Bidenova višestruko cjepljena supruga pozitivna na COVID

Biden i supruga
33 komentara

Baš na vrijeme za ciklus predsjedničkih izbora 2024., Bidenov režim stvara strah od koronavirusa u Wuhanu (COVID-19) dok tjera Amerikance da ponovo stave te maske za lice.

Bijela kuća tvrdi da je dr. Jill Biden, supruga lažnog predsjednika Joea Bidena, nedavno bila “pozitivna” na Fauci gripu dok je bila na odmoru u Delawareu. Kao odgovor, Joe Biden je odlučio da nosi masku u zatvorenom prostoru.

Uprkos tome što je dvostruko vakcinisana i dvostruko pojačana, dr. Jill se i dalje razbolijeva od COVID-a, iako se kaže da ima “samo blage simptome”. Bez obzira na to, Joe pokriva lice Covid maskom kako bi, nadamo se, uvjerio najgluplje Amerikance da slijede njegov primjer.

“Večeras je prva dama bila pozitivna na COVID-19”, objavila je Elizabeth Alexander, direktorica komunikacija dr. Jill. “Ona trenutno ima samo blage simptome. Ostat će u njihovoj kući u Rehoboth Beachu, Delaware.”

U naknadnoj izjavi sekretarice za štampu Bijele kuće Karine Jean-Pierre, objavljeno je da je i sam Joe bio “negativan” na COVID-u, ali i dalje odlučuje da nosi masku.

“Nakon pozitivnog testa prve dame na COVID-19, predsjedniku Bajdenu je večeras urađen COVID test”, rekao je Pierre. “Predsjednik je bio negativan. Predsjednik će ove sedmice redovno testirati i pratiti simptome.”

Da li sablasni u Washingtonu, DC, zaista planiraju drugi krug COVID tiranije?

Od sada, kad god je Joe u zatvorenom prostoru ili u blizini drugih ljudi, uključujući i dok njuši malu djecu, vidjet ćete masku koja mu prekriva lice. Ovo je u skladu sa smjernicama američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), koji još uvijek guraju laž da nošenje maske za lice sprječava infekciju i prijenos.

Brojne recenzirane studije razotkrile su ideju da maske za lice čine bilo šta osim što osobu čine kao neuka glupan, ali CDC se drži istih laži koje je grozničavo širio tokom posljednje lažne “pandemije”.

“Predsjednik Bajden je sinoć bio negativan na COVID-19, a danas je ponovo negativan”, rekao je Pierre u danima nakon pozitivnog testa dr. Jill. “Ne osjeća nikakve simptome što se tiče koraka koje preduzima.”

“Pošto je predsjednik jučer bio s prvom damom, maskirat će se dok je u zatvorenom prostoru i oko ljudi u skladu sa smjernicama CDC-a. I kao što je bila praksa u prošlosti, predsjednik će skinuti svoju masku kada je dovoljno udaljen od drugih u zatvorenom prostoru i dok takođe napolju.”

Pierre će dalje objašnjavati da trenutne smjernice CDC-a preporučuju kombinaciju maskiranja, testiranja i opsjednutosti svim simptomima koji mogu proizaći iz infekcije Fauci gripom.

„Predsednik sve to radi u bliskoj konsultaciji sa svojim lekarom“, ponosno je izjavio Pjer.

Tajming ovog iznenadnog “pozitivnog” rezultata testa kod dr. Jill, kao i novootkrivena opsesija Bidenovog režima maskiranjem, testiranjem i svim ostatkom medicinskog fašizma koji je gurnut u svijet 2020. godine i dalje je sumnjiv. Na kraju krajeva, još oko godinu dana smo od sljedećih predsjedničkih izbora, koji su namješteni 2020. uz pomoć COVID mandata.

Kad god su svi ostali zaglavljeni kod kuće i slali svoje glasačke listiće poštom, izborni tvorci su bili zauzeti kradom glasova Donaldu Trumpu i davanjem ih Joeu Bidenu. Čini se kao da je plan da se ovaj isti plan pokuša po drugi put za namještanje izbora 2024.

BidenCjepljenjeJill BidenSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Nekoime
21 dana prije

Laboratorij u Wuhanu je financiran od strane USA, zovite “bolest” stvarnim imenom – Faucijeva gripa.

hiber
21 dana prije

Dopisno glasanje je zastarjelo. Sada je najmoderbije glasanje koje traje tri dana. Nitko jos nije izgubio.🤫

Max
21 dana prije

Gospođu,B,vjerojatno,vjerojatno,ševi,njezin,fitnes,instruktor,i,nije,pozitivna,ninašto.

The Who
21 dana prije

Test intelegencije, ko ponovo padne na ispitu nazad u 1. razred

partizan Jozo
21 dana prije

Mislim da im treba oboma  dupli busteri ,isti koji je dijeljen stoci sitnog zuba 

onaj najglu...Dalton
21 dana prije

‘Koliko li tek kradu kad ovoliko lažu?

P.S.
Oće li taj najnoviji virus na nas seksipilne!?
Zna li se šta!?

Ganicus
21 dana prije

Niti je cijepljena niti pozitivna na covid vec šarada da krene iznova

Realno
21 dana prije

Koga boli kurac.

Ivan Bgd
21 dana prije

Zasto joj Baal ne pomogne – pa to je bozanstvo kome se klanja i prinosi zrtve? A ipak se rabolela, jadnica…

Anik
21 dana prije

Ovaj dinosaurus hoče još jedan mandat.

Mrčikola
21 dana prije

Ponosno pozitivna na COVID.😁

Biti-ili-ne-biti
21 dana prije

U zadarskoj općoj bolnici su prije par dana potiho, onako kako rade sitni lupeži, uveli obvezu nošenja maski a posjete bolesnicima ograničili na nekoliko minuta. Zadarski kovid-talibani u novoj ofenzivi!
Čija je to odluka, kojeg stožera, tko ju je potpisao, na kojim kriterijima se zasniva, tko samovoljno nameće mjere za koje nema znanstvenog dokaza o ikakvoj koristi?
Možemo li tiho promatrati kako neki kovid-paničari koji su nam nanijeli toliko zla zadnje tri godine opet pokušavaju nametnuti teror svoga kulta?

Gjuro1977
21 dana prije

Tu bi Joe mogao nastradat

Gregor Samsa
20 dana prije

Bidenova višestruko cjepljena supruga nije ništa drugo nego zlostavljačica staraca koja zbog svojih ambicija i koristi tjera svog dementnog ostarjelog supruga da od sebe gotovo svakodnevno pravi budalu iponižava  sramoti se pred cijelim svijetom. Istina, teško je reći da taj korumpirani i perverzni starkelja nije zaslužio biti zlostavljan i puno gore od ovoga. 

Stipe
20 dana prije

Najbolje mi što sam vidio za ovu kozu na snimci gdje posjećuje neku školu i klinac joj usred snimanja kaže “shut the fuck up”

Magefun
20 dana prije

Je, bockana je ona koktelom vitamina…nisu ludi da uzmu taj otrov koji je bio namjenjen za naivne budaletine, koje sada od njega imaju jebene probleme sa zdravljem, a mnogi su pod zemljom završili…eno u Srbiji čujem traže ljude da dadu krv, ali da ti kaj bi donirali krv da trebaju biti NE cijepljeni! Sve jasno.

frenk knez
20 dana prije

Neka krepa

Darko
20 dana prije

Çrkla da Bog da sutra..

Antee
20 dana prije

Ove ‘vijesti’ su samo propaganda osvješćivanja izmšljene bolesti radi možebitnog ponovnog uspostavjanja kovid terora.

Nena
20 dana prije

CRKLA DABOGDA!!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI