Bombastičan document o Pfizerovim podacima o vakcinama

182 komentara

“Jeste li vidjeli ispis dokumenata o Pfizerovim podacima o vakcini? To je bomba. Nije ni čudo što se FDA bori da to ostane skriveno 55 godina.

Evo brzog rezimea:

Do februara 2021., Pfizer je već primio više od 1.200 prijava smrti navodno uzrokovanih vakcinom i desetine hiljada prijavljenih nuspojava, uključujući 23 slučaja spontanih pobačaja kod 270 trudnoća i više od 2.000 izvještaja o srčanim poremećajima.

Imajte na umu, ovo su Pfizerovi vlastiti podaci.” – Election Wizard

Zahvaljujemo Election Wizardu što nam je skrenuo pažnju na ovaj izvještaj.

Ovaj povjerljivi Pfizerov izvještaj objavljen kao dio procedure za slobodu informacija (FOI) pruža podatke o smrtima i štetnim posljedicama koje je Pfizer zabilježio od početka projekta vakcine u decembru 2020. do kraja februara 2021. godine, odnosno u vrlo kratkom periodu (u najviše dva i po mjeseca).

Vakcina Pfizer BioNTech lansirana je u SAD 14. decembra nakon davanja odobrenja za hitnu upotrebu 11. decembra 2020.

Preokrenutom ironijom, podaci otkriveni u ovom “insajderskom izvještaju” pobijaju zvaničnu priču o vakcini koju prodaju vlade i SZO. To potvrđuju i analize brojnih doktora medicine i naučnika koji su otkrili razorne posljedice mRNA “vakcine”.

Ono što je sadržano u Pfizerovom “povjerljivom” izvještaju je detaljan dokaz o uticaju “vakcine” na mortalitet i morbiditet. Ovi podaci koji potiču iz „provjerenih izvora“ sada se mogu koristiti za suprotstavljanje, kao i za formulisanje pravnih procedura protiv Big Pharma, vlada, SZO i medija.

Na sudu,  dokazi sadržani u ovom povjerljivom izvještaju Big Pharma ( zajedno s podacima o smrtima i štetnim događajima koje su prikupile nacionalne vlasti u EU, UK i SAD) su nepobitni: jer su to njihovi podaci i njihove procjene, a ne naše.

Imajte na umu: to su podaci koji se zasnivaju na prijavljenim i evidentiranim slučajevima, koji čine mali procenat stvarnog broja smrtnih slučajeva i neželjenih posljedica povezanih sa vakcinom.

Ovo je de fakto Mea Kulpa od strane Pfizera. Da, to je ubilačka vakcina.

Pfizer je bio potpuno svjestan da će mRNA vakcina koju plasira širom svijeta dovesti do talasa smrti i morbiditeta. To je jednako zločinu protiv čovječnosti od strane Big Pharma.

Pfizer je od samog početka znao da je to ubilačka vakcina.

To je takođe Mea Kulpa i izdaja od strane korumpiranih nacionalnih vlada širom svijeta kojima Big Pharma prijeti i podmićuje ih.

Vlade nisu pokušale da pozovu na povlačenje ubojite vakcine.

Ljudima je rečeno da je vakcina namijenjena spašavanju života.

“Ubijanje je dobro za posao”: To je operacija vrijedna više milijardi dolara širom svijeta. A Pfizer već ima krivični dosije (2009.) u Ministarstvu pravde SAD pod optužbom za “lažni marketing”.

Pozivamo „Provjere činjenica(Fact Checker) o Covid-19“ da prouče ovaj povjerljivi Pfizer izvještaj.

(Ups. Desilo se da je predsjedavajući Reutersovog “Fact Checker” i bivši glavni izvršni direktor (CEO) James C. Smith “takođe glavni investitor i član odbora Pfizera”. “Bez sukoba interesa”).

Odabrani izvodi, tabele i dijagrami iz izvještaja u nastavku.

Pogledajte detalje u dodacima

Odabrani izvodi izvještaja

Ovaj dokument pruža integrisanu analizu kumulativnih podataka o sigurnosti nakon odobrenja, uključujući američke i strane izvještaje o neželjenim posljedicama nakon odobrenja primljene do 28. februara 2021.

(…)

Pfizer je odgovoran za upravljanje sigurnosnim podacima nakon odobrenja u ime ovlaštenog za upotrebu lijeka BioNTech prema važećem Ugovoru o farmakovigilanciji. Podaci iz BioNTech su uključeni u izvještaj kada je to primjenjivo.

Izvještaji se podnose dobrovoljno, a veličina nedovoljnog prijavljivanja je nepoznata.

(…)

Kumulativno, do 28. februara 2021. (za manje od tri mjeseca), bilo je ukupno 42.086 izvještaja o slučajevima (25.379 medicinski potvrđenih i 16.707 nemedicinski potvrđenih) koji sadrže 158.893 događaja. Najviše slučajeva (34.762) primljeno je iz Sjedinjenih Država (13.739), Ujedinjenog Kraljevstva (13.404), Italije (2.578), Njemačke (1913), Francuske (1506), Portugala (866) i Španije (756); preostalih 7.324 raspoređeno je među 56 drugih zemalja.

(…)

Kao što je prikazano na slici 1 (pogledajte dolje), klase organskih sistema (SOC) koje su sadržavale najveći broj (≥2 %) događaja, u ukupnom skupu podataka, bile su opšti poremećaji i stanja na mjestu primjene (51.335 AE), poremećaji nervnog sistema (25.957), Poremećaji mišićno-koštanog sistema i vezivnog tkiva (17.283), Gastrointestinalni poremećaji (14.096), Poremećaji kože i potkožnog tkiva (8.476), Respiratorni, torakalni i medijastinalni poremećaji (8.848), Infekcije i infestacije, Povrede i proceduralne infekcije (4.610) komplikacije (5.590) i Istrage (3.693)

 

Autor: Michel Chossudovsky

Pretplatiti se
Obavijesti o
182 Comments
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Šele
1 godina prije

Nažalost,uzalud nikoga neće stići ruka pravde,i ovo izvlačenje iz corona agente,protesti kamiondžija,mi je sumnjivo,suviše je dobro organizovano i podmazano,ćak imaju i dosta podrške ,mislim da je iz iste kuhinje i agenda i ovi protesti

hogar strašni
1 godina prije

O korona prevari i štetnosti cjepiva piše se vć dvije godine ali uzalud većina bez problema ide po novi paket maski, novi paket testova i na kraju po novu dozu cjepiva. Svatko bira svoj put prema tome nikog nije za žaliti ako ga rokne cjepivo.

Damir prvi
1 godina prije

Da. Baš mi je šef rekao da ću ostati bez posla ako ne popijem aspirin. Prije nego uđem u poštu ili općinu isto moram aspirin popit inače me ne puste. Za razumijevanje konteksta…jel….

Mikojan
1 godina prije

Hajdemo ovako, biraj u čemu ćemo rastopiti aspirin pa da ti ga iglom apliciramo u tvoje savršeno tijelo !
Ne želiš? pa nije opasniji od mRna !
Štetan, pa je i šta sad ?

Kinez
1 godina prije

Prijaviti nuspojavu na cjepivo nije lak posao. Poznajem dvije osobe koje su neposredno nakon cijepljenja imali nuspojave, završile na hitnoj, no liječnici su ih sprašili doma uz tvrdnje da to nema veze sa cjepivom. Tako da službeni podaci o nuspojavama nisu niti priblizno tocni

Ja to onako
1 godina prije

Jel pise u dokumentu da vakcina radi i da vakcinisani padaju ko kruske.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Jadan Pfizer sad ce on u zatvor a vlasnici i menageri jadni moraju se negdje okupit na 2 tjedna u nekome tropskome resortu s 5 zvjezdica i razbijat glavu smisljajuci novo ime za tvornicu smrti…

ŠIME
1 godina prije

E baš si našla mjesto za objašnjavati znanstvene činjenice.Pa 99% tu prisutnih nema ni osnovnu školu….

Keki
1 godina prije

Jel Vas netko sili da se kljukate aspirinom, pa vam brani pristup normalnom životu? Svaki put kad naletim na Vaš komentar, pada mi samo jedna riječ na pamet: guska!

Toni
1 godina prije

Jasno je da odnarođene Vlade (koje u većini slučajeva kontrolira masonska duboka država) takvi podaci ne zanimaju kad su u službi globalne kabale kojoj je cilj uništiti 6/7 od ukupnog broja stanovništva na Zemlji.

PETAR
1 godina prije

/watch?v JEDNAKO -eIaMF5IvkU

MINUS. 18. C

Jednostavno receno
1 godina prije

Ništa dak ne izađu službeni podatci koliko su dobili političari, sudci, odvjetnici, mediji, doktori… To tada pozdrav iz …….

nonwo
1 godina prije

“Ako vas treba uvjeravati, podsjećati, maltretirati, vršiti pritisak,
poticati, lagati, podmetati vam krivnju, društveno posramiti,
cenzurirati, prijetiti, plaćati vam, kažnjavati vas i kriminalizirati, ako je sve
od toga potrebno za postizanje “pristanka” , možete biti
apsolutno sigurni da ono što se promovira nije u vašem najboljem interesu.”

Toxic_Zombie
1 godina prije

I kako se borit protiv te moćne bande?

Dragan
1 godina prije

Užas!! Nego.. kada mogu po booster? .. :))

makks
1 godina prije

Izvrsno. Volim čitati smislene i elokventne komentare s logičkim temeljima.

Lopata
1 godina prije

dajte brišite trolovsku bojnu iz HDZ središnjice.

Mario
1 godina prije

Bombastičan je samo naslov, a Pfizer nas bombardira već desetljećima.

BTK
1 godina prije

Interesantno kako ovakvo nešto prođe u javnosti a da se ne primi kod ljudi. Ok, nije možda razglašeno po svim medijima. Ali, pokažite ovo osobno nekom vjerniku kovid kulta. I gledat će vas kao da ste mu rekli da su ljudi gušteri sletili u Gospic jutros i ubijaju ljude probadajući ih jezikom kroz prsa. A od fajzera je. Odlicno je, od fajzera je. S druge strane, sa lakoćom se prihvaća ubod treći, četvrti.., prihvaća se maltretiranje zdrave djece. Sta je to ako ne magija?

Mario
1 godina prije

Besramno manipuliraš kontekstom. Aspirin se uzima bez prisile temeljene na ucjenama, dok za cijepivo to nije slučaj.
Aspirin se čak niti u bolnici nemože dobiti kad zaboli glava. Uživo sam to doživio.

Malek
1 godina prije

Glupi smrade, ajd se testiraj na HIV nakon boostera, ako smiješ

bumbar
1 godina prije

Za razumijevanje konteksta zaboravili ste navesti smrtnost od strašnog pandemijskog virusa covida u godini kada nije bilo cijepljenja, a koja je iznosila 0,15% i zbog čega se svijet morao zaustaviti, a ljudima oteti sva ljudska i građanska prava i slobode.
Sad navedite utjecaj “cjepiva” na smanjenje smrtnosti od covida, pa se onda dajte na nuspojave aspirina.

Kardinale
1 godina prije

Testovi na gripu? Hahahaha. Bit ce vila i bazena od stapica….

ŠIME
1 godina prije

Za koji dan stupa zakon o obaveznom stavljanju zimskih guma na automobile!!! Probudite se! Reci NE zimskim gumama. Ne dozvoli da s tobom manipulira stega Vlade i industrije auto-guma. Moj automobil, moj izbor! Jeste li znali da se zimi većina prometnih nesreća dogodi upravo s vozilima sa zimskim gumama. Ono što kriju od nas jest to da kada vršite zamjenu, u gume vam instaliraju 5G čip koji povezuje automobile u informatičku mrežu i tako izazivaju lančane sudare!
Pametnom dosta!

ledeno doba
1 godina prije

ova kabalina troluša ili trol Franstiska namjerno miješa kruške i jabuke, baš kao i sorosev dječak, Boris Dežulović,-koji je još prije skoro 2 godine, na početku plandemije napadao antivaxere i branio tada još nepostojeće cjepivo, sa ovakvim trulim argumentima.. da svaki lijek kupljen u ljekarni ima stotine mogućih nuspojava, gusto kucanih na onom dugačkom listiću, koji se nalazi u pakovanju lijekova.

Samo postojie par sitnica.. 1)ti se lijekovi daju bolesnim, a ne zdravim ljudima, 2)- te lijekove svaki bolesnik uzima dobrovoljno i 3)- to su oralni lijekovi, koji dospjevaju u želudac i mogu se izlučiti, sranyem ili pishanjem ili povraćanjem…

pokažite mi
1 godina prije

Pokažite mi doktora koji se cijepio protiv omicrona!

I pacijent bi, doktore!

G666
1 godina prije

Obrazac za prijavu “štetnih posljedica” cjepiva je višestruko obimniji od “uputstva o cjepivu”.. time je sve rečeno gdje “zeko” leži..🙄😁😁

NoviPapa
1 godina prije

Jesu , zato toliko i manipulirate njima od samoga pocetka bando zlocinacka.

Max
1 godina prije

Napokon je izašlo van. Skupo će to platiti.

bumbar
1 godina prije

Pfizer upozorava dioničare na mogući krah dionica zbog razotkrivanja prijevare:
https://www.zerohedge.com/covid-19/pfizer-quietly-adds-language-warning-unfavorable-pre-clinical-clinical-or-safety-data-may

krava muzara
1 godina prije

Ništa ne brinite! Još nekoliko godina cijepljenja protiv wuhanskog virusa kojeg nema i gotovo!

Zatim nekoliko godina cijepljenja protiv engleske varijante koje danas isto nema.

I onda nestropljivo čekamo cjepivo protiv delte koje još uvijek, ali danas ima.

I za jedno 10-15 godina već nam stiže i cjepivo protiv danas dominantnog omikrona.

Pobjeda! Pobjeda! Milijarde dolara profita! Pobjeda!

BigFarma poljoprivreda stvorila je savršene krave muzare.

Oni znaju, oni imaju!

Mate
1 godina prije

Si primio 2 ili 3?

Sam
1 godina prije

Hehehe bolje im poznajes lozu od svih rabina i historicara zajedno.

Zagten
1 godina prije

Beskoristan; pogledaj broj “zarazenih” i mrtvih i to po sluzbenim statistikama u svijetu danas i prije godinu dana, sa naglaskom na drzave koje imaju visoku procijepljenost. Uzmi za primjer Australiju kao primjer izolirane drzave.
Toksican; dovoljno je na koncu pogledati smrtnost mladjih ljudi u prosloj godini, a pogotovo izvjestaje osiguravajucih drudstava. Ili mozda treba vjerovati sto kazu oni koji otrov nude.
Naravno i aspirin je otrov, uzimaju ga polupani moralno razvaljeni ljudi, koji nezdravo zive a onda uzimaju spasonosnu piilulu koja na kratko otklanja simptome pa onda po starom.

abc
1 godina prije

Ovaj svet postaje sve više sličan farmi prasadi. Prasad sva sretna jer ju gazda dobro hrani, a gazda sav sretan što ta ista prasad ni ne pomisli šta je čeka, kad se bude dovoljno ugojila.
Kad prasad spozna svoju žalosnu sudbinu, tad je več kasno.
Sek, sek, sek……..uiii, uiii, uiii……

Praetorian
1 godina prije

Najpostenije bi bilo da se za cijepljene sada uvede obavezno cijepljenje svakih 6 mjeseci jos 6 doza boostera u sljedece 3.5 god, a tko nije do sad da ga se samo pusti na miru. Ne trebamo nigdje u restorane, kafice, nigdje, samo posao kuca i ono osnovno kupit. Nema veze, nemamo ausvajse. Pa da vidimo kome ce prije dojadit i tko ce duze zivjet i na kraju prezivjeti i tko ce na kraju traziti pravdu pred onima koji su ovo sve uvezli iz Bruxellesa

Antinwo HR
1 godina prije

Đavolja posla ta cijepiva!Ne primajte to ni pod koju cijenu.Sinagoga Sotonina soji iza svega

Legendarni Grk
1 godina prije

Uvođenje obavezne vakcinacije nije išlo ni malo lako, upravo zato što su ljudi veoma brzo uočili da vakcine njihovoj deci čine više štete nego koristi. Evo nekoliko zanimljivih datuma o medicinskoj inkviziciji u Engleskoj koji nisu za upotrebu u udžbenicima: 1839. U Engleskoj je izbila epidemija velikih boginja. Umrlih je bilo 22.081. 1840. Cepljenje je stavljeno van zakona. 1853. Izglasan je Zakon o prinudnoj vakcinaciji. Roditelji su morali da vakcinišu svoje dete čim navrši 3 meseca ili su se suočavali sa kaznom od 20 šilinga. 1855. Uvodi se obavezna vakcinacija u SAD. (I danas je tamo vakcinacija obavezna u svim državama, iako mnogi nastoje da pravo na izuzeće od vakcine bude garantovano ljudsko pravo.) 1859. Čarls Darvin objavljuje “Poreklo vrsta putem prirodne selekcije”. Od tada majmuni se smatraju našim bliskim rođacima, stoga ne predstavlja nikakav problem da se limfa obolelog majmuna ubrizgava ljudima. I danas je ovo oficijelni naučni stav… Čitaj više »

pirat sa kariba
1 godina prije

jel tko jos misli da gohna od politicara ili vlade su na strani stanovnistva i da ne posjeduju informacija o trovanju stanovnistva ,pa iz tog razloga ne poduzimaju nista cak niti prijedlog da se cijepivo ispita da se dokaze skepticima da vlada “ispravno ” postupa i stiti interese svoje zemlje .Umjesto svega toga , niti rijeci o umorstvima ljudi ,trovanjima ,invalidima koje su vlasti napravile ali ih smeta reakcija ljudi kad izadu na ulicu ,onda znaju donijeti zakone protiv okupljanja ,upotrebu sile kroz policiju ili vosku koja je opet placena od tog stanovnistva koje vlasti maltretiraju i prisilno pokusavaju otrovati ili im oduzeti egzistenciju blokirajuci im racune , i stvarajuci probleme kroz zivot . Samop mogu reci ,jadni ovi kanadani sad ,vlasti tamo ce im pretvoriti zivot u pakao ,a oni mislili da ce nesto promijeniti ako blokiraju puteve i okupljaju se na ulici kao da ce sprijeciti nesto ,sto… Čitaj više »

Air Brush
1 godina prije

U Zloveniji su u MB postavili veliku (ogromnu) peć a u LJ 2 velike i hladnjaču za 500 leševa. Pripreme.

Vnmn
1 godina prije

Djokovicu legendo!!! Pokazi im sto je princip i moral!!

Agron Dark
1 godina prije

koda su samo mRNA cjepiva štetna, sva su štetna. toliko oštečenja kod ljudi tijekom prošlog i ovog stoljeća u većini slučajeva uzrokovana su cjepivima; autizam je najjači primjer.
kada su japanci zabranili cjepljenje djece mlađe od dvije godine broj slučajeva iznenadne dojenačke smrti pao je za 90%.
demagozi hodaju uokolo i uvjeravaju nas da bez njihovih proizvoda nemožemo preživjeti a ljudi u to bezumno vjeruju.
ismijavaju vjeru u boga a propagiraju “vjeru u znanost” a dogme te nove vjere mjenjaju kako im se svidi.

KISIK
1 godina prije

E Kontextu? Od andola mi ne padaju mlade (!!!) kolege u nesvijest -od kovid-pripravka bogami .
jesu.
A kad si si već dala rfuda da pročešljaš andol( obično block-g0vn0 kao i ti/nazvao bih te radije “To”…al’ me strah autorskih prava S.Kinga.
Uzimaš si vremena za deracionalizaciju uma prosječnog čitatelja-znak da si
OVDJE PO ZADATKU.
KOJI KUPAC NE IDEŠ NA INSTAGRAM?

mrdo
1 godina prije

“BREJKING NJUZ”

Ruski parlament (duma) izglasao priznavanje nezavisnih država Donetsk i Luhansk. Od bivše Ukrajine će na kraju balade ostati samo krajnost. Hvala Amerikanci!

dw.com/en/russian-duma-asks-putin-to-recognize-ukrainian-regions-as-independent/a-60783596

ledeno doba
1 godina prije

Nagovarali ju da laže o težini bolesti nakon što je otkrila omikron “Rečeno mi je da ne govorim javno da je to blaga bolest. Zamoljena sam da se suzdržim od takvih izjava i da kažem da se radi o teškoj bolesti. Ja sam to odbila.” – rekla je za Die Welt. Južnoafrička liječnica koja je otkrila omikron varijantu COVID-a, Angelique Coetzee, tvrdi da se našla pod pritiskom europskih vlada. Naime, zamoljena je na početku novog vala pandemije da ne govori javno kako je riječ o blažoj varijanti virusa. “Rečeno mi je da ne govorim javno da je to blaga bolest. Zamoljena sam da se suzdržim od takvih izjava i da kažem da se radi o teškoj bolesti. Ja sam to odbila.” – rekla je za Die Welt. Coetzee se ne plaši pritisaka nadređenih: “Neću biti ušutkana”, rekla je. Liječnica je naglasila da pritisak na nju nisu vršile južnoafričke vlasti, već… Čitaj više »

mrdo
1 godina prije

Intervju sa Novakom Đokovićem. Ne pada mu na pamet da se pelcuje sa otrovom ni pod koju cijenu.

bbc.com/news/world-60354068

pirat sa kariba
1 godina prije

ovco ,na aspirin te nitko ne sili ,nit trazi da uzmes u zamjenu da ne izgubis posao ,,,utuvi to jedno u tvoj pileci mozak

pirat sa kariba
1 godina prije

sad ce tuka trkom po novi booster

Mick
1 godina prije

Poznavanje Hrvatskog jezika bi bilo pozeljno (ili vama to nije vazno, ko nas bre zavadi)

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI