Profesor pod istragom zbog odbrane seksa sa djecom

Stephen Kershnar
45 komentara

Snimci profesora Stephena Kershnara koji razmišlja o moralnosti seksa sa malom djecom postali su viralni na internetu.

Univerzitet u New Yorku istražuje jednog od svojih profesora nakon što se učinilo da brani seks između odraslih i izuzetno male djece u seriji video snimaka koji su postali viralni na internetu.

Stephen Kershnar, profesor filozofije na Državnom univerzitetu New Yorka u Fredoniji (SUNY Fredonia), izazvao je žestoku reakciju ove nedjelje nakon što su njegovi snimci objavljeni na društvenim mrežama.

„Zamislite da odrasli muškarac želi da ima seks sa 12-godišnjom djevojčicom. Zamislite da je ona voljni učesnik“, rekao je Kershnar. „Veoma je standardan, veoma široko rasprostranjen stav da postoji nešto duboko pogrešno u vezi sa tim, i da je pogrešno nezavisno od toga da je i kriminalizovano. Nije mi očigledno da je to u stvari pogrešno.”

Kershnar je dalje rekao da „pojam da je to pogrešno čak i sa jednogodišnjim djetetom nije sasvim očigledan za mene“, i tvrdio je da postoje izvještaji „u nekim kulturama o bakama koje su oralno zadovoljavale svoje unuke da bi ih smirile“.

„Ako bi to bilo tačno, teško je vidjeti šta je loše u tome“, rekao je on, prije nego što je otišao korak dalje tvrdeći da bi seks odraslih i djece mogao čak imati koristi za obje strane.

Navodeći istorijske primjere seksa između odraslih i djece, kao i kod majmuna bonoba, Kershnar je rekao da „postoji dobar razlog da se vjeruje da zapravo postoji jaka korist od seksa odraslih i djece“.

Nakon što su korisnici društvenih medija pozvali da Kershnar bude otpušten zbog komentara, predsjednik SUNY Fredonia Stephen H. Kolison je u utorak izdao saopštenje u kojem tvrdi da je stvar u toku.

„SUNY Fredonia je upoznata sa video snimkom objavljenim na mreži u kojem je uključen jedan od njenih profesora. Stavovi profesora su za osudu i ne predstavljaju vrijednosti SUNY Fredonia ni na koji način, u obliku ili formi.“

“Ovo su isključivo stavovi profesora”, rekao je Kolison i dodao da je “stvar u toku”.

Dok su snimci ove nedjelje doveli Kershnara u središte kritika, on dosljedno daje slične izjave već više od dvadeset godina, a poznat je u akademskom svijetu po svojim čestim i provokativnim argumentima u korist drugih kontroverznih tema.

Kershnar je 2015. objavio knjigu pod naslovom „Pedofilija i seks odraslih i djece: filozofska analiza“, u kojoj su mnogi argumenti izraženi u nedavnim snimcima.

Čak se na zvaničnom profilu SUNY Fredonia Kershnar hvali kao profesor koji je opširno pisao „o tako raznolikim temama“ kao što je „seks odraslih i djece“.

Kershnar je 2011. godine napisao knjigu pod naslovom „Za mučenje: odbrana zasnovana na pravima“, dok je profesor napisao i članke pod naslovima „Liberalni argument za ropstvo“, „Za diskriminaciju žena“, „Fantazije o silovanju i vrlina”, „Moral lažiranja orgazma” i „U odbranu azijskih romantičnih preferencija”.

DjecaPedofilijaprofesorseksualno zlostavljanjeStephen Kershnar
Pretplatiti se
Obavijesti o
45 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nekoime
2 godine prije

Mislim kako postoji veoma raširen stav, u kojem nema ništa pogrešno, kako takve treba objesiti na prvu dovoljno čvrstu granu.

Ja to onako
2 godine prije

Profesora treba sto pre pod giljotinu da ne bi jos koje psihopate nagovorio na te gadosti.

Admin
2 godine prije

Poštovani na Logičnom svaki dan preko 10 članaka.

Ispraznite cache memoriju na telefonu.

Lp

Scorpiorex
2 godine prije

Dolazio sam iz Njemacke 3 puta usred mjera,BiH bila ostrvo slobode u europi❤

ivana
2 godine prije

Oprosti, ko je legenda?

Emiliano Zapata
2 godine prije

Ortonov prozor.
Prvo se pocinje spominjati ta tema.
Nakon toga pocinje zgrazanje i osudivanje..
Nakon toga rasprava o tome jeli to bas tako.
Onda im se daju ogromne kolicine novca i prava te se kojekakvim sumnjivim studijama dokazuje ispravnost pa se sve ozakoni i pocinje stit jos jedna manjina.
Novo Normalno za sve kojima je normalno da im se djeca guse pod maskama,te da im par puta tjedno stapicem ostecuju mozdanu ovojnicu…
To ce biti Nowonormalno svima koji su pristali na sve samo da bi zadrzali svoje robovsko radno mjesto.
Ovo im uskoro prolazi kao i sve do sada, samo ne cinite i dalje nista pa ce te se uvjeriti…

NWO
2 godine prije

Ili rucno upisite /www.logicno.com/destop, umjesto /mobile. Tu im je greska.

Zagten
2 godine prije

Naravno, profesor filozofije. Sve nakaradne ideje koje ljudski mozak smisli olicene su u tom pojmu.

Ja to onako
2 godine prije

Nije bolest sve sto boli.

nestabilni egzekutor
2 godine prije

I još mu admin daje savjete tako da može zagadit još više komentara članaka… ludilo

darijoman
2 godine prije

Jeli ti ikad itko rekao da si debil

123
2 godine prije

e sad vidi da nisi normalan. svasta…

Slonica
2 godine prije

Može mu se .
Nek proba s drugim vjerskim nikovima.
Treba imati hrabrosti.

Schwarze Hunderte
2 godine prije

Pa to se na izvjestan nacin zeli uzdici na razinu prigodnog , putem , mandatorne penetracije u malena , djecija tjelasca , raznih , medecinskih pomagala ! U prijevodu nasilna – patologizacija I to im PROLAZI bez , znacajnijeg otpora – cak sto vise ! Vecina je pod utjecajem MEDIJA , SUTKE , PRIHVATILA da im od – zdravo rodjene djece , prave , potencijalne invalide !!!! Ovo je , sljedeca faza za 5 – 7 godina , pojesce I to , ne brinite … Strasno !

Itd
2 godine prije

Ti si kaco od ovce.

Ducky
2 godine prije

Samo nemoj gledat’ dolje, kao kad prelaziš visećim pješačkim mostom iznad provalije.

Pero
2 godine prije

Za jaja ga objesiti….

Kile
2 godine prije

Ovom se vidi na faci patologija

ledeno doba
2 godine prije

Kershnar– je njihovo prezime… burazer Daniel Cohn-Bendit je sve to davno promovirao. 70-ih je radio kao tetica u vrtiću i pisao da su djerca seksualna bića i da su male djevojčice od 5 godina pohotne na njega. lopina nikada nije odgovarao za sve bljuvotine, koje je promovirao. danas je ova stara lopina, jedan od savjetnika Macrona, i jedan od najutjecajnih mutikaša iz pozadine zdravstveniodgoj.com/news/pomracenje-euma Umno poremećenog pedofila, silovatelja djece i satanistu, Kinseya, kabala je sa rokefelerovim parama spasila od zatvora, promovirala ga u “znastvenika” i njegova “znanost” je danas službena politika zločinčakih kabalinih organizacija UN-a i WHO-a. Sa Rokefelerovim parama, sagrađen je i Kinsey institut- desetljećima, de fakto, centar (akademskog) pedofilnog lobija u svijetu, pod skutima kabale “Vodič WHO-a: „Novorođenčad ima seksualne osjećaje“, a djecu treba podučavati masturbaciji i rodnom identitetu” tribun.hr/vodic-who-a-novorodencad-ima-seksualne-osjecaje-a-djecu-treba-poducavati-masturbaciji-i-rodnom-identitetu/ U 4. modulu takozvanog zdravstvenog (seksualnog) odgoja, kojege je u hrvatske škole na zahtjev Brisela, 2013. uvela tadašnja… Čitaj više »

nessy
2 godine prije

dragi profesor sprema novu knjigu “Seks sa nerodjenim djetetom i moralni aspekti”.

Ibra
2 godine prije

Profesor bi pod hitno trebao sexualni odnos sa magarcem pa da onda piše o iskustvima i brani takav odnos kada je on napunjen i ispunjen od guzice do grla.

Max
2 godine prije

Monstrum.

nessy
2 godine prije

Pitaj svoju baku. Ocito bi ti dobro doslo.

nessy
2 godine prije

Jesi, ti si kralj, u zemlji degenerika.

Tim Kunić
2 godine prije

Jesi, kralj budala.

Tim Kunić
2 godine prije

Danas zgražanje, sutra kurikulum.

duki
2 godine prije

Da nije u Osjeku doktorirao ?
Jeb.m ga bolesnog da ga j…m!!
Inače grana i kratki konop-može + beton 50 kg za “alat” da mu produži čvarak!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI