Španjolska ministrica u parlamentu – ”Djeca se mogu seksati sa kim god žele”

Ministrica Spanije
141 komentar

Jučer je španjolska ministrica jednakosti, komunistica Irene Montero, sudjelovala u neobičnoj intervenciji u parlamentu kojim je izazvala velike kontroverze.

Ministrica je jučer pokazala svoj najhisteričniji i najfanatičniji stav odgovarajući Lourdes Méndez Monasterio, zastupnici konzervativne stranke Vox, nekoliko puta vrijeđajući je, obraćajući joj se sumanutim odgovorom i razmetljivo gestikulirajući kao što to obično čini na sastancima krajnje ljevičarske stranke Podemos. Irene Montero se osvrnula na spolni odgoj ovim riječima: “Svi dječaci, djevojčice, niñes [još jedan nepoznati spol] u ovoj zemlji imaju pravo upoznati svoje tijelo, znati da nijedna odrasla osoba ne može dirati njihovo tijelo ako to ne želi te da je to oblik nasilja”.

No stvari tu nisu stale. Osim toga, Montero je potvrdila da djeca “imaju pravo znati da mogu voljeti ili imati seksualne odnose s kim god žele. Na temelju, da, na temelju privole. A to su prava koja su im priznata i koja vam se ne sviđaju”, rekla je obraćajući se zastupnici iz Voxa. Ovdje možete vidjeti video tih izjava (video je na španjolskom, ali ima engleske titlove, možete ih aktivirati u donjoj traci playera):

 

Neke izjave koje su u suprotnosti s člankom 181. Kaznenog zakona

Ove tvrdnje su nečuvene. Prema španjolskom kaznenom zakonu, dob za pristanak u Španjolskoj je 16 godina, dob u kojoj već govorimo o adolescentima. “Zakon o seksualnoj slobodi” koji promovira Montero i koji je nedavno odobren ostavio je sljedeći tekst u čl. 181. Kaznenog zakona: „Tko s maloljetnom osobom mlađom od šesnaest godina izvrši radnju spolne naravi, kaznit će se kaznom zatvora od dvije do šest godina“. Zar ministrica nije pročitala zakon koji je sama promovirala i branila u parlamentu? Spolni odnosi između djece i odraslih su kazneno djelo za koje je propisana zatvorska kazna. Dijete ne može imati spolne odnose s kim god želi, gospođo Montero.

“Ovo je korupcija maloljetnika i isprika za pederastiju”

Reakcije na kontroverzne Monterove izjave nisu se dugo čekale. Zamjenica Voxa Carla Toscano istaknula je: “Ovo je korupcija maloljetnika i isprika za pedofiliju. Točka.“ Također iz Voxa, zastupnik u Europskom parlamentu i prvi potpredsjednik političkog djelovanja Jorge Buxadé istaknuo je: „Kristalno jasnom jasnoćom, gospođa Montero otkriva što skriva dio te rodne ideologije: hiperseksualizaciju maloljetnika i promicanje seksualne radnje između maloljetnika i punoljetnih osoba; kvareći njihovu nevinost.”

Feministice optužuju Montero da je preuzela “argumente branitelja pedofila”

Isto tako, spisateljica i bivša zastupnica stranke Ciudadanos Sonia Sierra komentirala je riječi de Montero ovim pitanjem: “Otkad djeca mogu imati spolne odnose uz pristanak?” Ministricu su također kritikovale feminističke skupine. Radical Feminist Space je istaknuo: “Ovo je već kap koja je prelila čašu, argument branitelja pedofila u ustima ministrice. Ili ona ne zna što govori ili je ovo plan: eliminirati minimalnu dob za seksualni pristanak od 16 godina.” Dok su se širile te ministričine riječi, sinoć je na Twitteru postao trend #IreneMonteroDimision (Irene Montero Ostavka).

Presedan komunističkih feministica Shulamith Firestone i Simone de Beauvoir

Mora se reći da ove izjave Irene Montero nisu usamljen slučaj među krajnje lijevim feminizmom. Komunistička i rodna ideologinja Shulamith Firestone predložila je normalizirati pedofiliju i incest u svojoj poznatoj knjizi “Dijalektika seksa” (1970.), jednom od referentnih djela takozvanog feminizma trećeg vala ili rodnog feminizma. Također komunistica i feministica Simone de Beauvoir potpisala je dva manifesta u obranu legalizacije pedofilskih odnosa, a uz to je otpuštena s posla učiteljice zbog kvarenja maloljetne učeničke dobi.

Igrom slučaja, 9. siječnja 2018. Irene Montero napisala je pohvalni tweet o Simone de Beauvoir, potvrđujući: “Njezinim primjerom i primjerom onih koji su bili prije, mi danas gradimo žensku revoluciju, iznova izmišljajući sebe i čineći sebe protagonistima naših života.” Naravno, svi Španjolci, a posebno one obitelji s malom djecom, imaju razloga biti zabrinuti što osoba koja je poludjela zauzima ministarstvo u Španjolskoj i čak ima moć odlučivati ​​o sadržajima koje nameću djeci u škole. Hitno je potrebno zaštititi djecu od sve luđih pojava ovakvih vlasti.

DjecaIrene MonteroPedofilijaŠpanijašpanjolska
Pretplatiti se
Obavijesti o
141 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 godina prije

Zarobiti i mučite sve pedofile dok se ne pokaju.

none
1 godina prije

mic po mic pedofili došli na vlast, očekivano…

1 godina prije

Djeca nisu dovoljno razvijena da sama prosudjuju i donose odluke oko ovakvih stvari.nisu razvijena ni mentalno ni fizički .jer su DJECA.a ovo su cudovista,gadovi,naprednjaci koji ce nas uništiti u svojoj progresivnosti!o Bozee,ima li te igdje..

Dragan Bumbar
1 godina prije

Bit ce samo gore, dok stoka ne otvori oci. Zakone fizike i prirode nemozemo zanemariti. Ako idiotima damo prostor, nemozemo ocekivati nista dobro. Veliki pozdrav iz fasisticke Kanade

Vojni analitičar
1 godina prije

Ja se stvarno više ne mogu nadiviti svim tim prekrasnim pozitivnim pomacima koje donosi političko osnaživanje žena. Sve bolje od boljeg, naprednije od naprednijeg, A što će nam u konačnici donijeti jedan daleko superiorniji, ženski, način upravljanja i vladanja svijetom. A na ovom primjeru vidimo kako on izgleda. Milina Božja. I zato pozivam na imenovanje još više predsjednica, premijerki, ministrica, guvernerki, gradonačelnica, šefica policije. Ustvari mislim da bi najbolje rješenje bilo potpuno eliminirati muškarce iz politike i njeno prepuštanje ženama. Time ne samo da bi konačno bila uspostavljena prava rodna ravnopravnost kako ju feministice vide, nego bi,ovakve genijalke poput ove ministrice Irene puno lakše dolazile do pozicije gdje mogu sve svoje briljantne ideje nametnuti kroz zakone kojekakvi nazadnim goyimima zaostalim u vremenu. Bez zamorne gnjavaže sa pozitivnom diskriminacijom i afirmativnom akcijom.Jedino još da uspijemo razoputiti jedno temeljno pitanje ekoje zadnjih godina jako zbunjuje čak i one najveće progresivne umove čovječanstva.… Čitaj više »

tata mata
1 godina prije

ne laje pas radi sela vec radi sebe ,,ocito oce pedofile i sebe zastiti od progona

Tupko Glupko
1 godina prije

Ovdje ne govorimo o izjavi neke lokalne političarke ili parlamentarne zastupnice, već o ministrici! Sada zamislite da je to izjavio španjolski ministar, a ne ministrica kakve bi bile reakcije. Ali izgleda da boleštine i vnago ljepše zvuče masi kada ih izgovori pripadnica ženskog spola. Imaju li u Španjolskoj pravobraniteljicu za djecu ili ona dijeli mišljenje sa ovom bolesnom i perverznom osobom? “Svi dječaci, djevojčice, niñes [još jedan nepoznati spol] u ovoj zemlji imaju pravo upoznati svoje tijelo, znati da nijedna odrasla osoba ne može dirati njihovo tijelo ako to ne želi“ “Imaju pravo znati da mogu voljeti ili imati seksualne odnose s kim god žele. Na temelju, da, na temelju privole. A to su prava koja su im priznata“ Ovdje se ide sa bolesno perverznom premisom da su djeca mentalno i psihički sazrele osobe i da seks sa odraslima neće ostaviti baš nikakve psihičke posljedice po njih. Tko je djeci… Čitaj više »

Grdi
1 godina prije

Klaus Schwabova skola …..

Grdi
1 godina prije

Takve ljude bi trablo strpati u tamnice da vise nikad nevide svijetlo dana ……

tata mata
1 godina prije

ja bih volio da Mladen i njegov americki pajdo nauce pameti , nema stajanja dok ne dobije razroke oci

Peka
1 godina prije

Ako je ona protiv pedofilije, a vi se ne slažete s njom… pitanje iz logike

Emiliano Zapata
1 godina prije

Nabijem je na k… c!

“Arrrri papi”

roberto
1 godina prije

Užas i još je ona nešto kao jako uvrijeđena.Mislim da ne treba ni pisat gdje treba poslat takve osobe..jadna djeca,kad takvima padnu u šake.
A ovo je još malo njihovih prljavih razmišljanja i planova..

jubito-matt walsh.Desperate Leftists Call For My Arrest After I Exposed Vanderbilt’s Gender Clinic | Ep. 1026
U ovoj epizodi je i prikazano,kako je forbes pozvao muškarca da priča na ženskoj konferenciji,kako je to biti žena i šta žena znači bit(to sam ja tako shvatio).
Pogledati od 18 min do 24 min,kome se gleda može pogledati i cijelu epizodu..

tata mata
1 godina prije

a sta se cudite ,bolesnici zauzeli polozaje i sad sve sto je bilo kaznjivo ili neprirodno vise nije . Vise ne mozes vidjeti hetero par da se ljube ili seksaju na filmu ili seriji ,ali pedera i lezbi koliko oces ,zene (bez omalovazavanja zena ) su postale jaci spol , nova verzija super ramba , mentalno i fizicki superiorniji od muskaraca ,koje razbijaju , mentalno nesalomljive , ,ratuju i vrhunski terminatori (usprkos bioloskim zakonima prirode) , docekali smo uz zoofiliju ,pederizam da legaliziraju i pedofiliju ,i sve to mic po mic od bolesnika

hiber
1 godina prije

Iskreno, redakcija Logično me ubija dosadom. Koga briga sto govori neka španjolska čudakinja? Putler si isjekao mostove aneksijom, Ukraina podnijela zahtjev za NATO. Plinovodi unisteni. Pocela bježanija iz Lymana. Stiže novih 18 HIMARSa, posade ruskih pilota prepolovljene. I na koncu Putler poziva na primirje i pregovore. Poslije toga valjda ide nuklearni ultimatum jer nema ni teoretske mogućnosti da opstane konvencionalno. Dakle, ide zaostravanje bez presedana, valjda do DEFCON 1. A onda Putler ima mali problem. Recimo da dođe do primirja. U tom slučaju niče mega NATO baza-država sa milionima jeftinih obučenih i motiviranih vojnika u Ukraini koja Rusiju dovodi u šah-mat poziciju Sjeverne Koreje. A na drugoj strani jadne nade da će se Europa smrznuti.

So baby talk to me
1 godina prije

Kretenuša

Mladen
1 godina prije

Pedofilija bolest najmilija

sebastian
1 godina prije

Mislim da svi ti ljevičari imaju od rođenja sasvim izvjestan defekt u mozgu koji čini da razmišljaju tako nastrano kako razmišljaju.Stoga je jedini način odnosa s njima ili mi ili oni.Nema tu mogućnosti za nikakvu toleranciju i dogovor jer će vam u protivnom doći glave.

Čudan lik
1 godina prije

A čemu se svi čudite???
Svi političari su rekli da nam slijede novo – normalna vremena, nitko nije rekao da će ona biti dobra po nas ili našu djecu.

Gorki šećer
1 godina prije

Zašto uopće ograničavati i braniti djeci bilo što? Pustimo ih da izlaze na izbore, osnuju svoje stranke , piju alkohol, polažu vozački ispit, ne idu u školu ako ne žele,………..
Španjolskoj kučki treba kosu počupat da se dozove pameti.

SIRIUS
1 godina prije

kad sam još prije ohhoho reko da je cilj svemu tome što dolazi sa lgbtž pokretima legalizirat pedofiliju su mi se smijali, dapače, iz te neke mlađe ekipe koju upoznah radeči na muzićkim festivalima, puno lezbi ni htelo imat posla sa mojom homofobnom guz.com … meni nije smetalo. ja otvoreno velim da heterofobi trebaju napravit crtu i bit kuš i skrivat se ko do nedavno, il reset u glavi kao što sada stotine trans ljudi plače jer su se “zeznuli u procjeni” pa odrezali spolne organe. kak inaće misle sudjelovat u nekakvom funkcionirajućem društvu. il misle svima ostalima pokvarit zabavu? odakle im pravo? nisu ga ni imali nit ih je bilo tolko, dok neko nije počeo sexualizirat klince a njihovi roditelji to u principu dopustili. a o reklamiranju pedofilije na ovaj način da ne pričam. od nizozemskih pol.stranaka kojima je jedini cilj legalizacija pedofilije, što nije čudno znajući navike njihove… Čitaj više »

nessy
1 godina prije

Samo bolesniku moze pasti na pamet da djeca mogu sporazumno imati odnose sa odraslima. Bolesnici pripadaju u ludnicu, a ne u politiku. Iako, i u politici ima ludjaka dobar postotak, nazalost.

tihobl
1 godina prije

Pedofilija je temeljna vrijednost u EU.
Nece imati struje i grijanja, ali imace djecu za izopacenu razonodu.

MKD
1 godina prije

Mozemo MI SVI da seksamo ministricu spanjolske …gde i kad hocemo

dona
1 godina prije

još jedna iz Schwabove škole, koliko tih morona se nakotilo to samo Bog zna

Zbljuvvvv
1 godina prije

Ostala su samo jos 2 tabua: pedofilija i incest. Radi se na tome da i oni budu ozakonjeni i da se promicu kao liberalne vrijednosti.

imee
1 godina prije

di je tu pravda?
španjolci dobe ovu od soroša a mi radu borić.

tata mata
1 godina prije

mislim da je izostavila ovaj dio ,, djeca se mogu seksati sa kim god zele POD UVJETOM DA IM KUPITE ILI OBECATE SLADOLED

Jomla
1 godina prije

Ja koliko mogu primjetiti, ova spodoba (novi rodni identitet 😛 😛 ) je kontinuirano histerična, posljedično nesposobna da razumno razmišlja. I ona nekakva ministrica? Kod mene bi mogla samo otkaz popiti, u sekundi!

Mrčikola
1 godina prije

Već sam par puta, prilikom sličnih, suludih, prijedloga “službenih” lica, citirao Dadu Topića pa ću, prigodno, i sada; “kuda ideš svijete moj”.
Iskonske žene, bile majke ili ne, moraju dignuti glas protiv ženturača (teško mi je priznati ali one su živi dokaz da treći rod, uistinu, postoji😁), kojima su majstori, naprosto, preplavili sve pore društva.

Torpedo
1 godina prije

Ova izgledom podsjeca na onu Jacindu s Novog Zelanda …

goran
1 godina prije

opravdanje za famoznu elitu da može uživati u gnjusnim stvarima a da to prodje pod uredu,gadite mi se

Raulko
1 godina prije

Jeli ova nešto u rodu naše Kate Šmajser(peović)..ista govna ljeviČmarska..??!!

BordoDNK
1 godina prije

Autohtona sljedbenica sotonističkog LGBTQT… (DODAJ JOŠ SLOVA ZA NAJCRNJU PERVERZIJU), lobija, tačnije kulta, koji sve otvorenije želi legalizovati pedofiliiju, pa će onda nekrofiliju, zoofiliju, i ko zna lakve još nastranosti. E, ovakve pogani kod ” fašiste i diktatora” Putina nema. Svaka mu čast na tome.

mnc
1 godina prije

Doneo bih zakon da bikobi imaju pravo da se seksaju sa kim hoce pa bi im poturio ove sto predlazu ovakve zakone

Josip
1 godina prije

Krmačo jedna neka se tvoja djeca seksaju s kim god hoće jer ih ionako nije imao tko odgojiti..

Pas Lutalica
1 godina prije

Ludski rod ili ljudsko društvo postoji i funkcionira više od 100 k godina zahvaljujući određenim pravilima ponašanja i odnosima unutar porodice i samog društva i sada u zadnjih 20-tak godina su se pojavile neke spodobe koje kažu da to ništa ne valja i da sve treba mijenjati. Rezultat toga je da nikada nismo bili bliže samouništenju nego danas, za samo 20 godina su nas doveli do ruba sa svojim novim pravilima. Da se razumijemo, nisam protiv žena na rukovodećim pozicijama ali samo ako su tu dovedene isključivo zbog sposobnosti. Međutim danas je jedina i isključiva referenca da zauzimaš neku poziciju spol, seksualno opredjeljenje i da si što veći degenerik i izrod, a to izgleda važi za sve koji su danas na položajima bez izuzetka i žene i muškarci.

1 godina prije

dobro si uocio neke stvari pa mi je zagolicalo znatizelju..ludjakinja je zaista bila u komunistickoj mladezi za vrijeme studentskih dana.na stranu sha ovi supljoglavci rade travestiju od nekih komunistickih ideja ali oni nemaju problem da ih se naziva komunistima..a to me vodi na nesh drugo..postoje li neki komunisti na radaru,posebno na zapadu,koji nisu dio ove neoliberalne agende..najgori pokazatelj,jer je ukljucivao mnogo mrtvih,ranjenih i ogromne materijalne stete za mali biznis,su mi black lives matter protesti i uspon antife u americi prije vise od 2 godine..huskaci,uglavnom bljedoliki studenti sa zastavama na kojima je srp i cekic su otvoreno govorili da su marxisti dok je donji eshalon stoke,neupucen u nish,pljackao,palilo i ubijao.a iza svega stajao kapital george sorosa..fascinantno.jeste travestija ali ludjaci poput ove nakaze zbilja izlaze iz zapadnog komunistickog bazena.kako je doslo od borbe za radnika do borbe za unistenje obiteljskih vrijednosti,vrijedno je analiza koje nitko ne radi.a necu ni ja.hvala.

zac
1 godina prije

ja bi nju hebo dok joj oci ne ispadnu, i dok joj se phicka ne pretvori u prasinu, pa nek mi onda kaze sta misli…

nessy
1 godina prije

Ima li ova idiotska kokos djecu? Da joj kojim slucajem (ne dao Bog), neki idiot, njezine fiozofije, izbusi sina teenagera, zanima me da li bi pjevala istu pjesmu. Pedofili predatori, znaju biti jako sarmantni prema djeci. Zato se i zovu djeca, jer nemaju zivotnog iskustva i postavljene kriterije druzenja, koji dolaze sa godinama. Glupa, bolesna, degenska kuja.

ZriBra
1 godina prije

U Novo normalnom ,moralnom sve više se dicu tretira kao odrasle ,a odrasle kao dicu.Dico ;” cijebite s kim i s čim hoćete,a vas odrasle če mo mi cijebiti s kim i s čim hoćemo

Rimtutituki
1 godina prije

Pisem ja godinama,hoce đecu,ostalo je samo manevar

Josip
1 godina prije

Gdje god su se ovakve glupače popele na vlast narod je najebao. Izgleda da je onaj naš dobro rekao, jedino su dobre za madrace ali ne i za mudrace 🙂

Malimali
1 godina prije

Sve same komunistice, teško ih obuzdati …

tri p
1 godina prije

Sad cekamo da Grbin ponovi njene rijeci i da ga podrze Mozemo i socijaldemokrati.
Pljuc

Nekoime
1 godina prije

Kad doručkuje španjolsku mušicu, pa priča zvizdarije.

Nekoime
1 godina prije

Nisu joj kastanjete u paru.

Jadranka S.
1 godina prije

Taj ljigavi stvor u “zenskom obliku” je jedan od dokaza da je sve izvrnuto/ izokrenuto!
Svetost zivota / djeca su cilj ogavnom ljigavom stvoru , srzi zla!
Ljudski rode, otvori duhovne oci, da se kreira novi svijet u miru i blagostanju za djecu svijeta / buducnost.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI