Opskrba električnom energijom, komunikacije i transport ciljevi su Velikog resetiranja

Veliki reset
7 komentara

Svjetski ekonomski forum (WEF) pun je zapadnih financijskih elita koje su imale značajnu ulogu u pokretanju pandemije koronavirusa Wuhan (COVID-19) u ožujku 2020., koja je postala okidač Velikog resetiranja koje je uključivalo svjetski proces ekonomske krize i društveni kaos.

WEF je također podržao lansiranje cjepiva protiv COVID-19 u studenom 2020. Dok je sumnjiva organizacija tvrdila da je cjepivo trebalo zaštititi javnost, zapisi pokazuju da je ironično povezano s višim stopama mortaliteta i morbiditeta.

Sada je WEF izdao upozorenje o nadolazećoj krizi koja će biti gora od pandemije COVID-19.

Tijekom posljednje četiri godine, počevši od siječnja 2020., “namjerno izazivanje kaosa” postalo je dio široke i složene agende koja je uključivala svjetska pitanja kao što su:

  • Specijalna vojna operacija Rusije u Ukrajini
  • Rast cijena energije
  • Masovni stečajevi poduzeća
  • Kolaps gospodarske aktivnosti
  • Rašireno siromaštvo, glad i očaj

Nedavno je Washington podržao sljedeća globalna pitanja:

  • Izraelsko-palestinski rat, izraelski genocid nad palestinskim narodom i njegov sve veći program protiv šireg Bliskog istoka
  • Obnovljene prijetnje Sjedinjenih Država ratom Iranu
  • Prijetnje Sjevernoatlantskog saveza Ruskoj Federaciji
  • Sukob usmjeren protiv Kine

Kibernetički napadi nagoviješteni u filmu koji je producirao Obama

WEF je prvi put objavio opasnosti kibernetičkog ratovanja 2020.

Godine 2021. WEF je proveo simulaciju kibernetičkih napada koji su uključivali scenarij “Paraliziranja napajanja, komunikacija, transporta [i] Interneta.”

Klaus Schwab objasnio je da bi na temelju “simuliranog scenarija” kibernetički napad mogao srušiti opskrbu električnom energijom, transport, bolničke usluge, pa čak i društvo u cjelini. Dodao je da se pandemija COVID-19 može smatrati “malim poremećajem u usporedbi s velikim kibernetičkim napadom”.

Barack i Michelle Obama financirali su “Leave the World Behind”, film objavljen na Netflixu. Temeljen je na istoimenom romanu Rumaana Alama, a režirao ga je Sam Esmail.

Film je prikazao rasplet društva nakon iznenadnog napada nepoznatog napadača, koji “predviđa kibernetički napad na elektroenergetsku mrežu SAD-a”. Alamov istoimeni roman objavljen je u listopadu 2020., nekoliko mjeseci nakon kampanje straha i karantene zbog COVID-19 u ožujku.

U intervjuu, Alam je rekao da “nikada nije ni čuo riječ koronavirus prije veljače 2020.” Objasnio je da njegova knjiga na vrlo osnovnoj razini dramatizira biti zarobljen kod kuće i nemati dovoljno informacija.

Igrom slučaja, knjiga je objavljena u vrijeme kada su se i mnogi čitatelji diljem svijeta osjećali zarobljenima u svojim domovima i nisu imali dovoljno informacija.

Govoreći o “čudnoj rezonanci”, Alam je rekao da njegova knjiga raspravlja o “odnosu pojedinca prema tjeskobi zbog klime, apsurdnosti suvremenog trenutka, našem iskrivljenom odnosu prema tehnologiji. Ljudi razmišljaju i govore o ovim stvarima pa ima smisla da postoji knjiga o tome.”

U knjizi su također prikazani društveni učinci nestanka struje koji je zahvatio cijelu istočnu obalu SAD-a.

Iako nema konkretnih dokaza da su producenti i redatelj filma bili svjesni WEF-ove simulacije kibernetičkog napada koji je prvi put izveden u srpnju 2020., neki vjeruju da stvar zahtijeva daljnju istragu.

Generalni direktor WEF-a: Sljedeća kriza bit će gora od COVID-19

Jeremy Jurgens, izvršni direktor WEF-a i voditelj WEF-ovog Centra za četvrtu industrijsku revoluciju, također je upozorio na još jednu krizu koja će biti “značajnija” i širiti se brže od COVID-19.

Jurges je također upozorio da bi kriza mogla imati veći utjecaj na gospodarski i društveni sektor.

Nakon simulacije kibernetičkog poligona 2020. uslijedila je druga simulacija 2021. Simulacija je bila međunarodna internetska obuka o kibernetičkoj sigurnosti na kojoj je sudjelovalo 120 timova iz nekih od najvećih ruskih i međunarodnih organizacija u 29 zemalja.

Scenarij simulacije kibernetičkog poligona WEF-a 2021. također je privukao očigledan “kontradiktoran” geopolitički nagib. Događajem je predsjedao ruski premijer Mikhail Mishustin, a WEF je pozvao nekoliko ruskih financijskih institucija, medija i komunikacijskih subjekata. Pretpostavke Programa obuke temeljile su se na terorističkim cyber hakerima.

Također je dokumentirano da je WEF bio ključan u podržavanju vojnog programa SAD-a i NATO-a u vezi s Ukrajinom. Na temelju ovih čimbenika, neki kažu da je događaj Cyber Polygon iz srpnja 2021., koji se dogodio manje od osam mjeseci prije početka ruskih operacija u Ukrajini, mogao biti osmišljen kako bi stvorio političke podjele unutar Ruske Federacije uspostavljanjem partnerstva s moćnim ruskim bankarstvom , komunikacije, mediji i financijske institucije.

Prema članku Petera Koeniga iz 2023., financijske su elite prešle s simuliranja potencijalnih scenarija na njihovu provedbu u javnosti koja ništa ne sumnja. Elite su povjerile Konferenciji Ujedinjenih naroda za trgovinu i razvoj da djeluje kao “glavni nositelj” za “smrtonosni juriš sve-digitalizacije”.

Koenig je upozorio na digitalno rušenje koje bi dovelo do raspada društva, a koje bi se moglo izvesti putem globalnog kibernetičkog napada koji je Schwab opisao u svojoj izjavi iz 2021.

Dodao je da kad bi sve u današnjem modernom svijetu “vodili digitalni signali koje kontrolira ‘globalistička kabala’ [financijske elite],” jedan ili nekoliko prekidača bi lako mogli isključiti različite mreže koje je Schwab naveo u svojoj izjavi iz 2021. . To uključuje komunikacije, električnu energiju, opskrbu hranom, dostavu goriva, osobne financije, prijevoz i vodu.

Globalna elitaKontrolaVeliki resetWEF
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 mjesec prije

Znamo.

Name*
1 mjesec prije

Dobro, a di je Danka?

Mrčikola
1 mjesec prije

Tiho, bogati..!…zar nije to ono što Rusija trenutno radi u Ukrajini…sumnjivo…mnogo nešto..😁

Schwarze Hunderte
1 mjesec prije

Kasno je za to ! Neće ga bit a protagonisti toga će biti lovljeni poput životinja

Lucija, prva
1 mjesec prije
  • “Rast cijena energije
  • Masovni stečajevi poduzeća
  • Kolaps gospodarske aktivnosti
  • Rašireno siromaštvo, glad i očaj”

Super. Kontinuitet od korone.

Sada za sve mogu optužiti Rusiju.

FELIX
1 mjesec prije

SVE JE TO ISTINA MI SE MORAMO KOLEKTIVNO SUPROSTAVITI UKIDANJU GOTOVINE, AKO TO USPE SPROVESTI GLOBALISTIMA ANDA JE TO PRAGVI POCETAK KRAJA LJUDSKE SVOBODE.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI