Cijepiti ili ne cijepiti protiv ospica? Odgovor u videu.

Jelena o cjepivima

Danas ne postoji ništa što će imunizirati populaciju od ospica. Samo doživotna imunizacija može biti predmet sistematskog cijepljenja, u protivnom imat ćemo odgađanje bolesti i njeno pojavljivanje u dobi kada je rizik najveći, pisali smo davno u članku: Kako je polemika o cjepivu (vakcini) protiv ospica otkrila nepoznate informacije (ažurirano). Pogledajte interesantan video koje je objavila udruga Roditelj odlučuje:

Kako je polemika o cjepivu (vakcini) protiv ospica otkrila nepoznate informacije (ažurirano)

cijepljenjeospice
Pretplatiti se
Obavijesti o
71 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nepoželjni
3 godine prije

Logika kaže – Ne cijepiti !

Bane
3 godine prije

Ko ovoj dade diplomu?

PlanetB
3 godine prije

Vakcina je depopulacijsko oruzje u rukama NWO masine. Tko to ne shvaca sam je kriv za posljedice. ‘https://vaxxter.com/coronavirus-iv-vitamin-c-selenium/’ Prije vakcina ospice su lijecene sa A vitamina kao preventiva a ako djete dobije ospice onda C vitamin intravenozno ( dr F Klenner). Kakve debate o tzv. vakcinama kada i sam WHO u UN-u imaju rasprave o nedovoljnoj sigurnosti tih istih vakcina. Ali i dalje lazu javno da su vakcine: sigurne i efektivne.! ‘https://www.bitchute.com/video/Hrdy9RcwRxOF/’ – Ovdje je dio Vaccine Summita odrzanog u Decembru 2019-te i tu priznaju da djeca umiru od tih vakcina i onda dalje raspravljaju koji je uzrok i naravno spominju tzv. adjuvants kemikalije koje stavljaju u te vakcine. Znaju da im te vakcine nipsto nisu sigurne i da imaju problem . Ali lazi i dalje traju. Ovo ‘https://www.bitchute.com/video/Hrdy9RcwRxOF/’ je skinuto sa zlikovackog youtube-a. Evo sto jedan ot tih znanstvenika u UN-u kaze: ‘It seems to me that they multiply… Čitaj više »

Bosanac
3 godine prije

Treba ovu s pocetka priloga pitat jel vise voli onu stvar il vibrator

Pixi
3 godine prije

Smatram da svatko mora imati pravo izbora imunozirati svoju djeci i sebe ili ne…..ja sam svoju djecu cijepila po kalendaru imunizacije u RH, dodatno za vodene kozice i rotavirus, cijepit ću ih za HPV kad dođe vrijeme.
Hvala vam šta ste mi dozvolili izbor.
Pozzz

Draguljće
3 godine prije

Kao šta je veliki plagijator einstein rekao “samo su svemir i ljudska glupost bezgranični, s tim da za svemir nisam siguran”.
Svi ovi koji promoviraju cjepljenje svoju djecu ne cijepe.
Cjepivo je najbolje oruđe u rukama globalista za depoplaciju čovječanstva.

Tony
3 godine prije

Danas citam na vijestima kako Nadal navodno izjavljuje: “Djokovic ce se morati cijepiti!” Inace mu kao treba zabraniti da igra… ne moze ga odvratnik pobjediti na terenu, pa se sluzi globalistickim forama.

istrazuj
3 godine prije

Sto se tice vakcinacija, samo logika kaze – da bi covjek prije svega trebao postaviti makar 2 pitnja: 1. Da li vi znate sta trpate u sebe ili jos i gore – u vasu djecu? 2. Da li doktor, koji trpa to “nesto” u vas (ili jos gore u vase dijete) – ZNA sta trpa? … Odgovor je kristalno jasan! I na pitanje 1 i na pitanje 2 – nema NIKO pojma! Ako bilo kod, pa cak i sam Sveti Petar – razmakne oblake i kaze da “zna” – LAZE! Dakle, niti na jednoj jedinoj flasici – ne stoji nikakvo objasnjanje o sadrzaju! Tzv “doktori” – NIKAD (naravno cak i za vrijeme SFRJ!) – NISU imali pojma sta to trpaju u ljude! Tu je problem… NIKAD! (…evo “dobrotvor” Kill Bill kaze da je trenutno najteze napraviti 7 milijardi za “spas” od nepostojece Korone! Ipak, on ih uz podrsku svih korumpiranih… Čitaj više »

Loran
3 godine prije

Osobno sam bio svjedok u redakciji 24 sata gdje su novinari primorani na forumima. Pisati komentare u korist cjepljenja i negativno komentirati Lovrena Cetinskog i Đokovića.

робокап
3 godine prije

Мале богиње,варичелу,Овче богиње,Шарлах,Заушке преле жао до Четвтог разреда,Примио БСГи полио вакцину на Вариолу Веру Шест пута вакцинисан –Утврђено на Торлаку да сам Имун Генетски на ЊИХ:И до Војске 1987у 27 гпдини примио вакцину на Тетанус.Толико од мене.Вакцину од грипа никада нисам примио и задњи пут сам имао грип 1978.Толико о мојој вакцинаијама.Моја генерација је већином прележала све ове болести.

neznanje
3 godine prije

radio.hrt.hr/aod/matematicki-modeli-i-simuliranje-zaraza/340362/
Tko uloži toliku žrtvu i uz pranje suđa ili sl. posluša emisiju a potom upali mozak ( to je teži dio) shvatit će kako se cijepljenjem djece štiti cijela populacija. Shvatit će i zašto je broj obojelih među odraslima, od raznih dječijih bolesti, toliko minoran i zašto su komentari “pametnog mehaničara” blesavi ili zlonamjerni(?).

Mislim dakle postojim?
3 godine prije

Samo kosher cijepiva i hranu ostalo je druga treca, liga za krezube.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI