Covid vakcine izazivaju ozbiljne probleme s kožom, ali rješenje POSTOJI

Mensturalni problemi, nuspojave poslije vakcine
25 komentara

Dvije i po godine nakon operacije Warp Speed mnogi primaoci “cjepiva” protiv koronavirusa iz Wuhana (Covid-19) sada prijavljuju čudna stanja kože koja se, čini se, pojavljuju niotkuda.

Jedan muškarac u 40-im godinama po imenu Jeff Jackson koji je bio zdrav i bez ikakvih problema prije nego što je dobio vakcinu, sada ima ozbiljnu povredu uzrokovanu vakcinom koja ga je oslabila. Njegova porodica i prijatelji su od tada prekinuli kontakt, što znači da sada mora da živi od socijalne pomoći i donacija stranaca.

Sve je počelo nakon što je Jackson dobio drugu dozu injekcije covid mRNA od Moderne u svojoj lokalnoj Walmart prodavnici. Dok se vraćao do svog apartmanskog kompleksa, Džeksonova majka, koja je bila iza njega, primetila je čudne tamnocrvene oblike koji se kreću na njegovom potiljku.

Prema Jacksonu, crveni oblici su se “kretali poput parafinskog voska u lava lampi”, iako je kretanje bilo mnogo sporije od toga. Sve se to dogodilo u roku od 15 minuta nakon što je dobio injekciju.

Džekson je previo ranu, ali nakon što ju je kasnije izvadio, kaže da je velika količina bistre tečnosti počela da izlazi iz nje poput fontane. Opisao je da to nije slično ničemu što je ikada čuo ili vidio u svom životu.

“Nije postojao dio mog tijela na kojem koža nije otpadala, imala plak ili je pocrvenjela,” objasnio je, napominjući da bi i njegova koža spontano krvarila bez ikakvog razloga. “Od vrha glave do stopala izgledao sam kao žrtva opekotina.”

2021. godine upozorili smo vas da injekcije covida oslobađaju proteine ​​šiljaka putem „nanočestica koje prodiru u kožu“, što bi moglo objasniti zašto neki primaoci na kraju razviju i probleme s kožom.

Ako želite da vam se koža potencijalno otopi, samo naprijed i “cijepite se” protiv Fauci gripe

U Jacksonovom slučaju, on je razvio ono što je poznato kao lihenoidni dermatitis, stanje kože koje je obično uzrokovano alergijama na lijekove. To je vrsta upale koja se javlja između vanjskog i unutrašnjeg sloja kože, poznatih kao epidermis, odnosno dermis.

“Dermis napada donju stranu epidermisa, uzrokujući plak i ljuštenje vanjskog sloja kože, otkrivajući sirovu unutrašnju kožu”, objavio je Epoch Times o Jacksonovoj bolesti izazvanoj ubodom covida.

“Najgori od svega je bio bol, zbog kojeg se Jackson dvaput onesvijestio pod tušem.”

Što je još gore, Jackson je razvio i dodatne zdravstvene probleme, uključujući psorijatični artritis, još jedno stanje kože označeno osipom, bolovima u zglobovima i udubljenjima na noktima. Jacksonovi zglobovi i kosti erodiraju, kao i nokti i zubi, koji su postali lomljivi i skloni lomljenju ili ispadanju.

Prema dr. Jonathanu Kantoru, profesoru dermatologije na Univerzitetu Pennsylvania , bolesti izazvane vakcinom, poput ovih od kojih Jackson sada pati, su faktor i alergije i autoimunosti. Prvi tip ima tendenciju da bude rjeđi, kaže on, dok je drugi češći, ali ima tendenciju da se s vremenom riješi.

“Šindre su samo jedna od posljedica tog uboda otrova koju je prevareno stanovništvo primilo”, napisao je jedan komentator na priču o Jacksonovoj smrti zbog “vakcinacije”. “Ne može se reći šta je za njih sljedeće osim očiglednog. Zločini protiv čovječnosti!”

Drugi se požalio na činjenicu da tri i po godine prijevare “pandemije” kovida i da još uvijek niko na cijeloj planeti “nije smatran odgovornim za sve to orkestriranje”.

“Ovo je najveća egzistencijalna kriza broj jedan s kojom se suočavamo, ruku na srce, a pravde još uvijek nema”, dodala je ova osoba.

Covidkožavakcine
Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Otac Zico
1 godina prije

Dobro je ovaj Jackson i prosao. Ako stane na ovom. 🙂

tatamata
1 godina prije

nahhhh ,, sumadinac ima komsiju koji je primio sve boostere i nije mu nista , …

Sabahudin
1 godina prije

Ko ih hebe sami su odlucili da se spricaju. Kod mene su se kolege spricale da bi mogli da putuju a ne iz straha.

Max
1 godina prije

Grozno.

Entoni Fauci
1 godina prije

Vakcinisani dobijaju najruzniju djecu mutante. Pretuzno ali nemoze se tu nista. Jadna neduzna stvorenja. Za glupe roditelje me zaboli

Zorule
1 godina prije

Nešto mi šef često bolestan u zadnje vrijeme, sad navodno uz sve nedaće ima i koronu. Ja mislio da ta korona prošla, proglašen je kraj plandemije, tko sad uopće dobiva koronu?

Ivan
1 godina prije

Kazem ja, sve koji su promovirali i agresivno forsirali trovanje s mRNA cjepivima treba odmah i po kratkom postupku izvesti pred streljacki vod pocevsi od korumpiranih vlada pa preko celnika institucija do operativaca koji su to svojevoljno provodili. Za zlocin i masovna ubojstva tih razmjera nema oprosta niti druge kazne. Za njih su zlocini u Hitlerovim koncentracijskim logorima bili macji kasalj..

Ivan
1 godina prije

Koliko su samo ljudi pobili s respiratorima? Mozda je tek jedan posto je prezivo ta ubojstva s predumisljajem..

dulebg
1 godina prije

Jedan specijalista tvrdi da se širi broj pacijenata sa “sindromom stalnog umora” među onima koji su preležali Covid. Kaže da im je laboratorija sva OK, ali da je na ćelijskom nivou nastupio haos. Simptomi su: slab san, večiti premor, mišićna slabost, slaba koncentracija itd…

Tim
1 godina prije

Sada cijepite sve hrvatske političare , ali molim iglom u ruku, punu dozu i to cjepivom koje su kupili našim parama za nas. Plenkovića, Pupavca, Beroša, Capaka, Sriću i Markotičku prve. Pjevače zagovaratelje cijepljenja ne morate, oni su dobili prave doze, osobito Massimo i Stavros.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI