Aluminij u cjepivima za dojenčad, može se usporediti s lutrijom, tvrde stručnjaci

cjepiva za dojencad
66 komentara

Defender je nedavno napisao o odluci Sveučilišta Keele koja se odnosi na prekidanje primarnog izvora financiranja, odnosno dobrotvornih donacija, za svjetski poznatu istraživačku skupinu za aluminij, sa sjedištem u Velikoj Britaniji, koju vodi profesor bio-organske kemije dr. Christopher Exley.

Kao izravni rezultat postupaka sveučilišta, laboratorij Exley zatvorit će se 31. kolovoza. Time će završiti tri desetljeća neovisnih, najsuvremenijih istraživanja kojima su se istraživali učinci koje aluminij može imati na zdravlje čovjeka tijekom ljudskog života.

Nedugo prije zatvaranja laboratorija, skupina Exley nastavlja objavljivati i dodavati nove radove svom ionako impresivnom popisu od približno 200 publikacija.

Dvije najnovije studije istraživača, od kojih se jedno bavi istraživanjima količine aluminija u cjepivima za novorođenčad, što se uglavnom ne istražuje, a drugo na snažnu povezanost aluminija s obiteljskom Alzheimerovom bolešću, naglašavaju zašto su neovisna istraživanja toliko važna i zbog toga prijete statusu quo.

Aluminij u cjepivima dojenčadi – sličnost s lutrijom

Jedna od studija, objavljena u ”Journal of Trace Elementsin Medicine and Biology”, otkrila je da se ne može predvidjeti koliku će količinu aluminija novorođenče primiti u cjepivu i da to podsjeća na lutriju.

Skupina je analizirala sadržaj aluminija u 13 cjepiva za dojenčad proizvođača Glaxo Smith Kline, Merck, Sanofi Pasteur i Pfizer. U 10 od 13 cjepiva izmjerena količina aluminija nije se podudarala s količinom aluminija koju su proizvođači prijavili u informativnim letcima za pacijente. Analiza cjepiva i usporedba s informacijama koje su farmaceutske kompanije javno iznijele pokazuju ove nesrazmjere:

Šest cjepiva (otprilike polovica), uključujući Pfizerov Prevnar 13, sadržavalo je statistički značajno veću količinu aluminija, u usporedbi s podacima koje je javnosti predstavio proizvođač. Četiri cjepiva sadržavala su znatno manje od objavljenih informacije. Za svaki pojedini brend cjepiva raspon sadržaja aluminija “znatno se razlikovao.”

Niti Europska agencija za lijekove niti američka Uprava za hranu i lijekove nisu mogli potvrditi da neovisno ili rutinski mjere sadržaj aluminija u cjepivima za dojenčad. Umjesto toga, oslanjali su se na informacije proizvođača, koje su manjkave.

Ova “neuvjerljiva” otkrića sugeriraju, prema istraživačima, “da proizvođači cjepiva imaju ograničenu kontrolu nad sadržajem aluminija koji se može pojaviti u njihovim cjepivima”, dok se sam sadržaj aluminija “u pojedinim cjepivima značajno  razlikuje, od cjepiva do cjepiva.”

S obzirom na poznatu neuro-toksičnost aluminija, istraživači su također naglasili jedno: „Ne možemo si priuštiti zadovoljstvo, jer se svako od tih cjepiva daje novorođenčadi.“ To je stav koji je Exley skupina više puta naglasila, a kojeg dijele i drugi stručnjaci.

Aluminij odgovoran za razvoj obiteljske Alzheimerove bolesti

Druga studija, objavljena u ”Journal of Alzheimer’s Disease Reports,” odnosno u Dnevniku izvještaja o Alzheimerovoj bolesti, temelji se na opsežnom radu skupine Exley, kojim se želi otkriti povezanost između aluminija i Alzheimerove bolesti. Nova studija usredotočena je na slučajeve obiteljske Alzheimerove bolesti koja je pokrenuta predispozicijama pojave te bolesti u obiteljima.

Klinika Mayo definira Alzheimerov rani ili rani početak kao slučajeve koji pogađaju osobe mlađe od 65 godina. Nova studija skupine Exley ispituje ljudsko moždano tkivo triju kolumbijskih obiteljskih darivatelja s Alzheimerovom bolešću u ranom stadiju, odnosno kod osoba s 45, 57 i 60 godina.

U sva tri slučaja istraživači su primijetili “neuronske stanice prepune aluminija” i primijetili “nedvosmislen” utjecaj aluminija na neurofibrilarne preplete kroz više regija mozga. Neurofibrilarna klupka (nastala neispravnim proteinom tau unutar moždanih stanica) važna su značajka i biooznaka za Alzheimerovu bolest.

Zaključak skupine Exley, koji se poklapa s njihovim ostalim studijama moždanog tkiva i neuro-degeneracije, uključujući nalaze koji pokazuju izvanredno visoke razine aluminija u moždanom tkivu kod osoba s autizmom, jest da „ovi podaci podupiru zamršene povezanosti aluminija u neuropatologiji fAD-a [odnosno kod obiteljske Alzheimerove bolesti].”

Pod rizikom stari i mladi

Posljednjih je godina američka Industrija osiguranja izvijestila o 200 %-tnom povećanju dijagnosticirane demencije i Alzheimerove bolesti među mlađim odraslim ljudima. Britanski istraživači koji su proučavali dvadesetogodišnje trendove demencije u SAD-u i drugim zapadnim državama, izvijestili su u studiji iz kirurške neurologije iz 2015. godine da demencije počinju “desetljeće ranije nego što su se javljale ranije.”

Prepoznajući da otprilike devet od 10 slučajeva Alzheimerove bolesti u mladosti nema genetsko objašnjenje, Exley je u prethodnim radovima sugerirao da aluminij može djelovati kao katalizator ranog oblika Alzheimerove bolesti kod pojedinaca, “bez istovremenih predispozicija, genetskih ili drugih.” Skupina također predlaže promatranje Alzheimerove bolesti kao “akutnog odgovora na kroničnu opijenost aluminijem.”

Kao što Exley skupina ističe u svom novom radu o cjepivima za dojenčad, aluminijski dodaci u cjepivima znatno utječu na razvoj bolesti. Vidimo li neke učinke ovog tjelesnog opterećenja na mlađe odrasle osobe u 30-ima i 40-ima koje sada predstavljaju 15 % onih s dijagnozom Alzheimerove bolesti i demencije?

Skupina Exley također se pita, koje su implikacije na dugoročno dječje zdravlje kada bebe dobivaju znatno više aluminija u svoja cjepiva od iznosa koje proizvođači i regulatori (bez uvjerljivih podataka) proglašavaju “sigurnim”?

Ako sveučilišta nastave gušiti financiranje vitalnih istraživanja, postat će sve teže odgovoriti na ova najvažnija pitanja. Svjedočimo li trenutno nekima od učinaka ovakvih tjelesnih poremećaja na osobama u tridesetim i četrdesetim godinama? Ulaze li i te osobe među 15 % onih s dijagnozom Alzheimerove bolesti i demencije?

 

AluminijAlzheimerova bolestbebeCjepiva
Pretplatiti se
Obavijesti o
66 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
KISIK
3 godine prije

Autizam ili novo obožavanje redikulizma 27/02/2021 od Fernando Split 1968.godina Mama pita sina: „Sine, što bi želio postati kad porasteš?“ Sin: „Mama, želio bi postati najveći i najpoznatiji redikul na svijetu!“ (prim.prev.: u Splitu, onaj koji služi za ruganje) Mama: „Mate brzo dođi, moraš mi napravit još jedno dite! Ovaj je otišao u onu stvar i triba ga toćat u Matejušku!“ (prim. Prev.: ugušit u moru govana) Split 2021.godina Mama pita sina: „Sine, što bi želio postati kad budeš velik?“ Sin: „Mama, želio bi postati najveći i najpoznatiji autist na svijetu!“ (prim.prev.: stručnjak za kompjutere) Mama: „Doktore, jeli možete mom malom Jeri dati duplu dozu cjepiva za Coronu, ka Boga vas molim?“ Počnimo od početka, ili kad je temu autisma po prvi put obradio naš veliki duhovni učitelj Hollywood. 1988. godine cijeli svijet je oduševljen filmon „Rain Man“ i glavnim glumcem Dustin Hoffman-om u glavnoj ulozi, koji za tu ulogu dobiva i… Čitaj više »

Milance
3 godine prije

Toliko dezinformacija oko korone a nitko da napise pravi istinu svega toga.Korona virus nepostoji,to je globalni instrument za preformaciju svijeta od strane globalista na politickom, ekonomskom i vojnom polju.To sto medicinska mafija i pojedine elite koriste korona projekat za svoj interes to je druga prica.Ja nenosim masku, cjepiti me mogu jedinom mrtvog, a zasto da se cjepim kad koronavirus nepostoji.Uskoro do početka 9mjeseca sava taj cirkus korona zavrsava a projektanti cijepljenja će mnogi u przun na hlađenje.Vec im spremaju sud međunarodni u Nurnbergu,na tvrdo će u zatvoru sjedjeti, uteci nece nikuda.

Max
3 godine prije

Ta cjepiva su toksična jer sadrže Aluminiji živu Seleniji i što sve ne.

Legendarni Grk
3 godine prije

Žena dva puta cijepljenog muškarca u SAD dobila tešku alergijsku reakciju zbog njegovog “cijepljenog” sjemena:
 
Cjepivo je promijenilo genetiku muškarca, pa je i njegovo sjeme sada postalo agresivno i zarazno.
Njezin trbuh je otekao kao da unutra ima loptu i osjetila je pečenje u cijelom tijelu.
Kako je sama rekla – “Moj idiotski muž je primio oba cjepiva!
Pretpostavljam što bi bilo u obratnom slučaju – da je ona zaražena cjepivom, a on necijepljen – da li bi njegov đoko nekim čudom preživio akcijanje s cijepljenom ženom.
 
Necijepljeni će morati jako dobro promisliti da li će se petljati s onima koji su uništeni cjepivom.

čudila se aman ja
3 godine prije

…meni su najbizarnije akcije “trčimo za oboljele od autizma,od raka, od Alzhem.,itd”,pa obilježavanje Dana borbe protiv ove i one boleštine, pa razne vrpce,žute ruže.. Izrugivanje bolesnim ljudima!

nepoželjni
3 godine prije

“…istraživači su primijetili “neuronske stanice prepune aluminija” i primijetili “nedvosmislen” utjecaj aluminija na neurofibrilarne preplete kroz više regija mozga”

“…aluminijski dodaci u cjepivima znatno utječu na razvoj bolesti.”

Sve je to sigurno točno, ali treba biti pošten i reći da aluminij koje tijelo dobije iz cjepiva je samo “kap u moru” aluminija kojemu je čovjek kroz svoj život izložen preko hrane i zraka.

Svi tetrapaci u kojima je mlijeko i druga pića su obloženi aluminijem, pivo, kokakola, gazirani sokovi.., su u limenkama od aluminija (zamislite samo kemijske reakcije ortofosforne kiseline, limunske kiseline, itd., u doticaju sa aluminijem!)… u kuhinji domačice koriste alu-foliju za pripremu hrane… alu folije i posudice se koriste i za pakiranje gotove (industrijske) hrane, itditd.

Zna se da se, u svrhu geoinženjeringa, gornji slojevi atmosfere već duže zaprašuju (između ostalog) i sa aluminijumoksidom što udišemo a sa kišom pada na povrće i voće koje jedemo……………

Hattori Hanzo
3 godine prije

U jednom gradicu u BiH jedan poznanik odveo zdravo dijete da dobije prema redosljedu MMR i nakon par tjedana mali se iskljucio.Naravno doktori ustanovili autizam.Ode on kod te doktorice koja je vakcinisala dijete i pita je zasto se to desilo.Kaze ona mrtva hladna ma valjda je u vakcini bilo puno žive i aluminija.
I to je to jebi ga,gotova prica.
Dijete osteceno za citav zivot i niko nije kriv.
Najgora stvar je sto vecina roditelja misli da dijete treba tu masu vakcina koje su mu propisane po zakonu i misle sto ih vise uzmu za svoje dijete da su mu vecu uslugu učinili.

mislim
3 godine prije

“oslanjali su se na informacije proizvođača,”
bravo . nepovjerenje je mana . nemoj biti nevjerni toma.vjeruj svakom , pogotovo onom ko ti nešto prodaje.

ledeno doba
3 godine prije

Jenny McCarthy,- nekadašnja zvjezdica, voditeljica sa MTV-ja, 90-ih godina, i rodica poznate debeljuškaste komičarke, Melisse McCarthy, ima autistično dijete i godinama je već aktivistica protiv cjepljenja..
Prije 6 godina, kada je tadašnji guverner Kalifornije Brown, uveo obavezu za cjepljenje djece, komičar Jim Carrey (koji je ranije bio u vezi sa J. McCarthy), na tviteru je napisao: “Guverner Brown želi uvesti obavezu cjepljenja, ovoga korporativnog fašistu treba zaustaviti”

jsfnkvsenfvnseuvpfrw
3 godine prije

Prognozirali su da će za deset godina svako drugo dijete biti autistično, zahebali su jer kad “procjepe” sav zemaljski resurs sva djeca će biti autistična.

Bosanac
3 godine prije

Žao mi je beba, al one su male i bespmoćne, odrasli bi trebali da ih štite ali sudeći po ponašanju odraslih mogao bih zaključiti da su i oni puni aluminijuma & žive, u ovom vremenu dezorijentacije šaltaju ih kao male bebe.

3 godine prije zadnji put uredio Bosanac
RENEW
3 godine prije

Če pride do popolnega uničenja ameriškega naroda, najbrž nihče ne bi nikoli več ponovil tistega z Libijo, Vietnamom, Sirijo itd?
V ZDA je največ cepiv in zato so vedno bolj butasti. Morda se končno do konca zašijejo in uničijo. Ste kdaj gledali kakšen dokumentarec o ladji norcev? Polovili so duševne bolnike in jih naložili na ladjo… Če bi se ZDA spremenile v ladjo norcev…

Vila Amalka
3 godine prije

Članak je dobar i informativan ali zašto ga ne učiniti još boljim tako da stavie linkove na izbore i istraživanja koja se spominju kako bi se lakše mogli izvori i činjenice provjeriti?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI