tekst pod nazivom Anđeli i demoni), a on sam se čvrsto vezuje za ovu materijalnu stvarnost bez ikakvih šansi za uvide o višim znanjima. Treba li pojašnjenje koja svijest i zašto inspirira medije, filmove, knjige u veličanju orgazma i seksa što je moguće više?

Kažu, kad su stavili uređaj za mjerenje životne sile (nedavno je u jednoj TV emisiji dr Semir Osmanagić s tim uređajem mjerio životnu silu) na čovjeka neposredno nakon orgazma – pokazivao je mrtvo biće. Umjesto da svu onu energiju ljubavnog čina uveća, čovjek izda Boga i sebe. Prospe sjeme.

Čovjeku ništa nije teže učiniti, nego li odustati od prosipanja sjemena! Jer je zavodljivo, obećava ispunjenje, a donosi prazninu i mrtvilo. No, čovjek to zaboravi i čim se malo oporavi, opet traži ispunjenje u orgazmu i ne nalazi ga. Tako cijeli život služi kao hrana za sotonsku svijest, hrana demonima.

Kako bi zapravo trebalo izgledati vođenje ljubavi. Evo jednog poetskog citata za kraj:

Umjesto snošaja kojim se dostiže orgazam, potrebno je u dubokom meditativnom stanju punom slatkih zagrljaja, ljubavnih šaputanja i nježnog milovanja, zadržavati um stalno odijeljenim od tjelesne požude, održavajući se na razini najčistije spiritualnosti, kao da je taj čin prava religiozna ceremonija.

Muškarac može i mora uvesti penis i zadržati ga u ženskom spolnom organu, što će za oboje rezultirati božanskim osjećajima punim radosti koji mogu trajati satima.

Muškarac se treba povući iz žene u trenutku kad osjeti približavanje orgazma kako bi izbjegnuo ejakulaciju sjemena. Na ovaj način će njihova želja za međusobnim milovanjima svaki slijedeći put biti sve veća.

To mogu ponavljati koliko god puta žele jer se na taj način ne izaziva umor. Upravo suprotno; to je, zapravo, magični ključ za svakodnevno pomlađivanje, održavanje zdravog tijela i produženje života, budući neprestano magnetiziranje djeluje poput fontane mladosti.

Znamo da kod klasičnog magnetizma onaj koji vrši magnetiziranje prenosi magnetski tok subjektu i ako su njegove snage razvijene, on može iscjeljivati druge ljude. Prijenos magnetskog toka obično se odvija preko ruku ili očiju, ali potrebno je naglasiti da nema moćnijeg prenosnika od penisa i vagine, koji su tisuću puta moćniji i superiorniji od drugih receptivnih organa.

Ljudi koji na ovakav način vode ljubav, zrače snagom i poletom i to se prenosi na okolinu koja ih svakodnevno okružuje. U ovom činu međusobnog, božanskog, uzvišenog magnetiziranja, muškarac i žena djeluju kao da su jedno drugome muzički instrument čija se melodija raspršuje u slatkoj i mističnoj harmoniji. Strune tog instrumenta šire se čitavim tijelom, a na njemu se svira ponajviše usnama i prstima, pri čemu je sačuvana krajnja čistoća tog čina. Upravo je to ono što nas u tim trenucima čini pravim magovima.«


0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
61 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije

Ne bih se upuštala u špekulacije, danas.
Samo provjerljive biološke činjenice:

“…Danas nam znanost govori da se otad ništa nije promijenilo – žene i dalje u sebi nose DNK svakog muškarca s kojim su ikad imale spolni odnos i u trenutku začeća biraju DNK s kojim će oploditi…”

? Je, kak’ ne.
Spermij živi u ženi max. 72 sata. Negostoljubiva i kisela sredina. “Flora i fauna” 🌺🌻🐾😼

To većina zna. Ali ima još bio – štoseva: žena koja ima redovan sex sa partnerom…njegovi spermiji naprave zaštitni krug na ulasku u maternicu…tako da ako je žena silovana npr… oni drugi nemogu proći.

Partenogeneza je pojava da se jajna stanica sama od sebe počne dijeliti. Kako nema stranog genetskog materijala, rezultat je – identična kopija jedinke. Česta pojava kod npr guštera, ali ne i viših sisavaca.

Brave new world
Gost
Brave new world
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Luce ti si meni super. Rijetko u čemu se ne slažem s tobom!

Mlata
Gost
Mlata
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Lule, za šta čovečanstvu služi ženski orgazam?

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Mlata

Mlata

Za čovječanstvo – neznam 😂
A kako da ti kažem…nekako su ugodni…😃 ženama – dobro dođu…

To ti je kompenzacija majke prirode za bolne porode.
Inače bi – izumrli. Nakon prvog djeteta, žene bi bježale na drveće ili tako nešto…
Zaboravila sam točno – Stari Grci su računali da žene 100 puta (?) više uživaju…a u staroj Indiji i 1000 puta.
Ima priča o nekom kralju koji je imao 100 sinova i za*eb. je bogove…pa ga pretvoriše u ženu. Pa je i kao žena imao 100 sinova. Onda mu bogovi – sve pobiju. Naravno, ovaj (ova) udari u kmeku… Pitaju ga bogovi: – Bi li više volio da ti vratimo one sinove koje si imao kao muškarac ili kao žena? Ovaj odgovori odmah:- One koje sam imao kao žena… A, kažu bogovi, istinu govoriš…vratit ćemo ti sve sinove. I pretvoriti te opet u muško… On kaže: – fala, ne treba. Žene više uživaju u nekim stvarima…

Mlata
Gost
Mlata
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Lule, eto vidiš di je problem…da rodite jedno i pobegnete na drvo danas bi nas bilo par milijardi a ne deset, kako mnogi tvrde! Mother earth bi bila prelepa i dalje za život, ratova ne bi bilo, milinia, idila. Sve se svodi oko ženskog orgazma, dupeta.. sve što muškarac radi, ratuje, pravi automobil, juri novac, sve to radi ne bi li prvi do žene stigao. Lule, znam da ti shvataš da će žena planetu uništiti ali ćutiš…priroda je to. Lepo je onaj rekao onom majmunu Adamu al’ ne vredi. Volim ja tebe Lule, ipak

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Mlata

Mlata

Ne izvodi. Postoje sela kojima tisućama godina upravljaju žene pa nisu propala.
Najvažniji izumi u povjesti čovječanstva dogodili su se u matrijarhatu: poljoprivreda, metalurgija, kotač…

I logično: sa čime su opsjednuti stari muškarci? Sa željom za moći.
Kompentacija da onu vrstu nemoći.

Gungula1950
Gost
Gungula1950
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Kod mene u selu se kaze: stavi prst u uho i protresi, pa ces vidit kome je bolje, prstu ili uhu 😉 ali ima i ona da prvi kljuc otvara 100 brava a da losu bravu otvara 100 kljuceva. Zivi mi bili

Franjo Tahi
Gost
Franjo Tahi
6 mjeseci prije
Reply to  Mlata

Da maternica bolje uvuce spermije prilikom kontrakcije misica uslijed orgazma. Vrlo jednostavno i logicno.

Mercury
Gost
Mercury
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

@ Lucija

Mene ova tema ne interesira previše, ali logika je uvijek zanimljiva.

“Spermij živi u ženi max. 72 sata.” – a što je sa DNA?
“One recent study found that 63 percent of 59 women tested harbored male DNA in their brains.”
Navodno, naše tijelo, sadrži 8% DNA virusa. Organizam ih nije uspio izbaciti nego su se navezali na naš DNA. Organizam na nekoliko načina rješava strani DNA. A samo jedan od tih načina je razgrađivanje. Zamislii 200 milijuna spermija i imunološki odgovor koji je neispravan…
“Even more interesting, the non-sperm male cells were detectable by FISH up to 3 weeks after sexual activity! In comparison, sperm cells are typically detected up to 3 days in vaginal swabs and up to 7 days in cervical swabs. ” – interesantno
“and if the semen is localized in the cervix, the half-life may be much higher than 72 hours” -moram prestati istraživati
“The DNA of a woman’s child can remain in her body for the rest of her life after her pregnancy. This has been shown by finding Y chromosomes years or decades after a woman was pregnant with her son(s). ” – evo i direktnog prijenosa tuđeg DNA ako se radi o djetetu drugog “počinitelja”. U prijevodu, DNA od tateka koji je napravio prvo dijete, dolazi u DNA drugog djetata koji je napravio drugi tatek.

Ima tu svašta. Mislim da sm ti napisao dovoljno da se zapitaš koliko je 100% ono što znaš.

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Mercury

Mercury

“…DNA od tateka koji je napravio prvo dijete, dolazi u DNA drugog djetata koji je napravio drugi tatek.”
?
Nema teorije.
Nemam se ja što pitati. Izveo si krivi zaključak. I to krivi – na više načina. Prihvaćam i mali uzorak od 59 žena.

Ne ide to baš tako lako.😃

Npr znaš li koliko bakterija nosi svaki od nas? I to još lebde 5mm od površine kože. Specifične za svakog čovjeka. Tj specifični mišung.
Još se neću stići sada baviti onima u crijevima…btw u to ulažu venture fondovi…
Bakterija ima više nego naših stanica !!!
“For the last few decades, the most commonly accepted estimate in the scientific world puts that number at AROUND TEN TIMES AS MANY bacterial as human cells.” Deset puta više.! To je tema!

Pa kako to da neko dijete ne liči na – Escherichiu?

Da, znam za to da se mogu nalaziti – negdje- u ženinom tijelu ostaci dna djece.

Mogu se nalaziti i ostaci njenog blizanca dok je ona bila u maternici. Opet muški dna.

Ma, nebitno. Nebitno za reprodukciju. To nije za* u prirodi.

Ma hajdemo reći da su ostaci – gdje? U kojem dijelu reproduktivnog sustava? Biraj.

Jajašce čeka. Doplivava spermij. Ulazi. Klap. Gotovo. Zatvaranje. No intruders. Nema više nikakvih ulazaka. I nikakvog genetskog materijala “sa strane”. Forget it.
Osnova 1.

Ma taman da su se neki ostaci dna , molekule – zalijepile na površinu jajne stanice ( jajašce i putuje…trebali bi – doći? Kako? Nek’ se ‘slučajno’ nađu),- NEĆE UĆI.
Gen.materijal je zaštićen. I u spermiju isto.

Žena se rađa sa određenim brojem jajnih stanica. Zato kod žena nemogu nastati one greške u dna kao kod muških – spermiji se stalno obnavljaju pa u “prepisivanju” može doći do greške.

I ja sam napisala da spermiji mogu preživjeti na cerviksu. Imaju tamo i ulogu.
Ali nemogu ti više poslije zaplivati…i doći gdje treba.

Osnova 2. Svaka strana dna u osnovi je – neprijatelj.
Antitijela odmah trče to razgrađivati… Postoje posebni mehanizmi, naravno, da tijelo žene ne odbaci plod kao strano tijelo…
Takva dna možda može negdje ostati…u rijetkim situacijama. Ili, dna ženinog nerođenog blizanca.
Ali od bivših partnera – NE.
Imunologija je zanimljiva stvar. I autoimune bolesti.
Pa valjda je svima poznato da je odbacivanje osnovni problem kod presađivanja organa?
A…eto.
A čak mi je išlo kroz glavu napisati nešto romantično o ovome (ozbiljno)…sad niš’.

Mercury
Gost
Mercury
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

@ Lucija

Krvi si me shvatila. Ne nadovezujem se na članak nego tvoj komentar.

Osnova 1 – poanta nije bila apsorpcija DNA od strane jajne stanice nego organizma. A lijepo si rekla koliko kroz nas prolazi i ima u nama virusa i bakterija. 8% kojih sam ja spomenuo odnosi se na lošu reakciju organizma te su se zato uklopili u naš DNA.

Osnova 2 – ja sam napisao da je samo jedan od načina razgrađivanje. Tebi sam ostavio preostale situacije poput proteinske košuljice. Princip sličan kada ti geler (ili neko drugao strano tijelo) završi u tijelu pa ga ne mogu izvaditi, organizam ga zavije u biološko tkivo. Ja ne bih naviodio transplataciju organa u obranu tvog stajališta nego svog. To je predivan primjer gdje imunološki sustav prihvati strano tijelo kao dio svoga zbog “loše imunološke reakcije” na što smo natjerali organizam. Takva reakcija može biti i prirodno inducirana kod lođšeg imunološkog sustava ili vrlo velike kompatibilnosti.

Inače,oni svi citati su iz različitih izvora te nisu povezani.

Mali uzorak nema veze sa situacijom jer to nije nova nego dokazana stvar.
“the findings gesture toward an array of questions about what it means for one individual to play host to the cellular material of another, prompting scientists to look into whether this phenomenon affects physical health or influences behaviour, or even carries metaphysical consequences.” – još iz 90tih.
“Still, understanding how the fetal cells are interacting with maternal cells is going to be difficult, says Boddy.” – 2015.
Isto tako u djetetu završava strani materijal bez obzira na placentu, a posljedice se ne znaju kao ni za obrnuti tok. Najviše nagađanja je vezano uz zdravlje i ponašanje organizma (spontani pobačaj, laktacija, dugoročno rak). Po ovome principu, ipada da je bolje imati što manje djece i što manje partnera.

Drugi princip koji je neistražen je što sve može utjecati na razvoj djeteta. Primjerice, na Meksiku je masovno dokazano da gladovanje žene za vrijeme trudnoće izaziva višestruko povećanje šanse da će dijete oboljeti od dijabetesa.

Ljudski organizam nije fiksna stavka niti u jednom trenutku. Za neke genetske promjene znamo kako se događaju, a pitanje je za koje sve ne znamo. Također, promjene mogu biti od manjih promjena poput velike šanse za dijabetes pa do nečega s one liste od 4000 defekata s kojima se dijete može roditi, a za većinu ne znamo uzrok. Bez obzira radilo se o toem da je nešto pokvarilo ili promijenilo DNA. Čistoća organizma svakako igra svoju ulogu, od pranja ruku, toga što jedemo, kako održavamo tijelo, što nam pliva po krvi pa raznih kontaminacija koje možemo pokupiti bilo kojim oblikom zračenja, kemijskoj izloženosti…

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Mercury

Mercury

“…poanta nije bila apsorpcija DNA od strane jajne stanice nego organizma…”

Ne. Nije to poanta. Niti članka, niti tvog komentara (“tatek”), niti moga.
Poanta je REPRODUKCIJA i mogući utjecaji na reprodukciju. Što je – nemoguće.

Kakve to izraze koristiš? “Apsorpcija”? Pa to bi značilo da jajašce može ‘usisavati’ stvari iz okoline tj maternice. Nemože.

“u djetetu završava strani materijal bez obzira na placentu”
Da. Određene kemijske molekule mogu proći kroz placentu… I?
Da ne bi malo i o utjecaju radijacije?

Armagedon
Gost
Armagedon
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Luce svaka cast , ali ja to nebi bas toliko duboko isa sa ovom fenomenom jer je sve jednostavno i od majke prirode objasnjeno

po meni to izgleda ovako
Zenu trebas , ne sa toljagon , vec sa prsticima podignuti na visi nivo svijesti dok ne popizdi ,
u tom duhovnom stanju ona te nece vikat na tebe da nisi slozi robu , da nisi opra sude , da nisi spremi rucak
da nisi izve dicu vaka , i kad bi to tako ostalo do kraja mog zivota to bi bilo super , ali nije jer
reakcija trazi akciju pa mi muzjaci moramo obavit i nasu bracnu duznost (stalno neke duznosti )
a to je smirit ono cudoviste koje se probudilo, da ne bude skrikanja i vike po kuci cili dan .
Znaci sex bi se mogao definirati ,da je antibiotik koji smiriva zenu da ti ne napuni glavu.
ali i nije bas ja bi i doda da je to kratkotraji predah od problema svakodnevnog zivota u kojem ti boli ona stvar jesi ;li plati racune ili jesi li izgubi posal , a i sve u zivotu sto ti priti i ti nemas rijesenja ,
Jebes ti ovo kad sex kratko traje pa ga stalno moras ponavjat…. i to ti je zivot.

Armagedon
Gost
Armagedon
6 mjeseci prije
Reply to  Armagedon

Logicno zasto i u sexsu mora bit valdacije ?

L. R.
Admin
Famed Member
6 mjeseci prije
Reply to  Armagedon

Poštovani Armagedon,

Validacija nije vezana za temu, nego za sve članke.

Koristili ste riječ koja na priliči, zato vam je komentar stavljen na validaciju.

Hvala na razumijevanju,

Redakcija

Armagedon
Gost
Armagedon
6 mjeseci prije
Reply to  L. R.

L.R. Ovo je bilo vise kao sala .
Vratija san se na ovu temu jer je uvik interesantna i bilo bi dobro je ponovit , ma cujes svasta i uvik se nesto da naucit
a i nasmijat od srca 🙂

nonwo
Gost
nonwo
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Mislim da je nabrajanje bioloških činjenica najzadnje što je tekst Son-a trebao potaknuti.Poanta je bila spoznavanje snage sexualne energije i kako je ne trošiti uludo.Koliko je bitna istinska ljubav muškarca i žene – za one koji vole sve dokazivati i mjeriti -čak mjerljivo energetskim “sexometrom”.
Kako se čak i priroda pobrinula da nas upozori da je “blud” nepoželjna ,ako želimo “kvalitetno” potomstvo dobro odabranog partnera.
Kako je poznavanje sexualne energije “velika tajna” koju nam prečesto ne žele otkriti zasipajući nas ispraznim sexom na svakom koraku-poslije kojeg se ostaje PRAZAN.
Ako je pri sakupljanju informacija o toj temi upotrijebljen mišung religijskih i drugih znanja-za mene je to samo prednost.Više ljudi s različitih dijelova svijeta može samo više znati-a svatko može svoje zaključke iskristalizirati sam.Bravo Soa za trud i izbor teme…Potaknuti će (osim na “upražnjavanje” ) i na razmišljanje,uvijek dobro i korisno…

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  nonwo

nonwo

😊Mislim da ste vi treća naivčina na ovom članku, pored Piretesa i mene…
Za mene nije potrebno objašnjavati…

“…čak i priroda pobrinula da nas upozori da je “blud” nepoželjna…
Ma naravno.
Dovoljna je obična clamidia da uzrokuje neplodnost kod žena…sifilis, koji je doveden na pristojnu razinu devedesetih, bilježi u nekim državama porast i od 500%.
To su – realni razlozi.

A što bi to bio “blud”?
1, 2, 3 partnera prije braka?…ovako razmišljajući…da skratimo, dolazimo do jedino poželjnog: djevičanstva.
E, tu sad možemo…naslutiti ponešto…

Ovakve ideje sigurno nisu iz npr Polinezije gdje od mladosti žena može imati partnera koliko hoće, a udaje se obično nakon prvog djeteta…
Antropolozi/ etnolozi su pronašli i zanimljivosti…od svakog muškarca čuva po jedan češljić u kosi…mora znati koji je odabranikov…☺

I, tako, čije bi telegonija mogla biti ideja? Točnije revival ideje?
Nezaboravimo da niti u prošlosti ljudi nisu bili blesavi…pa su seljaci znali da od šarene krave i crnog bika nastaju isto takvi potomci.
Plemstvo je npr kod uzgoja konja znalo da stas ide po ždrijepcu, a temperament i karakter ždrebeta po kobili…
Vidimo čak i potencijalne koristi…kada učeni opat uvjerava bijesnog muža u razloge zašto dijete liči..na …susjeda.

Iz kom.od Brainstorma:” Telegony RE-EMERGED within post-Soviet Russian Orthodoxy. VIRGINITY and Telegony: The Orthodox church and modern science of genetic INVERSIONS was published in 2004. Pravda.ru gave an overview of the concept and a brief review of the book, saying that the authors invented “scary and incredible stories” to “make women be very careful about their sexual contacts” and that the idea was being used by the Church to scare the faithful.”

Eto. Kršćanstvo djeluje …na neočekivane načine.
Znači, vi niste skužili “dr-polit” kontekst, a Piretes nije skužio da je ovo izvorno kršćanska ideja…

Btw jučer sam junački odolijevala da ne postavim pitanje: Ma kako se to mjeri – sex.energija? Postkoitalno npr? Žena može napraviti dva skleka više nakon odnosa? ☺

For God’s sake, za takvo istraživanje bi svi čuli…

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

“ispravak pogrešnog navoda”
Mnogo više od tri naivčine…😂
Ovo je ispalo neočekivano komično…😃

Perun
Gost
Perun
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Luce slusaj Elektricni Orgazam da ti zivot bude ispunjen zadovoljstvom i muzikom…..

mane
Gost
mane
6 mjeseci prije

znamo i previse

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  mane

mane

Jesi znao sve ovo? Ja – ne. Nisam znala da nešto od ovog postoji do prije par mjeseci…:

“Žene nemaju samo sposobnost dosezanja orgazama kroz stimulaciju klitorisa i vaginalnu stimulaciju. Kroz duboku, masirajuću penetraciju, neke žene također mogu doživjeti cervikalne orgazme. Pojedine žene mogu imati orgazme grudi, kao posljedica nadraživanja cijelih grudi ili samo bradavica ili orgazme cijelog tijela bez ikakvog genitalnog dodira.

Neki sretnici ga mogu postići čak i kad im se koljena dodirnu ili zahvaljujući tehnikama disanja.”, gloria.hr

mladen3x
Gost
mladen3x
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

E moja Luce,znaš li za onu poznatu-“Svršio u gaće”…Ako mi Balkanci neznamo sve o sexu,pa tko onda zna….I tu nam netrebaju nikakvi doktori ili naučnici,dosta je i birtija,tamo saznaš više od ovih sa sveučilišta po tom pitanju…A neki netrebaju dalje od susjedstva jer i tamo se kriju neke tajne….

EU dismr
Gost
EU dismr
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Postoji i orgazam shopinga .. 🙂

Ime
Gost
Ime
6 mjeseci prije

Dragi prijatelju SOA, drago mi je da se trudiš pisati kršćanske teme.
No kao prijatelja trebam te upozoriti, ovaj tekst je pun new age tematike.
Biblija (stari i novi zavjet) je objavljena riječ Božja i nije potrebno prekapati po nekim drugim knjigama kako bi se Božja objava tumačila. Božju objavu možeš tumačiti samo pomoću Božje objave. Kad dodaš ljudske bljezgarije unutra, tada To postaje smeće koje čovjeka navodi na krivi put.
Želim ti prijatelju od srca nanovorođenje jer vidim da tražiš Boga.

Budi blagoslovljen u imenu Isusa Krista.
Amen

Piretis
Member
Piretis
6 mjeseci prije
Reply to  Ime

@guest_428005 – Pridružujem se primjedbi.
Nije najbolje miksati religije i svjetonazore kao u ovom slučaju tantrizam, kršćanstvo i hipotezu zvanu telegonija. Seks je dio života, ni važniji ni nevažniji od ostalih dijelova. Upadnemo li u klopku da ga smatramo posebnijim, ili još gore grešnim, na najboljem smo putu da o ničem drugom ni ne mislimo nego samo o njemu. Seks bez ljubavi je mehanika i goli nagon. Kada je dio ljubavi, ne zaljubljenosti, onda daje puninu i zbližava dva bića kao ništa drugo. Ako je ljubav istinska ona postoji i kad nema seksa.

Gogo
Gost
Gogo
6 mjeseci prije

Tko kaže da su ljudi najviši oblik života na zemlji? Jer onaj tko uništava zemlju to sigurno nije. A mi pričamo o sexu kao nečem uzvišenom. Živjeti u skladu s prirodom i uživati u tome mogu npr. delfini, a ljudi ipak nisu na tom evolucijskom nivou.

Dejan
Gost
Dejan
6 mjeseci prije

Son je napisao:
“U stvarnosti – čini ga izvorom hrane i energije za sotonsku svijest, za sve te energetske parazite koji se hrane seksualnom energijom ljudi.” Entitetska hrana – sexualna energija, a ponajviše orgazam. Rusi su pravili neka istraživanja gde je muškarac imao sex sa ženom radi sexa, znači bez ljubavi prema njopj. I posle sexa je njegovo telo bilo energetski skroz istrošeno. Ženino telo energetski nije bilo istrošeno. Ali kada muškarac ima sex sa ženom koju voli onda je njegovo energetsko telo puno. Ljubav čini čuda 🙂

Miha
Gost
Miha
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

I ja sam čuo ovo, Dejane, međutim pita se čovjek, a što ako žena ne voli a muškarac da, tko onda ostaje bez energije nakon seksa?

Dejan
Gost
Dejan
6 mjeseci prije
Reply to  Miha

E sad, to su neke pojedinosti koje nisu obradjene. Uglavnom, bila je tema da muškarac može ostati bez energije dok za žene to nije pominjano kao mogućnost. Žene ne gube energiju posle sexa izgleda. A zašto je to tako… možda ženama sex služi za punjenje energije 🙂

Miha
Gost
Miha
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

To je i meni bilo “neobično”, otkud ona može da se zeza a muškarac…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

bas me zanima kojim su to uredajem mjerili?

Armagedon
Gost
Armagedon
6 mjeseci prije

Zapata …..Sexometrom …..

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton
6 mjeseci prije

O ničemu ne znam sve što treba….
Pa se snalazim…. nekako….
P.S.
”Puno sam novca potrošio na piće, žene i brze automobile. Ostatak sam spiskao.”

Davor
Gost
Davor
6 mjeseci prije

Neka se ne naljuti autor teksta (jer to je samo moje mišljenje) ali ovdje je isuviše besmislica pa nije čudno što se u tekstu našao i Semir Osmanagić. Evo zašto: Nadriliječništvo u TUNELIMA RAVNE – 6. DIO https://youtu.be/dmskgxzD80Q

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije

Gdje nam je N. Babić? Opet ga moramo “ganjati” na drugom portalu, ili…?!

Starina
Gost
Starina
6 mjeseci prije

Biblijska zapovijed ” Ne cini preljuba” znaci da je seks dozvoljen samo unutar bracne zajednice. Postivanje toga odrzava obitelj jakom i sretnom lukom u kojoj svi nalaze svoj mir i zastitu.
Nigdje u Bibiliji ne pise da se energija rasipa seksualnim cinom i da to koristi demonima. Jedan od plodova Duha Svetoga je i samosvladavanje koje prvenstveno prakticiramo tako da kontroliramo svoje spolne zelje prema osobama koje nisu s nama u braku. Ili prilikom menstruacije, neke druge bolesti.
Nisam znao da se ovo sa otiskom zove telegonija i da potjece od Aristotela ali sam citao o tome. Ne znam koliko je to istina, ali je sigurno dokazano u vise studija da zene koje mijenjaju puno partnera kasnije su podloznije depresiji i tjeskobi. Ovo za ejakuliranje samo jednog spermija, mislim da je nemoguce jer milioni izlaze, i vrlo su agresivni sto bi mogao biti jedini dokaz za telegoniju..

Istocni grijeh nema bas nikakve veze sa seksualnim cinom jer je bozja odredba bila da Adam i Eva radjaju djecu , a seksualni cin je jedini nacin za dobivanje djece. Uz to biblijska knjiga Mudre izreke poetično opisuje zadovoljstvo koje može proizaći iz doličnih spolnih intimnosti između muža i žene. Mudre izreke 5:15, 18, 19 kažu: “Pij vodu iz svoje nakapnice i onu što teče iz tvojega vrela. Neka je blagoslovljen izvor tvoj i raduj se sa ženom mladosti svoje, koja ti je kao košuta mila i poput kozoroga ljupka. Neka te grudi njezine opijaju u svako doba. Neka te ljubav njezina uvijek vodi u zanos.”
Spolni odnosi između muža i žene dar su od Boga, a rađanje djece nije njihova jedina svrha. Oni supružnicima pružaju priliku da
uživaju u uzajamnoj ljubavi i naklonosti. U braku u kojem vladaju ljubav i bliskost muž i žena mogu tim intimnim odnosom zadovoljiti svoje fizičke i emocionalne potrebe.
“Odrješenje od tog grijeha u katoličanstvu dobija se sakramentom krštenja. Eto, tad možemo početi život bez grijeha.”
Zivot bez grijeha mozemo zapoceti tek kad se u potpunosti primjeni na nas Kristova otkupna zrtva. Kad Bog ukine vladavinu Zloga koji nas navodi na cinjenje grijeha, te kad nase nesavrseno tijelo postane savrseno.
“odnosi se na crkvenu dogmu koja kaže da je sama Djevica Marija bezgrešno začeta i ne odnosi se na njeno rođenje Isusa koji je začet po Duhu Svetomu.”
Nazalost ni ta dogma nije utemeljena na biblijskom izvjestaju i primjenjuje se u katolickoj crkvi tek od 1854 godine, sto jasno ukazuje da prvi krscani nisu niti u primisli imali ovakve teorije. Isus Krist je rodjen od djevice Marije i njegov zivot je prenesen u njenu utrobu nešto poput danasnje prakse beba iz epruveta. Naravno da je Svemogućem Bogu takvoga nesto bilo moguce !

Ime
Gost
Ime
6 mjeseci prije
Reply to  Starina

Amen

Krševan
Gost
Krševan
6 mjeseci prije
Reply to  Starina

Bravo! Dosta jasan biblijsko utemeljen odgovor, potpisujem. Članak je čista mistika…. Al neka…

Moreno
Member
Moreno
6 mjeseci prije

Ima raznih aspekata iz kojih se more gledat na seks . . . muški su između sebe različiti, ženske isto, a razlika između muških i ženskih je enormna . . . tajna postanka krije i tajnu seksa, možemo nagađat, ispitivat, znanstveno dokazivat, ali sve je to za ništa . . . familija i kontrolni sistem (škola, mediji, crkva) nam oblikuju percepciju na jedan način, a naš život nam pokaže skroz nešto drugo . . . teško je samo iz muške ili samo iz ženske perspektive pričat o seksu.
Nebi ulazija u ove nove spolove i rodove i njihove kombinacije . . . ali onako iz moje perspektive i iskustva u žene puno lakše ulazi ono šta se zove vrag i to im se u očima vidi i triba bit jak za oduprit se tome vragu, ali ponekad je ti vrag jači i nema pomoći . . . ne idu isposnici daleko od ljudi bez veze, idu tamo kako bi bili dalje od vragova koji se znaju utjelovit u ženske . . . na poluotok Athos u Egejskome moru di je najveća koncentracija pravoslavnih monaha ženskama je pristup zabranjen, jerbo da je pustit ženske nebi bilo ništa od veze sa Bogom tih monaha kroz molitve i suzdržavanje.
Seks zna bit i opasan jer ima ljudi kod kojih se razvije ovisnost, ima muških koji su postali ”duhovni učitelji” kako bi stalno bili u ”izobilju” i koliko san uspija primjetit neki su ”specijalizirani” za ženske od oko 25, a neki za ženske od oko 35 godin . . . ima tu nešto šta se nezna zašto ženske doživljavaju promjene u tim godinama isto ka i muški oko 27 . . . sve u svemu, teško je bit u ravnoteži između fizičkoga i metafizičkoga odnosno teško je uskladit biološki drive i duhovno . . . jer to nikad nije u potpunosti pod kontrolom našega uma.
Kako tema o seksu nije jednostavna govori i skroz čudna priča o Grigoriju Rasputinu koji je na kraju tragično skonča.

Bosanac
Gost
Bosanac
6 mjeseci prije

…ja sam znao da ce Lucija prva komentarisat na ovaj tekst 🙂

P.S. Mjuza (glazba) je TOP

Ferdo
Gost
Ferdo
6 mjeseci prije

No coment

mindor
Gost
mindor
6 mjeseci prije

Volim sex, rado ga se sećam……

Neko ime
Gost
Neko ime
6 mjeseci prije
Reply to  mindor

Prosle godine jednom, ove godine rjeđe…

Šeron zna
Gost
Šeron zna
6 mjeseci prije

novice.svet24.si/clanek/zabava/estrada/5ecbbdc2e3aa0/foto-sharon-stone-je-pri-63-videti-fenomenalno
https://www.youtube.com/watch?v=ZhIsAZO5gl0

Citam i kritiziram
Gost
Citam i kritiziram
6 mjeseci prije

Ovo je stvarno clanak o seksualnosti. Cista mentalna masturbacija!
Dakle, svasta!
Gospodo Logicari, nebi bilo lose da i clanci podlijezu validaciji, ne samo komentari. Mislim, logicno bi bilo da netko u redakciji, ako vec nije, barem glumi glavnog urednika i odobrava clanke koji su za objavljivanje.

Adam
Gost
Adam
6 mjeseci prije

Ovaj tekst je obicna “zamka” za Faktograf..

xxx
Gost
xxx
6 mjeseci prije
Reply to  Adam

ili zamka ili je soa nedrk glavom i bradom

Albatros benz
Gost
Albatros benz
6 mjeseci prije

U Kini, na jugu ima jedno mjesto (Moso poeple) gdje zivi obicaj da zene SVE odlucuju: tu nema zenidbe, svaku vecer muskarci cekaju koja zena ce ga pozvati kod nje za noc i svaku vecer moze biti drugi. Kad rodi dijete ne kaze tko je otac. Svi se postivaju, rade…(zajednica )

Mikojan
Gost
Mikojan
6 mjeseci prije
Reply to  Albatros benz

Albatros benz, zajednica, komuna, zamisli ono hrvatska demokratska komuna !
Nezamislivo da su svi isti, da rade, da se poštuju.

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Ajatolah

Ti kontaminiraš cijeli portal …nasrao si koliko gupih komentara samo – sada?

ODJEBI debeli rošavi štakoru.

Qyu
Gost
Qyu
6 mjeseci prije

Teška mentalna onanija!

puki
Gost
puki
6 mjeseci prije

osobno nisam onaj koji živi moralno u ovom smislu i nikomu ne želim nametati kako će da živi, posebno kada se tiče vlastitog intimnog života..nikomu ne želim nametati što i kako radi u svom privatnom intinom životu, narodski rečeno, guzi li netko sve što stigne ili nikako, – to je njegova stvar. I je li ova teorija u članku SoA istinita, da žene, koje su već spavale sa drugim partnerima kasnije kada spavaju sa mužem i rađaju djecu, imaju ostatke DNK, od ranijih partnera, sa kojima su spavali- ne znam.. je li to tako..

Međutim, ajmo realno razmisliti, ne mora se biti nikakav vjernik ni fundamenatalist- da se dođe do zaključka: da seks sa više partnera naprosto nije prirodan, hoću reći nije predviđen ni od prirode ni od evolucije. Ni za žensko ni za muško. Realno govoreći: Imati seks sa partnericom /partnerom, koja/koji su se već guzili sa drugim partnerima, to vam je kao ono, kada morate jesti naprimjer pizzu, koju je već netko drugi zagrizao i jeo. Prosto po narodski rečeno: morate jesti tuđe obaline. Isto kao ako jedete nešto, što je već netko drugi zagrizao, vi u sebe, svoj stomak uzimate pljuvačku i ostalo, od te druge osobe, koja je već grizla to,. tako i prilikom seksa, kada imate seks sa nekom osobom, koja je već imala seks sa drugim partnerima, nekaj primate u sebe, od tih drugih partnera…
Ustvari, ako pogledamo indijance u prašumama Amazone ili Bušmane u jugozaodanoj Africi…To su ono nekakvi praiksonski narodi, koji i danas još žive onako, kako su živjeli prvi pećinski, plemenski ljudi prije, 15.000 godina. Dakle, ti indijanci, oni ne poznaju ovo što mi poznajemo u “civiliziranom svijetu”, sve to ljubakanje, flertovanje, mijenjanje partnera/partnerica itd…- Već oni poznaju seks samo kao sredstvo za razmnožavanje, za rađanje djece, potomstva, kao i svaka životinjska vrsta. Tamo u tih indijanaca, momci i djeojke se uzmu vrlo rano (prije nego što navrše 20 godina)., oni postaju muž i žena, imaju djecu, itd… samo to. Oni uopće ne poznaju sve te stvari kao mi u “civilizaviji”, oni ne poznaju niti takozvani “francuski poljubac”, već samo ono: muž legne na ženu, oplodi je i gotovo… A tako slično, je nekada bilo i u cijeloj Europi, prije više stotina godina. Netko će možda reći, uh kako je to bilo grozno i stega i ovo i ono, možda, ali zato što mi posmatramo iz naše današnje perspektive. Ali ima ona izreka, koja kaže; ono što ne poznaješ, to ti i ne fali. Hoće reći, ako dakle ti “primitivni” narodi, ne poznaju sve to ljubakanje, romantiku, seks za zadovoljstvo itd—onda oni i ne mogu patiti zbog toga, to im i ne fali, jer to ne poznaju. Isto kao recimo, prije 40 godina nije bilo mobitela, kompjutera i interneta i ljudi nisu patili zbog toga, to im nije falilo- jer to nisu ni poznavali..

Ne želim nikomu kvariti zadovoljstvo ljubavnog i seksualnog života (svatko neka živi po svomu načelu i želji), međutim, zapravo većina tih stvari, ljubakanje, mijenajne partnera, seks kao uživanje, hedonizam, itd.. su nama umjetno nametnute, kao i većina ostalih stvari, u politici, društvu, itd,, gdje nam je kroz desetljeća medijske propagande nametnuto mišljenje i stavovi i sve drugo- a da mi to uopće ne primjećujemo. Kroz holivudske filmove, pop i rok muziku, reklame..itd.. a danas i kroz internet i komercijalni sex na svakom koraku..Da netko ne bi pogrešno razumio, nije ljubav umjetno nametnuta, već dakle sve to sa seksom, da svatko navodno mora imati najprije “iskustvo” sa više partnera/partnerica i slično… Ljude koji iz svojih uvjerenja (bilo vjerskih ili drugih), ne žele imati seks prije braka, ismijava se i izrugiva kao zaostale i zatucane…

Uvijek je bilo kurvi i prostitucije, to je točno. međutim, ustvari, ako se osvrnemo unatarg, — sve to sa seksom kao masovnom zabavom na Zapadu i u “civiliziranim” državama, masovnije (za cijelo stanovništvo) je krenulo nakon hipi pokreta i šezdestosmaške revolucije, krajem 60-ih godina, na Zapadu naravno. Takozvana seksualna revolucija, kada se počelo reklamirati slobodni seks, mijenajnje partnera, borba protiv braka, kontracepcija, pobačaj i sve ostalo.- u stvari nam je to počelo se usađivati u glavu, da je dobro i moderno, da svi na neki način trebamo biti prostitutke i muški, a posebno ženske. Geslo tadašnjih šezdesosmašica u Njemačkoj i Francuskoj bio je: “tko spava samo sa jednim partnerom- taj pripada establišmentu” Hoće reći; totalna jebačina svatko sa svakim tada se reklamirala kao nešto progresivno i revolucionarno, protiv okoštalih i zaostalih moralnih načela i kobajagi protiv “establišmenta”. Međutim, baš ovo je najsmješnije i pokazuje debilizam tadašnjih šezdestosmaških revolucionara. Jer establišment, onaj stvarni, dakle kabalina elita je u stvari vukla konce iza te seksualne revolucije i poticala je. Cilj je dakle bio da se seks odvoji od svoje prirodne svrhe: rađanja potomstva, ono što možemo vidjeti svaki dan svuda oko nas u životinjskom svijetu: i kod sisavaca i kod ptica i gmazova… koji se svi brinu,o svom potomstvu. I iza seksualne revolucije i šezdesetosmaša je naravno konce vukla ista ona kabala, koja vuče konce i iza ratova, kriza i svega ostaloga i koja danas vuče konce i iza ove korona krize. Propaganda pobačaja se lukavo prebacila na polje kofol borbe za ženska prava…

50-60 godina sve te propagande seksa kao zabave, odvojenog od njegove prirodne svrhe: rađanja djece, je danas faktički dovelo Zapad i Europu, tj. bijelce na rub izumiranja. Za razliku od toga na drugim kontinentima, koji nisu imali seksualnu revoluciju, kod većine ljudi, i muslimana, i kršćana u Africi, i budista, i ostalih je ostalo to, da je seks većinom ipak za produžetak vrste. Zato Zapad i Europa imaju taj problem da polako nestaju, dok ostali kontinenti rastu.
Ustvari pravi cilj svega toga, reklamiranje neobuzadnog seksa i mijenjanje partnera. kontracepcija, pobačaj itd. je bio naravno eugenika i smanjemje stanovništva, Jer, što više “slobodnog seksa” (za zabavu, a ne za pravljanje djece), to manje djece- I danas vidimo da je kabala u tom uspjela na Zapadu i cijeloj Europi.

Zato kabala zadnjih desetljeća svim silama pokušava i u Africi Aziji i južoj Americi, provoditi nekakve seksualne rervolucije, i širi kontracepiju, pobačaj, sterilizaciju i cjepljenje– sve sa istim ciljem: smanjenje nataliteta i smanjenje populacije. Gates,Soros, Rokefeler i ostali koji to financiraju, čine to pod maskom “pomoći u razvoju”, to je to.
Međutim za fanatičene eugeničke satanske kabaliste i ovaj niski natalitet u Europi, je za njih još uvijek previše visok. Zato sada i hoće da nas što više pobiju sa Gatesovim cjepivima, pod maskom korone. Rimski klub (iza kojeg također stoji obitelj Rokefeler) je 2015. u Berlinu održao skup. Na kojem su kukali da se i u Europi još uvijek rađa previše djece, – pa su predložili premiju od 80.000 eura za svaku ženu,- ako ne rodi ni jedno dijete. Predsjednik europske filijale RK-a je Erich von Weiszcecker, nećak pokojnog njemačkog predsjednika Richarda von Weiszceckera. R v. Weiszecker (bio godište 1918.) je u 2. sv. ratu bio oficir Wehrmachta, nakon rata je postao slugan kabale i kao takav je i bio njemački predsjednik od 1985. do 1995.

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  puki

puki

😊 “prvi pećinski, plemenski ljudi prije, 15.000 godina. … indijanci, oni ne poznaju ovo što mi poznajemo u “civiliziranom svijetu”, sve to ljubakanje, flertovanje, mijenjanje partnera/partnerica itd…- Već oni poznaju seks samo kao sredstvo za razmnožavanje, za rađanje djece, potomstva,…”
NETOČNO

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

puki

😃 “na drugim kontinentima, koji nisu imali seksualnu revoluciju, kod većine ljudi, i muslimana, i kršćana u Africi, i budista, i ostalih je ostalo to, da je seks većinom ipak za produžetak vrste…”

NETOČNO
Samo u kršćanstvu se skoro sve seksualno prikazuje kao grešno.
Toga nema u drugim religijama odnosno toliko.

Ime
Gost
Ime
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Lucija, netočno. U kršćanstvu se seks između muža i žene smatra blagoslovom i potiče se da bude čest(ne samo za prokreaciju nego za uživanje). Potiče se seks iz ljubavi. Ono što je zabranjeno je nastrani protuprirodni seks(a u to spada sve što nije između muža i žene).
U početku Bog stvori Adama i Evu da budu jedno tijelo.

puki
Gost
puki
6 mjeseci prije

Inače, sjetih se prije desetak godina, je holivudska zvijezda, Michael Dougalas obolio od raka i sam je ispričao u američkim medijima, da on misli da je dobio rak, nehotice od svoje supruge Catherine Zeta-Jones (mlađa od njega nekih 30-ak godina). I to tako što je Michael nju lizao između nogu… i od toga je dobio neke bakterije i rak… On sam rekao da je tako… Samo da napomenem, da Douglas nije nikakav fundamentalistički vjernik (da netko ne bu pomislil), već je ateistički židov, i poznat je u Hollywoodu baš kao veliki ženskaroš.. Zeta-Jones mu je treća ili četvrta supruga, a koliko je još žena naguzio izvan braka, to vjerojatno ne zna ni on sam.

miro
Gost
miro
6 mjeseci prije
Reply to  puki

istina ziva, citao sam o tome,spasio ga je doktor iz Montreala, nakon godina neuspjelog ljecenja, i u znak zahvalnosti
M. Douglas je donirao veliku sumu novca toj montrealskoj bolici, gdje i dalje dolazi na kontrole.

Perun
Gost
Perun
6 mjeseci prije

Sex je ruzna rijec ….Parenje zvuci sexi …P.S Moram nabit kondom na komentar inace ce me Logicno abortirat( citaj obrisati mudrost i uputsvo za upotrebu spolovila na parenju sa zadanom temom…..

Perun
Gost
Perun
6 mjeseci prije

Kako bi zapravo trebalo izgledati vođenje ljubavi…..Parenje kako to zvuci sexi…..P.S zelje u vodjenju ljubavi su jedno a mogucnosti u parenju ili vodjenju ljubavi su nesto drugo…..prica za sebe …..kao u pjesmi…Mala moja da sam bijelo dugme bil se mala zakopcala u me ..

Perun
Gost
Perun
6 mjeseci prije

Malo erotike i poezije u parenju nije na odmet….
Skakavac joj zas’o u rukavac
Oj’ curice mila hajde
da od tebe pravim gajde
Vilmos kauboj po prvi put
jezdi kroz vase snove
idi seko u taj sas
namesti se k’o sto znas.
Skakavac joj zas’o u rukavac

Vilmos kauboj po drugi put
jezdi kroz vase snove
jahac jezdi, laki kas
mrk mu pogled, vitak stas
spazila ga sedeci u travi
kroz vene joj podidjose mravi

Oj’ curice mila hajde
da od tebe pravim gajde

POVEZANE VIJESTI

Izbornik